P4 > Nyheter

Thursday, 09 April, 08:28

P4 - 20 Jul 19 kl. 11:34

Hevder han var journalist

Den norske statsborgeren som ble dømt til ni års fengsel i samme terrorrettssak som mulla Krekar hevder han var journalist.
42-åringen sier til VG at han har vært i kontakt med Krekar flere ganger, i rollen som journalist, fordi han ønsket å skrive en bok.
Mannen hevder han ikke har noe å skjule, og forstår ikke hvorfor han er dømt i saken.
Retten i Italia har ikke ferdigstilt dommen, så mannen får heller ikke vite det før senere..
Les mer på P4


Les mer om:
Krekar, VG, Italia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hevderhan var , journalist
Dagbladet - 24 Oct 19 kl. 13:50

Dagbladet-journalist feiret med hjernepris

En dramatisk rideulykke var opptakten til at Jorun Gaarder ble journalist..

Dagbladet - 21 Mar 19 kl. 19:04

- Umulig for han å jobbe som journalist

Nyhetsredaktøren i VG bekrefter at journalist Lars Joakim Skarvøy ikke lenger skriver egne saker..

Dagbladet - 21 Mar 19 kl. 19:04

- Helt umulig for han å jobbe som journalist

Nyhetsredaktøren i VG bekrefter at journalist Lars Joakim Skarvøy ikke lenger skriver egne saker..

Hegnar.no - 28 Mar 19 kl. 18:16

VG-redaktør kritiserer egen journalist

VG-journalist Lars Joakim Skarvøy står ved omstridt sitat i Giske-saken. Ikke holdbart, mener nyhetsredaktøren i VG, som sier sitatet er tatt ut av kontekst..

NRK - 21 Oct 19 kl. 12:49

Assange møter i retten

WikiLeaks-grunnlegger Julian Assange møtte i dag i retten i London, hvor han kjemper mot å bli utlevert fra Storbritannia til USA. Han er tiltalt for brudd på spionasjeloven, men hevder seg beskyttet av grunnloven og ytringsfriheten som journalist..

NRK - 27 Mar 19 kl. 20:01

VG-journalist tar 6 mnd. permisjon

Journalist Lars Joakim Skarvøy er blitt enig med VG om at han skal ta seks måneders permisjon i etterkant av Giske-videoen. Det sier han til NRK..

Hegnar.no - 28 Mar 19 kl. 22:09

Sofie om VG-journalist: - Han sier indirekte at jeg lyver

Sofie reagerer på at VG-journalist Lars Joakim Skarvøy står fast på at hun er sitert riktig, og avviser påstandene overfor TV 2..

P4 - 08 Jan 20 kl. 23:12

NRK-journalist er død

NRK-journalist Christine Præsttun døde onsdag etter lengre tids kreftsykdom. Det opplyser NRK til Medier24. Præsttun var blant annet Afrika-korrespondent mellom 2014 og 2018.

Aftenposten - 28 Mar 19 kl. 11:01

VG-journalist Skarvøy: – Eg har ikkje fabrikkert eit sitat

No tek Lars Joakim Skarvøy seks månadar permisjon frå jobben som journalist i VG..

Aftenposten - 28 Mar 19 kl. 11:01

VG-journalist Skarvøy: – Eg har ikkje fabrikkert eit sitat

No tek Lars Joakim Skarvøy seks månadar permisjon frå jobben som journalist i VG..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Viruset kom til New York fra Europa

Koronaviruset i New York kan ha sirkulert i byen fra midten av februar og kom trolig dit fra reisende fra Europa. Det viser nye studier, skriver The New York Times. Forskerne bak studien mener den skjulte spredningen kunne ha blitt oppdaget med mer testing..

P4 - 45 minutter siden

6.160 koronatilfeller i Norge

Antall personer som får påvist korona i Norge øker noe. Det siste døgnet er det registrert 150 nye tilfeller. I går var tallet 147 og 105 på tirsdag, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

P4 - 45 minutter siden

Pågrepet etter trusler med våpen

Tre menn i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha truet flere personer med et våpen på Grünerløkka i Oslo i natt. Flere oppfattet situasjonen som alvorlig, opplyser politiet. Det ble funnet et replikavåpen i området der de tre ble pågrepet og politiet tror at dette våpenet trolig ble kastet vekk da patruljen nærmet seg..

P4 - 45 minutter siden

Korona-app kommer over påske

Folkehelseinstituttets nye app, som skal hjelpe med å spore opp dem som kan være smittet av koronaviruset, skal være klar over påske. Appen skal, basert på bevegelsene til brukeren, gi deg varsel dersom du har vært mindre enn to meter fra en koronasmittet i over et kvarter, opplyser FHI til NTB. Av hensyn til personvern får man ikke vite hvor og når på dagen man møtte den smittede..

P4 - 30 minutter siden

Solberg forsvarte WHO

Statsminister Erna Solberg forsvarte Verdens Helseorganisasjon i et intervju med CNN i går kveld. Solberg ga en statusrapport om smittespredningen i Norge og fortalte at skoler og barnehager vil åpne opp igjen etter påske. Hun er uenig med Donald Trump og mener WHO må styrkes i fremtiden..

P4 - 9 timer siden

Over 14.000 døde i USA

Over 14.000 personer er nå døde som følge av koronaviruset i USA. Det viser ferske tall fra John Hopkins University, som kommer med sin daglige rapport.

P4 - 9 timer siden

Frykter unge skremmes vekk fra studier

Flerer frykter nå at koronakrisen vil skremme unge bort fra studier. 15. april er det søknadsfrist for høyere utdanning i Norge.

P4 - 10 timer siden

Våpenhvile i Jemen

Den saudiledede koalisjonen som kriger mot Houthi-bevegelsen i Jemen, sier de vil kunngjøre en våpenhvile ved midnatt, opplyser kilder til Reuters. I følge kildene skal våpenhvilen tre i kraft i morgen. Partene skal ha blitt enige om å legge ned våpnene for å unngå koronavirus i Jemen, som foreløpig ikke har noen registrerte smittetilfeller..

P4 - 9 timer siden

Anslår boligprisfall på åtte prosent

Arbeidsgiverforeningen NHO anslår at boligprisene kommer til å falle åtte prosent i år som følge av koronaviruset. Først i 2022 vil boligprisene begynne å hente seg inn igjen etter krisen, det kommer frem i en fersk analyse som viser hvordan krisen vil påvirke Norge i årene som kommer. I følge modellene vil boligprisene falle fire prosent neste år skriver Dagens Næringsliv.

P4 - 10 timer siden

Frankrike forlenger tiltakene

For andre gang forlenger Frankrike koronatiltakene i landet for å hindre smitten i å spre seg. Denne gangen er tiltakene forlenget på ubestemt tid. I tillegg strammer landet ytterligere til blant annet med krav om innreisetillatelse for alle som krysser grensen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt