NRK > Nyheter

Monday, 30 March, 08:32

NRK - 23 Feb 20 kl. 22:52

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Viktor Hovland, PGA, Puerto Rico Open, Hovland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hovland, vant, PGA-turnering
P4 - 23 Feb 20 kl. 22:37

Hovland vant PGA-turnering

Viktor Hovland har skrevet norsk golfhistorie i kveld. Han vant Puerto Rico Open og er den første nordmannen som vinner en PGA-turnering. I tillegg til at den seieren gir drøyt fem millioner kroner inn på konto, så gir den også garantert plass i en rekke andre viktige turneringer..

Aftenposten - 29 Feb 20 kl. 00:01

Hovland slått ut av turnering i Florida etter tung runde

Fem dager etter at han vant sin første PGA-tittel var Viktor Hovland sjanseløs i forsøket på å greie cuten halvveis i turneringen i Florida..

VG - 25 Feb 20 kl. 05:01

Eurosport-ekspert: Slik har Hovland jobbet med det mentale

Søndag vant han sin første PGA-turnering. Men på et av hullene rotet Viktor Hovland (22) det skikkelig til. Jobbing med psyken gjorde at han klarte å slå tilbake, tror Eurosport-ekspert Marius Thorp..

Aftenposten - 13 Mar 20 kl. 00:27

Hovland med sterk start i PGA-turnering

Viktor Hovland (22) plasserte seg på delt 8.-plass med fire slag under par etter første dag av Players Championship i golf i Florida..

VG - 21 Feb 20 kl. 21:18

Hovland er i delt ledelse i PGA-turnering

Viktor Hovland (22) fortsetter å imponere og er fredag kveld med i tetkampen i PGA-turneringen Puerto Rico Open..

Aftenposten - 21 Feb 20 kl. 23:27

Hovland klatret opp i tetkampen i PGA-turnering

Viktor Hovland storspilte i PGA-turneringen i Puerto Rico fredag. Han gikk den andre runden seks slag under par og er i delt ledelse..

VG - 21 Feb 20 kl. 21:18

Hovland med i tetkampen i PGA-turnering

Viktor Hovland (22) fortsetter å imponere og er fredag kveld med i tetkampen i PGA-turneringen Puerto Rico Open..

Aftenposten - 07 Mar 20 kl. 21:47

Hovland klatret i PGA-turnering

Viktor Hovland gikk en runde på par på tredje dag av PGA-turneringen i Orlando lørdag. Etter sine 18 hull hadde han klatret 18 plasser på resultatlista..

VG - 22 Feb 20 kl. 22:50

Hovland leder PGA-turnering før siste dag

Viktor Hovland (22) fortsetter å imponere i Puerto Rico Open. Han leder alene foran avslutningen søndag..

Aftenposten - 23 Feb 20 kl. 22:37

Hovland skrev norsk golfhistorie etter å ha hentet seg inn med ellevilt slag

Viktor Hovland ble den første nordmannen til å vinne en PGA-turnering da han gikk til topps i Puerto Rico Open søndag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Finansdirektøren i SAS sier opp

Torbjørn Wist, finansdirektør i flyselskapet SAS, slutter i jobben og blir finansdirektør i rederiet Wallenius Wilhelmsen. Wist sier at prosessen startet før koronaviruset ble en global krise, og han blir sittende til en etterfølger er klar..

NRK - 30 minutter siden

Intensivkapasiteten nesten sprengt

Nesten alle intensivplassene på Akershus universitetssykehus er nå fylt opp av koronapasienter. Nå ber sykehuset andre sykehus om hjelp. Ahus har i alt 62 pasienter som er innlagt med koronasmitte, 24 av dem i intensivbehandling..

NRK - 1 time siden

Kokainsmugler fikk korona-rabatt

Spanjolen ble tatt med 248 gram kokain på Torp Sandefjord lufthavn. Ifølge dommen er vanlig straff ett års fengsel. Men siden hun har en sønn og barnevernet i Spania ikke fungerer normalt i koronapandemien, er fire måneder av straffen gjort betinget..

NRK - 1 time siden

Øker produksjonen raskere enn vente

Første fase av Johan SVerdrup-feltet vil nå full produksjon allerede tidlig i mai, som er raskere enn ventet, melder Equinor. Den første delen av Johan Sverdrup-feltet vil fra mai produsere 470.000 fat olje om dagen..

NRK - 2 timer siden

Forlenger «søringkarantenen»

Kommuneoverlegene i Lofoten og Vesterålen viderefører lokale smittevernregler. Nå må også de på besøk fra Trøndelag i karantene. Dette skjer etter at Kommuneoverlegene søndag kveld har evaluert effektene av reglene de har hatt de siste to ukene.

NRK - 2 timer siden

Fire personer pågrepet

Oslo-politiet har pågrepet fire personer etter bilbrannen på Hovseter i Oslo, skriver på Twitter i 06.00-tiden. Det var ved 04.

NRK - 1 time siden

Laveste oljepris 17 år

Oljeprisen fortsetter å falle, og et fat olje blir nå solgt for 23,50 dollar fatet. Det er den laveste prisen siden slutten av april 2003. Oljeprisen har falt med 65 prosent siden nyttår, ifølge Dagens Næringsliv..

NRK - 1 time siden

Fall for de asiatiske børsene

De asiatiske børsene åpnet uka med fall. Nikkei-indeksen i Tokyo var ned 2,7% like før klokken 7 mandag morgen, og andre viktige børser falt også på starten av handelsdagen. Oljeprisen fortsatte også å falle mandag morgen..

NRK - 2 timer siden

Operasanger innlagt på sykehus

Operasangeren Plácido Domingo er innlagt på sykehus i Mexico etter at han forrige uke fikk påvist koronaviruset. Det bekrefter 79-åringens talsperson til CNN. – Han har det bra og behandlingen virker, sier talspersonen..

NRK - 3 timer siden

Mistenker at bilbrann var påsatt

Politiet mistenker at brannen i en bil på Hovseter i Oslo natt til mandag, var påtent. Flere biler på stedet har fått ruten knust og har fått sprutet det som trolig er bensin sprutet inn i kupeen, melder politiet. To biler fikk skader i brannen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt