NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 07:10

NRK - 02 mars 21 kl. 22:59

Hurtigruten ba syk ansatt lyve

En tidligere ansatt i Hurtigruten ble bedt om å lyve om at hun hadde omgangssyke og komme på jobb. Tidligere har flere uttalt seg til NRK om en fryktkultur i rederiet. Hurtigruten mener NRK forsøker å skape et ensidig negativt bilde..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hurtigruten, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hurtigrutenba , syk, ansatt, lyve
VG - 29 jan. 21 kl. 20:22

Gull-Marcus foran X Games: – Jeg skal ikke lyve

Norges snowboardgullgutt Marcus Kleveland (21) mener forholdene er «helt syke» og at slopestylen i prestisjefylte X Games Aspen lørdag kveld norsk tid kan bli et bra show – men tilføyer at han ikke vil lyve..

E24 - 03 mars 21 kl. 07:54

Passasjeropplysninger stjålet da Hurtigruten ble utsatt for dataangrep

De som sto bak det omfattende dataangrepet mot Hurtigruten i desember i fjor, har fått tilgang til og kopiert kundeinformasjon, opplyser Hurtigruten..

NRK - 29 mars 21 kl. 11:11

Hurtigruten selger bygg på Svalbard

Hurtigruten selger unna eiendommer på Svalbard for 690 millioner kroner. Reiselivskonsernet kvitter seg nå med eiendommer i Longyearbyen. Det er det statlige gruveselskapet Store Norske som kjøper bygningene til Hurtigruten..

VG - 22 feb. 21 kl. 13:15

Sa opp jobben i Hurtigruten: – Synes ikke de har tatt et ordentlig oppgjør

Kristian Sæterhaug i Hurtigruten hadde fått nok. Han mener selskapet ikke har tatt et stort nok oppgjør med håndteringen av coronautbruddet i fjor sommer..

E24 - 22 feb. 21 kl. 13:22

Sa opp jobben i Hurtigruten: – Synes ikke de har tatt et ordentlig oppgjør

Kristian Sæterhaug i Hurtigruten hadde fått nok. Han mener selskapet ikke har tatt et stort nok oppgjør med håndteringen av coronautbruddet i fjor sommer..

Aftenposten - 25 feb. 21 kl. 17:20

Marerittår for Hurtigruten: Tapte 1,68 milliarder kroner i 2020

Hurtigruten tapte 163 millioner euro i 2020. Det tilsvarer 1,68 milliarder kroner..

NRK - 25 feb. 21 kl. 17:31

Hurtigruten tapte 1,68 milliarder

Hurtigruten tapte 163 millioner euro i 2020, viser tall for fjerde kvartal. Det tilsvarer 1,68 milliarder kroner..

E24 - 25 feb. 21 kl. 17:16

Hurtigruten tapte 1,68 milliarder kroner i 2020

Hurtigruten tapte 163 millioner euro i 2020. Det tilsvarer 1,68 milliarder kroner..

NRK - 03 mars 21 kl. 08:48

Passasjeropplysninger stjålet

De som sto bak det omfattende dataangrepet mot Hurtigruten i desember i fjor, har fått tilgang til og kopiert kundeinformasjon, opplyser Hurtigruten. Selskapet har nå sendt eposter til berørte kunder og varslet om saken, skriver digi.no..

Aftenposten - 29 mars 21 kl. 11:00

Hurtigruten selger Svalbard-eiendommer for 690 millioner kroner

Store Norske kjøper Hurtigruten Groups bygninger på Svalbard for 690 millioner kroner..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Ungdomsbråk på Stord

På Stord har politiet i Sør-Vest hatt det travelt med å løyse opp ei samling av rundt 10 ungdommar i 16 til 18-årsalderen som hadde samla seg i Hystadmarkjo. Også der hadde naboar klaga på grunn av bråk..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana, hytter evakuert

I Finnmark har et større jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana, melder Vegtrafikksentralen. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet..

NRK - 45 minutter siden

Mann tatt for knivstikking i Bergen

Ein mann i 20-åra er arrestert i Bergen, mistenkt for å ha stukke ein annan jamaldrande mann i hals/nakke med kniv. Den skadde mannen er sendt til Haukeland sjukehus, med uavklarte skadar, opplyser politiet..

NRK - 45 minutter siden

33 anmeldt for festbråk i Oslo

Politiet i Oslo har i natt anmeldt ialt 33 personer for brudd på smittevernreglene. Det skal dreie seg om fester på Vindern, Bekkelaget og i sentrum,..

NRK - 1 time siden

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

Tyskland vil gi asyl til afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har bistått under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Regjeringen jobber med å finne ut hvordan man kan få fortgang i å godkjenne slike søknader, sier hun til DPA..

NRK - 1 time siden

To menn pågrepet for attentatplaner

Russlands sikkerhetstjeneste FSB melder at et attentat mot Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko er avverget. Ifølge både hviterussisk og russisk sikkerhetstjeneste er to menn pågrepet i Moskva. Den ene har amerikansk statsborgerskap..

NRK - 1 time siden

150 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 150 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene. 150 tilfeller er 17 flere enn på fredag, og 23 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

Grasbrann på Ormøya

I Vestfold måtte brannfolk og brannbåten «Havkatten» rykkje ut etter melding om grasbrann på Ormøya i Tønsberg. Om lag 300 kvadratmeter vart svidd av. Brannen kan ha starta i eit forlate bål, seier brannmester Ivar Paulsen..

NRK - 2 timer siden

Kjendisstøtte til Navalnyj

70 kjendiser fra flere land ber i et åpent brev Russlands president Vladimir Putin om å gi legehjelp til den fengslede regimekritikeren Aleksej Navalnyj. Han sultestreiker i fengselet for å få bedre legebehandling.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt