NRK > Nyheter

Saturday, 25 May, 01:21

NRK - 10 Jun 18 kl. 18:40

Hus truffet av lynet

Politiet i Innlandet har fått medlding om et hus i Heggenes som er truffet av lynet. Alle nødetatene er på vei..
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, Heggenes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hus, truffetav , lynet
NRK - 05 Aug 18 kl. 10:23

Fire personer truffet av lynet

To finske brødre døde fredag kveld av et lynnedslag. I Sverige er én kvinne omkommet, mens en annen ligger kritisk skadd på sykehus etter å ha blitt truffet av lynet..

NRK - 28 May 18 kl. 19:33

Tyske kvinner truffet av lynet

To unge kvinner ble truffet av lynet i Bochum vest i Tyskland søndag kveld. De to, som er 21 og 23 år gamle, ble funnet bevisstløse ved Bochum, melder AP. Politiet sier den ene har sagt at de to tok selfier da stormen overrasket dem..

NRK - 25 Sep 18 kl. 21:48

SAS-fly truffet av lynet

Under innflyvning til Bodø i kveld, ble et fly fra SAS truffet av lynet. Fra SAS sin pressetjeneste får NRK opplyst at flyet blir satt på bakken for grundig inspeksjon, og at passasjerer Bodø-Trondheim og Trondheim-Bergen blir berørt av hendelsen..

NRK - 11 Mar 18 kl. 12:35

16 omkom da lyn slo ned i kirke

I Rwanda omkom minst 15 mennesker og mange ble skadd da lynet slo ned i en adventistkirke i Nyaruguru-distriktet sør i landet. Det opplyser ordføreren i området. Fredag ble 18 studenter truffet av lynet i det samme området, og en av dem omkom..

Dagbladet - 02 Oct 18 kl. 19:24

Lynet slo ned hos Michelle (28): - Som om noen hadde avfyrt et gevær

Naboene forteller at husene ristet da lynet slo ned i Helgerødveien i Sandefjord..

Dagbladet - 17 Jun 18 kl. 12:55

Kvinne ble slukt hel av verdens lengste slange i Indonesia

Å bli slukt av en pytonslange, er mindre sannsynlig enn å vinne i lotto og bli truffet av lynet samtidig, hevder biologiprofessor Emily Taylor..

NRK - 04 Aug 18 kl. 23:54

Kvinne døde av lynnedslag

En kvinne i 50-årsalderen omkom da hun ble truffet av lynet i Kvicksund nord for Eskilstuna lørdag, melder SVT. Ytterligare en kvinne ble skadet og får behandling på sykehus..

NRK - 02 Oct 18 kl. 08:02

Lynet slo ned i tre boliger

Lynet slo ned i tre boliger i Sandefjord natt til tirsdag. En kvinne i 20-årene fikk i seg røyk, og er blitt tatt hånd om av helsepersonell, melder NTB..

Aftenposten - 02 Oct 18 kl. 06:09

Lynet slo ned i tre boliger i Sandefjord

Lynet slo ned i tre boliger i Sandefjord natt til tirsdag. En kvinne i 20-årene fikk i seg røyk og fikk behandling av helsepersonell..

NRK - 27 Jun 18 kl. 14:22

Flere biler truffet av stein

Det har vært en sprengningsuhell i Moelv. Til tross for tildekking med matter har seks biler blitt truffet av stein og et hustak på et gjenvinningsstasjon på nabotomta bitt truffet, melder politiet i Innlandet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Arbeidsinnvandring fra øst og lønn

50 prosent av nordmenn tror at arbeidsinnvandringen fra Øst-Europa presser ned lønningene. Samtidig svarer 44 prosent at de tror at arbeidsinnvandring fra øst vil presse svake grupper ut av arbeidsmarkedet, viser en undersøkelse gjort for Fafo..

NRK - 1 time siden

Bruker smutthull til å selge våpen

Trump-administrasjonen har besluttet å bruke et smutthull i loven for å selge amerikanske våpen til Saudi-Arabia uten godkjenning fra Kongressen. Utenriksminister Pompeo viser til at det mektige kongedømmet står overfor trusler fra Iran..

NRK - 1 time siden

800.000 flere fisk er døde

Dødsalgen har kostet 90 prosent av fisken ved gigantanlegget Stabben livet, bekrefter Ellingsen Seafood. Selskapet i Nordland har satt i gang en umiddelbar evakuering, skriver E24..

NRK - 2 timer siden

Person hentet opp av vannet

En person er hentet opp av vannet på Sørenga i Oslo. Vedkommende er bevist, opplyser politiet på Twitter. Personen skal være ved bevissthet..

NRK - 2 timer siden

Norge U20 tapte VM-åpningen

Norge fikk det tøft mot Uruguay i den første kampen i U20-VM i Polen og tapte til slutt 1-3. Darwin Nunez og Francisco Ginella sikret at det stod 2-0 etter 30 minutter. Christian Dahle Borchgrevink stod for Norges redusering like etter pause..

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døydde i Venezuela

Minst 23 innsatte er døde. og 14 politimenn skacdde etter samanstøt i eit fengsel i Venezuela. Det stadfester fengselsdirektøren til AFP.

NRK - 3 timer siden

Mange innsette døde i Venezuela

AFP skriv at minst 23 innsatte er døde etter samanstøt med poliitiet i eit fengsel i Venezuela..

NRK - 3 timer siden

Ber om allmenn streik i Sudan

Ap skriv at leiarane av demonstrantane i Sudan ber befolkningen om å gå ut i ein todagars allmenn streik frå tirsdag av, etter at samtalane med militærjuntaen som har tatt makta i landet har stansa opp..

NRK - 3 timer siden

Tiltalt for overgrep mot seksåring

Ein 26 år gammal mann er tiltalt for å ha utført eit overgrep mot ein seks år gammal gut, etter at han tok seg inn i familiens til guten sitt hus. Mannen skal ha hatt 1,8 i promille, og seier han ikkje hugsar noko av hendinga, skriv Bergens Tidende..

NRK - 4 timer siden

Fyrste kamp for Noreg i U20-VM

Dei norske gutane speler sin fyrste kamp i U20-VM i fotball i Polen kl 20:30 i kveld. Kveldens motstandar er Uruguay. Det er fyrste gong sidan 1993 at Noreg er med i dette meisterskapet, og kampen vert sendt direkte på NRK 3..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt