Dagbladet > Innenriks

Lørdag, 08 August, 10:33

Dagbladet - 23 aug. 19 kl. 12:45

Hevder han ikke kjenner til dødsfallet

Mannen som er siktet for drapet på 43 år gamle Ronny Nygård skal framstilles for varetektsfengsling i dag..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Ronny Nygård

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hevderhan , ikke, kjenner, til, dødsfallet
P4 - 07 okt. 19 kl. 06:19

Hevder ansatte utsettes for utilbørlig press

Kabinansatte i SAS utsettes for press og mistenkeliggjøring dersom de melder seg udyktig til å fly. Det hevder Norsk Kabinforening, som representerer 700 SAS-ansatte, overfor NRK. Ansatte som ikke føler seg i stand til å gjøre jobben sin, kan i dag benytte seg av en såkalt unfit for flight-melding.

Dagbladet - 15 nov. 19 kl. 10:12

Sår tvil om ukjent møte

Fagforening hevder Nav tok opp mulig feilpraktisering av EØS-reglene med departementet allerede i 2017. Nå svarer Nav-ledelsen at de «ikke kjenner til» at temaet ble tatt opp..

VG - 17 feb. 20 kl. 03:01

IT-bedrifter med NIF-varsel: – Bransjen opplever å bli manipulert

MAJORSTUA (VG) Små IT-bedrifter hevder Norges Idrettsforbund (NIF) forsøker å skvise dem ut av markedet. Idrettsforbundet kjenner seg ikke igjen i kritikken..

NRK - 13 juni 19 kl. 12:03

Frontline:– Kjenner ikke årsaken

Rederiet Frontline kjenner ikke til årsaken til eksplosjonen som rammet skipet Front Altair, som eies av John Fredriksen. Administrerende direktør Robert Hvide Macleod sier rederiet samarbeider med myndigheter og spesialister for å håndtere det hele..

P4 - 06 sep. 19 kl. 13:28

- Kjenner seg ikke igjen i siktelse

Mannen i 20-årene som er siktet for terrorforbund kjenner seg ikke igjen i siktelsen. Og han erkjenner ikke straffskyld. Det sier mannens forsvarer til VG.

P4 - 20 juli 19 kl. 11:34

Hevder han var journalist

Den norske statsborgeren som ble dømt til ni års fengsel i samme terrorrettssak som mulla Krekar hevder han var journalist. 42-åringen sier til VG at han har vært i kontakt med Krekar flere ganger, i rollen som journalist, fordi han ønsket å skrive en bok. Mannen hevder han ikke har noe å skjule, og forstår ikke hvorfor han er dømt i saken.

VG - 15 jan. 20 kl. 16:07

Dobbeltdrapet: Ofre og siktede kjenner hverandre

BERGEN (VG) Drapssiktede og ofrene for dobbeltdrapet i Bergen kjenner alle hverandre. Politiet utelukker ikke flere pågripelser..

Aftenposten - 05 mai 20 kl. 08:00

Disse typene går igjen på hjemmekontoret: – Kjenner du deg ikke igjen, mangler du selvinnsikt

Du trodde du var kvitt idioten på jobben. Men nå har han kommet helt inn på hjemmekontoret ditt. Sjekk selv: Kjenner du igjen deg eller kollegaene dine?.

VG - 08 april 20 kl. 22:28

Lars Saabye Christensens lille dikttrøst: Kjenner ikke byen igjen

Lars Saabye Christensen (66) har skrevet om Oslo, om byen og byens gater i mange romaner - og nå kjenner han ikke byen sin igjen. Dét har han skrevet dikt om til VGs lesere..

P4 - 20 okt. 19 kl. 09:56

- Varslet om politiadvokat

En nå pensjonert politimann hevder han varslet om politiadvokaten på Romerike som ble avslørt med over hundre ulovlige våpen. VG skrev i går om politiadvokaten i 30-årene som i 2017 ble avslørt i forbindelse med en større aksjon mot ulovlige våpen. Den pensjonerte politimannen sier til VG at han sa ifra om aktiviteten flere år i forveien, uten at det skjedde noe.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 12 timer siden

Flyet landet midnatt - må i karantene

Et SAS-fly fra Nice var forventet å lande 00:10 på Gardermoen natt til lørdag. I stedet landet det nøyaktig midnatt. Nå må passasjerene i karantene..

Dagbladet - 1 time siden

Nettapotek solgte 850 munnbind i minuttet

Munnbindsalget har skutt i været, men regjeringen venter med anbefaling..

Dagbladet - 12 timer siden

Flyet landet nøyaktig midnatt

Et SAS-fly fra Nice var forventet å lande 00:10 på Gardermoen natt til lørdag. I stedet landet det nesten nøyaktig midnatt, til klapping fra passasjerene om bord. Dersom flyet lander før midnatt, slipper passasjerene å gå i karantene..

Dagbladet - 12 timer siden

- Ingen garantier

Et SAS-fly fra Nice er forventet å lande 00:10 på Gardermoen natt til lørdag. Dersom flyet lander før midnatt, slipper passasjerene å gå i karantene..

Dagbladet - 19 timer siden

Reiseselskapene vil ikke gjøre endringer

Et økende antall sporadiske tilfeller av coronasmitte vekker uro i Norge. Regjeringen fraråder nå alle reiser til utlandet, men reiseselskapene vil ikke gjøre endringer..

Dagbladet - 22 timer siden

Gir ingen garantier for karantenefly

Fra midnatt må du i karantene om du ankommer landet fra Frankrike, Tsjekkia, Sveits eller Monaco. Et SAS-fly skal lande 00.10.

Dagbladet - Igår: 10:10

Innfører soner på Sørenga

Oslo kommune tar nye smittegrep før finværet..

Dagbladet - Igår: 10:02

Kondolerer

I en kondolansemelding til Libanons president ber kong Harald presidenten om å formidle sin sympati til dem som er berørt av eksplosjonene i Beirut..

Dagbladet - Igår: 09:20

- Strider mot anbefalingene

«I strid med anbefalingene» og «lystprinsippet som gjelder». Slik beskriver ekspert regjeringens åpning av «grønne» land..

Dagbladet - Igår: 08:28

Hurtigruten-topp fjernes midlertidig

Konserndirektør Bent Martini går av mens selskapet granskes, melder NRK..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt