Hegnar.no > Økonomi

Friday, 19 July, 02:26

Hegnar.no - 17 Jun 19 kl. 05:46

Huawei spår salgssvikt i utlandet

Det kinesiske mobilselskapet Huawei forbereder seg på et fall i salget av smartmobiler i utlandet på opptil 60 prosent..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Huawei

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Huawei, spår, salgssvikti , utlandet
Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 05:43

Huawei spår salgssvikt i utlandet

Det kinesiske mobilselskapet Huawei forbereder seg på et fall i salget av smartmobiler i utlandet på opptil 60 prosent..

E24 - 17 Jun 19 kl. 05:50

Huawei spår salgssvikt i utlandet

Det kinesiske mobilselskapet Huawei forbereder seg på et fall i salget av smartmobiler i utlandet på opptil 60 prosent..

NRK - 31 May 19 kl. 14:30

Huawei kutter bånd til USA

Flere amerikanske ansatte i det kinesiske teknologiselskapet Huawei har blitt sendt hjem, det skriver Financial Times. USA har svartelistet Huawei, og sier de er en sikkerhetsrisiko. Flere amerikanske selskaper har avsluttet samarbeidet med Huawei..

NRK - 18 Feb 19 kl. 23:20

– Huawei kjem aldri til å spionere

Huawei-grunnleggjar, Ren Zhengfei, seier at Huawei aldri kjem til drive med spionaktivitet. Det skriv Reuters. Huawei har fått mykje kritikk i ei rekke land den siste tida, og selskapet er skulda for å ha for tette band til kinesiske styresmakter..

NRK - 17 Jun 19 kl. 09:22

Huawei ventar milliardtap

Huawei sine inntekter kan bli 30 milliardar dollar lågare enn forventa, skriv NTB. Ein av grunnleggarane seier at USA si vilje til å innføre det han kallar ekstreme tiltak overraska selskapet. USA har svartelista Huawei..

P4 - 31 May 19 kl. 16:35

Huawei tapper ned USA-forhold

Den kinesiske telegiganten Huawei trapper nå ned forholdet til USA. De sender nå amerikanske ansatte i Kina hjem, og flere møter er avlyst, melder Financial Times. Huawei har blitt svartelistet i USA og er beskrevet som en sikkerhetsrisiko..

NRK - 20 May 19 kl. 08:54

Tre nye selskap droppar Huawei

Dei tre amerikanske selskapa Intel, Qualcomm og Broadcom kuttar samarbeidet med den kinesiske telegiganten Huawei, skriv Bloomberg. Google har gjort det same. Trump-administrasjonen meiner Huawei utgjer tryggleiksrisiko har sett dei på svarteliste..

NRK - 21 May 19 kl. 03:05

Utsetter Huawei-forbud

Et amerikansk forbud mot å eksportere teknologi til det kinesiske selskapet Huawei er utsatt i 90 dager for å tillate programvareoppdateringer og andre juridiske forpliktelser. Mandag ble det kjent at Google avvikler samarbeidet med Huawei..

NRK - 23 May 19 kl. 01:50

Panasonic dropper Huawei

Panasonic avslutter forretningene med det kinesiske teknologiselskapet Huawei, som følge av at USA har satt Huawei på en svarteliste. Det melder nyhetsbyrået AFP. Også en rekke andre selskaper har de siste dagene avsluttet samarbeidet med selskapet..

NRK - 11 Feb 19 kl. 18:08

Pompeo advarer mot Huawei

Under et besøk i Ungarn mandag sa USAs utenriksminister Mike Pompeo at de kan bli nødt til å begrense sine operasjoner i land som bruker utstyr fra Huawei, ifølge Reuters. USA er bekymret for at Huawei samler informasjon for kinesisk etterretning..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 3 timer siden

Trump: – USA har skutt ned iransk drone

USAs president Donald Trump sier det amerikanske marinefartøyet USS Boxer har «ødelagt» en iransk drone i Hormuzstredet..

Hegnar.no - 4 timer siden

Microsoft slår forventningene

Hegnar.no - 4 timer siden

Wall Street snudde etter rente-snakk

Netflix-aksjen dundret ned på positiv Wall Street. .

Hegnar.no - 5 timer siden

Equinor vant stort vindkraftanbud i New York

Equinor har fått en kontrakt om å bygge en vindturbinpark til havs i New York. Den skal levere strøm til en halv million husstander i den amerikanske storbyen..

Hegnar.no - 5 timer siden

Rem Offshore kjøper supplyskip til bruk i seismikk

Åge Remøy og partnerne har anskaffet nok et plattform forsyningsskip (PSV) som skal bygges om til seismikkarbeid. Kontrakt er allerede sikret..

Hegnar.no - 5 timer siden

Stanser ansettelser etter 737 MAX-trøbbel

Tror ikke flyet kommer på vingene før i november.

Hegnar.no - 6 timer siden

Betydelig fall i oljeprisene etter hopp

Produksjonen tar seg opp i Mexicogulfen.

Hegnar.no - 7 timer siden

Over 50 prosent er mot profitt i velferden

Mer enn halvparten av de spurte i en fersk undersøkelse er enige i at private selskaper ikke bør få ta ut profitt fra offentlige velferdstjenester..

Hegnar.no - 8 timer siden

35 konkurser på fire dager

Ni av disse ble kunngjort i dag, torsdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt