NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 17:09

NRK - 20 Jun 19 kl. 10:26

Hove: Åtte millioner i gjeld

Seaside Production AS, som står bak Hove Music Festival hadde åtte millioner kroner i gjeld da selskapet begjærte seg konkurs onsdag. Selskapet har opplyst at verdiene er 770.000 kroner, ifølge konkurskjennelsen fra Aust-Agder Tingrett..
Les mer på NRK


Les mer om:
Production AS, Hove Music Festival, Aust-Agder Tingrett

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hove, Åtte, millioneri , gjeld
NRK - 20 Jun 19 kl. 10:26

Hove: 8 millioner i gjeld

Seaside Production AS, som står bak Hove Music Festival hadde åtte millioner kroner i gjeld da selskapet begjærte seg konkurs onsdag. Selskapet har opplyst at verdiene er 770.000 kroner, ifølge konkurskjennelsen fra Aust-Agder Tingrett..

NRK - 20 Jun 19 kl. 09:42

Kan ikke forvente refusjon fra Hove

Folk som har kjøpt billetter til årets festival på Hove, kan ikke forvente å få tilbake pengene. Det opplyser bobestyrer Ole Magnus Heimvik. Festivalen er konkurs, og har flere millioner i gjeld.

P4 - 20 Jun 19 kl. 09:46

Kan ikke forvente refusjon fra Hove

Folk som har kjøpt billetter til årets festival på Hove, kan ikke forvente å få tilbake pengene. Det opplyser bobestyreren til NRK. Festivalen er konkurs, og har flere millioner i gjeld.

P4 - 19 Jun 19 kl. 15:41

Hove Music Festival konkurs

Nok en Hove-festival er konkurs. Hove Music Festival har begjært seg selv konkurs før de fikk arrangert en eneste konsert på øya. Og bare en drøy uke før Jason Derulo skulle dra i gang festivalen.

Dagbladet - 19 Jun 19 kl. 15:34

Konkurs: Det blir ikke ny festival på Hove

Hove Music Festival oppgir sviktende billettsalg som årsak..

Dagbladet - 03 Aug 19 kl. 14:16

Trekker millionkrav etter Hove-konkurs

- Billettkjøperne bør stå fremst i køen, sier Bjørn Eidsvåg. Han og flere andre artister frafaller kravene til konkursboet etter Hove Music Festival..

NRK - 29 Oct 19 kl. 12:52

Vil regulere bybanetunnel

Harald Victor Hove (H, t.v.) sier til BT at han i første bystyremøte vil foreslå å starte regulering av bybanetunnel gjennom Bergen sentrum.

Dagbladet - 20 Jun 19 kl. 10:39

- Du kan ikke forvente å få pengene tilbake

Hove Music Festival skal skylde så mye som åtte millioner kroner..

Aftenposten - 13 Jul 19 kl. 20:32

Drømmen gikk i oppfyllelse for Mathias Hove Johansen

Mathias Hove Johansen gjorde mer enn noen kunne forvente av han og kom seg til finale på 200 meter. Det endte med en åttendeplass til slutt..

NRK - 19 Jun 19 kl. 15:43

Hove Music Festival konkurs

Nyoppstartede Hove Music Festival har begjært seg selv konkurs – bare en drøy uke før Jason Derulo skulle innta den tradisjonsrike øya..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Mer politipenger til distriktene

De fire regjeringspartiene på Stortinget pålegger politiet å bruke en større del av pengepotten ute i distriktene. Dette skal gjøre situasjonen bedre blant annet i Telemark og Vestfold der politiet er underbemanna, mener Bård Hoksrud i Frp..

NRK - 1 time siden

Synkende tilfredshet

Tilfredsheten blant Vys kunder på Sør- og Arendalsbanen synker. Tallene kommmer etter en lang periode med mye togtrøbbel. 74 prosent av Vys kunder ved Sør- og Arendalsbanen oppgir at de er fornøyde med tilbudet, noe som er en nedgang på seks prosent..

NRK - 45 minutter siden

Får rekordpriser for torsken

Fredag meldte Norges Råfisklag at de satte opp prisen på torsk. Fiskerne får nå minst 26,75 kroner for torsk som veier 2,6 til 6 kilo. Omsetningssjef i råfisklaget, Willy Godtliebsen, sier man aldri har hatt en høyere minstepris på torsk enn i dag..

NRK - 45 minutter siden

Spansk selskap skal bygge ny E6

Spanske FCC Construcción A.S. skal bygge ny E6 fra Ulsberg til Vindåsliene i Trøndelag.

NRK - 1 time siden

Jente omkom da bru kollapset

Ei 15 år gammel jente mistet livet og en lastebilsjåfør er savnet etter at ei bru kollapset sørvest i Frankrike mandag. Minst to kjøretøy havnet i elven Tarn nord for Toulouse. Ulykken skjedde idet de to bilene kjørte ut på brua fra hver sin kant..

NRK - 1 time siden

Flere drept i luftangrep i Libya

Minst sju mennesker ble drept da en kjeksfabrikk i Libyas hovedstad Tripoli ble truffet i et luftangrep mandag. Arbeiderne er hovedsakelig fra Afrika og Bangladesh. Søket måtte stanses på grunn av fly i området, men vil fortsette når det er trygt..

NRK - 12 timer siden

To eksplosjoner i Kabuls morgenrush

Politiet i den afghanske hovedstaden Kabul rapporterer om to eksplosjoner som har rystet byen mandag morgen. Det er et ukjent antall skadde, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

PST-sjefen avhørt

Spesialenheten for politisaker bekrefter at de har hatt PST-sjef Hans Sverre Sjøvold inne til avhør sist fredag, skriver VG. Politiet vil ikke kommentere om Sjøvold er formelt siktet for lovbrudd, og i så fall for hva..

NRK - 1 time siden

Lastebil krasjet i husvegg

En lastebil gled i ettermiddag av veien i Ringsaker, og smalt rett inn i en husvegg. Ingen personer ble skadet i ulykken..

NRK - 1 time siden

Protester mot bensinpriser i Iran

Irans befolkning raser etter at regjeringen økte bensinprisene med 50 prosent over natta. Store protester brøt ut fredag i flere store byer og siden da har minst to personer mistet livet. Det er ikke kjent hvor mange som har blitt skadd..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt