P4 > Nyheter

Tirsdag, 07 Juli, 05:25

P4 - 17 nov. 19 kl. 17:17

Hockey søndag

Det ble spilt to kamper i eliteserien i hockey i ettermiddag.
Manglerud Star- Stavanger endte 2-3. I den andre kampen tapte Grüner 1-5 mot Narvik. Stavanger leder serien 13 poeng foran Frisk Asker..
Les mer på P4


Les mer om:
Star, Grüner, Narvik, Frisk Asker

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hockey, søndag
Aftenposten - 01 feb. 20 kl. 09:04

Han var dommer-stjerne i NHL. Nå dømmer han hobby-hockey for gamle gubber

Kjærligheten brakte han til Trøndelag. Nå nyter trøndersk breddehockey godt av svenske Marcus Vinnerborgs lidenskap for hockey..

P4 - 21 nov. 19 kl. 20:11

Hockey torsdag

I kveldens siste kamp i eliteserien i hockey, slo Storhamar Sparta 6-5. Storhamar scoret det siste målet 1 sekund før kampslutt. Stavanger leder nå på tabellen foran Storhamar, Frisk og Lillehammer..

Aftenposten - 28 april 20 kl. 10:33

Stavanger Oilers skal delta: Slik er planene for Champions Hockey League

Champions Hockey League (CHL) planlegger oppstart i oktober – spilles som rent cupspill..

VG - 10 mai 20 kl. 18:42

Narvik Hockey frykter Norwegian-kollaps

Nyvalgt styreleder Terje Feragen i Narvik Hockey har økt utgiftsbudsjettet for at toppserieklubben skal kunne stå i mot en ventet kraftig økning i flybillett-priser hvis Norwegian går dukken – som han er redd vil skje..

Aftenposten - 03 juni 20 kl. 18:40

Stavanger Oilers møter svenske Rögle i Champions Hockey League

Stavanger Oilers møter svenske Rögle i 16-delsfinalen i Champions Hockey League i ishockey (CHL). Rögle var tredje best i SHL forrige sesong..

VG - 07 mars 20 kl. 22:41

Hockey-VM for kvinner avlyst – frykter samme skjebne for herrene

Lørdag kom meldingen om at hockey-VM for kvinner blir avlyst på grunn av frykten for coronaviruset. Nå frykter hockeysjef Ottar Eide at herrenes mesterskap i Sveits lider samme skjebne..

Aftenposten - 16 sep. 19 kl. 20:04

Her er Hockey-Trondheims store drøm

Ishockeyentusiastene i Trondheim er lei av å vente. Nå ber de om et møte med byens politikere..

Aftenposten - 11 sep. 19 kl. 15:19

Oilers-hardhausen i ny podkast: – Bare gull er godt nok for meg

Hør Studio As hockey spesialsending..

Aftenposten - 04 mars 20 kl. 07:31

Nidaros Hockey lovet overskudd. Nå er resultatet klart

Leverer pluss i regnskapet for andre år på rad..

Aftenposten - 29 april 20 kl. 08:27

Oilers’ poengkonge klar for ny klubb

Nolan Zajac forlater Stavanger Oilers til fordel for svensk hockey..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

To sjømenn fikk koronabot

To russiske sjøfolk ble i dag bøtelagt etter å ha vært på et kjøpesenter i Kirkenes i ettermiddag. Det er karantenerestriksjonene som er bakgrunnen for bøtene, opplyser politiet. Loven omhandler brudd på landlov..

P4 - 5 timer siden

Utenlandske studenter i USA kan bli deportert

Utenlandske studenter risikerer å bli deportert fra USA. Hvis den amerikanske skolen de går på velger å ha kun digital undervisning til høsten vil utenlandske studenter bli sendt hjem. Det er den nye regelendringen som ble kunngjort av den amerikanske immigasjonsmyndigheten i dag, ifølge CNN.

P4 - 6 timer siden

Maxwell overført til fengsel

Ekspartneren til den avdøde milliardæren Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell ble i dag overført til et fengsel i New York. Maxwell er siktet for å ha hjulpet Epstein med å misbruke mange mindreårige jenter gjennom flere år. Epstein var tiltalt for menneskehandel og seksuell utnyttelse av mindreårige, men døde i fengsel 10.

P4 - 20 timer siden

- Må gjøre endringer

- Det er urovekkende store forskjeller når det gjelder risikoen for å dø av brystkreft. Det sier daglig leder i Brystkreftforeningen, Beate Christine Wang. En ny studie fra Kreftregisteret viser at sjansen for å overleve er fem ganger høyere hos de som har høy inntekt- og utdannelse, og at forskjellene har økt mye de siste årene.

P4 - 7 timer siden

Trump vil åpne skoler til høsten

USAs president Donald Trump vil åpne skolene til høsten. På Twitter skriver presidenten at dødsraten for koronaviruset er så godt som lavest i verden, og at dødstallene har gått mye ned. USA har flest koronadødsfall i verden med 130.

P4 - 8 timer siden

Blotter pågrepet i Follo

En mann i 50-årene er pågrepet for blotting i Follo i Viken fylke. Politiet fikk i ettermiddag flere meldinger om blotting i området Ski, Frogn og Ås, melder NTB. En mistenkt mann er nå pågrepet..

P4 - 8 timer siden

Mann i 80-årene savnet i Tønsberg

En mann i 80-årene er savnet i Tønsberg. Mannen ble sist sett ved boligen sin på Solvang i går kveld. Mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Redningshundene deltar nå i søket etter mannen..

P4 - 9 timer siden

6,6 millioner isolert i Australia

6,6 millioner mennesker er isolert i delstaten Victoria i Australia. Antallet koronasmittede i byen Melbourne har ført til at grensene til New South Wales stenges, melder CNN. Militært personell og politiet skal overvåke alle overgangene mellom delstatene og kun et fåtall får lov til å krysse grensene..

P4 - 9 timer siden

Etterlyser vindvarsel på bro

Eieren av campingvognene som veltet på Karmsund Bru i formiddagen etterlyser vindvarsel over broren. Eieren ønsker å være anonym, men sier til Haugesunds Avis at vinden kom overraskende på, og at det bare tok to sekunder før campingvognen veltet. Det ble ingen personskader, men på grunn av vinden er broren fortsatt stengt for opprydding..

P4 - 9 timer siden

Jordskjelv i Kabul

Det har vært et jordskjelv i Afghanistans hovedstad Kabul i kveld. Ifølge det amerikanske overvåkningssenteret hadde jordskjelvet en styrke på 4,6, ifølge nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt