VG > Sport

Fredag, 30 Oktober, 12:05

VG - 18 okt. 19 kl. 13:44

Hordaland i forslag: Freder ikke Trine Skei Grande

I Hordaland Venstres foreløpige forslag til ny partiledelse ønsker de Abid Raja inn i ledertrioen, og nevner ikke Trine Skei Grande..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Hordaland Venstres, Abid Raja, Trine Skei Grande

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hordalandi , forslag, Freder, ikke, Trine, Skei, Grande
Aftenposten - 09 sep. 19 kl. 22:33

Knusende valgnederlag for Ap. Men LO og AUF freder partiledelsen.

– Det er bred oppslutning om Arbeiderpartiets ledelse. Endringer er ikke tema, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen og freder partiledelsen til tross for at partiet ser ut til å gå mot et knusende valgnederlag..

Aftenposten - 09 sep. 19 kl. 22:33

Mot kraftig tilbakegang for Ap. Men LO og AUF freder partiledelsen.

– Det er bred oppslutning om Arbeiderpartiets ledelse. Endringer er ikke tema, sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen og freder partiledelsen til tross for at partiet ser ut til å gå mot et knusende valgnederlag..

P4 - 22 jan. 20 kl. 06:14

Senatet avviste flere forslag

Senatet i USA har i natt avvist en rekke forslag fra Demokratene i riksrettssaken mot president Donald Trump. Blant annet ble tre ulike forslag om utlevering av e-poster og andre dokumenter fra Det hvite hus nedstemt av det republikanske flertallet i Senatet. Så langt har det kommet sju forslag fra Demokratene i saken - alle er nedstemt..

P4 - 01 okt. 19 kl. 17:44

Hordaland vil ikke ha vindmøller

Fylkestinget i Hordaland sa i dag enstemmig nei til vindkraft på land. Fylkespolitikerne mener vindkraft heller bør utvikles på sjøen, men understreker at det da må tas hensyn til miljø- og fiskeriinteresser, melder NRK. NVE har pekt ut 13 områder i Norge som de mener er best egnet for vindkraft - blant dem tre områder i Hordaland..

P4 - 30 aug. 19 kl. 15:07

Nye nedbørsrekorder i Hordaland og Oppland

Det er satt nedbørsrekorder for august ett sted i Hordaland og ett i Oppland før måneden er helt over. Ifølge Meteorologisk institutt er det kommet 241,1 millimeter nedbør på målestasjonen på Mjølfjell i Hordaland og 165 millimeter på Fagernes i Oppland. Det er rekorder.

VG - 18 okt. 19 kl. 13:44

Lederkampen i Venstre splitter Bergen og Hordaland

Venstre i Bergen og Hordaland er splittet i synet på hvem som skal lede partiet videre. Mens resten av Hordaland ligger an til å foreslå Abid Raja inn i ledertrioen, setter Bergen Venstre Sveinung Rotevatn på topp..

NRK - 27 okt. 19 kl. 12:14

Avsluttar røykdykking i Hordaland

Røykdykkarar i huset som er overtent i Lindås i Hordaland, avsluttar dykkinga på grunn av eigen sikkerheit, melder brannvesenet i Hordaland på Twitter. Sløkkearbeidet fortset..

NRK - 27 okt. 19 kl. 13:49

Brann sløkt i Hordaland

Brannen er sløkt i Lindås i Hordaland, melder brannvesenet i Hordaland på Twitter. Dei vil fortsette med ettersløkking. Ingen vart skadd i brannen..

P4 - 03 okt. 19 kl. 16:40

Ikke fornøyd med Brexit-forslag

Irlands statsminister mener den britiske regjeringens brexit-forslag ikke holder vann. Boris Johnson la i går frem et nytt forslag til Brexit, som han omtalte som fornuftig og rimelig. Men forslaget har store mangler, og sier ingenting om hvordan man skal løse grensespørsmålene, mener Irlands statsminister.

NRK - 01 okt. 19 kl. 09:58

Mener lekket forslag er utdatert

Irland avviser et lekket forslag om tollkontroll nær irskegrensen. Boris Johnson sier opplysningene er utdatert og ikke vil inngå i britenes formelle forslag. RTE melder at regjeringen i London vil ha flere tollstasjoner på begge sider av grensen..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Vår felles norske eiendom og historie

Det er uforståelig at Høyre og Frp ikke er stolte og vil lære av den norske suksesshistorien der mange eier og bygger landet..

VG - 1 time siden

Solskjær ut mot Premier League-konkurrenter: – Kan ikke tro det

Ole Gunnar Solskjær (47) er svært oppgitt over at det ikke er tillatt med fem bytter i Premier League denne sesongen..

VG - 2 timer siden

Filmanmeldelse «Honest Thief»: Sint hvit mann

Liam Neeson vil ha hevn. Igjen!.

VG - 2 timer siden

Mesterlig fra Norges fantasydronning! Bokanmeldelse: Siri Pettersen: «Jernulven»

Siri Pettersens «Jernulven» er begynnelsen på en fortidsfantasy så intens og mesterlig satt sammen, at den nesten ikke er til å holde ut..

VG - 4 timer siden

Marit Bjørgen ga alt og endte på krykker i «Landskampen»

GAUSTABLIKK (VG) I fredagens finale på «Landskampen» gir Marit Bjørgen (40) alt for å slå svenskene – og ender på krykker. Men det går ikke ut over vinterens comeback i skisporet..

VG - 5 timer siden

Norge endret reiseråd fire dager etter varsel fra Island

4. mars kom varselet fra Island om at flere skiturister fra Italia og Østerrike hadde testet positivt for coronaviruset. Først fire dager senere ble reiserådet oppdatert..

VG - 9 timer siden

Smittetilfellene øker i USA: – Vi står overfor en presserende krise

Over ni millioner mennesker er nå bekreftet smittet med coronaviruset i USA. Torsdag registrerte landet over 90.000 nye smittetilfeller..

VG - 6 timer siden

Brooklyn Beckham bedyrer sin evige kjærlighet

Under romantiske bilder fra badekaret bedyrer Brooklyn Beckham (21) sin kjærlighet til Nicola Peltz (25).

VG - 13 timer siden

Ohi Omoijuanfo avgjorde igjen for Molde i Europa League: – Dette nivået har ikke noe annet lag i Norge

(Molde-Rapid Wien 1–0) Nok en gang ble Ohi Omoijuanfo (26) matchvinner for Molde i Europa League – der det nå er gode muligheter for avansement..

VG - 13 timer siden

Klæbo med ekstremt corona-regime: – Hun blir tvunget til å leve som meg

LILLEHAMMER (VG) Johannes Høsflot Klæbo (24) og samboeren Pernille Døsvik føler at de er i «en evig karantene» for å unngå coronasmitte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt