NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 11:22

NRK - 19 Jun 17 kl. 05:37

Hevder påkjørselen var terror

Styrelederen for moskeen i Finsbury Park, Mohammed Kozbar, kaller påkjørselen terror. – Den som gjorde dette, gjorde det for å skade folk, og dette er terror, sier han til The Sun..
Les mer på NRK


Les mer om:
Finsbury Park, Kozbar, The Sun

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hevder, påkjørselenvar , terror
NRK - 19 May 17 kl. 12:40

Hevder Syria-angrep var terror

En representant for den syriske regjeringen hevder at det USA-ledede luftangrepet mot styrker knyttet til den syriske regjeringen i dag, er terror. Det melder Reuters..

Dagbladet - 27 Jun 17 kl. 12:27

Terror er terror er terror

Byrjar ein å gradere terror som meir eller mindre forståeleg og meiningsfull, er ein på ville vegar..

P4 - 20 timer siden

- Hevder han ikke prøvde å kjøre på faren

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha kjørt på faren sin med en lastebil i Ås i går kveld hevder han prøvde å svinge ut på et jorde da påkjørselen skjedde. Faren ble sendt til sykehus med kritiske skader etter hendelsen. Politiet har siktet sønnen for drapsforsøk og begjært han varetektsfengslet i fire uker.

P4 - 19 Aug 17 kl. 16:29

IS hevder de står bak angrep i Russland

Terrorgruppen IS hevder de står bak knivstikkingen i Russland i dag. Det melder det russiske nyhetsbyrået Russia Today. Syv mennesker ble såret da en mann gikk til angrep på fotgjengere med kniv i byen Surgut.

P4 - 23 timer siden

Sønn siktet for drapsforsøk på faren etter påkjørsel

En mann i 40-årene er nå siktet for drapsforsøk etter at han skal ha kjørt på sin egen far med en lastebil i Ås. Faren ligger på sykehus med kritiske skader, etter påkjørselen som skjedde i går kveld. Mannen har en rekke bruddskader etter påkjørselen og politiet sa allerede i går kveld at de mistenkte at påkjørselen var gjort med vilje..

Dagbladet - 05 Jun 17 kl. 17:16

IS-støttespillere «feirer» London-terroren. Hevder angrepet var hevn for denne bomba

Storbritannia rammet av terror for tredje gang på under tre måneder..

NRK - 19 Jun 17 kl. 05:56

En person er død etter påkjørselen

Britisk politi bekrefter at minst en person er død etter påkjørselen i Finsbury Park nord i London..

NRK - 26 Aug 17 kl. 10:00

Marsj mot terror i Barcelona

Titusener av mennesker er ventet å delta i en marsj mot terror i Barcelona lørdag. Forrige uke døde 15 personer i terrorangrep i Catalonia. Statsminister Marianjo Rajoy sier hele landet skal vise at de står samlet i kampen mot terror, melder AFP..

Aftenposten - 09 Aug 17 kl. 09:23

Reuters: Flere franske soldater skadet i påkjørsel i Paris-forstad

Seks soldater skal ha blitt skadet i påkjørselen. Ordføreren i Paris-forstaden der påkjørselen skjedde sier det uten tvil er snakk om en bevisst handling..

P4 - 05 Jun 17 kl. 23:56

Etterforsker skyting som terror

Terrorgruppen IS hevder de står bak dagens gisselsituasjon i Melbourne. Australsk politi bekrefter overfor ABC News at det etterforskes som terrorisme, og at de kjenner til angriperen fra en tidligere etterforskning. To personer ble drept og tre såret i hendelsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Klar ledelse til English på Zealand

Etter at 20 prosent av stemmene er talt opp på New Zealand, ligger statsminister Bill English' konservative parti best an med 46 prosent. Utfordrer Jacinda Ardern fra Labour har fått 36 prosent, mens NZF og De grønne fikk henholdsvis 7 og 6 prosent..

NRK - 15 minutter siden

Bensinpriser doblet i Nord-Korea

Bensinpriser i Nord-Koreas hovedstad Pyongyang er doblet siden starten av året. Nye sanksjoner strammer landets tilgang på olje. Nyhetsbyrået AF skriver at prisene har økt med 20 prosent de to siste månedene.

NRK - 15 minutter siden

Ekstrasending om rakett kl.11.10

Ekstrasending om rakett kl.11.10.

NRK - 15 minutter siden

Ekstrasending om rakettoppskyting

Ekstrasending om rakettoppskyting.

NRK - 30 minutter siden

Bildt: Snakk sammen, ikke skyt

Sveriges tidligere statsminister Carl Bildt kommenterer på Twitter at både Iran og USA burde gå til bake til samtaler, fremfor å skyte opp raketter og true med sanksjoner. I natt skjøt Iran opp en ny rakett i strid med Iranavtalen..

NRK - 1 time siden

Markering av donasjonsdagen

I dag markeres Donasjonsdagen med 79 stand over hele landet. 80 prosent av befolkningen i Norge er positiv til organdonasjon, sier Aleksander Sekowski i Stiftelsen Organdonasjon. Rundt 500 står transplantasjonskø for livsviktige organer i Norge..

NRK - 1 time siden

Mot valgthriller på New Zealand

Valglokalene i New Zealand er stengt etter lørdagens parlamentsvalg. Meningsmålingene i forkant av valget tyder på dødt løp mellom den konservative statsministeren Bill English fra nasjonalpartiet og hans utfordrer Jacinda Ardern..

NRK - 1 time siden

Lover flere doer i Hardanger

Det er for få offentlige toaletter i Hardangerger, mener Hardangerrådet. Mange turister har klaget over at det er vanskelig å finne åpne, rene offentlige toaletter. Neste turistsesong skal det bli bedre, sier rådsordfører Jon Larsgard til NRK..

NRK - 1 time siden

Arrestert for grov vold i Harstad

En mann i 20-årene er arrestert av politiet i Harstad etter at han skal ha skadet to andre. En av de skadde fikk hodeskader..

NRK - 3 timer siden

Mobbehenvendelser øker om høsten

Chattetjenesten Snakkommobbing.no i Kristiansand har en stor økning i antallet henvendelser fra barn og unge om høsten etter skolestart. Nitti prosent av de unge som tar kontakt forteller at mobbingen skjer på skolen, sier leder Andreas Eidem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt