P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 00:42

P4 - 03 Oct 19 kl. 16:32

Hevder andre enn varslerne meldte inn varsler mot Giske

- Flere av kvinnene i metoo-varslene mot Trond Giske varslet ikke om sakene selv.
Det hevder Giskes kone Haddy Njie i ei bok hun gir ut i dag, melder TV2.
I boka hevdes det at Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng mente det var den andre nestlederen i partiet, Hadja Tajik, som sto bak de første anklagene mot Giske.
Giske trakk seg som nestleder i partiet etter varslene.
Stenseng vil ikke kommentere saken mens Tajik sier at sakene er ferdig behandlet og avsluttet..
Les mer på P4


Les mer om:
Trond Giske, Giskes, Haddy Njie, TV2, Arbeiderpartiets, Kjersti Stenseng, Tajik, Giske

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hevder, andre, enn, varslerne, meldte, inn, varslermot , Giske
P4 - 05 Mar 20 kl. 06:13

Giske-varslerne forsvunnet fra Stortinget

Ingen av de kvinnelige ansatte i Arbederpartiets stortingsgruppe som varslet om Trond Giske jobber der lenger. Det bekrefter flere kilder i partiet til avisen Vårt land. Ifølge avisen er episodene de varslet om årsakene til at kvinnene har forsvunnet ut.

NRK - 28 Feb 20 kl. 17:46

Mener helsekjøpsak ikke er ferdig

Antikorrupsjons-organisasjonen Transparency mener den omstridte helsekjøpsaken i Grimstad, ikke har fått en nødvendig avslutning, skriver Agderposten. Organisasjonen hevder saken kun har fått konsekvenser for varslerne av de omfattende ulovlighetene..

NRK - 30 Mar 20 kl. 14:27

Fotballspillere går ned i lønn

Lionel Messi og de andre Barcelona-spillerne har gått med på et lønnskutt på 70 prosent for å sikre at de andre ansatte i klubben kan få utbetalt full lønn. Det hevder den argentinske fotballspilleren i et innlegg han har publisert på Instagram..

NRK - 11 May 20 kl. 18:58

Hevder å ha pågrepet IS-leder

Afghansk etterretning (NDS) hevder å ha pågrepet lederen for IS i Sør- og Øst-Asia, Zia ul-Haq, også kjent som sjeik Omar Khorasani. To andre sentrale IS-ledere, ble også pågrepet under aksjonen, ifølge NDS og det afghanske innenriksdepartementet..

NRK - 15 Oct 19 kl. 23:41

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

Dagbladet - 26 Sep 19 kl. 21:57

Varslerne som rystet verden

Varsleren bak Trump-skandalen kan sammenliknes med «Deep Throat». Samtidig er saken helt unik, mener varslingsekspert..

P4 - 17 Jul 19 kl. 09:52

Kvinne hevder hun ble dumpet på holme

En kvinne i 50-årene hevder hun ble forlatt på en holme i Hvaler-skjærgården i tre dager uten vann etter en krangel. Kvinnen ble oppdaget av en båtfører i går, da hun sto og ropte om hjelp på holmen. I avhør har kvinnen fortalt at hun var ute i en båt sammen med tre andre, og at de begynte å krangle, og så kjørte fra henne, skriver VG.

P4 - 30 Nov 19 kl. 19:36

IS hevder å stå bak London-terror

Terrorgruppen IS hevder nå i kveld at de sto bak knivangrepet på London Bridge i går. Det melder nyhetsbyrået Reuters. IS hevder angrepet var del av en hevn mot land som har vært med i koallisjonen som kjemper mot gruppen..

P4 - 19 Nov 19 kl. 07:12

Flere siktede hevder de fikk våpen-godkjenning fra Forsvaret

Politiet etterforsker nå omfanget og lovligheten av forsvarsansatte som har tatt med seg våpen fra arbeidsplassen, skriver VG. I flere av sakene hevder de tidligere forsvarsansatte at de har fått tillatelse eller godkjenning til å ta med seg våpen hjem fra arbeidsplassen. Over 100 pistoler og andre våpen som Forsvaret trodde var destruert har dukket opp i straffesaker de siste årene, skriver avisen..

VG - 12 Dec 19 kl. 17:44

Varslerne : «ina»

Det gikk lang tid før «Inas» varsel fikk noen konsekvens. Var han viktigere for ledelsen enn hun var?.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

- Al-Qaida-leder drept

Lederen for terrorgruppa Al-Qaida i Nord-Afrika er drept av franske styrker. Det opplyser den franske forsvarsministeren. Han ble drept nordvest i Mali.

P4 - 1 time siden

USA: Trekker kinesisk flyforbud

Nå åpnes det for at kinesiske flyselskaper kan fly to tur-retur-flyvninger til USA i uken. Det er det samme som Kina godtar av amerikanske flyselskaper. Så sent som onsdag truet det amerikanske transportdepartementet med at flyselskaper fra Kina kunne bli nektet å fly inn og ut av USA fra 16.

P4 - 1 time siden

Ber folk merke båtene

Hovedredningssentralen ber folk merke sine båter, kajakker og kanoer med navn og telefonnummer i sommer. Det skal gjøre det lettere å spore opp eieren om det skulle være nødvendig, og de skriver i en melding på Twitter at det i noen tilfeller kan avverge en redningsaksjon..

P4 - 1 time siden

Trekker soldater ut av D.C.

USAs forsvarsminister trekker de militære styrkene ut av Washington D.C. Rundt 1.

P4 - 2 timer siden

Solberg: - Forstår smittevernutfordringene

Statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse for at det ble utfordringer med smittevernet under demonstrasjonen i Oslo i dag. Tusenvis av mennesker sto tett samlet foran Stortinget for å demonstrere mot politivold og rasisme, og Helsedirektoratet har uttrykt bekymring for brudd på smittevernreglene. Solberg sier til VG at hun er glad arrangørene forsøkte å lage regler for smittevern, selv om det ble vanskelig..

P4 - 2 timer siden

Dro ut strømmen - fisk er ødelagt

Noen har trukket ut strømmen til en parkert frysebil som er fullastet med fisk i Lindesnes. Politiet melder at fisk for store verdier er ødelagt, og mener noen må ha gjort det med vilje. Det er ikke kjent om politiet har noen mistenkte..

P4 - 2 timer siden

Forbud mot kvelertak

Guvernøren i Minnesota forbyr nå politiet i Minneapolis å bruke kvelertak. Politiet er også pålagt å rapportere kollegaer som bryter dette forbudet. George Floyd døde forrige mandag i Minneapolis etter å ha blitt kvalt av en politimann som presset kneet på nakken hans..

P4 - 2 timer siden

Funn av levninger i Ørsta

Det er gjort funn av levninger og en sko i området der en 25 år gammel kvinne forsvant i Ørsta høsten 2018. Den polske kvinnen la ut på tur i fjellet, og har vært savnet siden. Det er gjennomført flere omfattende leteaksjoner de siste årene, og politiet opplyser nå til TV 2 at de har gjort funn.

P4 - 3 timer siden

Var under rettspykiatrisk vurdering

Mannen som er siktet for drapsforsøk på en 88-åring i Sandvika onsdag kveld, var underlagt rettspsykiatrisk utredning. Det skriver Budstikka. Mannen i 30-årene er tidligere drapsdømt, og er også siktet for å ha utøvd vold og fremsatt drapstrusler mot den samme 88-åringen i fjor høst..

P4 - 3 timer siden

NHO nedbemanner

NHO må nedbemanne på grunn av koronakrisen. Næringslivets Hovedorganisasjon har selv stått i bresjen for å sikre hjelp til bedrifter som er rammet av viruset. Og når deres medlemmer har permittert sine ansatte og tapt penger, har også NHO sine inntekter falt, melder E24.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt