NRK > Nyheter

Friday, 15 November, 23:32

NRK - 16 Oct 19 kl. 06:47

Hongkongs leder brøt avtale

Onsdag møttes Hongkongs lovgivende forsamling for første gang etter at protestene startet. Leder Carrie Lam skulle legge fram flere politiske planer, men forlot møtet fordi hun ble ropt til mens hun talte. Demonstrantene krever at Lam går av..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hongkongs, Carrie Lam, Lam

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hongkongs, leder, brøt, avtale
NRK - 06 Aug 19 kl. 07:13

Beijing støtter Hongkongs leder

Tirsdag understreker kommunistpartiet i Kina sin støtte til Hongkongs Beijing-vennlige leder Carrie Lam. Det melder AFP. I to måneder har det pågått protester i regionen, og ett av demonstrantenes mål er å få fjernet Lam til å gå av..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 08:39

Hongkongs leder skroter lovforslag som utløste masseprotester

Hongkongs hardt pressede leder Carrie Lam bekrefter at hun formelt trekker tilbake det utskjelte lovforslaget om utlevering til Kina..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 08:39

– Hongkongs leder skroter lovforslag som utløste masseprotester

Hongkongs hardt pressede leder Carrie Lam trekker tilbake det utskjelte lovforslaget om utlevering til Kina, opplyser et medlem av territoriets lovgivende råd..

Aftenposten - 02 Jul 19 kl. 07:05

Hongkongs leder kritiserer demonstrantene

Hongkongs leder Carrie Lam kritiserer demonstrantene som tok seg inn i byens lovgivende forsamling..

NRK - 05 Sep 19 kl. 04:47

Hongkongs leder møter pressen

Hongkongs leder Carrie Lam er ventet å møte pressen i løpet av dagen. I går skrotet hun det omstridte lovforslaget som utløste demonstrasjonene i Hongkong. Lovforslaget åpnet for å utlevere hongkongkinesere til Fastlands-Kina for straffeforfølgelse..

NRK - 16 Oct 19 kl. 06:47

Hongkongs leder avbrøt tale

Onsdag møttes Hongkongs lovgivende forsamling for første gang etter at protestene startet. Leder Carrie Lam skulle legge fram flere politiske planer, men forlot møtet fordi hun ble ropt til mens hun talte. Demonstrantene krever at Lam går av..

VG - 13 Aug 19 kl. 11:00

Stopper alle utreiser ved Hongkongs flyplass

Demonstrasjonene ved Hongkongs flyplass fortsetter tirsdag. Nå har flyplassmyndighetene stoppet alle innsjekkinger for utreise med umiddelbar virkning. Nå advarer Hongkongs Beijing-utpekte leder om at demonstrasjoner vil få konsekvenser..

P4 - 05 Sep 19 kl. 05:55

Hongkongs leder møter pressen

Hongkongs leder Carrie Lam er ventet å møte pressen i dag. Det skjer dagen etter at hun permanent skrotet det svært omstridte lovforslaget om å utlevere innbyggere til Kina for straffeforfølgelse. Demonstrantene, som har lammet flyplassen og sentrale veier i Hongkong i ukesvis, er imidlertid ikke fornøyd og krever blant annet at hun må gå av..

Aftenposten - 04 Sep 19 kl. 08:39

Avis: Hongkongs leder trekker tilbake lovforslag som utløste masseprotester

Hongkongs leder Carrie Lam kommer til å kunngjøre at lovforslaget om utlevering til Kina formelt trekkes tilbake, opplyser kilder til South China Morning Post..

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 06:20

Hongkongs leder: Dette var bare første skritt

Hongkongs leder Carrie Lam sier at å skrote det omstridte lovforslaget bare var første skritt. Hun lover å ta tak i de underliggende problemene i byen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Sverige er klare for EM

Nå har Norge kun én mulighet til å kvalifisere seg til EM - Nations Leauge. Sverige er klare for sommerens sluttspill etter 2-0-seier borte mot Romania. Fredag kveld ble det klart at det er Sverige og Spania som går videre fra Norges gruppe..

NRK - 1 time siden

Skaper nye børsrekorder i USA

Håp om at et gjennombrudd i handelsforhandlingene mellom USA og Kina er nært forestående førte til nye rekorder på Wall Street fredag. Både industriindeksen Dow Jones, den brede S&P 500-indeksen og teknologiindeksen Nasdaq satte nye rekorder..

NRK - 1 time siden

Kvinne knivdrept i Florø

En kvinne er knivdrept på en adresse i Florø, opplyser Vest politidistrikt. Hun ble erklært død på stedet. En antatt gjerningsperson er pågrepet.

NRK - 1 time siden

Frode Berg: – Det har vært tøft

– Det her var jeg ikke forberedt på. Det har vært tøft, sier Frode Berg i en Facebook-video som er publisert på advokat Brynjulf Risnes’ Facebook-side..

NRK - 1 time siden

VG: Kvinne knivdrept i Florø

Kvinne knivdrept i Florø, melder VG..

NRK - 2 timer siden

Færre søker asyl i Tyskland

Færre søkte asyl i Tyskland i løpet av de ti første månedene i år enn i samme periode i fjor. Det går fram av tall lagt fram av det tyske innenriksdepartementet fredag. Færre flyktninger fra Syria og Irak ser ut til å være hovedårsaken til nedgangen..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å se på Trumps tvitring

Demokratene vurderer å føye president Donald Trumps Twitter-angrep mot tidligere ambassadør Maria Yovanovitch til i riksrettssaken..

NRK - 2 timer siden

Etterforsker Giulianis involvering

Påtalemyndigheten i New York etterforsker om Rudy Giuliani ville profittere personlig på et ukrainsk gassprosjekt som ble fremmet av to av hans partnere, melder Wall Street Journal. Giuliani er president Donald Trumps personlige advokat..

NRK - 3 timer siden

Trump ut mot Yovanovitch

President Donald Trump fyrte løs på Twitter idet USAs tidligere ambassadør til Ukraina, Marie Yovanovitch, forklarte seg i etterretningskomiteen i Representantenes hus.– Ting går galt overalt der Marie Yovanovitch ferdes, skrev Trump på Twitter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt