NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:28

NRK - 12 Jan 19 kl. 02:02

Husbrann i Ås

Beboerne kom seg ut da det brøt ut brann i et hus i Solfallsveien i Ås i Akershus i natt. Politiet meldte om brannen ved 1-tiden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Solfallsveien, Ås, Akershus

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Husbranni , Ås
NRK - 06 Jan 19 kl. 08:29

12 evakuerte etter husbrann

I Kjøllefjord i Finnmark er 12 personar evakuerte i samband med ein kraftig husbrann. Ifølgje politiet bles det stiv kuling, og det er framleis fare for spreiing sjølv om brannmannskapa har ein viss kontroll over brannen..

Dagbladet - 05 Feb 19 kl. 10:10

Fire barn omkom i husbrann i England

Fire barn døde etter alvorlig husbrann. To voksne og det femte barnet kom seg ut, uten livstruende skader..

VG - 05 Feb 19 kl. 09:39

England: Fire barn døde i husbrann

Politiet opplyser tirsdag at fire barn omkom i en husbrann i Highfields-området i Stafford. I tillegg skal to voksne og ett barn være fraktet til sykehus..

Aftenposten - 06 Jan 19 kl. 07:23

Person siktet etter husbrann i Finnmark

En mann er pågrepet etter en husbrann i Kjøllefjord i Finnmark søndag morgen. Sterk vind og stor gnistfare førte til at beboere i hele gata måtte evakueres..

Dagbladet - 27 Dec 18 kl. 09:52

Mistet barndomshjemmet i intens husbrann

Brannvesenet måtte til slutt gi opp slukningsforsøket. Nå er det bare aske igjen av det over 100 år gamle gårdshuset..

NRK - 12 Dec 18 kl. 19:19

En omkom i brann i Valdres

En person er bekreftet omkommet i en husbrann i Nord-Aurdal kommune. Ingen flere personer skal være savnet, ifølge politiet..

NRK - 29 Dec 18 kl. 00:29

Røykdykkere undersøker husbrann

Røykdykkere fra brannvesenet søker gjennom et brennende bolighus i Vågå. Det er uklart om at det er folk i huset, melder politiet i Innlandet..

NRK - 10 Oct 18 kl. 16:49

Husbrann i Hole

En person er evakuert etter brann i et bolighus i Røyse i Hole kommune i Buskerud. Ifølge politiet stod eneboligen i full fyr da brannvesenet startet sluking..

NRK - 16 Oct 18 kl. 23:55

Husbrann stenger riksvei 13

Det brenner i en enebolig på Jørpeland i Rogaland. Det er uvisst om det befinner seg folk i huset. Det er mye røyk, men ikke fare for spredning opplyser politiet i Sør-Vest.

NRK - 02 Nov 18 kl. 07:05

Hus brant ned på Stokmarknes

Fire personer får behandling for røykskader etter en husbrann på Stokmarknes i Vesterålen i dag tidlig. Ni personar i tre hus i nabolaget ble også evakuert. På Twitter skriver politiet i Nordland at huset er fullstendig nedbrent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 30 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt