NRK > Nyheter

Mandag, 06 Juli, 00:31

NRK - 16 okt. 19 kl. 05:59

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lam, Hongkong, Reuters

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hongkong-leder, avbrøt, tale
NRK - 16 okt. 19 kl. 06:47

Hongkongs leder avbrøt tale

Onsdag møttes Hongkongs lovgivende forsamling for første gang etter at protestene startet. Leder Carrie Lam skulle legge fram flere politiske planer, men forlot møtet fordi hun ble ropt til mens hun talte. Demonstrantene krever at Lam går av..

NRK - 16 des. 19 kl. 12:46

Xi med støtte til Hongkong-leder

Kinas president Xi Jinping sier Hongkong-leder Carrie Lam har Kinas støtte. De to møttes i dag i Beijing, seks måneder etter at demonstrasjonene mot Lams regjering og Kinas innflytelse i Hongkong startet..

NRK - 22 okt. 19 kl. 22:32

Kina vil bytte ut Hongkong-leder

Kinesiske myndiheter de ønsker å bytte ut Hongkong-leder Carrie Lam med en ny midlertidig leder, ifølge Financial Times. En ny leder skal etter planen ta over i mars, og sitte ut perioden hennes, som slutter i 2022, ifølge avisa..

NRK - Igår: 20:46

Kina raser mot Canada

Kina anklager Canada for å blande seg inn i deres interne anliggende. Canada svarte med å stanse eksport av sensitivt militærutstyr til Hongkong og avbrøt også en utvekslingsavtale, etter at Kinas nye sikkerhetslov for Hongkong trådte i kraft onsdag..

E24 - 16 okt. 19 kl. 06:41

Oppgang på flere asiatiske børser: Fortsatt uro i Hongkong

Det er oppgang på flere asiatiske børser onsdag morgen etter at de amerikanske børsene steg dagen før, men i Hongkong fortsetter uroen, hvor parlamentet buet ut leder Carrie Lam før en tale..

Aftenposten - 09 juli 19 kl. 06:27

Hongkong-leder vil legge utleveringslov død – blir kalt løgner

Carrie Lam sier hun legger utleveringsloven som har skapt uro og frykt i Hongkong, fullstendig død. Flere er skeptiske til Hongkong-lederens ordvalg..

P4 - 31 jan. 20 kl. 10:14

Skoler i Hongkong stenges til mars

Alle skoler og universiteter i Hongkong skal stenges fram til mars. Det fortalte leder Carrie Lam på en pressekonferanse i dag. Årsaken er frykt for spredning av coronaviruset.

NRK - 25 okt. 19 kl. 06:21

Pence støtter protestene i Hongkong

Visepresident Mike Pence sa i en tale torsdag at USA støtter demonstrantene i Hongkong. – Vi står på deres side. Vi er inspirert av dere, sa Pence, skriver Reuters.

Hegnar.no - 05 aug. 19 kl. 06:30

Transportkaos med generalstreik i Hongkong

Hongkongs leder Carrie Lam fordømmer de nye protestene som forårsaket kaos og at tog- og flyreiser var innstilt fra morgentimene mandag i Hongkong..

P4 - 31 des. 19 kl. 17:27

Flertall vil at Hongkongs leder går

57 prosent av befolkningen i Hongkong vil at leder Carrie Lam skal gå av. Det viser en ny meningsmåling gjort for nyhetsbyrået Reuters. Det har vært store demonstrasjoner og protester i Hongkong gjennom høsten, og 37 prosent av befolkningen har deltatt i dette.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Trump planlegger nytt massemøte

President Donald Trump skal holde et nytt massemøte neste uke, denne gangen i New Hampshire 11. juli. I kunngjøringen om møtet heter det at alle som kommer, vil bli tilbudt munnbind som de oppfordres til å bruke..

NRK - 30 minutter siden

Tui vil fly til Hellas tross forbud

Reiseselskapet Tui planlegger å fly ned en ny last av svenske turister til Hellas – seks dager før direktefly fra Sverige offisielt får lov til å lande, skriver Expressen – Vi åpner med noen få flyreiser, sier Isabella Gharehdaghi, på Tui pressetur..

NRK - 15 minutter siden

Kroatias HDZ-parti trolig gjenvalgt

Det konservative regjeringspartiet HDZ ligger an til gjenvalg i Kroatia, viser de første offisielle resultatene. Etter at 60 prosent av stemmene er talt opp, ser det ut til at HDZ får 68 mandater i nasjonalforsamlingen, mens sosialdemokratene får 43..

NRK - 45 minutter siden

Døde etter fall i berg-og-dal-bane

En kvinne (32) døde søndag etter å ha falt fra berg-og-dal-bane i en fornøyelsespark i Oise, Nord i Frankrike. Parken hadde en tilsvarende hendelse i 2009, opplyser talsperson for parken til CNN..

NRK - 45 minutter siden

Siktet Floyd-politimann løslatt

En av de tidligere polititjenestemennene, Tou Thaoi, i Minneapolis som er siktet for drapet på George Floyd, er løslatt fra fengselet, ifølge fengslet i Hennepin County. Det skriver The Guardian. George Floyd døde 25.

NRK - 1 time siden

Iran innfører maskepåbud i Teheran

Etter en økning i koronadødsfall innfører Iran maskepåbud innendørs på offentlige steder og på offentlig transport. Meningsmålinger viser imidlertid at mange iranere ikke tar virustrusselen på alvor, og i Teheran er det mange som går rundt maskeløse..

NRK - 1 time siden

Provins får hjelp av forsvaret

Sør-Afrika sender leger fra militæret til provinsen Eastern Cape, som er svært hardt rammet og sliter med både personell og utstyr til å håndtere koronapandemien. Sør-Afrika registrerte 10.800 nye tilfeller på et døgn..

NRK - 1 time siden

Turister fikk hjelp av Røde Kors

To turister på fjelltur gikk seg fast i et bratt terreng mellom Djupfjorden og Auserdalsvatnet ved Moskenes i Nordland. Etter hjelp fra Røde Kors fikk turistene kommet seg trygt ned, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Frankrike vil ikke forby Huawei

Frankrike vil ikke innføre et totalforbud mot å bruke utstyr fra kinesiske Huawei i 5G-nettet, men mobiloperatørene blir bedt om å unngå Huawei. Det sier lederen for det franske cybersikkerhetsbyrået ANSSI, Guillaume Poupard, ifølge Reuters..

NRK - 2 timer siden

Flyktninger drept av grensevakter

Sikkerhetsstyrker i Rwanda skjøt og og drepte to flyktninger fra Burundi som prøvde å krysse grensen til Tanzania, opplyser FNs høykommissær for flyktninger. Hendelsen blir nå etterforsket av lokale myndigheter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt