NRK > Nyheter

Tuesday, 07 April, 12:26

NRK - 22 Feb 20 kl. 06:28

Hus i Melbu ble totalskadd

Politiet i Nordland melder at huset som brant i Melbu på Hadseløya er totalt utbrent. Brannvesenet driver etterslukking. Det er ikke meldt om at det var folk i huset da det begynte å brenne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordland, Melbu, Hadseløya

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Husi , Melbu, ble, totalskadd
Dagbladet - 18 Nov 19 kl. 02:41

Luksusbåter totalskadd

To yachter verdt over 200 millioner kroner ble totalskadd i en brann i delstaten Florida i USA lørdag..

NRK - 29 Feb 20 kl. 18:37

Bolig totalskadd i brann på gård

Brannvesenet har ikke kontroll på brannen ved et gårdsbruk i Snillfjord i Trøndelag. To personer er fraktet til Orkdal sykehus for sjekk. Våningshuset er totalskadd, og 45 husdyr er evakuert fra fjøset..

NRK - 22 Mar 20 kl. 09:19

Tre leiligheter totalskadd i brann

Totalt tre leiligheter ble totalskadd i brannen på Herøy i Nordland lørdag kveld. Alle beboere ble gjort rede for..

NRK - 22 Mar 20 kl. 00:56

Tre leiligheter totalskadd

Totalt tre leiligheter ble totalskadd i brann på Herøy i Nordland lørdag kveld. Alle beboere er gjort rede for, opplyser Nordland politidistrikt. Brannmannskapene har nå kontroll på stedet..

NRK - 18 Mar 20 kl. 07:39

Leilighet totalskadd i brann

En leilighet er totalskadd etter en brann i en firemannsbolig på Solvang i Tønsberg i natt. De tre andre leilighetene fikk også skader som følge av brannen. Ingen personer ble skadd..

NRK - 30 Dec 19 kl. 03:07

Enebolig totalskadd på Fetsund

En enebolig ble totalskadd da det brøt ut brann like etter midnatt. En stund var det uklart om det var folk i huset som ligger melllom Fetsund og Sørumsand, men politiet på Romerike opplyser nå at ingen beboere var hjemme da brannen brøt ut..

P4 - 26 Feb 20 kl. 05:23

Brann i biler og brakkerigg

Det brenner i en brakkerigg i Bjugn i Trøndelag. Tolv av brakkene står i flammer, og åtte av dem er totalskadd. Brannen spredte seg til tre biler i nærheten, som også er totalskadd, melder politiet.

NRK - 10 Nov 19 kl. 11:50

Enebolig totalskadd i brann

En enebolig på Skarnes i Hedmark ble helt utbrent og totalskadd etter en brann søndag morgen. Fem personer er sendt til legevakt for sjekk. Brannårsaken er ikke avklart, og politiet har startet en etterforskning av saken..

NRK - 29 Nov 19 kl. 23:20

Totalskadd bygning på Nesodden

Industribygningen som brenner på Hellvik på Nesodden i Akershus, er overtent og totalskadd. Deler av bygningen er allerede helt bortbrent, melder politiet. Brannvesenet fortsetter med slukking.

Aftenposten - 05 Jan 20 kl. 19:50

Bolighus i Tønsberg totalskadd i brann

Ingen personer ble skadd, men et bolighus i Barkåker i Tønsberg ble totalskadd i en brann søndag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

37 færre koronapasienter på sykehus

277 pasienter får behandling for koronavirus på norske sykehus tirsdag. Det er 37 færre pasienter enn dagen før. Det opplyser Helsedirektoratet tirsdag ettermiddag..

NRK - 5 minutter siden

Eksdiktator får koronapermisjon

Tsjads eksdiktator Hissène Habré, som soner livstid for forbrytelser mot menneskeheten, har fått to måneders koronapermisjon fra fengselet. Mandag innvilget en domstol i Dakar ham permisjon fra fengselet, med henvisning til «hans alder og sårbarhet»..

NRK - 15 minutter siden

Dødstallet stiger igjen i Spania

Tallet på koronarelaterte dødsfall i Spania har økt med 743 det siste døgnet, og er dermed på vei opp igjen etter to dager med nedgang. Til sammen 140.510 har fått påvist koronavirus i Spania, og av disse er 13.

NRK - 15 minutter siden

39 færre innleggelser av koronasyke

277 pasienter har blitt lagt inn på norske sykehus med koronavirus det siste døgnet. Det er 39 færre pasienter dagen før. Det opplyser Helsedirektoratet tirsdag ettermiddag..

NRK - 15 minutter siden

60 prosent færre SAS-passasjerer

Passasjertallet faller kraftig for SAS under koronautbruddet. I mars reiste 995.000 passasjerer med SAS.

NRK - 15 minutter siden

Advarer mot misbruk av ordningen

Kompensasjonsordningen for bedriftene er en tillitserklæring som de må vise seg verdige til, mener NHO. – Ingen må misbruke ordningen, både av hensyn til fellesskapet og til alle bedrifter som trenger ordningen, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid..

NRK - 30 minutter siden

Vil «opne bygda» etter påske

Fyresdal har 1300 innbyggarar og ingen koronasmitte. No håpar dei regjeringa opnar for at kommunane sjølve kan bestemme om dei skal opne barnehagar og skular etter påske..

NRK - 45 minutter siden

Nytt koronadødsfall ved SUS

En person over 80 år døde mandag som følge av koronaviruset ved Stavanger universitetssykehus. Det viser den oppdaterte statistikken fra sykehuset tirsdag, melder Aftenbladet..

NRK - 30 minutter siden

Debatt i Stortinget om krisepakke

NRK - 45 minutter siden

Helseminister sier han er en idiot

New Zealands helseminister David Clark omtaler seg selv som en idiot etter å ha tatt med familien på en kjøretur på to mil og dratt til stranden. Det var et brudd på landets strenge reiserestriksjoner i forbindelse med koronapandemien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt