NRK > Nyheter

Thursday, 22 February, 23:43

NRK - 19 Jun 17 kl. 05:37

Hevder påkjørselen var terror

Styrelederen for moskeen i Finsbury Park, Mohammed Kozbar, kaller påkjørselen terror. – Den som gjorde dette, gjorde det for å skade folk, og dette er terror, sier han til The Sun..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finsbury Park, Kozbar, The Sun

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hevder, påkjørselenvar , terror
NRK - 21 Dec 17 kl. 11:50

Ingen bevis for terror

Australsk politi sier at de foreløpig ikke knytter påkjørselen i Melbourne i dag til terror, skriver AFP. Gjerningsmannen skal være en kjenning av myndighetene. 19 mennesker ble skadet i påkjørselen, som politiet tror var en bevisst handling..

NRK - 21 Dec 17 kl. 11:50

Mistenker ikke terror

Australsk politi sier at de foreløpig ikke knytter påkjørselen i Melbourne i dag til terror, skriver AFP. 14 mennesker ble skadd i påkjørselen, som politiet tror var en bevisst handling..

Dagbladet - 09 Oct 17 kl. 13:47

Høyreekstrem hevdet at påkjørselen i London var terror

Stephen Yaxley-Lennon ventet ikke på politiets etterforskning. Han sendte live fra åstedet, og hevdet at påkjørselen var terror. Ifølge politiet er dette feil..

NRK - 19 May 17 kl. 12:40

Hevder Syria-angrep var terror

En representant for den syriske regjeringen hevder at det USA-ledede luftangrepet mot styrker knyttet til den syriske regjeringen i dag, er terror. Det melder Reuters..

P4 - 29 Dec 17 kl. 22:34

IS hevder å stå bak terror

Terrorgruppen IS hevder de står bak terrorangrepet mot et supermarked i den russiske byen St. Petersburg på onsdag. Minst 13 personer ble skadd da en hjemmelaget bombe gikk av..

Dagbladet - 27 Jun 17 kl. 12:27

Terror er terror er terror

Byrjar ein å gradere terror som meir eller mindre forståeleg og meiningsfull, er ein på ville vegar..

NRK - 01 Oct 17 kl. 22:46

IS hevder de står bak knivangrep

Terrorgruppa IS hevder de stod bak knivdrapene i Marseille, skriver Reuters. To kvinner ble stukket i hjel. Fransk politi etterforsker angrepet som terror, men har så langt ikke konkludert.

NRK - 03 Nov 17 kl. 04:32

Hevder å stå bak New York-terror

Den ytterliggående islamistgruppa IS hevder det var en av gruppas soldater som sto bak angrepet i New York der åtte personer ble drept. Det rapporterer IS i sitt eget magasin al-Naba, som ikke legger fram bevis for påstanden. Det melder Reuters..

P4 - 03 Nov 17 kl. 05:30

IS hevder å stå bak New York-terror

IS tar nå på seg skylden for terrorangrepet i New York. I sitt eget magasin, al-Naba, hevder den ytterliggående islamistgruppen i dag at det var en av gruppens soldater som sto bak bilangrepet der åtte personer ble drept og 12 skadd. IS legger ikke fram noe bevis for påstanden, melder Reuters..

Hegnar.no - Igår: 15:49

Ser ikke topp i oljeetterspørselen

Lederen for Det internasjonale energibyrået tror etterspørselen etter olje vil vokse videre. .

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Kan få millionlønn på Stortinget

SSBs prognoser viser at alle Stortingets 169 representanter vil bikke én million i lønn denne stortingsperioden, skriver Dagsavisen torsdag. I løpet av siste stortingsperiode økte representantenes lønn fra 836.579 kroner til 928.

NRK - 45 minutter siden

Ingen enighet om våpenhvile i Syria

Russland er fortsatt ikke villig til å støtte et forslag i FN om våpenhvile i Syria, opplyser de torsdag etter et krisemøte i Sikkerhetsrådet. FN-diplomater håper nå på votering over forslaget fredag..

NRK - 14 timer siden

Se: Nyhetssending med siste fra OL

Se: Nyhetssending med siste fra OL.

NRK - 8 timer siden

Trump: 21 års aldergrense for våpen

USAs president sier han vil innføre omfattende bakgrunnskontroll med fokus på mental helse for våpenkjøpere. Han foreslår også å øke aldersgrensa til 21 år. Trump avviser samtidig at alle lærere bør få våpen, men at lærere med erfaring bør ha våpen..

NRK - 1 time siden

Gransker rådmann og sønn i Lenvik

En tidligere rådmann i Lenvik kommune i Troms kan ha sikret sønnen millioninntekt. Kommunen ga i 2013 en kontrakt til 14 millioner kroner til et firma som rådmannens sønn var involvert i. Kontrollutvalget ber nå kommunen anmelde saken, skriver Kommunal Rapport..

NRK - 1 time siden

Svarte og mentalt syke utsatt

Det er mer enn seks ganger så sannsynlig at en svart person dør av politiets bruk av elektrosjokkvåpen, som for en hvit. Det viser en undersøkelse som Reuters har gjort blant over 1000 slike dødsfall i USA. Mange av ofrene er mentalt syke..

NRK - 1 time siden

NSB sa opp mange, mangler folk

NSB har vært nødt til å innstille en rekke togavganger på Østlandet på grunn av mangel på personell. NSB-sjef Geir Isaksen innrømmer overfor Aftenposten at de har gått for langt i nedbemanningen, og har for lav bemanning til vanlig rutetrafikk..

NRK - 2 timer siden

1400 sveisesømmer må fikses

Alle sveisesømmene på det nye renseanlegget på Odderøya må gjøres på nytt. Det var konklusjonen da Kontrollutvalget besøkte renseanlegget torsdag. Rørene må kappes og hele arbeidet må gjøres om igjen av kvalifiserte fagfolk skriver Fædrelandsvennen..

NRK - 2 timer siden

Tre henrettelser planlagt i dag

I tre amerikanske delstater er det planlagt henrettelser torsdag. De dødsdømte er Doyle Lee Hamm i Alabama, Thomas “Bart” Whitaker i Texas og Eric Scott Branch i Florida. Så langt i år er tre personer henrettet i Texas..

NRK - 2 timer siden

Vurderer trikk på Ring 2 i Oslo

Bymiljøetaten har fått i oppdrag å utrede trikk på Ring 2. Et alternativ er å stenge deler av veien for biler, og la fotgjengere, sykler og trikk råde grunnen alene, skriver Aftenposten. Også enveiskjøring blir vurdert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt