NRK > Nyheter

Saturday, 25 November, 10:37

NRK - 19 Jun 17 kl. 05:37

Hevder påkjørselen var terror

Styrelederen for moskeen i Finsbury Park, Mohammed Kozbar, kaller påkjørselen terror. – Den som gjorde dette, gjorde det for å skade folk, og dette er terror, sier han til The Sun..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finsbury Park, Kozbar, The Sun

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hevder, påkjørselenvar , terror
Dagbladet - 09 Oct 17 kl. 13:47

Høyreekstrem hevdet at påkjørselen i London var terror

Stephen Yaxley-Lennon ventet ikke på politiets etterforskning. Han sendte live fra åstedet, og hevdet at påkjørselen var terror. Ifølge politiet er dette feil..

NRK - 19 May 17 kl. 12:40

Hevder Syria-angrep var terror

En representant for den syriske regjeringen hevder at det USA-ledede luftangrepet mot styrker knyttet til den syriske regjeringen i dag, er terror. Det melder Reuters..

Dagbladet - 27 Jun 17 kl. 12:27

Terror er terror er terror

Byrjar ein å gradere terror som meir eller mindre forståeleg og meiningsfull, er ein på ville vegar..

NRK - 01 Oct 17 kl. 22:46

IS hevder de står bak knivangrep

Terrorgruppa IS hevder de stod bak knivdrapene i Marseille, skriver Reuters. To kvinner ble stukket i hjel. Fransk politi etterforsker angrepet som terror, men har så langt ikke konkludert.

NRK - 03 Nov 17 kl. 04:32

Hevder å stå bak New York-terror

Den ytterliggående islamistgruppa IS hevder det var en av gruppas soldater som sto bak angrepet i New York der åtte personer ble drept. Det rapporterer IS i sitt eget magasin al-Naba, som ikke legger fram bevis for påstanden. Det melder Reuters..

P4 - 03 Nov 17 kl. 05:30

IS hevder å stå bak New York-terror

IS tar nå på seg skylden for terrorangrepet i New York. I sitt eget magasin, al-Naba, hevder den ytterliggående islamistgruppen i dag at det var en av gruppens soldater som sto bak bilangrepet der åtte personer ble drept og 12 skadd. IS legger ikke fram noe bevis for påstanden, melder Reuters..

P4 - 22 Sep 17 kl. 15:06

- Hevder han ikke prøvde å kjøre på faren

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha kjørt på faren sin med en lastebil i Ås i går kveld hevder han prøvde å svinge ut på et jorde da påkjørselen skjedde. Faren ble sendt til sykehus med kritiske skader etter hendelsen. Politiet har siktet sønnen for drapsforsøk og begjært han varetektsfengslet i fire uker.

P4 - 19 Aug 17 kl. 16:29

IS hevder de står bak angrep i Russland

Terrorgruppen IS hevder de står bak knivstikkingen i Russland i dag. Det melder det russiske nyhetsbyrået Russia Today. Syv mennesker ble såret da en mann gikk til angrep på fotgjengere med kniv i byen Surgut.

P4 - 22 Sep 17 kl. 11:39

Sønn siktet for drapsforsøk på faren etter påkjørsel

En mann i 40-årene er nå siktet for drapsforsøk etter at han skal ha kjørt på sin egen far med en lastebil i Ås. Faren ligger på sykehus med kritiske skader, etter påkjørselen som skjedde i går kveld. Mannen har en rekke bruddskader etter påkjørselen og politiet sa allerede i går kveld at de mistenkte at påkjørselen var gjort med vilje..

Dagbladet - 05 Jun 17 kl. 17:16

IS-støttespillere «feirer» London-terroren. Hevder angrepet var hevn for denne bomba

Storbritannia rammet av terror for tredje gang på under tre måneder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Første fly med nødhjelp på tre uker

For første gang på tre uker har nødhjelp ankommet Jemens hovedstad Sana, melder AFP. Alle havner og flyplasser i det krigsherjede landet har vært stengt som følge av en saudiarabiske blokade de siste ukene..

NRK - 15 minutter siden

Fire drept i Quetta

Minst fire personer er drept og 19 er såret, etter en selvmordsbomber sprengte seg selv i den sørvestlige byen Quetta i Pakistan. Det forteller pakistansk politi, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 30 minutter siden

Kan ha 2000 soldater i Syria

I løpet av få dager vil trolig USAs forsvarsdepartement Pentagon innrømme at USA har 2000 soldater i Syria, og ikke rundt 500 slik man tidligere har oppgitt. Det opplyser to ikke navngitte amerikanske tjenestemenn til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Islamabad: Én drept og hundre såret

En politimann ble drept og om lag 100 mennesker såret da politiet aksjonerte for å fjerne en protestleir med islamister i Pakistans hovedstad Islamabad..

NRK - 1 time siden

Kan få 21 års fengsel for voldtekt

Mandag starter rettssaken mot en nå 42 år gammel mann fra Romerike i Akershus. Ifølge tiltalen voldtok han to jenter i Oslo for 17 år siden og kan få fengselsstraff på 21 år..

NRK - 1 time siden

Tror Cuba kan dempe atomkonflikten

Cuba er en kandidat til å dempe konflikt om Nord-Koreas atomvåpenprogram etter at Cubas president møtte Nord-Koreas utenriksminister i Havanna. Det sier Canadas statsminister Justin Trudeau i et intervju med nyhetsbyrået Canadian Press..

NRK - 1 time siden

Rohingyaer blir plassert i leirer

Rohingyaer som blir sendt tilbake til Myanmar, skal først innkvarteres i midlertidige leire eller boliger i en tidsbegrenset periode, opplyser utenriksminister i Bangladesh, Abul Hassan Mahmood Ali, på en pressekonferanse i Dhaka lørdag..

NRK - 1 time siden

Nå åpnes alpinbakkene

Alpinsentre landet rundt åpner bakkene denne helga. For å gi de perfekte forholdene i løypa bruker anleggene flere hundre tusen kroner på drift av snøkanoner..

NRK - 1 time siden

Mener militær aksjon var lovlig

Høyesterettsdommer George Chiweshe i Zimbabwe sier den militære aksjonen som førte til Mugabes avgang var lovlig og ikke et kupp. Samtidig sier han at Mugabes avsettelse av Mnangagwa som visepresident var ulovlig, skriver nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Tar i mot bistand til rohingyaene

Myanmar og Bangladesh har blitt enige om å ta imot bistand fra FN for å få rohingyaflyktningene hjem igjen. Det sier utenriksminister i Bangladesh, Abul Hassan Mahmood Ali. Returneringen vil starte om to måneder, ifølge Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt