NRK > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:43

NRK - 18 Aug 19 kl. 22:03

Hovland spilte seg ut av tetkampen

Viktor Hovland hang lenge med i seierskampen i den første av tre kvalifiseringsturneringer til PGA-touren. men bogey på 14. og 15. hull søndag sendte ham nedover på lista. I skrivende stund ligger Hovland på 11.
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hovland, PGA

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hovland, spilte, segut av , tetkampen
Aftenposten - 03 Aug 19 kl. 22:22

Hovland med i tetkampen på PGA-touren

Viktor Hovlands seks slag under par på den tredje runden i PGA-turneringen i Greensboro sendte ham opp i tetkampen foran søndagens finale..

Aftenposten - 17 Aug 19 kl. 23:35

Hovland i tetkampen - kjemper om seieren før siste dag

Viktor Hovland henger fortsatt med i tetsjiktet i den første finaleturneringen på PGAs B-tour. Etter lørdagens runde er han på delt 6.-plass..

VG - Igår: 00:24

Ingen avsluttet bedre enn Hovland

Viktor Hovland spilte seg opp 29 plasser på den siste dagen av sesongåpningen på PGA-touren, etter en avslutning kun turneringsvinner Joaquin Niemann matchet..

Aftenposten - 24 Aug 19 kl. 08:49

Hovland øyner ny topplassering etter nok en stødig runde. Søndag kan han få plass på PGA-touren.

Viktor Hovland fortsetter sitt sterke spill i jakten på PGA-tourkortet. Fredag spilte han en 67-runde i andre runde i Albertsons Boise Open i Idaho..

VG - 23 Jun 19 kl. 01:23

Hovland spilte seg opp 23 plasser

Viktor Hovland (21) så ut til å levere en bogey-fri runde på tredje dag av Travelers Championship, men etter en dobbelbogey på det 17. hullet er veien mot en topplassering lang..

VG - 13 Jul 19 kl. 19:04

Hovland langt bak teten i Illinois

Han var regnet som en av forhåndsfavorittene, men etter tre av fire spilte runder er golfkomet Viktor Hovland (21) et godt stykke bak teten..

VG - 03 Aug 19 kl. 20:26

Viktor Hovland storspilte i PGA-turneringen i Greensboro

Viktor Hovlands seks slag under par på den tredje runden i PGA-turneringen i Greensboro sendte ham opp i tetkampen foran søndagens finale..

P4 - 17 Jun 19 kl. 05:14

Hovland hylles

Golfspilleren Viktor Hovland har blitt historisk. Den norske 21-åringen er den amatøren som har levert best totalscore i U.S.

VG - 30 Jun 19 kl. 19:59

Golf-Hovland «puttet» million-premie etter super-finish

Viktor Hovland (21) spilte seg voldsomt opp på resultatlisten etter en fantastisk siste runde i PGA-turneringen i Detroit. Med 13. plass håvet han inn over en million i premiebonus og enda mer ca$h fra utstyr-sponsorene..

NRK - 25 Aug 19 kl. 09:27

Hovland fortsetter storspillet

Med sju under par på 3. runde i Albertsons Boise Open, leder Viktor Hovland turneringen, ett slag foran amerikanerne Rob Oppenheim og Bronson Burgoon. For at Hovland skal kunne sikre seg PGA-tourkortet, må han ende blant de 25 beste.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kardinal anker til høyesterett

Kardinal George Pell ber australsk høyesterett omgjøre dommen på seks års fengsel for seksuelle overgrep. 78-åringen ble i desember funnet skyldig i voldtekt og andre seksuelle overgrep mot to mindreårige altergutter i Melbourne 1996 og 1997..

NRK - 5 minutter siden

Sju nye meldinger om syke hunder

Siden mandag har to nye hunder dødd av de pågående sykdomsutbruddet, ifølge Mattilsynet. Tilfellene er fra seks forskjellige fylker. Fem øvrige hunder har blitt meldt syke, opplyser Mattilsynet i en oppdatering tirsdag.

NRK - 15 minutter siden

UD: – Hold dere unna grenseområdet

UD fraråder nordmenn å reise eller oppholde seg innenfor 50 kilometer fra grensen mot Jemen. Årsaken til det er den pågående krigen og risikoen for angrep fra opprørerne i Jemen over grensen til Saudi-Arabia..

NRK - 1 time siden

Khamenei: –Ingen samtaler med USA

Iran kommer ikke til å starte noen form for samtaler med USA, fastslår Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei. Dermed har det iranske lederskapet nok en gang avvist tilnærmingene fra USAs president Donald Trump..

NRK - 1 time siden

Godkjenning trekkes tilbake

170 bileiere får nå brev om at kjøretøyet feilaktig har blitt godkjent i EU-kontroll. Statens vegvesen har avdekket kontrollfusk ved et verksted i Sandefjord. Godkjenningene av disse bilene er derfor å anse som ugyldige, og de trekkes tilbake..

NRK - 1 time siden

Matteo Renzi starter nytt parti

Italias tidligere statsminister Matteo Renzi starter et nytt parti. Det nye partiet kan føre til problemer for landets nye samlingsregjering, som er et samarbeid mellom den Femstjernersbevegelsen og Det demokratiske partiet som Renzi nå forlater..

NRK - 1 time siden

Dødsårsaken klar

Den 17 år gamle stesøsteren til Philip Manshaus, Johanne Zhangjia Ihle-Hansen, døde av fire skudd i hodet og brystkassen..

NRK - 1 time siden

Skole evakuert i Sverige

Svensk politi har sperret av et område i Trollhättan i Sverige og evakuert en skole etter funn av en mistenkelig gjenstand, melder lokale medier. Politiet har tilkalt den nasjonale bombegruppen, som skal undersøke gjenstanden, melder Expressen..

NRK - 2 timer siden

Flere hundre tusen deltar

Arrangørene venter flere hundre tusen deltakere i en ny internasjonal klimaprotest fredag, i forkant av et klimatoppmøte i New York. Bare i USA er over 800 arrangementer planlagt, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Brigitte Macron blir lærer igjen

Frankrikes førstedame Brigitte Macron vil tilbake til klasserommet og skal undervise voksne på en skole i en av Paris' forsteder. Elevene hennes vil være personer som er på jakt etter arbeid og som ikke har fullført videregående skole..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt