E24 > Økonomi

Saturday, 21 September, 13:17

E24 - 21 Aug 19 kl. 22:01

Huawei-sjefen: – En krise på liv og død for selskapet

Til tross for at det amerikanske Huawei-forbudet er utsatt i 90 dager, er det lite som tyder på at toppsjef Ren Zhengfei tror at situasjonen blir enklere for selskapet fremover..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Huawei, Ren Zhengfei

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Huawei-sjefenEn , krise, livog , død, for, selskapet
P4 - 20 May 19 kl. 08:22

- Krise for Huawei

- Det er krise for både Huawei og brukerne deres at Google nå bryter med den kinesiske mobilgiganten. Det sier teknologiekspert Magnus Brøyn i Coxit. Etter et langvarig og tett samarbeid, har Google nå, ifølge Reuters, suspendert samarbeidet med Huawei, som en følge av den tilspissede konflikten mellom USA og Kina.

NRK - 31 May 19 kl. 14:30

Huawei kutter bånd til USA

Flere amerikanske ansatte i det kinesiske teknologiselskapet Huawei har blitt sendt hjem, det skriver Financial Times. USA har svartelistet Huawei, og sier de er en sikkerhetsrisiko. Flere amerikanske selskaper har avsluttet samarbeidet med Huawei..

NRK - 17 Jun 19 kl. 09:22

Huawei ventar milliardtap

Huawei sine inntekter kan bli 30 milliardar dollar lågare enn forventa, skriv NTB. Ein av grunnleggarane seier at USA si vilje til å innføre det han kallar ekstreme tiltak overraska selskapet. USA har svartelista Huawei..

P4 - 31 May 19 kl. 16:35

Huawei tapper ned USA-forhold

Den kinesiske telegiganten Huawei trapper nå ned forholdet til USA. De sender nå amerikanske ansatte i Kina hjem, og flere møter er avlyst, melder Financial Times. Huawei har blitt svartelistet i USA og er beskrevet som en sikkerhetsrisiko..

NRK - 20 May 19 kl. 08:54

Tre nye selskap droppar Huawei

Dei tre amerikanske selskapa Intel, Qualcomm og Broadcom kuttar samarbeidet med den kinesiske telegiganten Huawei, skriv Bloomberg. Google har gjort det same. Trump-administrasjonen meiner Huawei utgjer tryggleiksrisiko har sett dei på svarteliste..

NRK - 21 May 19 kl. 03:05

Utsetter Huawei-forbud

Et amerikansk forbud mot å eksportere teknologi til det kinesiske selskapet Huawei er utsatt i 90 dager for å tillate programvareoppdateringer og andre juridiske forpliktelser. Mandag ble det kjent at Google avvikler samarbeidet med Huawei..

NRK - 23 May 19 kl. 01:50

Panasonic dropper Huawei

Panasonic avslutter forretningene med det kinesiske teknologiselskapet Huawei, som følge av at USA har satt Huawei på en svarteliste. Det melder nyhetsbyrået AFP. Også en rekke andre selskaper har de siste dagene avsluttet samarbeidet med selskapet..

NRK - 11 Jun 19 kl. 10:11

USA-sanksjoner hindrer Huawei

Mobilprodusent Huawei sier at USA-sanksjoner er til hinder for at de blir størst i verden. Tidligere har Trump sagt at Huawei utgjør en sikkerhetstrussel på grunn av sine bindinger til kinesiske myndigheter, og erklærte deres produkter uønsket i USA..

NRK - 16 May 19 kl. 20:58

– Ikke frys ut Huawei

Frankrikes president Emmanuel Macron advarer mot å fryse ut kinesiske Huawei og sier handelskriger ikke gagner noen. Uttalelsene var et svar til USA, som igår satte Huawei på en svarteliste over selskaper som utgjør en risiko for nasjonal sikkerhet..

Klartale - 20 May 19 kl. 09:59

Google slutter å samarbeide med Huawei

Internett-selskapet Google vil kutte samarbeidet med det kinesiske selskapet Huawei. USA mener Huawei er en fare for sikkerheten..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Dårligste hvalfangst på 20 år

Det ble skutt 429 hval under årets sesong. Det er den dårligste fangsten på 20 år, ifølge Norges Småkvalfangerlag..

E24 - 1 time siden

Tilbyr skreddersydde luksusreiser til Nordpolen

For 900.000 kroner får du en pakketur som inkluderer å overnatte i en glassiglo under stjernehimmelen på Nordpolen. Turen vil trolig ikke bli billigere de neste årene, ifølge hotelloperatøren..

E24 - 3 timer siden

Storbank advarer om renteboble

Økt inflasjon vil få obligasjonsboblen til å briste, sier Bank of America-strateg – som viser til det han mener er «verdens viktigste graf»..

E24 - 3 timer siden

Antallet kvinnelige toppledere synker i Sverige

Andelen kvinnelige sjefer i de største svenske selskapene synker, mens den øker i land som USA, Storbritannia og Frankrike..

E24 - 5 timer siden

Trump: En handelsavtale må ikke være i boks før valget

Før Kina avsluttet nye handelssamtaler med USA fredag kveld, uttalte president Donald Trump at han føler han ikke trenger å sikre en avtale før neste års valg..

E24 - 5 timer siden

Ble tilbudt «gratis» omega 3 – fikk inkassovarsel i posten

Magnus Hundvin ble stoppet på gaten og tilbudt en gratis pakke fiskeolje, mot at han oppga navn og adresse. Noen måneder senere kom det første inkassokravet..

E24 - 14 timer siden

Høyest elbilandel i Finnøy – se kommune-oversikten

Finnøy i Rogaland er den kommunen her i landet som har høyest andel elbiler. Her går 26 prosent av bilene – flere enn hver fjerde – på strøm..

E24 - 15 timer siden

Saxo Bank har tro på gull: – Har gjort det ekstremt bra

Gullprisen er opp over 17 prosent i år, og danske Saxo Bank tror ikke etterspørselen dempes. – Gullmarkedet har gjort det ekstremt bra, sier bankens råvarestrateg Ole Hansen..

E24 - 16 timer siden

Facebook stanser titusenvis av apper

Facebook opplyser at selskapet har fjernet flere titalls tusen applikasjoner som en del av etterforskningen etter Cambridge Analytica-skandalen..

E24 - 18 timer siden

Kjell Inge Røkkes Rev Ocean har kjøpt en ubåt

Ubåten tar tre personer, som kan utforske miljøet 2.286 meter under havoverflaten..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt