NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:26

NRK - 03 Feb 20 kl. 10:55

Hongkong stenger grenseoverganger

Ifølge CNN vil Hongkong stenge flere store grenseoverganger mot Kina i kveld i kampen mot det nye coronaviruset. Helsepersonell i Hongkong begynte i dag en streik hvor de krevde at grensene mot nabolandet blir stengt..
Les mer på NRK


Les mer om:
CNN, Hongkong, Kina

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hongkong, stenger, grenseoverganger
NRK - 13 Nov 19 kl. 07:37

Hongkong stenger alle skoler

Alle skoler blir stengt i Hongkong av transport- og sikkerhetsmessige grunner torsdag. Det melder utdanningsbyrået i byen, som oppfordrer demonstrantene til å stoppe med voldelige handlinger. Flere bedrifter stenger også som følge av økt vold..

NRK - 30 Jan 20 kl. 11:20

Truer med streik i Hongkong

Fagforeninger i Hongkong truer med streik dersom myndightene ikke stenger grensen til fastlands-Kina, for å hindre spredning av coronaviruset, skriver Reuters. Det er så langt oppdaget ti tilfeller av viruset i Hongkong..

NRK - 24 Nov 19 kl. 10:12

Rekordoppslutning i Hongkong

Et rekordhøyt antall velgere har allerede avgitt stemme i lokalvalget i Hongkong. Flere timer før valglokalene stenger er deltagelsen på 47,26 prosent,opplyser valgkomiteen..

NRK - 02 Dec 19 kl. 09:34

Kina har svart USA om Hongkong

Kina stenger no ute amerikanske marinefartøy, militærfly og demokratiorganisasjonar frå Hongkong, etter at USA vedtok å støtte menneskerettar og demokrati i provinsen..

P4 - 24 Nov 19 kl. 10:51

Rekordoppslutning i Hongkong

Antall velgere som har stemt i lokalvalget i Hongkong i dag er rekordhøyt. Det opplyser valgkomiteen. Deltakelsen er allerede oppe i 47 prosent, flere timer før lokalene stenger.

NRK - 31 Jan 20 kl. 11:01

Hongkong stenger skoler til mars

Skoler og barnehager i Hongkong stenges fram til mars på grunn av coronaviruset. Det melder South China Morning Post. Avisa viser til kilder i Hongkongs regjering..

NRK - 19 Mar 20 kl. 03:04

Kaos på grenseoverganger

Grensestengninger for å bremse koronaviruset har ført til kaos og bilkøer på opp til 60 kilometer ved grenseoverganger over hele Europa. Lastebiler måtte vente i 30 timer på å krysse Polens grense ved Jedrzychowice onsdag, melder DPA..

Aftenposten - 19 Mar 20 kl. 06:23

Kaos på europeiske grenseoverganger

Grensestengninger for å bremse koronaviruset har ført til kaos og bilkøer på opp til 60 kilometer ved grenseoverganger over hele Europa..

NRK - 25 Jan 20 kl. 10:28

Hongkong erklærer krise

Hongkong erklærer krise på grunn av coronaviruset. Millionbyen stenger alle skoler og stanser alle langdistansetog for å begrense smittefaren, ifølge leder Carrie Lam. Hun avlyser også et besøk til fastlands-Kina på grunn av viruset..

P4 - 03 Feb 20 kl. 11:20

24 land har fått påvist coronavirus

151 personer i 23 land har nå fått påvist coronaviruset. Det opplyser verdens helseorganisasjon i dag. Tilsammen er over 600 mennesker døde som følge av lungeviruset, 17.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Fare for flom i deler av landet

I Trøndelag, samt Finnmark og Troms fører nå økt vannføring til stor fare for flom. Farevarselet er nå på oransje nivå, melder Varsom.no..

NRK - 15 minutter siden

Kosovo opphever forbudet mot Serbia

Kosovos nye regjering opphever forbudet mot å importere varer fra Serbia. Det kan føre til en ny dialog mellom de to nabolandene. Serbia har lenge sagt at det er uaktuelt å starte samtaler med Kosovo så lenge sanksjonene ikke fjernes..

NRK - 45 minutter siden

Høie frykter smitte i demonstrasjon

Helseministeren ba folk som ville demonstrere mot rasisme i Stavanger i dag om å bli hjemme. – Kampen mot rasisme er utrolig viktig, og jeg forstår at mange vil gi uttrykk for det, sier Bent Høie. Han frykter likevel mer spredning av koronasmitte..

NRK - 45 minutter siden

Stor demonstrasjon i London

NRK - 1 time siden

Over 100 pågrepet i Kasakhstan

Over 100 personer er pågrepet under opposisjonsprotester i ulike deler av Kasakhstan. Landet er kritisert for deres forbud mot protester, og en ny lov som myker opp forbudet var forventet å tre i kraft i dag..

NRK - 1 time siden

Har ikke kontroll på skogbrann

Brannvesenet har ikke kontroll på en skogbrann øst for Skjomen i Ofoten. Hytteområdene Yttersandvika og Innersandvika vil bli evakuert, melder politiet. Sivilforsvaret og helikopter er kalt inn for å hjelpe til..

NRK - 1 time siden

Nye 17 dødsfall i Sverige

I Sverige er 17 dødsfall knyttet til koronaviruset registrert siden i går. Dermed er i alt 4656 døde i Sverige av covid-19. Smittetallet stiger med nesten 1000 til 43.

NRK - 1 time siden

Koronasmittet russ truet McDonalds

En 18-åring som er smittet av koronaviruset, truet med å drepe gjester og ansatte på McDonalds i Asker i dag tidlig. Mannen er pågrepet, mens fire ansatte er i karantene og restauranten måtte stenge for nedvasking og desinfisering, melder Budstikka..

NRK - 1 time siden

Nytt ras i Alta tok med seg veien

Onsdag ble åtte bygninger feid på sjøen i et 650 meter stort skred. Nå har veien over dette skredet rast ut. Operasjonsleder i Finnmark politidistrikt Leo Johansen sier politiet fikk melding om raset kl.

NRK - 2 timer siden

Betydelig flomfare i nord

Lørdag melder NVE om betydelig fare for flom og jordskred i Troms og Finnmark. Varsom.no, som driftes av NVE, skriver at det er mye vann i flere vassdrag.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt