E24 > Økonomi

Tuesday, 25 February, 13:38

E24 - 21 Aug 19 kl. 22:01

Huawei-sjefen: – En krise på liv og død for selskapet

Til tross for at det amerikanske Huawei-forbudet er utsatt i 90 dager, er det lite som tyder på at toppsjef Ren Zhengfei tror at situasjonen blir enklere for selskapet fremover..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Huawei, Ren Zhengfei

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Huawei-sjefenEn , krise, livog , død, for, selskapet
P4 - 20 May 19 kl. 08:22

- Krise for Huawei

- Det er krise for både Huawei og brukerne deres at Google nå bryter med den kinesiske mobilgiganten. Det sier teknologiekspert Magnus Brøyn i Coxit. Etter et langvarig og tett samarbeid, har Google nå, ifølge Reuters, suspendert samarbeidet med Huawei, som en følge av den tilspissede konflikten mellom USA og Kina.

NRK - 28 Jan 20 kl. 13:09

Johnson sier ja til Huawei

Storbritannias statsminister, Boris Johnson, har sagt ja til å inngå en avtale med Huawei. Det vil trolig Donald Trump reagere på. USA advarer mot at Kina bruker Huawei til å spionere på andre land og deres samarbeidspartnere, noe Huawei nekter for..

NRK - 31 May 19 kl. 14:30

Huawei kutter bånd til USA

Flere amerikanske ansatte i det kinesiske teknologiselskapet Huawei har blitt sendt hjem, det skriver Financial Times. USA har svartelistet Huawei, og sier de er en sikkerhetsrisiko. Flere amerikanske selskaper har avsluttet samarbeidet med Huawei..

NRK - 17 Jun 19 kl. 09:22

Huawei ventar milliardtap

Huawei sine inntekter kan bli 30 milliardar dollar lågare enn forventa, skriv NTB. Ein av grunnleggarane seier at USA si vilje til å innføre det han kallar ekstreme tiltak overraska selskapet. USA har svartelista Huawei..

P4 - 31 May 19 kl. 16:35

Huawei tapper ned USA-forhold

Den kinesiske telegiganten Huawei trapper nå ned forholdet til USA. De sender nå amerikanske ansatte i Kina hjem, og flere møter er avlyst, melder Financial Times. Huawei har blitt svartelistet i USA og er beskrevet som en sikkerhetsrisiko..

NRK - 16 Oct 19 kl. 10:45

Huawei rapporterer om kraftig vekst

Huawei økte i årets tre første kvartal inntektene 24,4 prosent, sammenlignet med samme periode i fjor, ifølge en melding fra Kinas telegigant. USA har forsøkt å få Huawei svartelistet internasjonalt på grunn av påstått samarbeid kinesisk etterretning..

NRK - 20 May 19 kl. 08:54

Tre nye selskap droppar Huawei

Dei tre amerikanske selskapa Intel, Qualcomm og Broadcom kuttar samarbeidet med den kinesiske telegiganten Huawei, skriv Bloomberg. Google har gjort det same. Trump-administrasjonen meiner Huawei utgjer tryggleiksrisiko har sett dei på svarteliste..

NRK - 21 May 19 kl. 03:05

Utsetter Huawei-forbud

Et amerikansk forbud mot å eksportere teknologi til det kinesiske selskapet Huawei er utsatt i 90 dager for å tillate programvareoppdateringer og andre juridiske forpliktelser. Mandag ble det kjent at Google avvikler samarbeidet med Huawei..

NRK - 23 May 19 kl. 01:50

Panasonic dropper Huawei

Panasonic avslutter forretningene med det kinesiske teknologiselskapet Huawei, som følge av at USA har satt Huawei på en svarteliste. Det melder nyhetsbyrået AFP. Også en rekke andre selskaper har de siste dagene avsluttet samarbeidet med selskapet..

NRK - 11 Jun 19 kl. 10:11

USA-sanksjoner hindrer Huawei

Mobilprodusent Huawei sier at USA-sanksjoner er til hinder for at de blir størst i verden. Tidligere har Trump sagt at Huawei utgjør en sikkerhetstrussel på grunn av sine bindinger til kinesiske myndigheter, og erklærte deres produkter uønsket i USA..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Lerøy venter resultatbedring i 2020: – Nå begynner det å nærme seg noe

Ferdigstilling av nye smoltanlegg skal gi høyere slakt og lavere kostnader for lakseoppdretten, og det er betydelig potensial for høyere priser for hvitfisken. – Vi venter et mye bedre resultat i 2020 enn i 2019, sier Lerøy-sjefen..

E24 - 30 minutter siden

Her er søkerlisten: Disse ønsker å bli sjef i Oljefondet

Åtte menn har søkt på jobben som sjef i Oljefondet etter Yngve Slyngstad. Én av dem er unntatt offentlighet, ifølge søkerlisten som Norges Bank har lagt ut..

E24 - 1 time siden

Økte fergeprisene på grunn av pengemangel – gikk 300 millioner i overskudd i fjor

Møre og Romsdal fylkeskommune sier de har så lite penger at de ble tvunget til å øke fergeprisene. Samtidig gikk de over 300 millioner i overskudd i fjor..

E24 - 1 time siden

Kongsberg Maritime tildelt cruisekontrakt på 300 mill.

Kongsberg Gruppens datterselskap Kongsberg Maritime er tildelt en kontrakt på rundt 300 millioner kroner for å utstyre tre nye ekspedisjonscruiseskip, fremgår det av en børsmelding..

E24 - 3 timer siden

Folketrygdfondet leverer beste resultat noensinne

Folketrygdfondet leverer sitt beste resultat noensinne i 2019, med en avkastning på 29,5 milliarder kroner..

E24 - 4 timer siden

U-sving på Oslo Børs

Etter at Oslo Børs åpnet opp fra start, har stemningen senere surnet på Børsen..

E24 - 3 timer siden

Politirazzia mot regnskapsførere i morges

Politiet og skatteetaten aksjonerer i morgentimene mot regnskapskontorer i Oslo og Akershus. To er pågrepet og siktet for økonomisk kriminalitet..

E24 - 5 timer siden

Rederiforbundet om corona-effekt: – Det gir utvilsomt merkostnader for rederiene

Selv om det ikke er mange stengte havner, er det nå lokale restriksjoner og regler i mange land som påvirker skipsfarten..

E24 - 5 timer siden

Resultatfall i Lerøy, spår bedring i første kvartal

Lerøys resultat for fjerde kvartal var svakere enn ventet, men selskapet vil øke utbytteutbetalingen og løfter slaktevolumet for neste år..

E24 - 6 timer siden

Svakere fra Noreco etter Tyra-kutt

Noreco leverer betydelig sterkere tall i fjerde kvartal enn på samme tid året før, men noe svakere enn kvartalet før etter at Tyra-feltet ble stengt..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt