NRK > Nyheter

Tuesday, 19 November, 21:07

NRK - 16 Oct 19 kl. 05:59

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lam, Hongkong, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hongkong-leder, avbrøt, tale
NRK - 16 Oct 19 kl. 06:47

Hongkongs leder avbrøt tale

Onsdag møttes Hongkongs lovgivende forsamling for første gang etter at protestene startet. Leder Carrie Lam skulle legge fram flere politiske planer, men forlot møtet fordi hun ble ropt til mens hun talte. Demonstrantene krever at Lam går av..

NRK - 22 Oct 19 kl. 22:32

Kina vil bytte ut Hongkong-leder

Kinesiske myndiheter de ønsker å bytte ut Hongkong-leder Carrie Lam med en ny midlertidig leder, ifølge Financial Times. En ny leder skal etter planen ta over i mars, og sitte ut perioden hennes, som slutter i 2022, ifølge avisa..

E24 - 16 Oct 19 kl. 06:41

Oppgang på flere asiatiske børser: Fortsatt uro i Hongkong

Det er oppgang på flere asiatiske børser onsdag morgen etter at de amerikanske børsene steg dagen før, men i Hongkong fortsetter uroen, hvor parlamentet buet ut leder Carrie Lam før en tale..

Aftenposten - 09 Jul 19 kl. 06:27

Hongkong-leder vil legge utleveringslov død – blir kalt løgner

Carrie Lam sier hun legger utleveringsloven som har skapt uro og frykt i Hongkong, fullstendig død. Flere er skeptiske til Hongkong-lederens ordvalg..

NRK - 25 Oct 19 kl. 06:21

Pence støtter protestene i Hongkong

Visepresident Mike Pence sa i en tale torsdag at USA støtter demonstrantene i Hongkong. – Vi står på deres side. Vi er inspirert av dere, sa Pence, skriver Reuters.

Hegnar.no - 05 Aug 19 kl. 06:30

Transportkaos med generalstreik i Hongkong

Hongkongs leder Carrie Lam fordømmer de nye protestene som forårsaket kaos og at tog- og flyreiser var innstilt fra morgentimene mandag i Hongkong..

Aftenposten - 05 Jul 19 kl. 09:12

Studentaktivister i Hongkong vil ikke møte Carrie Lam

Studentforeninger ved to Hongkong-universiteter har avvist en invitasjon til samtaler fra Hongkongs leder Carrie Lam..

Klartale - 04 Oct 19 kl. 10:12

Dette blir forbudt i Hongkong

Demonstrantene i Hongkong får ikke lov til å bruke ansiktsmasker, sier byens leder. Men demonstrantene drar ut i gatene - med masker på..

Aftenposten - 06 Nov 19 kl. 05:46

Prokinesisk politiker såret i knivangrep i Hongkong

En mann er arrestert for å ha angrepet politiker Junius Ho i Hongkong onsdag. Ved siden av leder Carrie Lam er Ho en av Hongkongs mest forhatte personer..

NRK - 05 Nov 19 kl. 05:05

Xi støtter Hongkong-leder

Kinas president Xi Jinping sier han har «høy grad av tillit» til den svært upopulære lederen Carrie Lam i Hongkong. Xi møtte Lam etter at kommunistpartiet gikk med på å endre måten de utpeker den øverste funksjonæren i den delvis selvstyrte byen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

Se Debatten

NRK - 30 minutter siden

Cyberangrep mot skatteetaten

I Skatteetatens sikkerhetsavdeling i Grimstad, jobbes det for å avverge forsøkene på å trenge inn i datasystemene. Hackere fra stater som Russland, USA, Kina og Iran forsøk å få tilgang til informasjon om nordmenns økonomiske forhold..

NRK - 15 minutter siden

Pochettino er ferdig i Tottenham

Mauricio Pochettino er ferdig som manager i Tottenham. Det skriver klubben på sine hjemmesider tirsdag. Tottenham ligger for øyeblikket på en 14.

NRK - 30 minutter siden

Riksrettshøringen fortsetter

NRK - 45 minutter siden

25 personer funnet i kjølekonteiner

25 mennesker er funnet i en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vlaardingen...

NRK - 45 minutter siden

26 personer funnet i kjølerom

26 mennesker er funnet i et kjølerom eller en kjølekonteiner på en ferje på vei fra Nederland til Storbritannia, opplyser nederlandsk politi til TV-stasjonen NOS. Personenes tilstand er ikke kjent. Ambulanser er sendt til havna i byen Vulcaanhaven..

NRK - 2 timer siden

Kjente til straffesaker i februar

Ifølge arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) var Nav allerede i februar i år klar over at trygdeskandalen omfattet straffesaker. Først i august skal statsråden ha blitt varslet om dette fra Nav, skriver Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Åtte års fengsel for terror

Borgarting lagmannsrett skjerper straffen og dømmer en 31 år gammel mann til åtte års fengsel for å ha deltatt i to terrororganisasjoner i Syria. Den kinesiske statsborgeren ble i april dømt til sju år og tre måneders fengsel i Oslo tingretten..

NRK - 1 time siden

Avhører vitner og ber om tips

Etter at en drone stengte all luftfart ved Bodø lufthavn i ettermiddag, gjør politiet avhør av vitner og vil opprette en anmeldelse på forholdet. – Hvis noen skulle ha tips i saken, ta kontakt med politiet på tlf 02800, tvitrer politiet..

NRK - 1 time siden

FN beklager USAs endrede syn

USAs utenriksminister gikk mandag bort fra å kalle de israelske bosettingene for et brudd på folkeretten. – Uttalelsen er beklagelig. Vi forplikter oss fortsatt til en tostatsløsning basert på relevante FN-vedtak, sier FNs talsperson Dujarric..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt