NRK > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 18:23

NRK - 04 juni 20 kl. 00:10

Hunden Raija overlevde jordskredet

Elghunden Raija ble reddet ut av det store jordskredet i Talvik i Alta av redningshelikopter som fant hunden og fikk løftet den i sikkerhet. Huset til familien Hagalid var et av åtte hus som ble feid på sjøen av raset..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Raija, Talvik, Alta, Hagalid

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hunden, Raija, overlevde, jordskredet
NRK - 02 juli 20 kl. 12:58

No er 120 funne døde i Myanmar

Talet på døde etter jordskredet i Myanmar tidlegare i dag aukar enno. No er 120 henta ut av redningsmannskap. Jordskredet skjedde ved ei jadegruve og vart utløyst av kraftig regn..

P4 - 28 juni 20 kl. 15:14

- Som å sette hunden i en stekeovn

- Å la hunden være igjen i bilen når det er så varmt som det har vært mange steder denne uka, er som å sette hunden i en stekeovn. Det sier Siri Martinsen i organisasjonen NOAH til TV 2. I går ble en hundeeier på Østlandet anmeldt etter å ha etterlatt hunden i en glovarm bil.

NRK - 03 juni 20 kl. 19:13

Én evakuert etter skredet i Alta

Én person er evakuert og brakt i sikkerhet etter jordskredet ved Kråkneset i Alta. Totalt åtte bygninger ble feid på sjøen i det 650 meter brede jordskredet. På grunn av stor skredfare har politiet fremdeles ikke kommet inn i området..

Dagbladet - 02 juni 20 kl. 16:02

Kameratene døde - hun overlevde

En bil med seks ungdommer krasjet i Sverige på søndag. Bare to overlevde. Nå snakker mora til den ene overlevende jenta ut..

Aftenposten - 08 juni 20 kl. 18:57

Plukket over 300 flått av hunden

Etter en skogstur plukket kristiansandskvinnen Bente Alida Johannessen over 300 flått av hunden sin..

Aftenposten - 23 mai 20 kl. 08:37

Pakistan: To overlevde flystyrt

Pakistanske myndigheter bekrefter at to mennesker overlevde flystyrten i Karachi fredag. 97 mistet livet..

P4 - 27 april 20 kl. 12:22

Hun som bet barn blir avlivet

En politihund som bet en ti år gammel jente i Åsmark i Innland i desember 2018 blir avlivet. Trøndelag politidistrikt har omgjort et tidligere vedtak om å omplassere hunden, skriver politiforum. Det var under trening at hunden bet jenta..

P4 - 27 april 20 kl. 17:06

Hund som bet barn blir avlivet

En politihund som bet en ti år gammel jente i Åsmarka i Innland i desember 2018 blir avlivet. Trøndelag politidistrikt har omgjort et tidligere vedtak om å omplassere hunden, skriver politiforum. Det var under trening at hunden bet jenta..

NRK - 23 mai 20 kl. 08:18

To overlevde flystyrt- 97 omkom

I Pakistan bekrefter myndighetene at to mennesker overlevde flystyrten i Karachi fredag. 97 mistet livet. Alle passasjerene og besetningsmedlemmer er gjort rede for, opplyste helsedepartementet i landet.

NRK - 28 feb. 20 kl. 10:46

Hund kan ha fått koronaviruset

Ein hund i Hongkong er sett i karantene etter å fått påvist låge verdiar av koronaviruset. Helsestyresmaktene er usikre på om hunden er smitta eller om han er utsett for miljøforureining. Hunden blir i karantene til fleire prøver er tekne av han..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Nok en siktet etter knivstikking

Politi pågrep og siktet tirsdag ettermiddag nok en person, etter at en mann i 20- årene ble knivstukket på Solsiden i Trondheim natt til mandag. Siktede meldte seg selv for politiet, etter å ha vært i kontakt med advokat..

NRK - 15 minutter siden

Mulig skyteepisode på marinebase

Militærpoliti i USA skal ha fått meldinger om en aktiv skyteepisode ved en marinebase i delstaten California i USA. Det melder den nasjonale marinen på Twitter tirsdag..

NRK - 30 minutter siden

WHO: Smittetoppen ikke nådd

Verdens helseorganisasjon (WHO) advarer om at koronapandemien er langt ifra over. Ifølge organisasjonen øker smitten stadig, og ser ikke ut til å gå ned foreløpig. I løpet av helgen ble det meldt om 400.

NRK - 45 minutter siden

BT: Øker smitteberedskap

Byrådet i Bergen vil bruke 36 millioner kroner på beredskap til et nytt potensielt koronautbrudd, ifølge Bergens Tidende. Styrket bemanning ved sykehjem, beredskapslager, og økt testkapasitet er blant tiltakene pengene skal gå til, ifølge avisa..

NRK - 1 time siden

Brasils president koronasmittet

Brasils president, Jair Bolsonaro, forteller i et TV-intervju tirsdag at han har testet positivt for koronaviruset. Presidenten sier han føler seg bra etter første runde med behandling..

NRK - 1 time siden

AFP: Bolsonaro koronasmittet

Brasils president, Jair Bolsonaro, forteller at han har testet positivt for koronavirus, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 1 time siden

Menneskeleg svikt bak togkrasj

I fjor sommar kolliderte to tog på Flåmsbana etter dei kom inn på same spor. Havarikommisjonen konkluderer med at ulukka truleg skjedde som følgje av mangelfulle tryggleiksrutinar og menneskeleg svikt..

NRK - 1 time siden

Ber utestedene skjerpe seg

Helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) gir kommunene beskjed om at kontrollen med utelivet må bli strengere. – Jeg er bekymret over at smittevernreglene ikke overholdes på utesteder og restauranter, sier Høie..

NRK - 1 time siden

Oslo Børs endte svakt ned

Hovedindeksen på Oslo Børs endte tirsdag på 808,92 poeng. Det var en nedgang på 0,13 prosent. Det var mye rødt på børsen tirsdag, blant annet sank energisektoren med 0,03 prosent, mens sjømat og shipping begge falt med 0,51 prosent..

NRK - 1 time siden

Mange saker knyttet til Kina

Nesten halvparten av rundt 5000 aktive FBI-saker som skal motvirke spionasje, er knyttet til Kina, sier en FBI-direktør til Reuters. Det betyr at FBI åpner en slik sak knyttet til Kina hver tiende time, ifølge nyhetsbyrået..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt