NRK > Nyheter

Sunday, 17 February, 04:50

NRK - 10 Jun 18 kl. 18:40

Hus truffet av lynet

Politiet i Innlandet har fått medlding om et hus i Heggenes som er truffet av lynet. Alle nødetatene er på vei..
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, Heggenes

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hus, truffetav , lynet
NRK - 05 Aug 18 kl. 10:23

Fire personer truffet av lynet

To finske brødre døde fredag kveld av et lynnedslag. I Sverige er én kvinne omkommet, mens en annen ligger kritisk skadd på sykehus etter å ha blitt truffet av lynet..

NRK - 28 May 18 kl. 19:33

Tyske kvinner truffet av lynet

To unge kvinner ble truffet av lynet i Bochum vest i Tyskland søndag kveld. De to, som er 21 og 23 år gamle, ble funnet bevisstløse ved Bochum, melder AP. Politiet sier den ene har sagt at de to tok selfier da stormen overrasket dem..

NRK - 25 Sep 18 kl. 21:48

SAS-fly truffet av lynet

Under innflyvning til Bodø i kveld, ble et fly fra SAS truffet av lynet. Fra SAS sin pressetjeneste får NRK opplyst at flyet blir satt på bakken for grundig inspeksjon, og at passasjerer Bodø-Trondheim og Trondheim-Bergen blir berørt av hendelsen..

NRK - 11 Mar 18 kl. 12:35

16 omkom da lyn slo ned i kirke

I Rwanda omkom minst 15 mennesker og mange ble skadd da lynet slo ned i en adventistkirke i Nyaruguru-distriktet sør i landet. Det opplyser ordføreren i området. Fredag ble 18 studenter truffet av lynet i det samme området, og en av dem omkom..

Dagbladet - 02 Oct 18 kl. 19:24

Lynet slo ned hos Michelle (28): - Som om noen hadde avfyrt et gevær

Naboene forteller at husene ristet da lynet slo ned i Helgerødveien i Sandefjord..

Dagbladet - 17 Jun 18 kl. 12:55

Kvinne ble slukt hel av verdens lengste slange i Indonesia

Å bli slukt av en pytonslange, er mindre sannsynlig enn å vinne i lotto og bli truffet av lynet samtidig, hevder biologiprofessor Emily Taylor..

NRK - 04 Aug 18 kl. 23:54

Kvinne døde av lynnedslag

En kvinne i 50-årsalderen omkom da hun ble truffet av lynet i Kvicksund nord for Eskilstuna lørdag, melder SVT. Ytterligare en kvinne ble skadet og får behandling på sykehus..

NRK - 02 Oct 18 kl. 08:02

Lynet slo ned i tre boliger

Lynet slo ned i tre boliger i Sandefjord natt til tirsdag. En kvinne i 20-årene fikk i seg røyk, og er blitt tatt hånd om av helsepersonell, melder NTB..

Aftenposten - 02 Oct 18 kl. 06:09

Lynet slo ned i tre boliger i Sandefjord

Lynet slo ned i tre boliger i Sandefjord natt til tirsdag. En kvinne i 20-årene fikk i seg røyk og fikk behandling av helsepersonell..

NRK - 27 Jun 18 kl. 14:22

Flere biler truffet av stein

Det har vært en sprengningsuhell i Moelv. Til tross for tildekking med matter har seks biler blitt truffet av stein og et hustak på et gjenvinningsstasjon på nabotomta bitt truffet, melder politiet i Innlandet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Flere drept i gisselsituasjon i USA

Flere personer er drept i en skuddveksling som oppsto under en gisselsituasjon i delstaten Mississippi i USA. En mistenkt er pågrepet. Dramaet startet som en familiekonflikt og utspilte seg i byen Clinton i nær tolv timer lørdag..

NRK - 15 minutter siden

Frontkollisjon i Ekebergtunnelen

En personbil og en tankbil frontkolliderte i Ekebergtunnelen natt til søndag. Nødetatene rykket ut til tunnelulykken like etter klokken 4, opplyser Oslo politidistrikt på Twitter. Ingen fremstår som alvorlig skadet.

NRK - 30 minutter siden

– Dyrere strøm uten utenlandskabler

Uten utenlandskablene ville strømmen vært enda dyrere, mener NVE. Direktoratet mener strømprisen ville variert mer og kunne vært 2 til 3 ganger høyere om vinteren, hvis Norge ikke kunne eksportere og importere strøm fra Europa, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA må bestemme seg om murpengar

USAs fungerande forsvarsminister Patrick Shanahan seier han ikkje har bestemt seg for om ein mur mot Mexico kan sjåast på som ei militær nødvendigheit. Vedtaket kan avgjere om pengane til forsvaret kan bli brukt til å finansiere Trumps planlagte mur..

NRK - 3 timer siden

Nauert vil ikkje bli FN-ambassadør

Heather Nauert trekk tilbake kandidaturet sitt til å bli USAs neste FN-ambassadør etter Nikki Haley, melder Det kvite hus. Nauert var president Donald Trump favoritt til stillinga..

NRK - 3 timer siden

Riksantikvaren stoppar godsterminal

Riksantikvaren set foten ned for Bane Nors planar om midlertidig godsterminal på mellomalderparken Koengen i Bergen mens et eksisterande lasteområde er oppteke i samband med bygging av bybanen til Fyllingsdalen, skriv Bergens Tidende..

NRK - 3 timer siden

To arresterte for knivtruslar

To personar er arresterte for knivtruslar mot ein person på Majorstua i Oslo etter midnatt. Politiet leita etter gjerningspersonane før dei blei tekne. Det blei funne to knivar på den eine personen.

NRK - 18 timer siden

Iran: – Pakistan støtter gruppen

General Mohammad Ali Jafari i Irans revolusjonsgarde sier Pakistan støtter gruppen som har tatt på seg skylda for et selvmordsangrep som drepte 27 elitesoldater. Han beskriver gruppen Jaish al-Adi som en «trussel mot islam»..

NRK - 3 timer siden

Mann skoten og drepen i Sverige

Ein mann i 60-åra er skoten og drepen i Uppsala i Sverige. Politiet har starta drapsetterforsking og leitar etter gjerningspersonane, skriv Aftonbladet. Mannen blei køyrd til sjukhuset i Uppsala, men livet stod ikkje til å redde..

NRK - 4 timer siden

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt