NRK > Nyheter

Friday, 21 February, 04:10

NRK - 18 Aug 19 kl. 22:03

Hovland spilte seg ut av tetkampen

Viktor Hovland hang lenge med i seierskampen i den første av tre kvalifiseringsturneringer til PGA-touren. men bogey på 14. og 15. hull søndag sendte ham nedover på lista. I skrivende stund ligger Hovland på 11.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hovland, PGA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hovland, spilte, segut av , tetkampen
Aftenposten - 03 Aug 19 kl. 22:22

Hovland med i tetkampen på PGA-touren

Viktor Hovlands seks slag under par på den tredje runden i PGA-turneringen i Greensboro sendte ham opp i tetkampen foran søndagens finale..

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 23:35

Hovland i tetkampen - kjemper om seieren før siste dag

Viktor Hovland henger fortsatt med i tetsjiktet i den første finaleturneringen på PGAs B-tour. Etter lørdagens runde er han på delt 6.-plass..

P4 - 08 Feb 20 kl. 09:49

Hovland med hole-in-one

Den norske golfspilleren Viktor Hovland fikk publikum til å hyle da han imponerte med en hole in one på full 14 da han spilte PGA-turneringen i Monterey Peninsula i natt. Til Eurosport sier 22-åringen at det hele var dritkult. Hovland ligger på en 24.

Aftenposten - 14 Dec 19 kl. 23:37

Hovland og makkeren klatret etter marerittstart

Viktor Hovland og kompisen Matt Wolff spilte seg opp i parturneringen i Florida lørdag..

Aftenposten - 22 Sep 19 kl. 18:34

Hovland spilte inn millionsum i storturnering

Viktor Hovland hadde seks birdier og fire bogeyer på sin avslutningsrunde i det europeiske PGA-mesterskapet søndag..

Aftenposten - 20 Sep 19 kl. 19:11

Hovland nær hole-in-one – fortsetter å imponere i storturnering

Viktor Hovland spilte til tider fantastisk da han endte på tre slag under par på den andre dagen av det europeiske PGA-mesterskapet i golf..

VG - 16 Sep 19 kl. 00:24

Ingen avsluttet bedre enn Hovland

Viktor Hovland spilte seg opp 29 plasser på den siste dagen av sesongåpningen på PGA-touren, etter en avslutning kun turneringsvinner Joaquin Niemann matchet..

Aftenposten - 24 Aug 19 kl. 08:49

Hovland øyner ny topplassering etter nok en stødig runde. Søndag kan han få plass på PGA-touren.

Viktor Hovland fortsetter sitt sterke spill i jakten på PGA-tourkortet. Fredag spilte han en 67-runde i andre runde i Albertsons Boise Open i Idaho..

VG - 23 Jun 19 kl. 01:23

Hovland spilte seg opp 23 plasser

Viktor Hovland (21) så ut til å levere en bogey-fri runde på tredje dag av Travelers Championship, men etter en dobbelbogey på det 17. hullet er veien mot en topplassering lang..

VG - 13 Jul 19 kl. 19:04

Hovland langt bak teten i Illinois

Han var regnet som en av forhåndsfavorittene, men etter tre av fire spilte runder er golfkomet Viktor Hovland (21) et godt stykke bak teten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Morales nektes å stille til valg

Bolivias valgkommisjon sier at tidligere president Evo Morales ikke får stille til valg i mai fordi han angivelig ikke «fyller vilkårene». Morales kaller det et slag mot demokratiet. Morales ble presset av de militære til å gå av som president i fjor.

NRK - 1 time siden

Morales nektet å stille til valg

Bolivias valgkommisjon sier at tidligere president Evo Morales ikke får stille til valg i mai fordi han angivelig ikke «fyller vilkårene». Morales kaller det et slag mot demokratiet. Morales ble presset av de militære til å gå av som president i fjor.

NRK - 2 timer siden

Kongressen advart om Russland-hjelp

USAs etterretningstjenester har orientert Kongressen om at de mener Russland forsøker å påvirke valget for å hjelpe president Donald Trump å bli gjenvalgt. Kongressen ble advart om mistanken 13. februar, ifølge New York Times og CNN..

NRK - 2 timer siden

4,5 års fengsel for nettovergrep

En mann fra Sør-Troms er dømt til 4,5 års fengsel for å ha bestilt overgrep mot barn på Filippinene via nett. Norsk politi fikk tips om overgriperen fra FBI. på Mannens PC fant politiet bilder og video med seksuelle overgrep mot barn..

NRK - 2 timer siden

En død i brann i Kristiansund

En person omkom torsdag i forbindelse med en brann i en leilighet i Kristiansund, bekrefter politiet i Møre og Romsdal. Åstedsundersøkelse og videre etterforskning fortsetter fredag morgen..

NRK - 3 timer siden

By i Sør-Korea rammet av virus

I Sør-Korea er byen Daegu erklært som en «spesiell håndterings-sone» som følge av svært mange nye tilfeller av korona-smitte, melder AP. Det er ikke kjent hvor mange som er smittet. Tidligere er en person meldt død av viruset i Sør-Korea..

NRK - 3 timer siden

115 nye korona-døde i Kina

Kinesiske helsemyndigheter melder om at 115 mennesker har dødd som følge av korona-viruset i Hubei-provinsen det siste døgnet. Totalt har 2233 mennesker dødd av viruset i Kina, de aller fleste i og rundt byen Wuhan der viruset oppsto i desember..

NRK - 3 timer siden

Merkel og Macron vil ta opp Idlib

Tysklands Angela Merkel og Frankrikes Emmanuel Macron har invitert Russlands Vladimir Putin og Tyrkias Recep Tayyip Erdogan til et møte for å få slutt på krigføringen nordvest i Syria. Merkel og Macron ringte Putin torsdag og uttrykte sin uro..

NRK - 3 timer siden

Arrestert i Moss for knivvold

En mann på 31 år er arrestert av politiet i Moss og siktet for å ha rispet en person med kniv. En 34-årig mann er kjørt til sykehus med mindre skader, opplyser Øst politidistrikt.

NRK - 3 timer siden

Irlands statsminister går av

Irlands statsminister Leo Varadkar gikk av torsdag, men fortsetter som leder av et forretningsministerium mens de tre største partiene drøfter en ny regjering. Ved valget for to uker siden fikk de tre største partiene tilnærmet lik oppslutning..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt