NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 15:25

NRK - 24 Mar 19 kl. 20:30

Hjelmkamera på redningsmann


Les mer på NRK


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hjelmkamera, redningsmann
NRK - 27 Feb 19 kl. 07:20

Redningsmann tatt ut i streik

Parat har tatt ut en redningsmann offshore i streik, etter brudd i lønnsforhandlingene med helikopterselskapet Bristow. Partene ble ikke enige hos Riksmekleren. Bristow nekter 10 redningsmenn i søk- og redningstjenesten på norsk sokkel tariffavtale..

Dagbladet - 09 Mar 19 kl. 18:39

Seks strake snøskred - helikoptre har gitt opp å finne savnet person

Lavinehund og redningsmann prøver å ta seg inn..

Aftenposten - 05 May 19 kl. 23:05

RBKs redningsmann: – Glede og lettelse på en og samme gang

Gustav Valsvik (25) både hindret og serverte mål i 1–0-seieren over Sarpsborg 08. Han mener seieren kan snu alt for RBK..

VG - 23 Dec 18 kl. 07:34

Oppkalte datter etter redningsmann

Anastasia Skinners (25) fødsel startet midt under evakueringen fra branninfernoet i California..

VG - 09 May 19 kl. 11:37

Her er LSK-helten tilbake på treningsfeltet

LILLESTRØM (VG) Han var Lillestrøms redningsmann i fjor. Nå må Arnor Smárason (30) trå til igjen - bare han blir frisk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Solgte heiskort for 1,28 milliarder

Til tross for en variert vinter solgte alpinbransjen i Norge heiskort for 1,28 milliarder kroner i løpet av vintersesongen 2018/2019. Det skriver Alpinanleggenes landsforening i en pressemelsing. Det er 3 prosent ned fra supersesongen året før..

NRK - 3 timer siden

Presenterer ny byråd i Bergen

NRK - 15 minutter siden

Rett til spesialundervisning

Regjeringen har bestemt at den lovfestede retten til å få spesialpedagogisk hjelp og spesialundervisning skal videreføres. Rundt 60.000 barn og unge i barnehage og skole fikk dette skoleåret spesialpedagogisk hjelp eller spesialundervisning..

NRK - 23 timer siden

Syklist påkjørt på E134

En syklist har blitt påkjørt av en bil på E134 ved Langebru i Hokksund. Syklisten er ifølge politiet våken, og nødetatene er på vei. Det er noe kø på stedet..

NRK - 23 timer siden

Kilder til NRK: Går mot lønnsnemnd

Flere uavhengige kilder, på begge sider av den pågående arbeidskonflikten i sykehussektoren, bekrefter overfor NRK at de er innkalt til et møte hos arbeidsministeren. Partene sier at dette normalt innebærer at det går mot tvungen lønnsnemnd..

NRK - 23 timer siden

En milliard til nullutslipp

Statsforetaket Enova har fått i oppdrag av Klima- og miljødepartementet å opprette et nullutslippsfond for næringstransport. Det sier miljøminister Ola Elvestuen (V) i en pressemelding..

NRK - 23 timer siden

Tvangsbruk mot innsatt opp i retten

Advokatforeningen varsler nå et historisk søksmål mot staten på vegne av en 31 år gammel kvinne, som de mener er holdt ulovlig i isolasjon i fengsel, skriver Bergens Tidende. Kvinnen ble satt på glattcelle og lagt i belter fordi hun skadet seg selv..

NRK - 22 timer siden

Tvungen lønnsnemd i sykehusstreiken

Regjeringen stanser sykehusstreiken med tvungen lønnsnemd. – Det er sterkt provoserende at høyreregjeringa griper inn i streikeretten, sier Mette Nord, leder av Fagforbundet i en pressemelding..

NRK - 22 timer siden

Ghazouani ny president i Mauritania

Valgkommisjonen i Mauritania sier at tidligere forsvarsminister Mohamed Ould El Ghazouani blir landets nye president, timer etter Ghazouani selv erklærte seier, melder NTB..

NRK - 21 timer siden

Syv lik hentet fra indisk fjell

Likene til syv klatrere er hentet ned fra Nanda Devi East i Himalaya, opplyser lokalt politi til nyhetsbyrået AFP. Likene antas å være blant de åtte fjellklatrerne som har vært savnet i en måneds tid. Nanda Devi East er Indias nest høyeste fjell..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt