NRK > Nyheter

Sunday, 21 October, 14:42

NRK - 10 Jun 18 kl. 18:40

Hus truffet av lynet

Politiet i Innlandet har fått medlding om et hus i Heggenes som er truffet av lynet. Alle nødetatene er på vei..
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, Heggenes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hus, truffetav , lynet
NRK - 05 Aug 18 kl. 10:23

Fire personer truffet av lynet

To finske brødre døde fredag kveld av et lynnedslag. I Sverige er én kvinne omkommet, mens en annen ligger kritisk skadd på sykehus etter å ha blitt truffet av lynet..

NRK - 28 May 18 kl. 19:33

Tyske kvinner truffet av lynet

To unge kvinner ble truffet av lynet i Bochum vest i Tyskland søndag kveld. De to, som er 21 og 23 år gamle, ble funnet bevisstløse ved Bochum, melder AP. Politiet sier den ene har sagt at de to tok selfier da stormen overrasket dem..

NRK - 25 Sep 18 kl. 21:48

SAS-fly truffet av lynet

Under innflyvning til Bodø i kveld, ble et fly fra SAS truffet av lynet. Fra SAS sin pressetjeneste får NRK opplyst at flyet blir satt på bakken for grundig inspeksjon, og at passasjerer Bodø-Trondheim og Trondheim-Bergen blir berørt av hendelsen..

NRK - 11 Mar 18 kl. 12:35

16 omkom da lyn slo ned i kirke

I Rwanda omkom minst 15 mennesker og mange ble skadd da lynet slo ned i en adventistkirke i Nyaruguru-distriktet sør i landet. Det opplyser ordføreren i området. Fredag ble 18 studenter truffet av lynet i det samme området, og en av dem omkom..

Dagbladet - 02 Oct 18 kl. 19:24

Lynet slo ned hos Michelle (28): - Som om noen hadde avfyrt et gevær

Naboene forteller at husene ristet da lynet slo ned i Helgerødveien i Sandefjord..

Dagbladet - 17 Jun 18 kl. 12:55

Kvinne ble slukt hel av verdens lengste slange i Indonesia

Å bli slukt av en pytonslange, er mindre sannsynlig enn å vinne i lotto og bli truffet av lynet samtidig, hevder biologiprofessor Emily Taylor..

NRK - 04 Aug 18 kl. 23:54

Kvinne døde av lynnedslag

En kvinne i 50-årsalderen omkom da hun ble truffet av lynet i Kvicksund nord for Eskilstuna lørdag, melder SVT. Ytterligare en kvinne ble skadet og får behandling på sykehus..

NRK - 02 Oct 18 kl. 08:02

Lynet slo ned i tre boliger

Lynet slo ned i tre boliger i Sandefjord natt til tirsdag. En kvinne i 20-årene fikk i seg røyk, og er blitt tatt hånd om av helsepersonell, melder NTB..

Aftenposten - 02 Oct 18 kl. 06:09

Lynet slo ned i tre boliger i Sandefjord

Lynet slo ned i tre boliger i Sandefjord natt til tirsdag. En kvinne i 20-årene fikk i seg røyk og fikk behandling av helsepersonell..

NRK - 27 Jun 18 kl. 14:22

Flere biler truffet av stein

Det har vært en sprengningsuhell i Moelv. Til tross for tildekking med matter har seks biler blitt truffet av stein og et hustak på et gjenvinningsstasjon på nabotomta bitt truffet, melder politiet i Innlandet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ofotbanen stengt etter avsporing

Ofotbanen er stengt etter at et lokomotiv kjørte på en stein i sporet og sporet av med én aksling ved Djupvik søndag formiddag. Ingen er skadet, men banen er stengt på ubestemt tid. Avsporingen skjedde ved Djupvik mellom Narvik og Straumsnes..

NRK - 45 minutter siden

Russland: USA tar et farlig steg

Trumps beslutning om å trekke USA fra nedrustningsavtalen er et farlig steg, mener Russlands viseutenriksminister Sergej Rjabkov. Han mener avtalen som forbyr landbaserte mellomdistanseraketter er avgjørende for sikkerheten og stabiliteten i verden..

NRK - 1 time siden

Joachim Rønneberg døde i natt

Den kjente krigsveteranen Joachim Holmboe Rønneberg sovnet stille inn natt til søndag, 99 år gammel. Ålesunderen var motstandsmann som i årene 1941–1945 var medlem av Kompani Linge. Han er mest kjent for å ha ledet tungtvannsaksjonen på Vemork i 1943..

NRK - 1 time siden

Rødt flertall i kvinneleledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 1 time siden

Unik hodeskalle funnet igjen

En av de viktigste gjenstandene hos Nasjonalmuseet i Brasil er funnet igjen etter brannen i september. Det 12.000 år gamle fossilet Luzie er nå funnet i ruinene.

NRK - 1 time siden

Avviser innspelet frå Bergen FpU

Hordaland FpU har søndag vedtatt å avise innspelet frå Bergen FpU om å forby kjønnsskifte. – Vi kjem ikkje til å ta dette vidare til landsstyret, seier fylkesformann i Hordaland FpU, Martin Virkesdal Jonsterhaug, til NRK..

NRK - 1 time siden

Trur ikkje på Saudi-Arabia

Storbritannia trur ikkje på Saudi-Arabia si forklaring om at Jamal Khashoggi mista livet ved eit uhell under ein slåstkamp. Til BBC seier Brexit-minister Dominic Raab at det ikkje er truverdig, og at Storbritannia støttar den tyrkiske etterforskinga..

NRK - 2 timer siden

Vil ha partiet i opposisjon

Turid Haaland, innstilt som 1. nestleder i KrF Kvinner, mener partiet bør fortsette i opposisjon. – Jeg synes det er illojalt å hive Erna, men vi lovet velgerne å ikke gå i regjering med Frp.

NRK - 2 timer siden

Svensk mann siktet for drap og ran

Politiet har siktet en 20-åring fra Uppsala for drap og ran. Han er etterlyst over hele verden, sier politiinspektør Grete Lien Metlid. Politiet tror han forlot Norge og dro til Sverige mandag.

NRK - 2 timer siden

Ny kvinneleder peker på Solberg

Påtroppende leder i KrF Kvinner Oddbjørg Minos sier at hun råder partiet å samtale med dagens regjering først. – Jeg legger bort min personlige preferanse og fokuserer på sakene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt