Dagbladet > Nyheter

Wednesday, 11 December, 11:45

Dagbladet - 14 Aug 19 kl. 09:42

Hongkong: - Alt er utenfor vår kontroll

Flyplassen er åpnet igjen. Samtidig melder mange om sammenstøt, pepperspray og kaos..
Les mer på Dagbladet


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hongkong, Alter , utenforvår , kontroll
NRK - 07 Jul 19 kl. 16:52

Se demonstrasjonen i Hongkong

Demonstrantene slåss mot politiet i Hongkong. Titusenvis av anti-regjeringsdemonstranter er samlet utenfor en togstasjon som forbinder Hongkong med Kina..

P4 - 25 Nov 19 kl. 05:43

Pro-demokratiske kandidater seiret i Hongkong

De pro-demokratiske kandidatene har gjort et brakvalg i Hongkong. I morgentimene hadde de sikret kontroll over 390 av 452 representanter til Hongkongs 18 distriktsråd. Valgdeltakelsen var også rekordhøy; 71,2 prosent.

NRK - 21 Jun 19 kl. 05:13

Blokkerer hovedvei i Hongkong

Demonstrantene i Hongkong har blokkert hovedmotorveien utenfor parlamentet i landet..

NRK - 21 Jun 19 kl. 07:49

Nye demonstrasjoner i Hongkong

Tusenvis av demonstranter har samlet seg utenfor regjeringskontorene og politihovedkvarteret i Hongkong og krever at byens leder må gå av..

NRK - 15 Nov 19 kl. 17:25

– Ute av kontroll

Lederen for det kinesiske universitetet i Hongkong sier at campus er okkupert av maskerte inntrengere og at situasjonen er ute av kontroll. I et åpent brev beskriver universitetspresident Rocky Tuan situasjonen som uakseptabel og ute av kontroll..

Aftenposten - 01 Jul 19 kl. 15:36

Nå har demonstrantene i Hongkong tatt seg inn i parlamentsbygningen – politiet stormer demonstrantene utenfor parlamentet

Demonstranter i Hongkong river ned bilder og knuser interiøret i Hongkongs lovgivende forsamling mandag kveld. Politiet bruker tåregass mot demonstrantene utenfor bygningen for å ta seg inn..

NRK - 22 Jun 19 kl. 00:54

Aksjonerer mot protester i Hongkong

Politiet aksjonerer mot det de kaller en ulovlig og irrasjonell protest utenfor politiets hovedkvarter i Hongkong, ifølge AFP..

Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 07:16

Nye demonstrasjoner i Hongkong

Tusenvis av demonstranter har samlet seg utenfor regjeringskontorene og politihovedkvarteret i Hongkong og krever at byens leder må gå av..

Hegnar.no - 01 Jul 19 kl. 20:37

Politiet har fått kontroll over den lovgivende forsamlingen i Hongkong

Etter flere timer lyktes politiet i Hongkong i å ta tilbake byens lovgivende forsamling fra demonstrantene som hadde ramponert portretter og vegger..

Dagbladet - 18 Nov 19 kl. 21:37

Hongkong: - Vi blør, kjemper og gir oss ikke

Over titusen mennesker kjemper i kamp mot politiet utenfor Det polytekniske universitetet i Hongkong i natt, lokal tid. Minst 116 skadd, én journalist har fått dioksinskade fra tåregass..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:26

Tajiks nye våpendrager heller bensin på Giske-bålet

Tajiks nye rådgiver sier Giske aldri har beklaget etter metoo-anklagene. - Hun er vant til en fri rolle, sier Hadia Tajik til Dagbladet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 12:51

Forsvant i 1955 - likfunn identifisert

Det 64 år gamle forsvinningsmysteriet fra Mandal er løst, melder politiet..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 11:39

Cappelens forsvarer med overraskende grep

Gjermund Cappelens forsvarer, Benedict de Vibe, er stevnet som vitne av Eirik Jensens forsvarere. I stedet for å nekte å forklare seg, vil han tilby alt..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies gransking

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskingen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:11

Slik skal Stortinget granske Nav-skandalen

Arbeidsminister Anniken Hauglies redegjørelse om Nav-skandalen havner rett i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité. Granskingen er forventet å være ferdig til sommeren..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 10:29

Lysbakken reagerer på Hauglies granskning

SV-leder Audun Lysbakken er ikke fornøyd med hvordan arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) og regjeringen har lagt opp prosessen rundt granskningen av Nav-skandalen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 08:55

Mener Støres forslag er «farlig»

Støre vil bruke pensjonsfondet som et politisk redskap. Dét får Høyre-toppene til å frese. - Støre bryter med Stoltenbergs linje, sier Jan Tore Sanner..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:32

Alle tog innstilt etter at godstog sporet av i Bergen

Et godstog har sporet av inne på området ved jernbanestasjonen i Bergen. Ulykken skaper forsinkelser i morgentrafikken, og Vy har innstilt alle tog..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:54

Skjebnedag for Frode Berg

Torsdag skal parlamentet i Litauen se på et lovforslag som kan gjøre at Frode Berg får komme hjem. Lovforslaget kan være helt avgjørende, sier Bergs advokat..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt