P4 > Nyheter

Wednesday, 16 October, 01:23

P4 - 25 Jul 19 kl. 14:42

Holder renten uendret

Den europeiske sentralbanken holder styringsrenten uendret på 0,4 prosent.
Men de åpner for at den kan bli kuttet fremover.
I en uttalelse skriver de at de forventer at renten vil holde seg på dagens nivå eller lavere gjennom første halvår av 2020..
Les mer på P4


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Holder, renten, uendret
E24 - 19 Jun 19 kl. 20:04

Fed holder renten uendret – vil følge nøye med på utviklingen

Federal Reserve holder renten uendret, men at de vil følge nøye med på utviklingen fremover..

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 10:00

Norges Bank holder renten uendret

Sentralbanksjef Øystein Olsen holder styringsrenten uendret på 1,25 prosent..

Hegnar.no - 25 Jul 19 kl. 13:48

ECB holder renten uendret

E24 - 25 Jul 19 kl. 13:46

Den europeiske sentralbanken holder renten uendret

Den europeiske sentralbanken (ESB) holder bankenes innskuddsrente uendret på minus 0,4 prosent..

E24 - 09 May 19 kl. 10:00

Norges Bank holder styringsrenten uendret på 1 prosent

Norges Bank holder som ventet renten i ro..

NRK - 25 Apr 19 kl. 10:52

Sverige utsetter renteøkning

Sentralbanken i Sverige holder styringsrenten uendret på minus 0,25 prosent og utsetter sine planer om å heve renten.Tidligere var det varslet at rentehevningen trolig ville komme i andre halvår i år..

E24 - 10 Apr 19 kl. 13:56

ESB holder rentene uendret

Den europeiske sentralbanken holder rentene uendret, som ventet. Det ligger fortsatt ikke an til rentehevinger i eurosonen i 2019..

P4 - 09 May 19 kl. 09:47

Uendret rente

Norges Bank har besluttet å holde styringsrenta uendret på 1,0 prosent. Det er klart etter dagens rentemøte. Renta ble satt opp med 0,25 prosent i mars.

NRK - 01 Aug 19 kl. 13:10

Uendret styringsrente

Den britiske sentralbanken holder styringsrenten uendret på 0,75 prosent, skriver nyhetsbyrået AP. Samtidig ble vekstprognosene for britisk økonomi nedjustert til 1,3 prosent for både 2019 og 2020 fra henholdsvis 1,5 og 1,6 prosent, melder AFP..

E24 - 05 Sep 19 kl. 09:39

Uendret rente i Sverige: Står fast på heving ved årsskriftet

Det var på forhånd bredt ventet at renten ville bli holdt uendret på minus 0,25 prosent..

Fler nyheter fra P4

P4 - 3 timer siden

Trump bekrefter Tyrkiareise

Donald Trump bekrefter i kveld at USAs visepresident Mike Pence og utenriksminister Mike Pompeo drar til Tyrkia i morgen. Det melder nyhetsbyrået AFP. USA vil forsøke å få Tyrkia til å stanse kamphandlingene mot kurderne i Nord-Syria..

P4 - 3 timer siden

Voldtektssiktede framstilles for varetekt i morgen

De sju mennene som er siktet for grov voldtekt av en ung kvinne i Hønefoss, fremstilles trolig for varetektsfengsling i morgen. Det opplyser politiet til NRK. De siktede er østeuropeere, og politiet har nå fått tak i nok tolker til at de kan få avhørt alle sju..

P4 - 4 timer siden

Tiltalt for vold på hotell

En 23 år gammel mann er tiltalt for å ha angrepet en forsvarsløs mann inne på et hotellrom i Stavanger i februar i fjor. Mannen skal ha sparket fornærmede mot hodet mens han sov, eller var for beruset til å gjøre motstand, skriver Stavanger Aftenblad . 23-åringen skal gjentatte ganger også ha slått fornærmede med en flaske.

P4 - 6 timer siden

Flere vil ha Rotevatn

Stadig flere innad i Venstre går nå ut med ønske om å erstatte Trine Skei Grande med Sveinung Rotevantn som partileder. Unge Venstre var ført ut. Nå følge Venstrekvinnene etter, og også Liberale studenter- som er Venstres studentorganisasjon vil kaste Grande til fordel for Rotevatn, melder VG.

P4 - 6 timer siden

Leger Uten Grenser ut av Syria

Leger Uten Grenser evakuerer alle sine hjelpearbeidere ut av Nord-Syria, det melder de selv på Twitter i kveld. Der skriver de at det er med tungt hjerte de har tatt den vanskelige avgjørelsen om å suspendere aktivitetene og evakuere hjelpearbeiderne. – Det er den svært uforutsigbare og raskt skiftende situasjonen som har gjort det umulig for oss å levere helsetjenester og yte humanitær hjelp til mennesker i nød, skriver Leger Uten Grenser..

P4 - 5 timer siden

- Knapt EØS-flertall

Det ligger an til at et mindretall i redaksjonskomiteen på Fellesforbundets landsmøte vil melde Norge ut av EØS, mens et knapt flertall ønsker å utrede handlingsrommet innenfor avtalen. Det opplyser kilder til VG i kveld. Men de presiserer at utfallet av den endelige voteringen, som skal skje i morgen, fortsatt er helt åpent..

P4 - 4 timer siden

Kallmyr vil ha flyktning-telt

Justisminister Jøran Kallmyr vil hindre en ny flyktningstrøm til Norge ved å tilby telt istedet for hotell. Uttalelsen kommer få dager etter at Tyrkias president Erdogan truet med å åpne portene til Europa for 3,6 millioner syriske flyktninger. Kallmyr sier til NRK at i 2015 sendte flyktninger bilder til venner og sa at «her er det luksus, hit må dere komme».

P4 - 4 timer siden

Trekker seg fra forhandlinger

Norsk Bonde- og Småbrukarlag har trukket seg fra forhandlingene med staten om nedskalering av melkeproduksjonen. De er ikke fornøyd med tilbudet staten har gitt, melder Nationen. Nedskaleringen av melkeproduksjonen skjer etter at Verdens handelsorganisasjon gikk inn for å fase ut all bruk av eksportstøtte av landbruksvarer.

P4 - 6 timer siden

Tyrkia ignorerer advarsler

Tyrkia ignorerer USAs sanksjoner, og advarsler fra flere andre land, og fortsetter kampene i Syria. En talsperson for den tyrkiske regjeringen sier ifølge nyhetsbyrået AFP nå i kveld at de vil fortsette sine militære operasjoner med eller uten støtte fra resten av verden. Ifølge AFP skal USAs utenriksminister Mike Pence dra til Tyrkia i løpet av det neste døgnet..

P4 - 7 timer siden

Toåring påkjørt

En to år gammel gutt er fraktet til Kalnes sykehus etter at han ble påkjørt av en bil i en garasje i Fredrikstad i ettermiddag. Skadeomfanget er ukjent, men gutten skal ha vært bevisst etter hendelsen. Bilføreren, som er en mann i 30-årene, skal ikke ha sett gutten før etter at han hadde parkert bilen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt