VG > Nyheter

Monday, 14 October, 01:44

VG - 16 Jun 19 kl. 05:54

Hotell evakueres - kontroll på brannen

Scandic Hotell Parken i Ålesund blir evakuert etter meldinger om røykutvikling i et teknisk rom..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hotell Parken, Ålesund

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hotell, evakueres, kontroll, brannen
NRK - 10 May 19 kl. 02:27

Kontroll på brannen i Luster

Brannvesenet har kontroll på brannen i eit rekkjehus i Luster, og driv no med ettersløkking. Alle dei evakuerte er tekne hand om og innlosjert på Gaupnetun hotell..

NRK - 16 Jun 19 kl. 06:08

Kontroll på hotellbrann

Brannvesenet i Møre og Romsdal melder nå om at brannen på hotell Scandic Parken i Ålesund er under kontroll, men at det fremdeles er mye røyk. De jobber med lufting nå..

NRK - 24 Apr 19 kl. 13:21

Boliger evakueres

Boliger i Storevarveien i Melsomvik i Sandefjord kommune evakueres nå. Årsaken er at det brenner i gress, kratt og skog i nærheten, og det er fare for at brannen skal spre seg. Da brannvesenet ble varslet om brannen, ble det meldt at det brant i et område på 25 ganger 100 meter..

NRK - 24 Apr 19 kl. 09:06

Politiet evakuerer folk i Lyngdal

Ti boliger i Lyngdal i Vest-Agder evakueres som følge av brannen som herjer i området, opplyser politiet. Brannen er ikke under kontroll og sprer seg mot E 39. Mellom tre og fire tusen mål skog har brent i Lyngdal, sier brannsjef Jon Inge Aasen..

NRK - 11 Jul 19 kl. 19:27

Har kontroll på brannen

Brannvesenet har kontroll på brannen i Åsane, det melder NPK. Brannvesenet blir imidlertid på stedet utover kvelden. Ingen personer er meldt savnet eller skadet i tilknytning brannen i industriområdet..

NRK - 23 Apr 19 kl. 21:09

30 boliger evakueres

Politiet evakuerer nå folk fra 30 bolighus i Sokndal i Rogaland. Brannmannskapene har ikke kontroll på brannen, som har spredd seg i terrenget og nærmer seg bebyggelsen. Tre helikoptre er satt inn i slukkingen..

NRK - 17 Aug 19 kl. 08:56

Åtte døde på hotell i Ukraina

Åtte mennesker er døde etter en brann i et hotell i havnebyen Odessa i Ukraina. I tillegg opplyser redningsetatene at ti mennesker er skadd, ifølge Reuters. Brannen brøt ut natt til lørdag.

Aftenposten - 14 Jul 19 kl. 18:29

Kontroll på brann på Bømlo

Brannvesenet har kontroll på brannen som søndag ettermiddag startet i en hytte på Bømlo. Beboere på østsiden av øya ble evakuert etter at brannen spredte seg..

NRK - 26 Aug 19 kl. 13:48

Kontroll på brannen på Gran Canaria

Brannen som har feid over store deler av Gran Canaria i over en uke, er nå endelig under kontroll, melder brannvesenet på Kanariøyene. Brannen startet 17. august og truet flere nasjonalparker i fjellområdene i den nordlige delen av øya..

NRK - 10 Jun 19 kl. 21:54

Har god kontroll på brannen

Brannvesenet melder at dei har god kontroll på brannen etter eksplosjonen ved ein hydrogenstasjon i Sandvika. Røykdykkarar er på staden, og dei jobbar med å få total oversikt på eventuelle lekkasjar..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Ekspert om situasjonen i Nord-Syria: – Et fryktelig alvorlig scenario

USAs varslede evakuering av 1.000 soldater i Nord-Syria vil få uante konsekvenser, mener Midtøsten-ekspert. Han frykter IS-comeback, masseflukt og økt spillerom for Iran..

VG - 4 timer siden

Polen: Valgseier for høyrepopulistiske PiS

Lov- og rettferdighetspartiet til Jaroslaw Kaczynski ser ut til å vinne valget i Polen og få over halvpartene av plassene i den nye nasjonalforsamlingen..

VG - 4 timer siden

Flere medier: Avtale mellom syriske myndigheter og kurdiske styrker

OSLO/BEIRUT (VG) Syriske myndigheter og den kurdiske SDF-militsen skal ha møttes på en russisk flybase i Syria. En avtale kan endre Syria-krigen for alltid..

VG - 4 timer siden

AFP: Avtale mellom syriske myndigheter og kurdisk milits

Syriske myndigheter og den kurdiske SDF-militsen skal ha møttes på en russisk flybase i Syria..

VG - 14 timer siden

Her er ødeleggelsene etter «Hagibis»-tyfonen

TOKYO (VG) Flom, tusenvis uten strøm og en rekke redningsaksjoner er resultatet etter tyfonens herjinger over den japanske øynasjonen lørdag..

VG - 8 timer siden

To berget fra forlis i ytre Oslofjord – fikk hjelp av Stena Saga

To personer i fritidsbåt måtte få bistand av Redningsskøyta sent lørdag kveld. – Båten hadde stor vanninntrenging, og ville gått ned i løpet av minutter, tror Redningsselskapet..

VG - 16 timer siden

Norskregistrert turistbuss veltet i Sverige

En minibuss med syv personer havnet på taket etter en velt på E10 ved Abisko i Sverige. Tre personer er sendt til sykehus med lettere til moderate skader..

VG - 17 timer siden

163 studenter saksøker staten

163 psykologistudenter har tilsluttet seg et gruppesøksmål mot Staten og Helse- og omsorgsdepartementet. Mandag starter den åtte dager lange rettssaken i Oslo..

VG - Igår: 21:44

IS-kvinne til advokaten: Sønnen nektes helsehjelp i leiren

I nye samtaler med sin advokat forteller IS-kvinnen i al-Hol at helsetilstanden til hennes syke, fire år gamle sønn er forverret. Nå nektes de ifølge henne også helsehjelp i leiren og sikkerhetssituasjonen tilspisser seg..

VG - Igår: 15:05

Trumps advokat under etterforskning

Rudi Giulianis kontakt med Ukraina skal granskes, ifølge The New York Times..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt