NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 19:02

NRK - 12 Jan 19 kl. 02:02

Husbrann i Ås

Beboerne kom seg ut da det brøt ut brann i et hus i Solfallsveien i Ås i Akershus i natt. Politiet meldte om brannen ved 1-tiden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Solfallsveien, Ås, Akershus

Dele artikeln

2 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Husbranni , Ås
NRK - 23 May 19 kl. 01:15

Husbrann i Hamar

Brannvesenet har avverget at en husbrann i Vognvegen i Hamar sprer seg videre. Det skal brenne i kjelleren i en enebolig, opplyser Innlandet politidistrikt. De melder også at det er kontroll på brannen..

NRK - 06 Jan 19 kl. 08:29

12 evakuerte etter husbrann

I Kjøllefjord i Finnmark er 12 personar evakuerte i samband med ein kraftig husbrann. Ifølgje politiet bles det stiv kuling, og det er framleis fare for spreiing sjølv om brannmannskapa har ein viss kontroll over brannen..

Dagbladet - 05 Feb 19 kl. 10:10

Fire barn omkom i husbrann i England

Fire barn døde etter alvorlig husbrann. To voksne og det femte barnet kom seg ut, uten livstruende skader..

VG - 05 Feb 19 kl. 09:39

England: Fire barn døde i husbrann

Politiet opplyser tirsdag at fire barn omkom i en husbrann i Highfields-området i Stafford. I tillegg skal to voksne og ett barn være fraktet til sykehus..

Aftenposten - 06 Jan 19 kl. 07:23

Person siktet etter husbrann i Finnmark

En mann er pågrepet etter en husbrann i Kjøllefjord i Finnmark søndag morgen. Sterk vind og stor gnistfare førte til at beboere i hele gata måtte evakueres..

Dagbladet - 27 Dec 18 kl. 09:52

Mistet barndomshjemmet i intens husbrann

Brannvesenet måtte til slutt gi opp slukningsforsøket. Nå er det bare aske igjen av det over 100 år gamle gårdshuset..

NRK - 12 Dec 18 kl. 19:19

En omkom i brann i Valdres

En person er bekreftet omkommet i en husbrann i Nord-Aurdal kommune. Ingen flere personer skal være savnet, ifølge politiet..

NRK - 29 Dec 18 kl. 00:29

Røykdykkere undersøker husbrann

Røykdykkere fra brannvesenet søker gjennom et brennende bolighus i Vågå. Det er uklart om at det er folk i huset, melder politiet i Innlandet..

NRK - 10 Oct 18 kl. 16:49

Husbrann i Hole

En person er evakuert etter brann i et bolighus i Røyse i Hole kommune i Buskerud. Ifølge politiet stod eneboligen i full fyr da brannvesenet startet sluking..

NRK - 23 Apr 19 kl. 03:53

Husbrann på Jevnaker

Nødetatene har rykket ut til brann i et hus på Jevnaker i Oppland. Det er tre bygninger på stedet, men det ser ikke ut til å være fare for spredning, melder politiet. En beboer skal ha fått i seg røyk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 15 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Åpner sak mot russiske utøvere

Det russiske antidopingbyrået RUSADA etterforsker 33 russiske utøvere fra flere ulike idretter for dopingbruk, melder nyhetsbyrået AP. 19 av dem skal være friidrettsutøvere, mens fem er syklister. Flere av dem er landslagsutøvere..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt