NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:04

NRK - 12 Jan 19 kl. 02:02

Husbrann i Ås

Beboerne kom seg ut da det brøt ut brann i et hus i Solfallsveien i Ås i Akershus i natt. Politiet meldte om brannen ved 1-tiden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Solfallsveien, Ås, Akershus

Dele artikeln

3862 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Husbranni , Ås
NRK - 06 Jan 19 kl. 08:29

12 evakuerte etter husbrann

I Kjøllefjord i Finnmark er 12 personar evakuerte i samband med ein kraftig husbrann. Ifølgje politiet bles det stiv kuling, og det er framleis fare for spreiing sjølv om brannmannskapa har ein viss kontroll over brannen..

Aftenposten - 06 Jan 19 kl. 07:23

Person siktet etter husbrann i Finnmark

En mann er pågrepet etter en husbrann i Kjøllefjord i Finnmark søndag morgen. Sterk vind og stor gnistfare førte til at beboere i hele gata måtte evakueres..

Dagbladet - 27 Dec 18 kl. 09:52

Mistet barndomshjemmet i intens husbrann

Brannvesenet måtte til slutt gi opp slukningsforsøket. Nå er det bare aske igjen av det over 100 år gamle gårdshuset..

NRK - 12 Dec 18 kl. 19:19

En omkom i brann i Valdres

En person er bekreftet omkommet i en husbrann i Nord-Aurdal kommune. Ingen flere personer skal være savnet, ifølge politiet..

NRK - 29 Dec 18 kl. 00:29

Røykdykkere undersøker husbrann

Røykdykkere fra brannvesenet søker gjennom et brennende bolighus i Vågå. Det er uklart om at det er folk i huset, melder politiet i Innlandet..

NRK - 10 Oct 18 kl. 16:49

Husbrann i Hole

En person er evakuert etter brann i et bolighus i Røyse i Hole kommune i Buskerud. Ifølge politiet stod eneboligen i full fyr da brannvesenet startet sluking..

NRK - 16 Oct 18 kl. 23:55

Husbrann stenger riksvei 13

Det brenner i en enebolig på Jørpeland i Rogaland. Det er uvisst om det befinner seg folk i huset. Det er mye røyk, men ikke fare for spredning opplyser politiet i Sør-Vest.

NRK - 02 Nov 18 kl. 07:05

Hus brant ned på Stokmarknes

Fire personer får behandling for røykskader etter en husbrann på Stokmarknes i Vesterålen i dag tidlig. Ni personar i tre hus i nabolaget ble også evakuert. På Twitter skriver politiet i Nordland at huset er fullstendig nedbrent..

NRK - 20 Dec 18 kl. 03:11

Husbrann på Romerike

Det brenner i et hus på Auli i Akershus. En person behandles av helsevesenet etter å ha pustet inn røyk. Det er så langt ikke kontroll på brannen.

NRK - 15 Jan 19 kl. 00:15

Husbrann i Gravdal i Lofoten

Et ubebodd bolighus står i brann i Gravdal i Lofoten. Slukking pågår, men både huset og garasjen er overtent, melder politiet i Nordland på Twitter. Det er ikke fare for spredning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 10 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 30 minutter siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 45 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 2 timer siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt