P4 > Nyheter

Lørdag, 11 Juli, 09:22

P4 - 03 juni 20 kl. 15:56

Hus og hytter tatt av skred i Alta

Flere hus og hytter skal være tatt av et stort jordskred i Alta.
Skredet har gått i Kråkeneset.
Politiet sier en hytte, et hus og en hund er skylt på sjøen.
Nødeatene er på vei til stedet.
Det er ukjent om det befant seg personer i boligene da raset gikk..
Les mer på P4


Les mer om:
Alta, Kråkeneset

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Husog , hytter, tattav , skredi , Alta
VG - 03 juni 20 kl. 16:43

Flere hus og hytter tatt av skred

Flere hus og hytter er tatt av et jordras i Alta. Situasjonen er uavklart..

NRK - 23 feb. 20 kl. 04:05

To hytter tatt av snøskred i Myrdal

Politiet bekrefter at to hytter og et skur er tatt av snøskredet på Bergensbanen i natt. Begge hyttene skal være ubebodd. Redningsmannskaper er på plass både på vest- og østsiden av skredet nå.

Dagbladet - 03 juni 20 kl. 16:27

Seks bygninger tatt av skred

Flere hytter og hus er tatt i et stort jordras ved Kråkneset i Alta. Raset er mellom 500 og 700 meter langt, opplyser politiet..

VG - 03 juni 20 kl. 16:43

Flere hus og båtnaust tatt av skred

Flere hus og hytter er tatt av et jordras i Alta. Politiet kan ikke utelukke at noen er tatt av skredet..

P4 - 23 feb. 20 kl. 07:21

Tog kjørte inn i skøskred

Et tog kjørte i natt inn i et snøskred ved Upsete stasjon på Bergensbanen. Ingen av de 115 passasjerene ble skadet, men de har måttet sove om bord på toget i natt. Der er det både strøm lys og varme.

NRK - 03 juni 20 kl. 15:56

Hus og hytter tatt av ras i Alta

Et stort jordras har gått ved Kråkeneset i Alta. Flere hus og hytter er tatt. Det er ikke klart om noen er skadet..

P4 - 13 mai 20 kl. 11:20

Hus tatt av skred

Opp mot ti husstander er evakuert, og et bygg er tatt, av et skred i Mosjøen i formiddag. Ifølge politiet er det et hus eller en fritidsbolig som er tatt, men det er usikkert om noen personer er rammet..

P4 - 08 mars 20 kl. 20:50

Seks døde i snøskred i Østerrike

Seks personer har mistet livet i to snøskred i Østerrike i dag. Fem turister fra Tsjekkia gikk på tur på truger på i de østerrikske Alpene da de ble tatt av et stort skred. I tillegg mistet en politimann livet da han ble tatt av et skred i Carin-thia-regionen sør i landet..

NRK - 24 mai 20 kl. 19:52

Mann tatt av skred, døde

Mannen som ble tatt av skred i Rauma, døde på sykehuset, opplyser politiet til NTB.

P4 - 21 feb. 20 kl. 17:55

Bil tatt av skred i Jølster

Det har gått et 150 meter bredt snøskred over E39 i Jølster, melder Vest politidistrikt. En bil er tatt av deler av raset, men føreren er ute og virker å være i god behold, ifølge politiet. Det er ikke meldt om flere biler eller personer som er tatt av skredet.

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Bussjåfør drept

En fransk bussjåfør døde etter å ha blitt angrepet da han nektet passasjerer om bord uten munnbind forrige helg. Det er påbudt med munnbind på offentlig transport i Frankrike og angriperne, som verken hadde billett eller munnbind, skal ha slått sjåføren flere ganger. To menn var siktet for drapsforsøk, men påtalemyndigheten har varslet at siktelsen trolig vil bli oppjustert etter at sjåføren døde av skadene i går..

P4 - 30 minutter siden

Brukte drone over demonstrasjon

Politiet i Oslo bekrefter nå at de brukte drone over demonstrasjonen mot Stopp Islamiseringen av Norge på Mortensrud i juni. Det skriver Aftenposten. Politiet måtte gripe inn med skjold og fjerne flere motdemonstranter under markeringen til Sian.

P4 - 22 timer siden

VG: - Vil åpne for Hellas, Italia og Spania

- Regjeringen vil åpne for karantenefrie reiser til de store ferielandene fra og med onsdag neste uke. Det skriver VG, men dette er ennå ikke bekreftet. Regjeringen skal legge frem de nye reiserådene på en pressekonferanse om én time, altså klokken 12.

P4 - 1 time siden

Bil krasjet med ku

En bilfører er sendt til sykehus med uklart skadeomfang etter å ha krasjet med ei ku i Tønsberg i natt. Kua sto midt i veien og døde i sammenstøtet. Politiet har fått kontakt med eieren..

P4 - 1 time siden

Sponheim ut av Venstre

Tidligere Venstre-leder Lars Sponheim har nå meldt seg ut av partiet. 63-åringen sier til Bergensavisen at han mener det er feil at han som fylkesmann skal være medlem av et parti. Sponheim ble fylkesmann i Hordaland i 2010 en stilling senere har hatt i det sammenslåtte fylket Vestland..

P4 - 1 time siden

Stone slipper å sone

President Donald Trump har omgjort fengselsdommen til sin tidligere rådgiver Roger Stone, kun dager før han skulle sone dommen. Stone ble i februar dømt til tre år og fire måneder i fengsel blant annet å ha løyet for de folkevalgte om sine forbindelser til WikiLeaks - og for å ha hindret etterforskning i Russland-saken. En omgjøring sikrer at Stone ikke trenger å sone, selv om han fortsatt er en dømt mann..

P4 - 1 time siden

Mann knivstukket i Bergen

En mann ble knivstukket på Laksevåg i Bergen i natt. Mannen ble funnet utenfor en leilighet og er nå sendt til Haukeland universitetssykehus med uklart skadeomfang. Politiet har foreløpig ingen mistenkte i saken.

P4 - 1 time siden

Få smittede siste døgn

Ni personer har fått påvist koronasmitte i Norge det siste døgnet. Det er tre flere enn døgnet før. Totalt er 8.

P4 - 1 time siden

Svenskene er «lei» smittevernreglene

Svenskene er «lei» smittevernreglene. Det kommer frem i en ny rapport som er utarbeidet av länsstyrelsen i Skåne, på oppdrag fra svenske myndigheter. De har fått i oppdrag å se på hvordan anbefalinger og retningslinjer knyttet til smittevern følges i landet..

P4 - 1 time siden

64.000 smittet i USA

I USA har 63.643 personer fått påvist viruset det siste døgnet. Det viser oversikten fra Johns Hopkins Univiersity.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt