NRK > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:16

NRK - 20 Jun 19 kl. 10:26

Hove: Åtte millioner i gjeld

Seaside Production AS, som står bak Hove Music Festival hadde åtte millioner kroner i gjeld da selskapet begjærte seg konkurs onsdag. Selskapet har opplyst at verdiene er 770.000 kroner, ifølge konkurskjennelsen fra Aust-Agder Tingrett..
Les mer på NRK


Les mer om:
Production AS, Hove Music Festival, Aust-Agder Tingrett

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hove, Åtte, millioneri , gjeld
NRK - 20 Jun 19 kl. 10:26

Hove: 8 millioner i gjeld

Seaside Production AS, som står bak Hove Music Festival hadde åtte millioner kroner i gjeld da selskapet begjærte seg konkurs onsdag. Selskapet har opplyst at verdiene er 770.000 kroner, ifølge konkurskjennelsen fra Aust-Agder Tingrett..

NRK - 20 Jun 19 kl. 09:42

Kan ikke forvente refusjon fra Hove

Folk som har kjøpt billetter til årets festival på Hove, kan ikke forvente å få tilbake pengene. Det opplyser bobestyrer Ole Magnus Heimvik. Festivalen er konkurs, og har flere millioner i gjeld.

P4 - 20 Jun 19 kl. 09:46

Kan ikke forvente refusjon fra Hove

Folk som har kjøpt billetter til årets festival på Hove, kan ikke forvente å få tilbake pengene. Det opplyser bobestyreren til NRK. Festivalen er konkurs, og har flere millioner i gjeld.

P4 - 19 Jun 19 kl. 15:41

Hove Music Festival konkurs

Nok en Hove-festival er konkurs. Hove Music Festival har begjært seg selv konkurs før de fikk arrangert en eneste konsert på øya. Og bare en drøy uke før Jason Derulo skulle dra i gang festivalen.

Dagbladet - 19 Jun 19 kl. 15:34

Konkurs: Det blir ikke ny festival på Hove

Hove Music Festival oppgir sviktende billettsalg som årsak..

Dagbladet - 20 Jun 19 kl. 10:39

- Du kan ikke forvente å få pengene tilbake

Hove Music Festival skal skylde så mye som åtte millioner kroner..

Aftenposten - 13 Jul 19 kl. 20:32

Drømmen gikk i oppfyllelse for Mathias Hove Johansen

Mathias Hove Johansen gjorde mer enn noen kunne forvente av han og kom seg til finale på 200 meter. Det endte med en åttendeplass til slutt..

NRK - 19 Jun 19 kl. 15:43

Hove Music Festival konkurs

Nyoppstartede Hove Music Festival har begjært seg selv konkurs – bare en drøy uke før Jason Derulo skulle innta den tradisjonsrike øya..

Dagbladet - 01 May 19 kl. 21:58

Nikolay (33) mister livsverket og sitter igjen med åtte millioner i gjeld: - Et svik

Nikolay Valheim stolte på Erna Solberg-regjeringen og satset på pelsdyr. Tilbake sitter han igjen med et berg av gjeld..

Aftenposten - 04 May 19 kl. 16:49

Runar Hove med store smerter i kneet – må ta røntgen

Dagen etter at Runar Hove ble grisetaklet og måtte ut med skade mot Ranheim, våknet han opp med fortsatt store smerter i kneet. Nå risikerer Viking å miste enda en midtstopper i lenger tid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Person fastklemt etter bilulykke

En person er fastklemt i en bil etter en trafikkulykke ved Smihagatunnelen i Akershus. Nødetatene jobber med frigjøring av personen. To andre kom seg ut av bilen.

NRK - 2 timer siden

– Iran drev med ulovlig innblanding

Storbritannia har fortalt FNs sikkerhetsråd at tankskipet «Stena Impero» ble stanset av Iran mens det var i omansk farvann, og at dette er «ulovlig innblanding», melder Reuters som har sett et brev fra britenes FN-delegasjon til Sikkerhetsrådet..

NRK - 2 timer siden

Russisk romkapsel dokket med ISS

En russisk romkapsel med tre romfarere om bord har dokket med den internasjonale romstasjonen ISS. Romkapselen brukte bare seks timer og 20 minutter på turen etter å ha blitt skutt opp fra det russiske romsenteret Bajkonur i Kasakhstan lørdag..

NRK - 3 timer siden

Par ble fraranet bil med skytevåpen

Det var to personer, en kvinne og en mann i 30-årene fra Litauen som stanset ved bensinstasjonen da de ble fraranet bilen på Minnesund i Eidsvoll, forteller politiet til NRK. Kvinnen ble truet med skytevåpen, mens mannen fylte bensin..

NRK - 4 timer siden

Lufthansa kansellerer fly til Kairo

Lufthansa stanser flygninger til Kairo fra München og Frankfurt på lørdag av sikkerhetsmessige grunner, melder Reuters. Flygningene fortsetter søndag. Tildligere lørdag stanset British Airways sine flygninger til Kairo i syv dager av samme årsak..

NRK - 4 timer siden

37 drept i Nigeria

Nigerias president Muhammadu Buhari har i en uttalelse lørdag fordømt drapene på 37 mennesker i den nordvestlige staten Sokoto, melder Reuters. Drapene skal ha skjedd sent fredag av væpnede grupper som har stått bak flere hundre drap i år..

NRK - 5 timer siden

Væpnet bilran i Eidsvoll

Politiet i Øst melder at en person ble truet med et skytevåpen og fraranet bilen sin ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll. Bilen er en hvit VW Transporter av eldre modell..

NRK - 5 timer siden

–Vanlig med trusler fra passasjerer

Ansatte i Vy som jobber på buss for tog mottar ofte trusler fra frustrerte passasjerer. – Sterkt beklagelig, sier pressesjef Åge-Christoffer Lundeby i Vy..

NRK - 6 timer siden

Bil kjørt av veien i Tydal

En person har kjørt av veien på Stugudalsvegen i nordenden av Stuggusjøen. Det melder politiet i Trøndelag på Twitter. Nødetater rykker ut.

NRK - 6 timer siden

Tror pizza-debatt kan misbrukes

USAs sikkerhetsdepartement advarer mot at russiske agenter kan forsøke å splitte den amerikanske befolkningen, blant annet ved bruk av propaganda rundt "ananas på pizza"-debatten. Det skriver ABC News..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt