NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 14:58

NRK - 26 Feb 20 kl. 11:30

Hongkong vil dele ut penger

Myndighetene i Hongkong vil dele ut penger tilsvarende 12.000 kroner til alle voksne innbyggere for å motvirke de økonomiske effektene av virus og opptøyer. Målet er å stimulere økonomien og få opp forbruket, opplyste regjeringen i Hongkong..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hongkong

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hongkong, vil, deleut , penger
NRK - 04 Jan 20 kl. 11:56

Kina bytter ut Hongkong-utsending

Kina bytter ut sin viktigste utsending til Hongkong, melder Reuters. Wang Zhimin, sjefen for kontoret som fungerer som Kinas ambassade i Hongkong, byttes ut med Luo Huining. Det er vært omfattende demokratiprotester i Hongkong siden juni i fjor..

Aftenposten - 27 Mar 20 kl. 20:34

Familier får dele ut penger til klubber som sliter

Familier skal få dele ut millioner til idrettslag eller klubber som deres barn, barnebarn eller fadderbarn er med på. Bedriften deres stiller med pengene..

NRK - 29 May 20 kl. 21:19

Avslutter særbehandling av Hongkong

President Donald Trump har gitt beskjed til sin administrasjon om å avvikle særbehandlingen av Hongkong, som byen har fått på grunn av sin spesielle status. Det skjer etter at Kina vedtok en ny sikkerhetslov for Hongkong..

NRK - 22 Nov 19 kl. 08:39

Forbereder seg på valg i Hongkong

Lokalvalget i Hongkong skal avholdes tross de massive demonstrasjonene som pågår. Politiet varsler at de vil slå ned på voldsbruk uten å nøle. Protestene i Hongkong har vart i over fem måneder, og de siste dagene har situasjonen tilspisset seg..

NRK - Igår: 15:11

Uro under markering i Hongkong

Politiet i Hongkong bruker pepperspray mot demonstranter som markerer årsdagen for massakren på Den Himmelske Freds plass i Beijing. Det får Reuters opplyst. Uro for Kinas sterkere grep i Hongkong gjør den årlige markeringen viktig for mange..

NRK - 22 May 20 kl. 06:32

Kraftig børsfall i Hongkong

Børsen i Hongkong har hatt ein nedgang på nesten 4 prosent i morgontimane, melder AFP. Det skjer etter at Kina la fram ei ny tryggingslov for å auke kontrollen over Hongkong, noko som har ført til frykt for ytterlegare protestar i regionen..

NRK - 03 Feb 20 kl. 10:55

Hongkong stenger grenseoverganger

Ifølge CNN vil Hongkong stenge flere store grenseoverganger mot Kina i kveld i kampen mot det nye coronaviruset. Helsepersonell i Hongkong begynte i dag en streik hvor de krevde at grensene mot nabolandet blir stengt..

NRK - 19 Nov 19 kl. 11:07

SAS kutter på Hongkong

SAS kutter ned på ruta si til Hongkong. Årsaken er at færre reiser til den konflikt-rammede byen. Kuttet er på 20 prosent, ifølge informasjonssjefen i SAS-Norge.

P4 - 24 Nov 19 kl. 19:50

Rekordoppslutning om valget i Hongkong

Oppslutningen om lokalvalget i Hongkong har vært rekordhøyt. Valgdeltakelsen var på over 70 prosent, noe som er nesten dobbelt så høyt som ved forrige valg. Det siste halvåret har Hongkong vært preget av protester, men valget har gått rolig for seg.

P4 - 02 Dec 19 kl. 09:38

Straffer USA for Hongkong-støtte

Kina bannlyser amerikanske militærfartøy, militærfly og demokratiorganisasjoner fra Hongkong. Avgjørelsen skjer som følge av av USA nylig ga sin støtte til demonstrantene som krever mer selvstyre i Hongkong. Kinesiske myndigheter har rast over støtten og kalt den ekstremt avskyelige..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Høie frykter smitte i demonstrasjon

Helseministeren ba folk som ville demonstrere mot rasisme i Stavanger i dag om å bli hjemme. – Kampen mot rasisme er utrolig viktig, og jeg forstår at mange vil gi uttrykk for det, sier Bent Høie. Han frykter likevel mer spredning av koronasmitte..

NRK - 15 minutter siden

Stor demonstrasjon i London

NRK - 30 minutter siden

Over 100 pågrepet i Kasakhstan

Over 100 personer er pågrepet under opposisjonsprotester i ulike deler av Kasakhstan. Landet er kritisert for deres forbud mot protester, og en ny lov som myker opp forbudet var forventet å tre i kraft i dag..

NRK - 30 minutter siden

Har ikke kontroll på skogbrann

Brannvesenet har ikke kontroll på en skogbrann øst for Skjomen i Ofoten. Hytteområdene Yttersandvika og Innersandvika vil bli evakuert, melder politiet. Sivilforsvaret og helikopter er kalt inn for å hjelpe til..

NRK - 45 minutter siden

Nye 17 dødsfall i Sverige

I Sverige er 17 dødsfall knyttet til koronaviruset registrert siden i går. Dermed er i alt 4656 døde i Sverige av covid-19. Smittetallet stiger med nesten 1000 til 43.

NRK - 45 minutter siden

Koronasmittet russ truet McDonalds

En 18-åring som er smittet av koronaviruset, truet med å drepe gjester og ansatte på McDonalds i Asker i dag tidlig. Mannen er pågrepet, mens fire ansatte er i karantene og restauranten måtte stenge for nedvasking og desinfisering, melder Budstikka..

NRK - 1 time siden

Nytt ras i Alta tok med seg veien

Onsdag ble åtte bygninger feid på sjøen i et 650 meter stort skred. Nå har veien over dette skredet rast ut. Operasjonsleder i Finnmark politidistrikt Leo Johansen sier politiet fikk melding om raset kl.

NRK - 1 time siden

Betydelig flomfare i nord

Lørdag melder NVE om betydelig fare for flom og jordskred i Troms og Finnmark. Varsom.no, som driftes av NVE, skriver at det er mye vann i flere vassdrag.

NRK - 1 time siden

Mot rekordoverskudd for polet

2020 kan bli det beste året for Vinmonopolet noen gang. Koronapandemien har ført til stengte grenser, og med det mye mindre taxfree-handel av alkohol. Ifølge E24 blir resultatet før skatt 365 millioner kroner, 211 millioner kroner over budsjett..

NRK - 4 timer siden

Serie A tillater fem bytter

Når Serie A starter opp igjen 20. juni, vil alle lag ha muligheten til å bytte fem ganger, bekrefter Det italienske fotballforbundet. Premier League vedtok den samme bytteregelen torsdag.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt