NRK > Nyheter

Thursday, 22 February, 23:50

NRK - 13 Feb 18 kl. 07:46

Hirscher tek sitt første OL-gull

Kjetil Jansrud køyrer ein relativt bra slalåmdel i kombinasjonen, men er sjanselaus mot slalåmsspesialistane. Marcel Hirscher tek sitt første OL-gull, følgt av franskemennene Alexis Pinturault og Victor Muffat Jeandet. Jansrud blir nummer sju..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jansrud, Hirscher, OL, Alexis Pinturault, Victor Muffat Jeandet

Dele artikeln

62 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hirscher, tek, sitt, første, OL-gull
VG - 13 Feb 18 kl. 07:44

Hirscher tok sitt første OL-gull – Jansrud nummer syv

PYEONGCHANG/OSLO (VG) 28 år gammel tok alpinkongen Marcel Hirscher endelig sitt første OL-gull da han vant kombinasjonen tirsdag. Kjetil Jansrud ble beste nordmann på 7. plass..

NRK - 13 Feb 18 kl. 07:46

Hirscher tok sitt første OL-gull

Kjetil Jansrud køyrde ein solid slalåmdel i kombinasjonen, men var sjanselaus mot slalåmsspesialistane etter eit enkelt utforrenn. Marcel Hirscher tok sitt første OL-gull, følgt av Alexis Pinturault og Victor Muffat Jeandet. Jansrud blei nummer sju..

VG - 13 Feb 18 kl. 07:44

Hirscher tok sitt første OL-gull - Jansrud nummer syv

PYEONGCHANG/OSLO (VG) 28 år gammel tok alpinkongen Marcel Hirscher endelig sitt første OL-gull da han vant kombinasjonen tirsdag. Kjetil Jansrud ble beste nordmann på 7. plass..

Hegnar.no - 17 Dec 17 kl. 10:51

Kristoffersen kun slått av Hirscher

Henrik Kristoffersen har 17 hundredeler opp til storslalåm-eksperten Marcel Hirscher etter første omgang i verdenscuprennet i storslalåm i Alta Badia søndag..

VG - 21 timer siden

Hirscher kjørte ut – Kristoffersen leder

PYEONGCHANG/OSLO (VG) Henrik Kristoffersens (23) gullsjanser økte kraftig da Marcel Hirscher (28) kjørte ut. Kristoffersen leder etter første omgang, Sebastian Foss-Solevåg (26) har medaljene innen rekkevidde..

VG - 06 Jan 18 kl. 14:29

Kristoffersen igjen slått av Hirscher etter dramatisk avslutning

Henrik Kristoffersen (23) jaget sin første verdenscupseier på 347 dager - men det holdt ikke mot Marcel Hirscher (28)..

VG - 21 timer siden

Hirscher kjørte ut – Kristoffersen leder an i gullkampen

PYEONGCHANG/OSLO (VG) Henrik Kristoffersens (23) gullsjanser økte kraftig da Marcel Hirscher (28) kjørte ut første omgang i slalåmen..

VG - 18 Feb 18 kl. 02:32

Kristoffersen langt bak Hirscher

PYEONGCHANG/OSLO (VG) Henrik Kristoffersen (23) var sjanseløs på storfavoritt Marcel Hirscher (28) i første omgang av herrenes OL-storslalåm..

P4 - 14 Jan 18 kl. 14:15

Kristoffersen slått av Hirscher igjen

Henrik Kristoffersen endte på andreplass i slalomrennet i Wengen i Sveits - bak suverene Marcel Hirscher. For Marcel Hirscher var som så mange ganger tidligere i en helt egen klasse da han tok sin femte av seks mulige verdenscupseirer for sesongen. Østerrikeren vant til slutt med 93 hundredeler ned til Kristoffersen.

VG - 10 Dec 17 kl. 13:16

Kristoffersen nummer to i Val d'Isere – suverene Hirscher vant

Årets første seier lar fortsatt vente på seg for Henrik Kristoffersen (23), som måtte se seg slått av Marcel Hirscher..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kan få millionlønn på Stortinget

SSBs prognoser viser at alle Stortingets 169 representanter vil bikke én million i lønn denne stortingsperioden, skriver Dagsavisen torsdag. I løpet av siste stortingsperiode økte representantenes lønn fra 836.579 kroner til 928.

NRK - 45 minutter siden

Ingen enighet om våpenhvile i Syria

Russland er fortsatt ikke villig til å støtte et forslag i FN om våpenhvile i Syria, opplyser de torsdag etter et krisemøte i Sikkerhetsrådet. FN-diplomater håper nå på votering over forslaget fredag..

NRK - 14 timer siden

Se: Nyhetssending med siste fra OL

Se: Nyhetssending med siste fra OL.

NRK - 8 timer siden

Trump: 21 års aldergrense for våpen

USAs president sier han vil innføre omfattende bakgrunnskontroll med fokus på mental helse for våpenkjøpere. Han foreslår også å øke aldersgrensa til 21 år. Trump avviser samtidig at alle lærere bør få våpen, men at lærere med erfaring bør ha våpen..

NRK - 1 time siden

Gransker rådmann og sønn i Lenvik

En tidligere rådmann i Lenvik kommune i Troms kan ha sikret sønnen millioninntekt. Kommunen ga i 2013 en kontrakt til 14 millioner kroner til et firma som rådmannens sønn var involvert i. Kontrollutvalget ber nå kommunen anmelde saken, skriver Kommunal Rapport..

NRK - 1 time siden

Svarte og mentalt syke utsatt

Det er mer enn seks ganger så sannsynlig at en svart person dør av politiets bruk av elektrosjokkvåpen, som for en hvit. Det viser en undersøkelse som Reuters har gjort blant over 1000 slike dødsfall i USA. Mange av ofrene er mentalt syke..

NRK - 1 time siden

NSB sa opp mange, mangler folk

NSB har vært nødt til å innstille en rekke togavganger på Østlandet på grunn av mangel på personell. NSB-sjef Geir Isaksen innrømmer overfor Aftenposten at de har gått for langt i nedbemanningen, og har for lav bemanning til vanlig rutetrafikk..

NRK - 2 timer siden

1400 sveisesømmer må fikses

Alle sveisesømmene på det nye renseanlegget på Odderøya må gjøres på nytt. Det var konklusjonen da Kontrollutvalget besøkte renseanlegget torsdag. Rørene må kappes og hele arbeidet må gjøres om igjen av kvalifiserte fagfolk skriver Fædrelandsvennen..

NRK - 2 timer siden

Tre henrettelser planlagt i dag

I tre amerikanske delstater er det planlagt henrettelser torsdag. De dødsdømte er Doyle Lee Hamm i Alabama, Thomas “Bart” Whitaker i Texas og Eric Scott Branch i Florida. Så langt i år er tre personer henrettet i Texas..

NRK - 2 timer siden

Vurderer trikk på Ring 2 i Oslo

Bymiljøetaten har fått i oppdrag å utrede trikk på Ring 2. Et alternativ er å stenge deler av veien for biler, og la fotgjengere, sykler og trikk råde grunnen alene, skriver Aftenposten. Også enveiskjøring blir vurdert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt