P4 > Nyheter

Monday, 01 June, 17:17

P4 - 25 Jul 19 kl. 14:42

Holder renten uendret

Den europeiske sentralbanken holder styringsrenten uendret på 0,4 prosent.
Men de åpner for at den kan bli kuttet fremover.
I en uttalelse skriver de at de forventer at renten vil holde seg på dagens nivå eller lavere gjennom første halvår av 2020..
Les mer på P4


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Holder, renten, uendret
E24 - 12 Mar 20 kl. 13:47

ESB holder renten uendret, men øker støttekjøp

Den europeiske sentralbanken (ESB) holder renten uendret på minus 0,50 prosent på torsdagens rentemøte..

E24 - 30 Apr 20 kl. 13:47

ESB holder renten uendret, vil justere krisepakke om nødvendig

ESB holder renten uendret på minus 0,50 prosent, men tilbyr billigere lån til bankene. Krisepakken på 750 milliarder euro endres foreløpig ikke..

E24 - 29 Apr 20 kl. 20:01

Fed holder renten uendret på 0 til 0,25 prosent

Den amerikanske sentralbanken holdt som ventet renten uendret onsdag kveld..

E24 - 19 Jun 19 kl. 20:04

Fed holder renten uendret – vil følge nøye med på utviklingen

Federal Reserve holder renten uendret, men at de vil følge nøye med på utviklingen fremover..

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 10:00

Norges Bank holder renten uendret

Sentralbanksjef Øystein Olsen holder styringsrenten uendret på 1,25 prosent..

E24 - 30 Apr 20 kl. 13:47

Den europeiske sentralbanken holder renten på −0,50 prosent, øker foreløpig ikke krisepakken på 750 mrd. euro

ESB holder renten uendret, men forsikrer at banken står klar til å justere coronakrisepakken med så mye som trengs..

E24 - 19 Dec 19 kl. 10:00

Olsen rører ikke renten

Norges Bank holder renten uendret på 1,5 prosent, etter å ha økt renten fire ganger på litt over et år. Banken venter ingen nye hevinger med det første..

Hegnar.no - 25 Jul 19 kl. 13:48

ECB holder renten uendret

E24 - 25 Jul 19 kl. 13:46

Den europeiske sentralbanken holder renten uendret

Den europeiske sentralbanken (ESB) holder bankenes innskuddsrente uendret på minus 0,4 prosent..

E24 - 23 Jan 20 kl. 10:00

Holder styringsrenten uendret på 1,50 prosent

Norges Bank ser tegn til svakere vekst i økonomien. Renten vil trolig bli holdt uendret i tiden fremover, sier sentralbanksjefen..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Politi med støtte til demonstrantene

Midt i kaoset som har oppstått i USA de siste dagene har politi i flere amerikanske byer valgt å stå sammen med demonstrantene. Protestene mot rasisme og politivold har vært mange etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en brutal pågripelse forrige mandag. Mange steder har politiet brukt tåregass og vold mot demonstrantene, men enkelte steder har de marsjert i solidaritet..

P4 - 10 minutter siden

Frykter folk ikke får tilbake pengene sine

Forbrukerrådet frykter folk ikke får tilbake pengene for sine avlyste pakkereiser. Alt av pakkereiser til utlandet i sommer er avlyst fordi reiserådene ble forlenget, og de som har bestilt tur, har krav på å få tilbake det de har betalt. Men regjeringen mener det ikke kan utelukkes at en del pakkereise-arrangører kan gå konkurs før forbrukerne får pengene tilbake.

P4 - 1 time siden

Vannmasser mot fabrikk og vei på Senja

Et snøskred har gått ned i Ersfjordvannet på Senja og det jobbes med å unngå at vannmassene skader settefiskanlegget Akvafarm. Snøraset presser store vannmasser ut i en elv, melder NRK, og flere gravemaskiner fyller på masser for å lage en mur som skal beskytte fabrikken. Det jobbes også med å berge fylkesveien og en bru..

P4 - 30 minutter siden

Vil ha mer koronatvang på sykehjem

Helsedepartementet foreslår en midlertidig endring av smittevernloven, slik at det blir lov å tvangsisolere flere korona-pasienter på sykehjem. Det vil i størst grad gjelde personer med demens eller psykisk utviklingshemming, ifølge et høringsnotat fra departementet, De peker blant annet på at enkelte kan ha vanskelig med å forstå hvorfor de må isoleres, skriver Dagbladet. 300 sykehjem har så langt fått tillatelse til å tvangsisolere pasienter som har fått påvist koronasmitte..

P4 - 1 time siden

Tyskland delt om koronavaksine

Kun halvparten av tyskerne sier de vil ta en koronavaksine. En vaksine kan ifølge ekspertene tidligst være klar om ett år, men når eller hvis den kommer, ser det ut til at den vil møte motstand. 44 prosent av de spurte i Tyskland sier ja, mens 40 prosent sier de ikke vil ta den, ifølge målingen YouGov har gjennomført..

P4 - 1 time siden

Trafikkulykke mellom MC og firehjuling

En luftambulanse er på plass i Rjukan, der det har vært en ulykke mellom en motorsykkel og en firhjuling i ettermiddag. To personer var involvert i ulykken, men skadeomfanget er ikke kjent. Veien er stengt på stedet..

P4 - 1 time siden

Tror på sterkere krone

Flere utenlandse storbanker tror den norske kronen vil styrke seg kraftig. Både ING og Goldman Sachs tror på at vår valuta skal styrke seg, ettar at kronen har falt kraftig mot blant annet euro, dollar og den svenske kronen siden mars. Noe av årsaken til at flere banker mener den norske kronen skiller seg positivt ut, er at Norges Bank har kjøpt rekordmye valuta den siste tiden, mens andre sentralbanker trykker penger, melder E24..

P4 - 1 time siden

Skal granske koronastenging skoler og barnehager

Forskere skal nå undersøke hvordan stengingen av skoler og barnehager under koronakrisen har preget institusjonene. Kunnskapsminister Guri Melby sier det trengs mer kunnskap om hvordan oppløringen har blitt gjennomført i denne perioden, og om hvordan det har påvirket de sårbare barna og elevene. Resultatene skal være klare innen utgangen av 2020..

P4 - 45 minutter siden

- Kaos ved badestedene

I dag som i går melder politiet om kaos ved flere populære bastesteder på Østlandet. Både i Oslo og Øst politdistrikt meldes det om biler som har parkert på en måte som gjør at politiet og andre nødetater ikke kommer frem om det skulle oppstå en ulykke. Ved Nodbytjernet på Jessheim hadde folk i ettermiddag parkert på en slik måte at en politipatrulje ble stengt inne..

P4 - 1 time siden

App sporet stortingspolitiker

An app på mobilen avslørte i detalje hvor stortingspolitiker Lene Westgaard-Halle fra Høyre befant seg i rundt en måned. Det viser data NRK har skaffet fra et britisk selskap. Kanalen har, med hjelp av dataene, sporet politikeren blant annet hjemme og på to jobbreiser.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt