NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 06:45

NRK - 07 mars 21 kl. 23:24

Hver 3. plass tom i kvinnefengsel

29 prosent av plassene i kvinnefengselet på Bredtveit i Oslo står tomme. Det har ikke skjedd tidligere at fengselet ikke har hatt dømte som venter på soning. Fengselsdirektør Doris Bakken mener pandemien har påvirket kriminalitetsmønsteret..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Bredtveit, Oslo, Doris Bakken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hver3 , plass, tomi , kvinnefengsel
VG - 08 mars 21 kl. 12:19

Slik vil hun at et nytt Oslo fengsel skal se ut

214 plasser for menn og 50 plasser for kvinner på tomten hvor Bredtveit kvinnefengsel ligger i dag. Det er planen som justisminister Monica Mæland forsøker å få Oslo kommune å bli med på..

VG - 09 mars 21 kl. 19:00

Banalt og voldsomt trøttende! Bokanmeldelse: Isabelle Eriksen: «Innsatt nummer 19/227»

Isabelle Eriksens dagbok fra de 80 dagene hun tilbragte i Ravneberget kvinnefengsel burde nok forblitt nettopp en dagbok..

NRK - 26 mars 21 kl. 09:08

84 nye smittede i Østfold

Det siste døgnet er det meldt om 84 nye smittetilfeller i Østfold. Sarpsborg og Fredrikstad har flest med 26 hver, Indre Østfold har ni, Råde åtte, Halden åtte. Moss og Skiptvet melder om to nye tilfeller hver.

VG - 08 jan. 21 kl. 17:36

Advokater om Tom Hagens avhørsnekt: Kan være en fordel

Drapssiktede Tom Hagen (70) har nektet å gå i politiavhør siden i sommer. Det kan være en fordel – om han tiltales, mener forsvarsadvokater..

VG - 28 jan. 21 kl. 20:37

Derfor ble Tom Hagen løslatt

Bak løslatelsen som sendte sjokkbølger gjennom politiet, lå et 16 sider langt dokument. Her knuste Tom Hagens forsvarer store deler av politiets bevisrekke..

VG - 30 jan. 21 kl. 07:44

Hør Krimpodden gå gjennom de siste avhørene av Tom Hagen

Det kan bli stående som de siste avhørene av Tom Hagen. Krimpodden drøfter informasjonen som kom frem i avhørene fra februar 2019..

NRK - 31 jan. 21 kl. 18:23

Britiske Tom Moore koronasmittet

Krigsveteranen Tom Moore (100), som ble landskjent i Storbritannia etter å ha samlet inn store summer til helsevesenet, er lagt inn på sykehus med covid-19, melder Sky News. Moore testet positivt for koronaviruset i forrige uke og er innlagt med pusteproblemer, opplyser datteren hans..

NRK - 31 jan. 21 kl. 22:21

Tom Moore lagt inn på sykehus

Britiske Tom Moore (100) som samlet inn enorme pengesummer til det britiske helsevesenet ved å gå tur i hagen, er innlagt på sykehus etter å ha testet positivt på covid-19. Det meldte datteren hans søndag, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 02 feb. 21 kl. 17:08

Kaptein Tom Moore er død

Kaptein Tom Moore er død, melder Reuters. Den 100 år gamle britiske veteranen ble kjent da han samlet inn over 160 millioner kroner til helsevesenet i forbindelse med koronapandemien. Moore ble lagt inn på sykehus med covid-19 for kort tid siden..

NRK - 02 feb. 21 kl. 17:08

Krigsveteran Tom Moore (100) er død

Kaptein Tom Moore er død, melder Reuters. Den 100 år gamle britiske veteranen ble kjent da han samlet inn over 160 millioner kroner til helsevesenet i forbindelse med koronapandemien. Moore ble lagt inn på sykehus med covid-19 for kort tid siden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann tatt for knivstikking i Bergen

Ein mann i 20-åra er arrestert i Bergen, mistenkt for å ha stukke ein annan jamaldrande mann i hals/nakke med kniv. Den skadde mannen er sendt til Haukeland sjukehus, med uavklarte skadar, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

33 anmeldt for festbråk i Oslo

Politiet i Oslo har i natt anmeldt ialt 33 personer for brudd på smittevernreglene. Det skal dreie seg om fester på Vindern, Bekkelaget og i sentrum,..

NRK - 30 minutter siden

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

Tyskland vil gi asyl til afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har bistått under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Regjeringen jobber med å finne ut hvordan man kan få fortgang i å godkjenne slike søknader, sier hun til DPA..

NRK - 1 time siden

To menn pågrepet for attentatplaner

Russlands sikkerhetstjeneste FSB melder at et attentat mot Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko er avverget. Ifølge både hviterussisk og russisk sikkerhetstjeneste er to menn pågrepet i Moskva. Den ene har amerikansk statsborgerskap..

NRK - 1 time siden

150 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 150 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene. 150 tilfeller er 17 flere enn på fredag, og 23 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

Grasbrann på Ormøya

I Vestfold måtte brannfolk og brannbåten «Havkatten» rykkje ut etter melding om grasbrann på Ormøya i Tønsberg. Om lag 300 kvadratmeter vart svidd av. Brannen kan ha starta i eit forlate bål, seier brannmester Ivar Paulsen..

NRK - 2 timer siden

Kjendisstøtte til Navalnyj

70 kjendiser fra flere land ber i et åpent brev Russlands president Vladimir Putin om å gi legehjelp til den fengslede regimekritikeren Aleksej Navalnyj. Han sultestreiker i fengselet for å få bedre legebehandling.

NRK - 2 timer siden

61 ordensforstyrrelser i Bergen

I Vest politidistrikt er det i natt loggført 61 ordensforstyrrelser og bråk. De fleste er i Bergen kommune, hvor politiet avsluttet rundt 20 fester..

NRK - 3 timer siden

25 anmeldt etter fester i Oslo

Politiet i Oslo opplyser at de har fått mange meldinger om feststøy i natt. I alt 25 festdeltakere er anmeldt for brudd på smittevernreglene på tre ulike fester i byen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt