P4 > Nyheter

Sunday, 08 December, 11:46

P4 - 07 Jun 19 kl. 06:22

Huawei-salget faller i Norge

Huawei-salget faller i Norge.
I april klarte selskapets telefon P30 å toppe den månedlige listen over de ti mest solgte smarttelefonene i Telias fysiske butikker og selskapets nettbutikk i Norge, men nå faller salget betydelig.
Det skjer etter harde amerikanske sanksjoner mot den kinesiske produsenten, skriver Dagens Næringsliv..
Les mer på P4


Les mer om:
Norge, P30, Telias, Dagens Næringsliv

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Huawei-salget, falleri , Norge
P4 - 20 Oct 19 kl. 19:35

Huawei-grunnlegger advarer Norge

Grunnleggeren av Huawei advarer Norge mot å la press fra USA styre våre valg av teknologi. Tele-teknologi-selskapet Huawei er av USA anklaget for å være et mulig verktøy for kinesisk spionasje. Donald Trump har svartelistet selskapet og pekt det ut som en sikkerhetsrisiko for vesten.

P4 - 19 Aug 19 kl. 23:27

Salget av dieselbiler faller

Salget av dieselbiler faller kraftig. For enkelte modeller har salget gått tilbake med 95 prosent de siste seks årene, opplyser analyseselskapet Rystad Energy til E24. Elbiler med lang rekkevidde har tatt over mye av omsetningen av SUV-er og sedan-biler..

Hegnar.no - 17 Jun 19 kl. 05:46

Huawei spår salgssvikt i utlandet

Det kinesiske mobilselskapet Huawei forbereder seg på et fall i salget av smartmobiler i utlandet på opptil 60 prosent..

NRK - 11 Feb 19 kl. 00:05

Huawei-boikott kan koste dyrt

Dersom store kinesiske aktører som Huawei og ZTE ikke får være med å bygge det nye 5G-nettet i Norge, kan nettet bli betydelig dyrere, skriver DN. PST mener det er problematisk om Huawei får bygge ut 5G-nett i Norge..

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 05:43

Huawei spår salgssvikt i utlandet

Det kinesiske mobilselskapet Huawei forbereder seg på et fall i salget av smartmobiler i utlandet på opptil 60 prosent..

Klartale - 12 Feb 19 kl. 08:50

Vil stenge Huawei ute av Norge

Mobilselskapet Huawei bør ut av Norge. De kan spionere på oss, mener ekspert..

Aftenposten - 26 Feb 19 kl. 10:58

Huawei slår tilbake: – Norge har mer å tape enn vi

Han er den øverst rangerte ikke-kineseren i telegiganten Huawei. Og han er nordmann, med en klar advarsel til Norge..

Hegnar.no - 09 Apr 19 kl. 06:18

Huawei Norge dobler overskuddet

Fjoråret ble en økonomisk suksess for Huawei, tross politisk turbulens. I Norge doblet selskapet overskuddet i 2018..

NRK - 31 May 19 kl. 14:30

Huawei kutter bånd til USA

Flere amerikanske ansatte i det kinesiske teknologiselskapet Huawei har blitt sendt hjem, det skriver Financial Times. USA har svartelistet Huawei, og sier de er en sikkerhetsrisiko. Flere amerikanske selskaper har avsluttet samarbeidet med Huawei..

E24 - 17 Jun 19 kl. 05:50

Huawei spår salgssvikt i utlandet

Det kinesiske mobilselskapet Huawei forbereder seg på et fall i salget av smartmobiler i utlandet på opptil 60 prosent..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Siktet etter at hund ble funnet i bekk

En person er siktet etter at en hund ble funnet i en plastpose i en bekk i Asker i går. Hundens bein og snute var tapet sammen, og den var alvorlig skadet da den ble tatt til veterinær. Politiet opplyser til TV2 at de har avhørt personen, men det er foreløpig for tidlig å si noe om motivet..

P4 - 15 minutter siden

Gull til Ingebrigtsen

Jakob Ingebrigtsen tok gull U20 i EM i terrengløp. Dette er hans fjerde strake EM-gull. Seniorklassen med Filip Ingebrigtsen og Didrik Tønseth starter halv to..

P4 - 45 minutter siden

Scheie: -Viking kommer til å ha overtaket

-Det blir en jevn kamp, men Viking vil ha overtaket under cupfinalen på Ullevål stadion mot Haugesund. Det tror fotballekspert Arne Scheie. Slaget om Rogaland går av stabelen klokken 13.

P4 - 1 time siden

Startet gransking etter drap

Statens helsetilsyn gransker St. Olavs hospital etter at en kvinne ble drept på Lademoen i Trondheim i oktober. To menn er siktet for drapet, og helsetilsynet gransker sykehusets håndtering av den ene drapssiktede, melder NRK.

P4 - 1 time siden

Alvorlig skadet etter ulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadet etter en ulykke i Grimstad i Agder i natt. Bilen landet på taket etter å ha kjørt på en parkert bil, og mannen måtte frigjøres av brannvesenet. Politiet mistenker mannen kjørte i påvirket tilstand..

P4 - 1 time siden

Riiber leder

Etter hoppingen leder Jarl Magnus Riiber dagens kombinertrenn på Lillehammer. Han hoppet 139,5 meter og får starte fire sekunder før Franz-Josef Rehrl i langrennsdelen..

P4 - 2 timer siden

43 døde i brann i India

43 mennesker har mistet livet i en brann på en fabrikk i India i natt. I tillegg er flere andre skadet, melder det indiske nyhetsbyrået ANI. Brannen skal ha startet på grunn av en feil i det elektriske anlegget.

P4 - 2 timer siden

Fjelloverganger stengt

Flere fjelloverganger i Sør-Norge er stengt på grunn av dårlig vær. Dette gjelder Valdresflye, Gaularfjell og Sirdal-Lysebotn. Samtidig advares det om vanskelige kjøreforhold på flere andre fjelloverganger, og disse kan stenges eller få kolonnekjøring på kort varsel..

P4 - 2 timer siden

Færre imigranter drukner

Antall migranter som drukner i Middelhavet er halvert siden i fjor. Det viser tall fra FNs høykommisær for flyktninger. Hittil i år har 1148 mennesker druknet i Middelhavet i forsøket på å nå Europa, skriver Aftenposten.

P4 - 2 timer siden

– Norge må bli bedre på å forebygge selvmord

Blir slått fast i ny internasjonal rapport..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt