NRK > Nyheter

Tuesday, 11 December, 01:29

NRK - 10 Jun 18 kl. 18:40

Hus truffet av lynet

Politiet i Innlandet har fått medlding om et hus i Heggenes som er truffet av lynet. Alle nødetatene er på vei..
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, Heggenes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hus, truffetav , lynet
NRK - 05 Aug 18 kl. 10:23

Fire personer truffet av lynet

To finske brødre døde fredag kveld av et lynnedslag. I Sverige er én kvinne omkommet, mens en annen ligger kritisk skadd på sykehus etter å ha blitt truffet av lynet..

NRK - 28 May 18 kl. 19:33

Tyske kvinner truffet av lynet

To unge kvinner ble truffet av lynet i Bochum vest i Tyskland søndag kveld. De to, som er 21 og 23 år gamle, ble funnet bevisstløse ved Bochum, melder AP. Politiet sier den ene har sagt at de to tok selfier da stormen overrasket dem..

NRK - 25 Sep 18 kl. 21:48

SAS-fly truffet av lynet

Under innflyvning til Bodø i kveld, ble et fly fra SAS truffet av lynet. Fra SAS sin pressetjeneste får NRK opplyst at flyet blir satt på bakken for grundig inspeksjon, og at passasjerer Bodø-Trondheim og Trondheim-Bergen blir berørt av hendelsen..

NRK - 11 Mar 18 kl. 12:35

16 omkom da lyn slo ned i kirke

I Rwanda omkom minst 15 mennesker og mange ble skadd da lynet slo ned i en adventistkirke i Nyaruguru-distriktet sør i landet. Det opplyser ordføreren i området. Fredag ble 18 studenter truffet av lynet i det samme området, og en av dem omkom..

Dagbladet - 02 Oct 18 kl. 19:24

Lynet slo ned hos Michelle (28): - Som om noen hadde avfyrt et gevær

Naboene forteller at husene ristet da lynet slo ned i Helgerødveien i Sandefjord..

Dagbladet - 17 Jun 18 kl. 12:55

Kvinne ble slukt hel av verdens lengste slange i Indonesia

Å bli slukt av en pytonslange, er mindre sannsynlig enn å vinne i lotto og bli truffet av lynet samtidig, hevder biologiprofessor Emily Taylor..

NRK - 04 Aug 18 kl. 23:54

Kvinne døde av lynnedslag

En kvinne i 50-årsalderen omkom da hun ble truffet av lynet i Kvicksund nord for Eskilstuna lørdag, melder SVT. Ytterligare en kvinne ble skadet og får behandling på sykehus..

NRK - 02 Oct 18 kl. 08:02

Lynet slo ned i tre boliger

Lynet slo ned i tre boliger i Sandefjord natt til tirsdag. En kvinne i 20-årene fikk i seg røyk, og er blitt tatt hånd om av helsepersonell, melder NTB..

Aftenposten - 02 Oct 18 kl. 06:09

Lynet slo ned i tre boliger i Sandefjord

Lynet slo ned i tre boliger i Sandefjord natt til tirsdag. En kvinne i 20-årene fikk i seg røyk og fikk behandling av helsepersonell..

NRK - 27 Jun 18 kl. 14:22

Flere biler truffet av stein

Det har vært en sprengningsuhell i Moelv. Til tross for tildekking med matter har seks biler blitt truffet av stein og et hustak på et gjenvinningsstasjon på nabotomta bitt truffet, melder politiet i Innlandet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ein person til sjukehus

Ein person er køyrd til sjukehus etter ei utforkøyring i Sandnes i Rogaland. Det var mykje røyk frå bilen. Politiet etterforskar kva som har skjedd.

NRK - 30 minutter siden

Motegiganter vil være klimanøytrale

Motegigantene H&M, Hugo Boss, Puma, Adidas og Levi's skal om 32 år ikke lenger slippe ut klimagasser. Selskapene har i en pressemelding i anledning FNs klimatoppmøte i Polen kunngjort at de skal gå sammen om å skjerpe ambisjonene på klimafeltet..

NRK - 1 time siden

Strynefjellet ope etter bilberging

Riksveg 15 over Strynefjellet er ope for fri ferdsel etter bilberging av fleire vogntog på vestsida av fjellet, melder Vegtrafikksentralen Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

Skilnad på urbane og skogsfroskar

Froskar i urbane strøk har tilpassa paringsropa eit moderne liv. Byfroskar har meir drag enn sine landlege artsfrendar på sin feminine motpart, ifølgje studie publisert i måndagens utgåve av Nature Ecology & Evolution..

NRK - 1 time siden

Trener opp slangehundar på Hawaii

Hawaiis landbruksdepartement importerer fire brune tresnokar for å trene hundar opp til å finne slangearten og hindre den frå å etablere seg på øygruppa. Hawaii er fri for slangar, men dei fryktar at det skal kome slangar med fly eller skip til øygruppa..

NRK - 1 time siden

Bergen satsar på «gatepsykolog»

Bergen kommune tek eit nytt grep i kampen for å nå unge med psykiske utfordringar og har tilsett sin første «gatepsykolog». Jobben går ut på å få kontakt med ungdomar med ulike behov for hjelp. Fleire fortel om traumar, angst og depresjon..

NRK - 2 timer siden

Japanere reagerer på keiser-ritual

Ei gruppe på 240 kristne og buddhistiske japanarar saksøker regjeringa grunna deira plan om å bruke skattepengar på neste års religiøse innsetjingssseremoni av kronprins Naruhito som ny keisar. Dei påpeikar at grunnlova skil mellom religion og stat..

NRK - 3 timer siden

Politimann krasjet - mistet lappen

En politibil under utrykning kolliderte med to sivile personbiler i Trondheim tirsdag i forrige uke. Nå er førerkortet til føreren av politibilen beslaglagt, og saken etterforskes, melder Adresseavisen. Det skal ha vært vanskelige kjøreforhold..

NRK - 3 timer siden

Første Nobel uten litteraturpris

Nobelprisutdelingen i Stockholm mandag var historisk: for første gang var det ingen litteraturpris, og for første gang på 55 år mottok en kvinne fysikkprisen - Donna Strickland fikk prisen sammen med Gérard Mourou..

NRK - 3 timer siden

FBI: Har avverget to terrorangrep

I USA er to personer pågrepet av FBI, siktet for å ha planlagt terrorangrep. Den ene hadde planlagt å skyte inne i en synagoge, mens den andre hadde planlagt et angrep i en bar. Begge fortalte om planene til undercover-agenter fra FBI, skriver AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt