NRK > Nyheter

Mandag, 13 Juli, 04:01

NRK - 06 nov. 19 kl. 07:17

Historisk seier for Demokratene

Demokratene har fått full uttelling i den amerikanske delstaten Virginia for første gang på 23 år. Amerikanere følger spent med på opptellingen etter lokalvalgene, med under ett år igjen til presidentvalget..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Virginia, Demokratene

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Historisk, seier, for, Demokratene
P4 - 25 jan. 20 kl. 20:36

Historisk EM-seier til håndballguttene

De norske håndballguttene tok en historisk seier mot Slovenia i håndball-EM lørdag kveld. 28-20-seieren sikret oss bronse og dermed Norges første EM-medalje. Mye takket være stjerne-målvakt Torbjørn Bergerud, som spilte sin beste kamp i dette mesterskapet..

NRK - 25 sep. 19 kl. 11:28

Demokratene ønsker KrF-ordfører

Demokratene vil ha KrF-ordfører i Kristiansand. Det bekrefter partitopp Vidar Kleppe til Dagbladet. Demokratene og KrF møttes til de første sonderingssamtalene mandag kveld.

NRK - 28 okt. 19 kl. 20:33

Kobling SIAN – Demokratene

Partilederen i Demokratene avviser at partiet samarbeider med den islamfiendtlige organisasjonen SIAN. Samtidig er en nyvalgt fylkesleder i Demokratene leder i SIAN fram til i år. En sekretær i Demokratene er også sekretær i SIAN..

P4 - 30 juli 19 kl. 05:21

Aps partisekretær fraråder lokalt samarbeid med Demokratene

Partisekretær i Arbeiderpartiet Kjersti Stenseng fraråder sine lokale ledere å samarbeide med Demokratene. Hun sier et slikt samarbeid ikke er naturlig, etter at Kristiansand Ap vil kapre ordførersetet etter valget og åpner for samarbeid med Demokratene. Demokratene fikk på en måling i mai 7,6 prosents oppskytning i Kristiansand og er et vippeparti mellom blokkene..

P4 - 31 okt. 19 kl. 16:51

Seier for demokratene

Det ble flertall i Representantenes hus i første avstemning i prosessen om riksrett mot president Donald Trump. Demokratene åpnet riksrettsprosess mot Trump etter at han ba Ukrainas president om å etterforske Joe Biden. Avstemmingen er ment å formalisere veien videre i prosessen og er et nytt steg mot riksrett.

Aftenposten - 16 nov. 19 kl. 15:05

Historisk sølvmedalje til Vålerenga

Vålerengas kvinner sikret seg lørdag en historisk sølvmedalje i toppserien etter 2-0-seier borte mot Arna-Bjørnar. Det betyr mesterligaspill neste sesong..

NRK - 19 des. 19 kl. 07:02

– Historisk dag i USA

At president Donald Trump blir stilt for riksrett blir rekna som ein historisk dag i USA, seier NRKs korrespondent Veronica Westhrin. Eit fleirtal i Representanthuset meiner Trump misbrukte makta si og prøvde å hindre etterforskinga i Ukraina-saka..

P4 - 09 sep. 19 kl. 07:08

Demokratene vil ikke gjøre samme feil som sist

Demokratene i USA vil nå legge splittelse til side og samle seg rundt det som blir deres presidentkandidat. Partiet har slitt med store uenigheter om lederskap og veien videre og mange mener det er grunnen til at de tapte i 2016. I helgen holdt demokratene årsmøte i New Hampshire, hvor alle 19 kandidater deltok og fokuset nå er å støtte den som til slutt vinner nominasjonen neste vår..

NRK - 17 juni 20 kl. 11:10

Går mot BNP-ras i Sverige

Ein ny rapport frå Konjukturinstituttet i Sverige seier at bruttonasjonalproduktet til landet truleg vil falle med 10 prosent under 2. kvartal i år. Dersom det skjer, vil det verte eit historisk stort fall for svensk økonomi, seier instituttet..

Dagbladet - 03 aug. 19 kl. 21:29

Ap-topp nekter å gi opp Demokratene

Partikontoret måtte rykke ut og berolige velgerne, men Jan Oddvar Skisland i Kristiansand Ap vil fortsatt ikke utelukke et samarbeid med Demokratene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mexico passerer Italia

35.006 personer har dødd som følge av koronaviruset i Mexico, viser tall fra helsestyresmaktene i landet. Mexico passerer dermed Italia i antall døde, og ligger nå på fjerdeplass i antall koronadøde i verden, viser oversikten til Worldometers..

NRK - 30 minutter siden

Vil ta imot demokratiforkjempere

Høyres Michael Tetzschner åpner for å gi asyl til demokratiforkjempere som er i fare etter at Kina innførte en omstridt sikkerhetslov i Hongkong. I en kronikk i Aftenposten skriver han at Norge bør ta en tøffere tone overfor Kina..

NRK - 45 minutter siden

To til sykehus etter trafikkulykke

To personer er sendt til sykehus etter en utforkjøring på Averøy i Møre og Romsdal, natt til mandag. Den ene er fløyet til St. Olavs hospital med luftambulanse.

NRK - 1 time siden

Duda øker ledelsen i Polen

Polens sittende president Andrzej Duda øker ledelsen i presidentvalget søndag, ifølge en oppdatert prognose. Duda ligger an til å sikre seg 51 prosent av stemmene, mens utfordreren Rafal Trzaskowski får 49 prosent..

NRK - 1 time siden

Beskyttes ikke godt nok mot viruset

Mange land svikter i å gi helsearbeidere god nok beskyttelse mot koronaviruset, ifølge en rapport fra Amnesty International. Mangel på personlig beskyttelsesutstyr for ble avdekket i nesten alle 63 land og regioner som organisasjonen har undersøkt..

NRK - 2 timer siden

Permitterte får ikke feriepenger

Regjeringen mener permitterte ikke skal få feriepenger på grunnlag av lønnskompensasjonen som er innført under koronakrisen. Det er etter departementets syn ikke grunnlag for feriepenger på denne ytelsen, skriver Klassekampen..

NRK - 3 timer siden

Sør-Afrika gjeninnfører portforbud

Sør-Afrikas president Cyril Ramaphosa gjeninnførte søndag portforbud på natta og forbød alkoholsalg som en reaksjon på at koronasmitten øker i landet. Antall smittede har steget kraftig de seneste dagene med mellom 12.000 og 13.

NRK - 4 timer siden

Mistenkelig dødsfall i Askim

Politiet etterforsker et mistenkelig dødsfall i Askim. En mann er funnet død utenfor en adresse. Det bekrefter politiet til Dagbladet..

NRK - 4 timer siden

Polsk ekssoldat har overgitt seg

En tidligere polsk soldat og hans tamme puma har overgitt seg til politiet etter tre dager på rømmen. Store politistyrker har vært i aksjon for å finne Afghanistan-veteranen og det store kattedyret..

NRK - 4 timer siden

Melder om store uregelmessiheter

Opposisjonen i Polen vil protestere mot det de kaller uregelmessigheter i stor skala i søndagens presidentvalg, skriver Bloomberg. En talsmann for opposisjonen sier at uregelmessighetene hovedsakelig er knyttet til stemmegivning i utlandet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt