NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 16:27

NRK - 23 Oct 19 kl. 05:02

Hongkong løslater drapssiktet mann

Myndighetene i Hongkong har sluppet fri en drapsmistenkt mann. Fengslingen av mannen skapte sterke reaksjoner da Kina begjærte han utlevert. Loven som skulle la han utleveres utløste demonstrasjonene som har preget byen de siste månedene, ifølge BBC..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hongkong, Kina, BBC

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hongkong, løslater, drapssiktet, mann
NRK - 23 Oct 19 kl. 05:02

Slipper fri drapssiktet mann

Myndighetene i Hongkong har sluppet fri en drapsmistenkt mann. Fengslingen av mannen skapte sterke reaksjoner da Kina begjærte han utlevert. Loven som skulle la han utleveres utløste demonstrasjonene som har preget byen de siste månedene, ifølge BBC..

P4 - 14 Nov 19 kl. 18:29

Døde i demonstrasjon i Hongkong

En mann i 70-årene døde i dag etter å ha blitt truffet av en murstein under demonstrasjoner i Hongkong. Han ble truffet i sammenstøt mellom demonstranter og regjeringsvennlige demonstranter,m elder kringkasteren RTHK. Dette er det andre dødsfallet i forbindelse med protester i Hongkong denne uken..

NRK - 11 Nov 19 kl. 10:28

Mann påtent i Hongkong

En mann ble påtent i Hongkong som følge av en tilsynelatende krangel om nasjonal identitet, melder nyhetsbyrået AP. Ifølge helsevesenet er tilstanden til mannen kritisk. Mandag morgen ble også en annen demonstrant skutt av politiet..

Dagbladet - 22 Aug 19 kl. 09:08

Ronny (43) funnet død. Mann drapssiktet

1. juni ble Ronny Nygård (43) funnet død på en parkeringsplass i Bergen. En mann i slutten av 20-åra er drapssiktet, men erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 04 Feb 20 kl. 04:33

Ein død av koronavirus i Hongkong

Ein 39 år gammal mann døydde av koronaviruset i Hongkong, melder fleire nyheitsbyrå. Det er den andre som har døydd utanfor Fastlands-Kina..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 11:40

Kaotisk i Hongkong, mann påtent av demonstranter

En mann ble påtent av maskerte demonstranter, og én demonstrant ble skutt av politiet i Hongkong, der det rådet kaotiske tilstander mandag..

VG - 11 Nov 19 kl. 12:39

Kaotisk i Hongkong, mann påtent av demonstranter

En mann ble påtent av maskerte demonstranter, og én demonstrant ble skutt av politiet i Hongkong der det rådet kaotiske tilstander mandag..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 05:46

Prokinesisk politiker såret i knivangrep i Hongkong

En mann er arrestert for å ha angrepet politiker Junius Ho i Hongkong onsdag. Ved siden av leder Carrie Lam er Ho en av Hongkongs mest forhatte personer..

NRK - 22 Jul 19 kl. 07:09

Hongkong: 40 skadet i gjengangrep

Raseriet sydet i Hongkong mandag over et voldelig angrep på demonstranter på en metrostasjon og inne i lokaltog. Sykehuskilder opplyser at 45 mennesker ble skadd, og at tilstanden er kritisk for en mann etter hendelsen søndag kveld..

NRK - 07 Jul 19 kl. 16:52

Se demonstrasjonen i Hongkong

Demonstrantene slåss mot politiet i Hongkong. Titusenvis av anti-regjeringsdemonstranter er samlet utenfor en togstasjon som forbinder Hongkong med Kina..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Får penger for fleksible tilbud

15 universiteter og høgskoler får 100 millioner kroner til fleksible utdanningstilbud, hvor studentene ikke nødvendigvis trenger å møte opp fysisk, skriver forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H) i en pressemelding..

NRK - 1 time siden

Fare for flom i deler av landet

I Trøndelag, samt Finnmark og Troms fører nå økt vannføring til stor fare for flom. Farevarselet er nå på oransje nivå, melder Varsom.no..

NRK - 1 time siden

Kosovo opphever forbudet mot Serbia

Kosovos nye regjering opphever forbudet mot å importere varer fra Serbia. Det kan føre til en ny dialog mellom de to nabolandene. Serbia har lenge sagt at det er uaktuelt å starte samtaler med Kosovo så lenge sanksjonene ikke fjernes..

NRK - 1 time siden

Høie frykter smitte i demonstrasjon

Helseministeren ba folk som ville demonstrere mot rasisme i Stavanger i dag om å bli hjemme. – Kampen mot rasisme er utrolig viktig, og jeg forstår at mange vil gi uttrykk for det, sier Bent Høie. Han frykter likevel mer spredning av koronasmitte..

NRK - 1 time siden

Stor demonstrasjon i London

NRK - 2 timer siden

Over 100 pågrepet i Kasakhstan

Over 100 personer er pågrepet under opposisjonsprotester i ulike deler av Kasakhstan. Landet er kritisert for deres forbud mot protester, og en ny lov som myker opp forbudet var forventet å tre i kraft i dag..

NRK - 2 timer siden

Har ikke kontroll på skogbrann

Brannvesenet har ikke kontroll på en skogbrann øst for Skjomen i Ofoten. Hytteområdene Yttersandvika og Innersandvika vil bli evakuert, melder politiet. Sivilforsvaret og helikopter er kalt inn for å hjelpe til..

NRK - 2 timer siden

Nye 17 dødsfall i Sverige

I Sverige er 17 dødsfall knyttet til koronaviruset registrert siden i går. Dermed er i alt 4656 døde i Sverige av covid-19. Smittetallet stiger med nesten 1000 til 43.

NRK - 2 timer siden

Koronasmittet russ truet McDonalds

En 18-åring som er smittet av koronaviruset, truet med å drepe gjester og ansatte på McDonalds i Asker i dag tidlig. Mannen er pågrepet, mens fire ansatte er i karantene og restauranten måtte stenge for nedvasking og desinfisering, melder Budstikka..

NRK - 2 timer siden

Nytt ras i Alta tok med seg veien

Onsdag ble åtte bygninger feid på sjøen i et 650 meter stort skred. Nå har veien over dette skredet rast ut. Operasjonsleder i Finnmark politidistrikt Leo Johansen sier politiet fikk melding om raset kl.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt