Hegnar.no > Økonomi

Thursday, 17 October, 08:36

Hegnar.no - 17 Jun 19 kl. 05:46

Huawei spår salgssvikt i utlandet

Det kinesiske mobilselskapet Huawei forbereder seg på et fall i salget av smartmobiler i utlandet på opptil 60 prosent..
Les mer på Hegnar.no


Les mer om:
Huawei

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Huawei, spår, salgssvikti , utlandet
Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 05:43

Huawei spår salgssvikt i utlandet

Det kinesiske mobilselskapet Huawei forbereder seg på et fall i salget av smartmobiler i utlandet på opptil 60 prosent..

E24 - 17 Jun 19 kl. 05:50

Huawei spår salgssvikt i utlandet

Det kinesiske mobilselskapet Huawei forbereder seg på et fall i salget av smartmobiler i utlandet på opptil 60 prosent..

NRK - 31 May 19 kl. 14:30

Huawei kutter bånd til USA

Flere amerikanske ansatte i det kinesiske teknologiselskapet Huawei har blitt sendt hjem, det skriver Financial Times. USA har svartelistet Huawei, og sier de er en sikkerhetsrisiko. Flere amerikanske selskaper har avsluttet samarbeidet med Huawei..

NRK - 18 Feb 19 kl. 23:20

– Huawei kjem aldri til å spionere

Huawei-grunnleggjar, Ren Zhengfei, seier at Huawei aldri kjem til drive med spionaktivitet. Det skriv Reuters. Huawei har fått mykje kritikk i ei rekke land den siste tida, og selskapet er skulda for å ha for tette band til kinesiske styresmakter..

NRK - 17 Jun 19 kl. 09:22

Huawei ventar milliardtap

Huawei sine inntekter kan bli 30 milliardar dollar lågare enn forventa, skriv NTB. Ein av grunnleggarane seier at USA si vilje til å innføre det han kallar ekstreme tiltak overraska selskapet. USA har svartelista Huawei..

P4 - 31 May 19 kl. 16:35

Huawei tapper ned USA-forhold

Den kinesiske telegiganten Huawei trapper nå ned forholdet til USA. De sender nå amerikanske ansatte i Kina hjem, og flere møter er avlyst, melder Financial Times. Huawei har blitt svartelistet i USA og er beskrevet som en sikkerhetsrisiko..

NRK - 20 May 19 kl. 08:54

Tre nye selskap droppar Huawei

Dei tre amerikanske selskapa Intel, Qualcomm og Broadcom kuttar samarbeidet med den kinesiske telegiganten Huawei, skriv Bloomberg. Google har gjort det same. Trump-administrasjonen meiner Huawei utgjer tryggleiksrisiko har sett dei på svarteliste..

NRK - 21 timer siden

Huawei rapporterer om kraftig vekst

Huawei økte i årets tre første kvartal inntektene 24,4 prosent, sammenlignet med samme periode i fjor, ifølge en melding fra Kinas telegigant. USA har forsøkt å få Huawei svartelistet internasjonalt på grunn av påstått samarbeid kinesisk etterretning..

NRK - 23 May 19 kl. 01:50

Panasonic dropper Huawei

Panasonic avslutter forretningene med det kinesiske teknologiselskapet Huawei, som følge av at USA har satt Huawei på en svarteliste. Det melder nyhetsbyrået AFP. Også en rekke andre selskaper har de siste dagene avsluttet samarbeidet med selskapet..

NRK - 21 May 19 kl. 03:05

Utsetter Huawei-forbud

Et amerikansk forbud mot å eksportere teknologi til det kinesiske selskapet Huawei er utsatt i 90 dager for å tillate programvareoppdateringer og andre juridiske forpliktelser. Mandag ble det kjent at Google avvikler samarbeidet med Huawei..

Fler nyheter fra Hegnar.no

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:57

Tusener av demonstranter på Hongkongs flyplass

Ekspresstoget til flyplassen i Hongkong er suspendert som følge av at tusener av demonstranter søndag samlet seg ved terminalen..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:51

«Nye» verdensvalutaer senker Bitcoin

Bank of England-sjef, Mark Carney, presenterte i forrige uke ideen om å dempe dollarens dominans ved hjelp av en ny verdensomspennende digital valuta. Samtidig står Facebook på trappene for å lansere sin globale valuta Libra. Dette kan bety slutten på Bitcoins kryptodominans..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:27

Kraftig regn på Østlandet skaper trafikale problemer

Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet grunnet styrtregn. Ved Strømtangen fyr i Fredrikstad er det målt hele 58,2 millimeter på tre timer søndag.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 09:22

Skoler og barnehager må installere nettfilter

Myndighetene har nå klar en veileder for hvordan skoler og barnehager skal skjerme barn og første- til fjerdeklassinger mot skadelig innhold på internett..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på roser blir det neppe..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:45

Prishopp på villa - steg 9 millioner på to år

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:40

Trygve Hegnar: Det store skatteranet

Dette er det ikke fnugg av dekning for..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:27

Søndagens aksjetips

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:07

USAs eldste høyesterettsdommer på bedringens vei

USAs eldste høyesterettsdommer, 86 år gamle Ruth Bader Ginsburg, sier hun er på bedringens vei etter å ha blitt behandlet for kreft..

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:01

Tåregass, vannkanoner og brannbomber i Hongkong

Demonstranter kastet steiner og brannbomber, og politiet tok i bruk vannkanoner og tåregass da lørdagens demonstrasjon endte i kaos i sentrum av Hongkong..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt