NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 23:48

NRK - 08 jan. 21 kl. 15:38

Hol svelga fleire bilar i Napoli

Fleire bilar forsvann fredag ned eit stort hol på parkeringsplassen til det største sjukehuset i byen Napoli i Italia, men ingen personar skal ha vorte skada. Området som kollapsa er på rundt 500 kvadratmeter..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Napoli, Italia

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hol, svelga, fleire, bilari , Napoli
NRK - 17 jan. 21 kl. 10:57

Skadeverk på bilar i Stavanger

Fleire bilar er utsette for hærverk i Pedersgata på Storhaug i Stavanger. 8 bilar har fått speil rive av, ifølgje politiet. Ingen er førebels arresterte..

NRK - 21 mars 21 kl. 14:34

Hol forbyr gjester på hytta

Hol kommune forbyr gjester på hytta i påsken, skriver VG. Hol er landets tredje største hyttekommune, og har blant annet det populære skianlegget på Geilo. Ifølge den nye forskriften blir det forbud med besøk i fritidsboliger av personer utenfor husstanden fra 24.

NRK - 02 mars 21 kl. 08:08

Krasja bilar med stolen traktor

Politiet i Oslo melder på Twitter at dei har fleire patruljar på Holmlia etter at ein person har køyrd ein traktor inn i to bilar og totalskadde bilane. Traktoren blei meld stolen i går. Politiet søker etter gjerningsmannen..

NRK - 27 mars 21 kl. 04:19

Krasja i tre bilar, løp frå staden

Fire personar løp frå staden etter at ein personbil hadde køyrd inn i tre parkerte bilar på Tøyen i Oslo natt til laurdag. Bilane fekk store materielle skader, opplyser Oslo-politiet..

NRK - 01 april 21 kl. 14:08

Trafikkaos på rv. 13 Vikafjellet

På rv. 13 Vikafjellet er det meldt om mange bilar som parkerer i vegen og skaper kaos for bilar som skal forbi. Politiet er på veg til staden..

NRK - 04 april 21 kl. 13:09

Fire bilar har kollidert i tunnel

Fire bilar er involverte i trafikkulykka i Vetlebotntunnelen i Aurland. Det er til saman 13 personar i bilane, ifølgje brannvesenet. Skadeomfanget er førebels uvisst.

NRK - 21 jan. 21 kl. 23:59

12 drap i Al Hol-leiren

På drøyt to uker har det blitt begått 12 drap i flyktningleiren al-Hol nordøst i Syria, opplyser FN. Leiren som kontrolleres av syriskkurdiske styrker huser nær 62.000 mennesker.

VG - 02 mars 21 kl. 19:41

Ansatt i Leger Uten Grenser drept i al-Hol-leiren

SYRIA (VG) En av Leger Uten Grensers ansatte ble i februar drept i teltet sitt i al-Hol-leiren i Syria..

VG - 21 mars 21 kl. 13:49

Hol kommune forbyr gjester på hytta i påsken

Fra og med 24. mars til 11. april blir det ulovlig å ha besøk på hytta på Geilo eller i resten av Hol kommune.

NRK - 28 mars 21 kl. 19:50

Aksjon i al-Hol-leiren

Kurdiske styrker har igangsatt en sikkerhetsoperasjon i al-Hol-leiren i Syria. Flere kvinner og menn skal ha blitt pågrepet, blant dem en IS-rekrutterer. Til sammen er det nesten 62.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Jemen verst fior barn

Jemen har over 10.000 barnesoldater, og er et av verdens verste land for barn. Barna deltar i kamper mellom houthi-militsen og regjeringshæren.

NRK - 30 minutter siden

Skogbrann spredt til universitet

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert. Studentene flyktet fra studentboligene sine til fots mens biblioteket brant, melder AFP..

NRK - 45 minutter siden

Myanmar-opposisjon vil på krisemøte

Opposisjonen i Myanmar ber sørasiatiske ledere om å gi dem en plass ved bordet på krisemøtet neste uke. Opposisjonen har samlet seg i en skyggeregjering under navnet Den nasjonale enhetsregjering. Gruppen består hovedsakelig av folk fra Suu Kyis parti..

NRK - 2 timer siden

Macron og Johnson ut mot superliga

Frankrikes president Emmanuel Macron og Storbritannias statsminister Boris Johnson går begge ut mot planene om en europeisk superliga i fotball. Toppklubber fra England, Spania og Italia truer med å stifte en serie i stedet for Uefas Mesterliga..

NRK - 2 timer siden

Sveitsarar vil kjøpa Bergen Engines

Det sveitsiske selskapet Business Creation Investments AG vil kjøpa Bergen Engines, skriv BT/E24. Dei la inn bud på fabrikken i fjor, men vart slått av TMH. Konsernsjef Gerry van der Sluys har sendt brev til næringsminister Iselin Nybø om interessa..

NRK - 2 timer siden

Ber om samlingsregjering i Israel

Sentrumspartiet Yesh Atid vil ha en nasjonal samlingsregjering i Israel. Partileder Yair Lapid sier til AFP at partiene må vinne folkets tillit på nytt. Benjamin Netanyahu prøver å danne en ny regjering samtidig som han er tiltalt for korrupsjon..

NRK - 2 timer siden

Ytre høyre demonstrerte i Lisboa

Flere tusen mennesker fra hele Portugal demonstrerte i hovedstaden Lisboa mot et forslag om å forby det ytterliggående høyrepartiet Chega. Motstanderne mener Chegas rasistiske utspill, som å sette romfolk i egne koronaleire, bryter med grunnloven..

NRK - 2 timer siden

Soldater satt inn mot etnisk uro

Hæren i Etiopia sier at soldater blir satt inn for å stanse en blodig konflikt mellom de to største etniske gruppene i landet. Flere enn 300 ble drept i Amhara-regionen i mars i kamper mellom væpnede menn fra amhara- og omoro-folkene..

NRK - 3 timer siden

Russland utviser 20 tsjekkere

Russland utviser 20 tsjekkiske diplomater fra landet. De må forlate landet i løpet av morgendagen, melder RIA. Reaksjonen kommer etter at Tsjekkia i går utviste 18 russere de sier er agenter, og var knyttet til sabotasje på et militært lager i 2014..

NRK - 3 timer siden

Dødsulykke etterforskes

Dødsulykka på fiskebåten utenfor Tromsø skjedde i forbindelse med arbeid på dekk. Det opplyser operasjonsleder i politiet, Karl-Erik Thomassen. Båten er fortsatt ikke kommet til kai.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt