VG > Økonomi

Søndag, 24 Januar, 22:02

VG - 25 nov. 20 kl. 12:22

Hockeysmitte-sjokket: - Ukjent hvordan smitten kom inn til oss

Ishockeyklubben Spartas medisinske ansvarlige vet ennå ikke hvordan covid-19-smitten kom inn i toppserielagets garderobe - men mener et kaldt miljø og sportens naturlige nærkontakt kan være årsaker til at den spredte seg eksplosivt raskt..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Spartas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hockeysmitte-sjokket, Ukjent, hvordan, smitten, kom, inn, tiloss
Aftenposten - 25 nov. 20 kl. 12:22

Hockeysmitte-sjokket: - Ukjent hvordan smitten kom inn til oss

Ishockeyklubben Spartas medisinske ansvarlige vet ennå ikke hvordan covid-19-smitten kom inn i toppserielagets garderobe - men mener et kaldt miljø og sportens naturlige nærkontakt kan være årsaker til at den spredte seg eksplosivt raskt..

NRK - 20 jan. 21 kl. 14:40

Smitten er for høy

Smittesituasjonen i Norge er for høy og ustabil, selv om smitten har gått ned etter at Norge hadde smitterekord for to uker siden. Det sier helseminister Bent Høie. Han trekker frem Irland som et skrekkeksempel på hvordan et land med svært lav smitte fikk svært høy smitte etter store lettelser av smitteverntiltak før jul..

NRK - 07 des. 20 kl. 11:00

Rekordhøy smitte i Helsingborg

Smitten i Helsingborg i Skåne har nådd nye høyder, melder SVT. I forrige uke ble det registrert 1015 smittetilfeller i byen med litt over 110.000 innbyggere.

NRK - 07 des. 20 kl. 21:56

USA: Frykter smittetopp etter jul

USAs ledende smittevernrådgiver Anthony Fauci frykter smitten knyttet til julefeiringen kan bli en enda større utfordring enn etter høytiden thanksgiving som var 26.11. Halvannen uke etter thanksgiving er smitten i landet verre enn noen gang..

VG - 08 des. 20 kl. 11:52

Oslo-smitten nær halvert: Raymond Johansen takker Oslo-folk

Tiltakene i hovedstaden har fått smitten ned. Men det blir ikke store lettelser på pressekonferansen torsdag, ifølge byrådsleder Raymond Johansen..

Klartale - 22 des. 20 kl. 08:42

Smitten på vei opp i Norge

Smitten med korona er på vei opp igjen i Norge. Det melder avisa VG. Det siste døgnet er 431 meldt smittet..

Aftenposten - 22 des. 20 kl. 14:03

Sverige åpnet opp i høst, til tross for at smitten økte. Dødstallet har nå passert 8000.

Hva skjedde da smitten økte i vårt naboland? Gamle kunne få besøk på eldrehjemmet igjen. Nattklubber fikk åpne for festsugne gjester.

NRK - 02 jan. 21 kl. 15:36

FHI: Bekymret for smitten

Smittetallene kan nå være tilbake på omtrent samme nivå som da høstens bølge var på sitt høyeste. Det viser foreløpige beregninger fra Folkehelseinstituttet. Direktør Camilla Stoltenberg er bekymret for at smitten skal stige videre..

NRK - 19 jan. 21 kl. 14:10

32 nye koronadødsfall i Danmark

Det siste døgnet er det registrert 32 koronadødsfall i Danmark. En god nyhet er at R-tallet, som viser hvor raskt smitten sprer seg, har falt fra 0,9 til 0,6. Når R er 0,6, betyr det at for hver tiende som har viruset, blir seks nye personer.

NRK - 05 jan. 21 kl. 07:49

16 smittet i Stavanger

I Stavanger fikk 16 nye personer påvist covid-19 i går. Dette er en kraftig nedgang fra søndag, da 31 personer fikk påvist smitten. Fem av de smittede har usikker smittekilde, mens en har ukjent smittekilde..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Vinmonopolet om åpningen: – Tror dette bidrar til redusert smittespredning

Regjeringen snur - og vedtar at Vinmonopol-butikkene i Oslo og Follo-regionen, som ble stengt på grunn av utbrudd av det muterte viruset, åpner igjen. Vinmonopolet tar dette til etterretning..

VG - 1 time siden

Helsedirektoratet anbefaler å innføre tiltak i 15 kommuner

Helsedirektoratet anbefaler at ytterligere 15 kommuner innfører strengere tiltak i tillegg til de ti som stengte ned lørdag..

VG - 2 timer siden

Fransk løfte til Norge før avgjørende VM-drama

KAIRO (VG) (Island-Norge 33–35) Leipzig-keeper Kristian Sæverås (24) kom inn fra benken og reddet norsk seier mot Island. Nå avgjøres Norges VM-skjebne i matchen mellom Frankrike og Portugal..

VG - 2 timer siden

Folkebørsen: Super-innhopp av Sæverås

(Island-Norge 33–35) Uavgjort ved pause og så kom Kristian Sæverås inn. Dermed vant Norge mot islendingene. Nå avgjør Portugal og Frankrike Norges VM-skjebne..

VG - 4 timer siden

Granerud raste mot dommerne etter fall: – Jeg er så forbanna

LAHTI/OSLO (VG) Halvor Egner Granerud (24) falt fra seieren i Lahti. Etter hoppet raste han mot dommerne..

VG - 4 timer siden

Opplysninger til VG: Ødegaard blir Arsenal-spiller

Martin Ødegaard (22) reiser søndag eller mandag til London. Så gjennomfører han den medisinske testen før han blir Arsenal-spiller ut sesongen..

VG - 5 timer siden

17 bekreftet smittet av det muterte viruset i Nordre Follo

Etter at mutantviruset har stengt ned hele Nordre Follo, opplyser nå kommunen om elleve nye tilfeller. – Fått bekreftet det vi fryktet, sier ordføreren..

VG - 6 timer siden

Norsk 19-åring med hoppsensasjon – tok sin første verdenscupseier i karrieren

Eirin Maria Kvandal (19) hadde aldri tatt poeng i verdenscupen tidligere. I Slovenia tok hun en svært sensasjonell seier..

VG - 6 timer siden

Ny rettsrunde om ansettelsesstrid i Stendi

Fagforbundet kaller saken en av de viktigste arbeidslivssakene ført for norsk rett. Tirsdag starter ankesaken i den såkalte Stendi (tidligere Aleris)-saken..

VG - 6 timer siden

«Skal vi danse»-Nate blir programleder på NRK P3

«Skal vi danse»-finalist og «Love Island»-deltager Nathan «Nate» Khungu (24) skal gå i dybden på norsk musikk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt