NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 23:53

NRK - 16 Oct 19 kl. 06:47

Hongkongs leder brøt avtale

Onsdag møttes Hongkongs lovgivende forsamling for første gang etter at protestene startet. Leder Carrie Lam skulle legge fram flere politiske planer, men forlot møtet fordi hun ble ropt til mens hun talte. Demonstrantene krever at Lam går av..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hongkongs, Carrie Lam, Lam

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hongkongs, leder, brøt, avtale
NRK - 06 Aug 19 kl. 07:13

Beijing støtter Hongkongs leder

Tirsdag understreker kommunistpartiet i Kina sin støtte til Hongkongs Beijing-vennlige leder Carrie Lam. Det melder AFP. I to måneder har det pågått protester i regionen, og ett av demonstrantenes mål er å få fjernet Lam til å gå av..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 08:39

Hongkongs leder skroter lovforslag som utløste masseprotester

Hongkongs hardt pressede leder Carrie Lam bekrefter at hun formelt trekker tilbake det utskjelte lovforslaget om utlevering til Kina..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 08:39

– Hongkongs leder skroter lovforslag som utløste masseprotester

Hongkongs hardt pressede leder Carrie Lam trekker tilbake det utskjelte lovforslaget om utlevering til Kina, opplyser et medlem av territoriets lovgivende råd..

Aftenposten - 02 Jul 19 kl. 07:05

Hongkongs leder kritiserer demonstrantene

Hongkongs leder Carrie Lam kritiserer demonstrantene som tok seg inn i byens lovgivende forsamling..

NRK - 05 Sep 19 kl. 04:47

Hongkongs leder møter pressen

Hongkongs leder Carrie Lam er ventet å møte pressen i løpet av dagen. I går skrotet hun det omstridte lovforslaget som utløste demonstrasjonene i Hongkong. Lovforslaget åpnet for å utlevere hongkongkinesere til Fastlands-Kina for straffeforfølgelse..

NRK - 16 Oct 19 kl. 06:47

Hongkongs leder avbrøt tale

Onsdag møttes Hongkongs lovgivende forsamling for første gang etter at protestene startet. Leder Carrie Lam skulle legge fram flere politiske planer, men forlot møtet fordi hun ble ropt til mens hun talte. Demonstrantene krever at Lam går av..

VG - 13 Aug 19 kl. 11:00

Stopper alle utreiser ved Hongkongs flyplass

Demonstrasjonene ved Hongkongs flyplass fortsetter tirsdag. Nå har flyplassmyndighetene stoppet alle innsjekkinger for utreise med umiddelbar virkning. Nå advarer Hongkongs Beijing-utpekte leder om at demonstrasjoner vil få konsekvenser..

NRK - 14 Dec 19 kl. 04:34

Hongkongs leder på besøk i Kina

Hongkongs leder Carrie Lam reiste lørdag til Kina. Den politiske og økonomiske situasjonen i Hongkong står etter alt og dømme på agendaen i løpet av hennes fire dager lange besøk, melder Reuters. Mandag skal hun møte Kinas president..

P4 - 05 Sep 19 kl. 05:55

Hongkongs leder møter pressen

Hongkongs leder Carrie Lam er ventet å møte pressen i dag. Det skjer dagen etter at hun permanent skrotet det svært omstridte lovforslaget om å utlevere innbyggere til Kina for straffeforfølgelse. Demonstrantene, som har lammet flyplassen og sentrale veier i Hongkong i ukesvis, er imidlertid ikke fornøyd og krever blant annet at hun må gå av..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 08:39

Avis: Hongkongs leder trekker tilbake lovforslag som utløste masseprotester

Hongkongs leder Carrie Lam kommer til å kunngjøre at lovforslaget om utlevering til Kina formelt trekkes tilbake, opplyser kilder til South China Morning Post..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Tre utebranner i Vestfold

Brannvesenet i Vestfold har mandag kveld slukket tre branner. På Nøtterøy brant en gapahuk ned ved Hårkollen, og mellom Tørkopp og Hella var det en mindre skogbrann som ble slukket av ungdommer. Dte brant også i et tre på Ringshaugstranda i Tønsberg..

NRK - 1 time siden

New York City innfører portforbod

New York City innfører portforbod, opplyser borgarmeister Bill de Blasio måndag kveld, ifølgje AFP. Portforbodet vil vera frå kl. 23 til 05, og kjem som følge av demonstrasjonane mot politivald etter at George Floyd døydde..

NRK - 2 timer siden

Trudeau vil ikkje ha Putin med i G7

Statsminister i Canada, Justin Trudeau, vil ikkje ha med Russland på det kommande G7-møtet i USA, noko USAs Donald Trump har opna for. Russland blei i 2014 blei kasta ut av den dåverande G8-gruppa etter at landet annekterte Krim-halvøya i Ukraina..

NRK - 1 time siden

FN-sjefen ber USA avgrensa maktbruk

António Guterres, generalsekretær i FN, ber om at USA etterforskar valdsbruken i politiet og ber styresmaktene i landet avgrensa maktbruken mot demonstrantane, melder AFP..

NRK - 1 time siden

New York innfører portforbod

New York innfører portforbod. Det seier borgarmeisteren Bill de Blasio måndag kveld, melder AFP. Portforbodet vil vera frå 23.

NRK - 1 time siden

To til sjukehus etter trafikkulykke

To personer er kjørt til Ringerike sykehus etter en singelulykke på E16 ved Utvika mandag kveld. Bare en bil var involvert i hendelsen, og hendelsesforløpet er uklart, opplyser Sørøst politidistrikt på Twitter. Politiet dirigerer trafikken på stedet..

NRK - 1 time siden

Undersøker mobiltelefonen

Mobilen til Anne-Elisabeth Hagen ble funnet på et sted hun aldri pleide å legge den. Telefonens bevegelser kan avsløre når gjerningspersonen var i huset..

NRK - 2 timer siden

Vil ikkje ha Putin tilbake

Statsminister i Canada, Justin Trudeau, vil ikkje ha med Russland på det kommande G7-møtet i USA, noko Donald Trump har opna for. Russland blei i 2014 blei kasta ut av den dåverande G8-gruppa, etter at landet annekterte Krim-halvøya i Ukraina..

NRK - 2 timer siden

Ny rapport: Døydde av oksygenmangel

George Floyd døydde som følge av oksygenmangel på grunn av press mot rygg og nakke. Det viser den nye obuksjonsrapportensom blei bestilt av familien, melder AP. Politibetjent Chauvin som arresterte Floyd pressa kneet mot nakken i over åtte minutt..

NRK - 2 timer siden

Floyd døde av oksygenmangel

George Floyd døydde som følge av surstoffmangel på grunn av press mot rygg og nakke. Det viser den uavhengige rapporten, melder AP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt