NRK > Nyheter

Friday, 03 April, 21:33

NRK - 22 Feb 20 kl. 19:46

Hundrevis kommer seg ikke hjem

Flere hundre nordmenn på vinterferie kommer ikke hjem i kveld fordi alle fly fra Gran Canaria er innstilt. Dette gjelder ruter til Oslo, Kristiansand, Ålesund, Bergen og Stavanger. Spanske luftfartsmyndigheter har delt en film som viser dårlig sikt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gran Canaria, Oslo, Stavanger

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hundreviskommer , seg, ikke, hjem
NRK - 25 Feb 20 kl. 07:00

Sandfaste passasjerer hentet hjem

Det første flyet med feriegjester som har sittet værfaste på Kanariøyene etter at sandfstorm stengte flyplassene, ankom Norge i natt. SAS og Norwegian har satt opp en rekke ekstrafly for å hente hundrevis av trandede hjem..

P4 - 03 Feb 20 kl. 17:05

Får ikke flytte hjem nå

De evakuerte etter jordskredet i Enebakk i helgen får ikke flytte hjem i dag. Geoteknikere har jobbet i området i Kirkebygda, der det gikk et 150 meter bredt skred natt til lørdag. De har konkludert med at det ennå ikke er trygt for de ni evakuerte å flytte hjem..

NRK - 22 Mar 20 kl. 16:31

Mistenkt smittet ikke sendt hjem

En ansatt på Skedsmotun bo- og behandlingssenter som mistenkte smitte, ble ikke sendt hjem umiddelbart. Lillestrøm kommune opplyser om avviket på sine nettsider. Medarbeideren var på jobb i tre timer før vedkommende ble sendt hjem..

Dagbladet - 14 Mar 20 kl. 12:49

Frykter de ikke får komme hjem

UD ber alle nordmenn på reise om å komme hjem, men Thor-Kristian og familien må i likhet med mange andre dra hjem til planlagt tid, og frykter at de ikke kommer seg fra Gran Canaria..

P4 - 26 Mar 20 kl. 16:16

- Vil ta tid å få folk hjem

Utenriksdepartementet gjør det de kan, men det vil ta tid å få alle nordmenn hjem fra utlandet. Det sa utenriksminister Ine Eriksen Søreide på en pressekonferanse for kort tid siden. For mange rakk ikke å komme seg hjem før det ble innført strenge restriksjoner på reise i land verden over..

P4 - 27 Nov 19 kl. 14:31

De fleste evakuerte kan flytte hjem

Så godt som alle som ble evakuert etter vannlekkasjen i Sandviken i Bergen, kan nå flytte hjem. Det er kun beboere i ett hus som ikke få flytt hjem igjen ennå, opplyser politiet nå. 58 personer måtte evakuere da et vannrør brast, og 750.

P4 - 15 Mar 20 kl. 23:49

Fortsatt mange som ikke har reist hjem

Til tross for forbudet mot å være på en hytte i en annen kommune enn der man bor, har titusenvis av nordmenn valgt å bli på hytta. I Hallingdal melder kommunene at de fleste har reist hjem, men det er ikke tilfellet i Hvaler utenfor Fredrikstad. Kommunen har oversikt over hvor mange telefoner som er i kommunen, og den viser at flere tusen er igjen.

NRK - 12 Jan 20 kl. 22:58

Anti-britisk protest i Teheran

Hundrevis av demonstranter protesterte søndag foran den britiske ambassaden i Teheran, med krav om at ambassadøren må reise hjem og ambassaden stenge. Ambassadør Rob Macaire ble lørdag arrestert og anklaget for å ha deltatt i protester mot regimet..

NRK - 26 Mar 20 kl. 16:52

Vil ta tid å få alle nordmenn hjem

Utenriksdepartementet kommer ikke til å kunne bistå alle nordmenn i utlandet som vil hjem umiddelbart. Det sa utenriksminister Ine Eriksen Søreide torsdag. Hun sier det vil ta tid å få alle hjem, men at utenriksdepartementet jobber på spreng..

Dagbladet - 16 Mar 20 kl. 16:06

Stopper svensker på vei hjem

Norwegian strammer ytterligere til. Svenske borgere kommer seg ikke hjem fra Thailand. - Helt forferdelig, fortviler Agneta..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Høyeste antall døde på én dag

Ni personer har dødd som følge av covid-19 i Norge i dag. Dette er det så langt høyeste antallet døde registrert på én dag..

NRK - 1 time siden

Russland stanser alle flyvninger

Russland stanser alle flyvninger inn og ut av landet fra midnatt, melder Reuters. Det betyr at russere som vil hjem og utlendinger som vil ut ikke kan reise, med mindre de fyller ut et skjema som ifølge myndighetene gjøres tilgjengelig lørdag..

NRK - 1 time siden

588 døde på franske sykehus

Det siste døgnet har 588 personer dødd av covid-19 på franske sykehus, opplyser landets helsemyndigheter ifølge France24. I tillegg rapporteres det om ytterligere 532 dødsfall på sykehjem. Totalt har 6507 dødd av covid-19 i landet..

NRK - 1 time siden

Sier nei til påskeåpne butikker

Fylkesmannen i Oslo og Viken har avslått Oslo kommunes søknad om utvidede åpningstider for butikker i påsken, skriver VG. Tidligere fredag sendte kommunen en søknad om å få ha åpne dagligvarebutikker og apotek i påsken..

NRK - 1 time siden

Rundt 500 utskrevet i Danmark

Av de 1173 personene med covid-19 som har blitt lagt inn på danske sykehus, har rundt halvparten blitt skrevet ut, opplyser danske helsemyndigheter. Fredag er 517 smittede personer på sykehus..

NRK - 1 time siden

Over tusen nye dødsfall i Frankrike

Antall døde av covid-19 har økt fra 5387 i går til 6507 i dag i Frankrike, ifølge Reuters. Dette er dødsfall registrert på sykehus og sykehjem..

NRK - 1 time siden

400 Vy-ansatte permitteres

400 ansatte i Vy har i dag fått permitteringsvarsel. – Uten kunder og billettinntekter, er inntektstapet så stort at vi ser oss nødt til å permittere stadig flere medarbeidere, sier konsernsjef Geir Isaksen i Vy i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Island forlenger koronatiltak

Island forlenger koronatiltakene fram til 4. mai. Det betyr fortsatt forbud mot samlinger med mer enn 20 personer.

NRK - 2 timer siden

Brann ved Skaugum

Det brenner i et 20 kvadrat meter stort område i skogen ved Skaugum, og brannvesenet holder nå på med å slokke brannen. De har fått mange meldinger fra publikum om at det kommer hvit røyk fra Skaugumsåsen..

NRK - 2 timer siden

766 nye koronadødsfall i Italia

766 personer i Italia har dødd av covid-19 det siste døgnet, melder NTB. Totalt er 14.681 dødsfall registrert som koronarelaterte i landet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt