NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 19:02

NRK - 10 Sep 19 kl. 20:07

Hjartøy tilbake i bystyret

Den tidligere ordfører Ole-Henrik Hjartøy (H) får plass i bystyret i Bodø igjen takket være personstemmene. Det skriver Avisa Nordland. Hjartøy stod opprinnelig på 45-plass på Høyres liste og hadde ikke regnet med plass, men ble stemt opp på lista..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Ole-Henrik Hjartøy, Bodø, Avisa Nordland, Høyres

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hjartøy, tilbakei , bystyret
NRK - 03 Nov 19 kl. 14:22

Hjartøy leder i Nordland Høyre

Ole Henrik Hjartøy fra Bodø er enstemmig valgt som ny fylkesleder i Nordland Høyre. Hjartøy kommer fra jobben som direktør i NHO Nordland, og har tidligere vært ordfører i Bodø. – Nordland er mulighetenes fylke, sier Hjartøy i en pressemelding..

Aftenposten - 26 Jun 19 kl. 16:42

55.000 i Oslo får tilbake 250 millioner i eiendomsskatt

– Vi legger fram en sak for bystyret der vi foreslår å betale tilbake alle som fikk eiendomsskatt utskrevet i 2016, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap)..

Aftenposten - 26 Jun 19 kl. 16:42

Alle 55.000 som betalte eiendomsskatt i Oslo i 2016, får pengene tilbake

– Vi legger fram en sak for bystyret der vi foreslår å betale tilbake alle som fikk eiendomsskatt utskrevet i 2016, sier byrådsleder Raymond Johansen til TV 2..

Aftenposten - 09 Oct 19 kl. 23:58

Iskald stemning i bystyret

(Fædrelandsvennen) De fire som brøt ut fra Demokratene ble kalt «judaser» da de tok plass sammen med sitt gamle parti i det nye bystyret i Kristiansand..

P4 - 11 Sep 19 kl. 12:26

Herman Friele tilbake i politikken

Herman Friele gjør comeback i Bergenspolitikken. Den tidligere ordføreren har fått fast plass i bystyret for Høyre. Det er personstemmene som fører Friele tilbake i maktens korridorer.

P4 - 15 Oct 19 kl. 17:20

Hevde bystyret er informert

Byråd for miljø og samferdsel Lan Marie Berg sier hun har informert bystyret og overholdt informasjonsplikten om over 15.000 brudd på arbeidsmiljøloven i Bergs etater. Både Kontrollutvalgslederen i kommunen og Arbeidstilsynet varsler utvidet kontroll av hvordan byråd Berg har styrt alle sine etater.

P4 - 14 Oct 19 kl. 06:47

Færre bystyrerepresentanter med minoritetsbakgrunn

På åtte år har andelen av Arbeiderpartiets bystyrerepresentanter i Oslo falt fra 55 til 25 prosent. Kun tre av Aps politikere med fast plass i bystyret har nå minoritetsbakgrunn, som er det laveste tallet på 20 år, skriver Aftenposten. Det er nå høyre som har flest minoritetspolitikere i bystyret, med fire..

NRK - 30 Oct 19 kl. 16:05

Protesterer utenfor bystyret

Demonstranter fra miljøorganisasjonen Extinction Rebellion protesterer i ettermiddag utenfor bystyremøtet i Bergen. – Vi vil følge med på at det nye bystyret tar klimakrisen på alvor, sier talsperson for demonstrantene, Torleif Torgersen..

Aftenposten - 27 Feb 20 kl. 13:48

Bystyret sa ja til seks nye etasjer over Saga kino

Bystyret sa ja til at Odd Fellow-gården skal bli seks etasjer høyere. Naboen kommer til å miste dagslys og varsler en klage til Fylkesmannen..

NRK - 15 Oct 19 kl. 16:19

Mener hun har informert bystyret

Byråd for miljø og samferdsel Lan Marie Berg, sier til NRK at hun har informert bystyret og at hun mener at hun har overholdt informasjonsplikten. Tirsdag varslet kontrollutvalgslederen i Oslo kommune flere kontroller mot byråden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Båt på grunn ved Årebrot

En båt har gått på grunn ved Krespinusholmen nord for Florø. Redningsmannskap er på vei til stedet. Politiet fikk melding om hendelsen 17.

NRK - 15 minutter siden

Frp ønsker bompengefri sommer

Fremskrittspartiet forhandler med regjeringen om revidert budsjett og den tredje krisepakken. Et av Frps krav er at det ikke kreves inn bompenger på riksveiene i sommer, mellom 1. juli og skolestart.

NRK - 30 minutter siden

Minnesota mobiliserer nasjonalgarde

Minnesota-guvernør Tim Walz har lørdag beordret full mobilisering av delstatens nasjonalgarde. 2.500 soldater blir utplassert.

NRK - 11 timer siden

Unntakstilstand i Georgia

Delstaten Georgia i USA erklærer unntakstilstand på grunn av demonstrasjonene etter dødsfallet til George Floyd. Det melder Georgias guvernør, Brian Kemp, på Twitter..

NRK - 1 time siden

Tyrkia lemper på restriksjoner

Mandag begynner Tyrkia en gradvis gjenåpning av landet. Enkelte innenlandsflygninger starter igjen, og kafeer, restauranter, parker og museer får åpne. Det inkluderer Istanbuls berømte Store Basar, melder nyhetsbyrået DPA..

NRK - 1 time siden

111 nye koronadødsfall i Italia

Det er registrert 111 nye dødsfall som følge av covid-19 i Italia det siste døgnet, opplyser myndighetene lørdag. Antallet bekreftede koronadødsfall i landet er nå oppe i 33.340..

NRK - 1 time siden

SpaceX forbereder oppskyting

NRK - 1 time siden

Britisk sport får starte 1. juni

Fra mandag 1. juni åpnes det igjen for sportsarrangementer i Storbritannia. Det skjer uten publikum og i tråd med myndighetenes smittevernregler.

NRK - 1 time siden

215 nye dødsfall i Storbritannia

Antallet registrerte dødsfall som følge av covid-19 i Storbritannia er opp i 38.376, opplyser myndighetene lørdag. Det er en økning på 215 dødsfall siden i går, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Fire nye koronadødsfall i Spania

Det er registrert fire nye dødsfall som følge av covid-19 i Spania det siste døgnet, opplyser landets helsemyndigheter lørdag. Totalt er 27.125 døde av koronaviruset i Spania..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt