NRK > Nyheter

Onsdag, 23 September, 12:17

NRK - 14 des. 19 kl. 04:34

Hongkongs leder på besøk i Kina

Hongkongs leder Carrie Lam reiste lørdag til Kina. Den politiske og økonomiske situasjonen i Hongkong står etter alt og dømme på agendaen i løpet av hennes fire dager lange besøk, melder Reuters. Mandag skal hun møte Kinas president..
Les mer på NRK


Les mer om:
Carrie Lam, Kina, Hongkong, Reuters, Kinas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hongkongs, leder, besøki , Kina
P4 - 22 okt. 19 kl. 23:50

Planlegger å erstatte Hongkongs leder

Den kinesiske regjeringen planlegger å erstatte Hongkongs leder, Carrie Lam. Ifølge Financial Times vil Kina erstatte Lam med en midlertidig leder. Avgjørelsen kommer etter flere voldelige protester mot Lams administrasjon, opplyser personer som har blitt orientert om planene til avisen.

Aftenposten - 04 sep. 19 kl. 08:39

Avis: Hongkongs leder trekker tilbake lovforslag som utløste masseprotester

Hongkongs leder Carrie Lam kommer til å kunngjøre at lovforslaget om utlevering til Kina formelt trekkes tilbake, opplyser kilder til South China Morning Post..

Aftenposten - 04 sep. 19 kl. 08:39

– Hongkongs leder skroter lovforslag som utløste masseprotester

Hongkongs hardt pressede leder Carrie Lam trekker tilbake det utskjelte lovforslaget om utlevering til Kina, opplyser et medlem av territoriets lovgivende råd..

Aftenposten - 04 sep. 19 kl. 08:39

Hongkongs leder skroter lovforslag som utløste masseprotester

Hongkongs hardt pressede leder Carrie Lam bekrefter at hun formelt trekker tilbake det utskjelte lovforslaget om utlevering til Kina..

NRK - 05 sep. 19 kl. 04:47

Hongkongs leder møter pressen

Hongkongs leder Carrie Lam er ventet å møte pressen i løpet av dagen. I går skrotet hun det omstridte lovforslaget som utløste demonstrasjonene i Hongkong. Lovforslaget åpnet for å utlevere hongkongkinesere til Fastlands-Kina for straffeforfølgelse..

P4 - 05 sep. 19 kl. 05:55

Hongkongs leder møter pressen

Hongkongs leder Carrie Lam er ventet å møte pressen i dag. Det skjer dagen etter at hun permanent skrotet det svært omstridte lovforslaget om å utlevere innbyggere til Kina for straffeforfølgelse. Demonstrantene, som har lammet flyplassen og sentrale veier i Hongkong i ukesvis, er imidlertid ikke fornøyd og krever blant annet at hun må gå av..

P4 - 16 okt. 19 kl. 09:29

Hongkongs leder måtte avbryte tale

Hongkongs leder Carrie Lam måtte avbryte en tale i byens lovgivende forsamling, etter at de folevalgte møttes for første gang etter at protestene startet. Lam forlot møtet fordi hun ble ropt til mens hun talte. En av representantene brukte også en liten projektor for å vise demonstrantenes slagord bak Lam da hun talte.

NRK - 07 aug. 20 kl. 16:26

USA sanksjonerer Hongkongs ledere

USA har innført sanksjoner mot Hongkongs administrerende direktør Carrie Lam og andre ledere i i Kina og Hongkong. Det melder amerikanske myndigheter. Sanksjonen kommer på bakgrunn av spenningene mellom USA og Kina..

Aftenposten - 04 sep. 19 kl. 08:39

Hongkongs Carrie Lam vil formelt trekke tilbake lovforslag som utløste masseprotester, ifølge avis

Hongkongs leder Carrie Lam kommer til å kunngjøre at lovforslaget om utlevering til Kina formelt trekkes tilbake, opplyser kilder til South China Morning Post..

E24 - 27 aug. 19 kl. 06:25

Hongkongs leder advarer om alvorlig eskalering

Hongkongs leder Carrie Lam advarer tirsdag om en alvorlig eskalering i volden under demonstrasjonene i regionen, men sier at regjeringen har kontroll..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Takknemlig for behandlingen

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj takker de tyske legene som har behandlet han på sosiale medier, etter at han ble forgiftet. Navalnyj sier han jobber med å få tilbake balansen igjen. Han sliter også med å bruke venstrehånden..

NRK - 15 minutter siden

FHI jobber med ny smitteapp

Byrådsleder Raymond Johansen etterlyste en smittesporingsapp onsdag morgen. Folkehelseinstituttet sier de jobber med saken. I en e-post til NRK skriver FHI at de har sett på ulike alternativer, men at det er for tidlig å si hva de lander på..

NRK - 15 minutter siden

Luftambulanse på veg til staden

Ei luftambulanse er på veg til Tustna i Aure etter ein traktorvelt. Skadeomfang er så langt ukjent, men det kan vere snakk om alvorleg personskade, opplyser politiet..

NRK - 30 minutter siden

Fant skytevåpen hos avdøde

Politiet har funnet skytevåpen hos mannen i 30-årene som ble skutt og drept av politiet ved Bolkesjø turisthotell i Telemark tirsdag, skriver TA. Politiet vil ikke kommentere hva slags skytevåpen eller hvor mange det er som har blitt funnet..

NRK - 1 time siden

Usikker høst for loppemarkeder

Det er usikkert om det blir loppemarkeder i Oslo og Viken i høst på grunn av koronasituasjonen. For mange korps er loppemarked hovedinntektskilde og flere har planer om å gjennomføre dette de neste ukene..

NRK - 1 time siden

Skal overvåke regnskogene

Regjeringen skal kjøpe satellittbilder av verdens regnskoger for opptil 100 millioner kroner i året i fire år. Kongsberg Satellite Services skal levere bildene og skal brukes til overvåking og kontroll av global avskoging. Målet er å redusere avskoging..

NRK - 13 timer siden

Middelalderkirker er kostbare

Det haster å restaurere mange av landets 158 middelalderkirker i stein. 18 av dem har akutte behov. Kostnadene vil bli minst 2 milliarder kroner, viser ny utredning.

NRK - 13 timer siden

Kina vil bli karbonnøytralt

President Xi Jinping erklærte tirsdag at Kina vil slutte å øke sine klimautslipp innen 2030 og bli karbonnøytralt innen 2060. Kina har verdens største utslipp av klimagasser og står alene for rundt en firedel av verdens utslipp..

NRK - 1 time siden

Søksmål mot østerrikske regjeringen

Den østerrikske regjeringen har fått et sivilt søksmål mot seg etter koronautbruddet på skistedet Ischgl i mars. Gruppen som står bak søksmålet sier myndighetene reagerte for sent etter utbruddet..

NRK - 1 time siden

To skip kolliderte ved Øresundbrua

Eit svensk containerskip har kollidert med eit russisk krigsskip på den danske sida av Øresundbrua, det melder Aftonbladet. Det er uvisst kva som har skjedd, men det skal vere tjukk tåke i området..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt