NRK > Nyheter

Sunday, 26 January, 16:08

NRK - 14 Dec 19 kl. 04:34

Hongkongs leder på besøk i Kina

Hongkongs leder Carrie Lam reiste lørdag til Kina. Den politiske og økonomiske situasjonen i Hongkong står etter alt og dømme på agendaen i løpet av hennes fire dager lange besøk, melder Reuters. Mandag skal hun møte Kinas president..
Les mer på NRK


Les mer om:
Carrie Lam, Kina, Hongkong, Reuters, Kinas

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hongkongs, leder, besøki , Kina
Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 08:39

Hongkongs leder skroter lovforslag som utløste masseprotester

Hongkongs hardt pressede leder Carrie Lam bekrefter at hun formelt trekker tilbake det utskjelte lovforslaget om utlevering til Kina..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 08:39

– Hongkongs leder skroter lovforslag som utløste masseprotester

Hongkongs hardt pressede leder Carrie Lam trekker tilbake det utskjelte lovforslaget om utlevering til Kina, opplyser et medlem av territoriets lovgivende råd..

NRK - 05 Sep 19 kl. 04:47

Hongkongs leder møter pressen

Hongkongs leder Carrie Lam er ventet å møte pressen i løpet av dagen. I går skrotet hun det omstridte lovforslaget som utløste demonstrasjonene i Hongkong. Lovforslaget åpnet for å utlevere hongkongkinesere til Fastlands-Kina for straffeforfølgelse..

P4 - 05 Sep 19 kl. 05:55

Hongkongs leder møter pressen

Hongkongs leder Carrie Lam er ventet å møte pressen i dag. Det skjer dagen etter at hun permanent skrotet det svært omstridte lovforslaget om å utlevere innbyggere til Kina for straffeforfølgelse. Demonstrantene, som har lammet flyplassen og sentrale veier i Hongkong i ukesvis, er imidlertid ikke fornøyd og krever blant annet at hun må gå av..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 08:39

Avis: Hongkongs leder trekker tilbake lovforslag som utløste masseprotester

Hongkongs leder Carrie Lam kommer til å kunngjøre at lovforslaget om utlevering til Kina formelt trekkes tilbake, opplyser kilder til South China Morning Post..

P4 - 22 Oct 19 kl. 23:50

Planlegger å erstatte Hongkongs leder

Den kinesiske regjeringen planlegger å erstatte Hongkongs leder, Carrie Lam. Ifølge Financial Times vil Kina erstatte Lam med en midlertidig leder. Avgjørelsen kommer etter flere voldelige protester mot Lams administrasjon, opplyser personer som har blitt orientert om planene til avisen.

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 08:39

Hongkongs Carrie Lam vil formelt trekke tilbake lovforslag som utløste masseprotester, ifølge avis

Hongkongs leder Carrie Lam kommer til å kunngjøre at lovforslaget om utlevering til Kina formelt trekkes tilbake, opplyser kilder til South China Morning Post..

P4 - 16 Oct 19 kl. 09:29

Hongkongs leder måtte avbryte tale

Hongkongs leder Carrie Lam måtte avbryte en tale i byens lovgivende forsamling, etter at de folevalgte møttes for første gang etter at protestene startet. Lam forlot møtet fordi hun ble ropt til mens hun talte. En av representantene brukte også en liten projektor for å vise demonstrantenes slagord bak Lam da hun talte.

NRK - 16 Oct 19 kl. 06:47

Hongkongs leder brøt avtale

Onsdag møttes Hongkongs lovgivende forsamling for første gang etter at protestene startet. Leder Carrie Lam skulle legge fram flere politiske planer, men forlot møtet fordi hun ble ropt til mens hun talte. Demonstrantene krever at Lam går av..

NRK - 23 Oct 19 kl. 11:46

Kina avviser at de vil avsette Lam

Kina støtter Hongkongs leder Carrie Lam, understreker kinesisk UD og avviser meldingen om at landet har planer om å erstatte henne. Den britiske avisen Financial Times meldte om at Kina skal ha planer om avsette henne etter voldsomme protester..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Jordras i Trøndelag

11 hus er isolerte etter at det gjekk eit stort jordras over fylkesvegen inn til Sør-Eitran i Nærøysund kommune i Trøndelag. Ingen menneske blei skadd. Ein geolog har vore ved raset, men vil gjere ei ny vurdering i morgon når det har stabilisert seg..

NRK - 1 time siden

Nye kamper i Libya

Det er nye kamper i Libya etter at styrker som støtter opprørsgeneral Khalifa Haftar har rykket fram mot byen Misrata, opplyser de to regjeringene i landet. Dette skjer få timer etter at FN fordømte gjentatte brudd på forbudet om våpensalg til Libya..

NRK - 1 time siden

Mot snøfri rekord i Oslo

Det går mot en snøfri rekord i Oslo. Hovedstaden har ikke hatt snø i januar. – Klimaendringene er her, sier Meteorologisk institutt.

NRK - 1 time siden

Snøtrøbbel i nord

Vind og snø skaper problemer i Nordland og Finnmark. Både Nordlandsbanen, E6 over Saltfjellet og en rekke andre fjelloverganger er stengt. Verst rammet er Nordland, men også i Finnmark er en del veier stengt..

NRK - 2 timer siden

Vinterbrennmanet skaper undring

Det har det vært uvanlig mange observasjoner av brennmaneter denne vinteren . – Et lite mysterium, skriver Havforskningsinstituttet. Instituttet har fått en rekke meldinger om observasjoner av disse dyrene langs sørvest-kysten, melder NTB..

NRK - 2 timer siden

Tromsø med unormal varm januar

NRK - 3 timer siden

Saltfjellet fortsatt stengt

E6 over Saltfjellet er fortsatt stengt på grunn av uvær. Det skal gjøres ei ny vurdering klokka 14. Også Nordlandsbanen er stengt på Saltfjellet fordi et godstog står fast i ei snøfonn.

NRK - 3 timer siden

15 soldater drept i Mali

15 soldater fra sikkerhetsstyrken i Mali er drept i et angrep mot en militærleir, ifølge lokale myndigheter. Militære kilder sier til nyhetsbyrået AFP at soldatene ble drept i et terrorangrep utført av jihadister..

NRK - 4 timer siden

UD fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementer fraråder reiser til Hubei-provinsen som ikke er strengt nødvendige. Det skriver UD på sine hjemmesider. Minst 56 personer er døde som følge av det dødelige coronaviruset..

NRK - 4 timer siden

Dødstallet stiger i Tyrkia

Minst 35 personer er nå bekreftet omkommet etter fredagens jordskjelv øst i Tyrkia. Over 1600 personer er skadet, ifølge myndighetene i landet. Letingen etter overlevende pågår fortsatt, og det var registrert kuldegrader i området gjennom natten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt