NRK > Nyheter

Monday, 01 June, 06:02

NRK - 15 Oct 19 kl. 23:41

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Erdogan, Manbij, Reuters, Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hevder, Syria, drepte, tyrkisk, soldat
NRK - 05 Nov 19 kl. 02:49

Tyrkia pågrep IS-søster i Syria

Tyrkia har anholdt søsteren til den drepte IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi i Syria. Søsteren, Rasmiya Awad, ble mandag stanset ved byen Azaz nord i Syria, opplyser en tyrkisk statlig embetsmann til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 08 Sep 19 kl. 12:38

Mot tyrkisk-amerikanske patruljer

Syria fordømmer tyrkisk-amerikanske patruljer nordøst i landet og kaller det et åpenbart brudd på landets suverenitet. Tyrkisk militære reiste søndag inn i Syria for å samarbeide med USA om å opprette det de kaller en trygg sone..

NRK - 19 Aug 19 kl. 12:08

Syria med anklager mot Tyrkia

Syria hevder at en tyrkisk militærkolonne er på vei mot Khan Sheikhoun, som i helgen ble inntatt av syriske regjeringsstyrker. En kilde i syrisk UD sier til det statlige nyhetsbyrået SANA at tyrkiske kjøretøy skal «bistå terroristene», ifølge NTB..

Aftenposten - 06 Mar 20 kl. 06:03

Tyrkisk militære drepte syriske regjeringssoldater før våpenhvile

Våpenhvilen i Idlib-provinsen nordvest i Syria trådte i kraft ved midnatt, men kort tid før drepte Tyrkias forsvar 21 soldater fra syriske regjeringsstyrker..

Aftenposten - 27 Feb 20 kl. 21:54

Ubekreftede meldinger: Minst 34 tyrkiske soldater drept i luftangrep i Syria

Flere meldinger på Twitter går ut på at en tyrkisk kolonne er blitt utsatt for et luftangrep i Idlib-provinsen i Syria. Antallet drepte kan være fler enn 34..

NRK - 20 Oct 19 kl. 08:56

Tyrkisk soldat drept i Syria

Én tyrkisk regjeringssoldat er drept og en annen såret i et angrep fra den kurdiske YPG-militsen i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i landet..

P4 - 05 Nov 19 kl. 05:21

al-Baghdadis søster pågrepet

Tyrkia har anholdt søsteren til den drepte IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi i Syria. En tyrkisk tjenestemann sier de håper hun skal kunne gi dem store mengder etterretningsopplysninger om hvordan IS har operert. al-Baghdadi ble drept forrige lørdag i et amerikansk angrep nord i Syria..

NRK - 06 Aug 19 kl. 10:48

Vil ikke ha tyrkisk innblanding

USAs forsvarsminister Mark Esper har sagt at en tyrkisk operasjon i Syria er uakseptabelt, og at de for å hindre at det skjer. President Erdogan i Tyrkia har truet med angrep mot Nord-Syria for å presse USA-støttede styrker tilbake..

NRK - 05 Nov 19 kl. 02:49

Tyrkia pågrep IS-søster

Tyrkia har anholdt søsteren til den drepte IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi i Syria. Søsteren, Rasmiya Awad, ble mandag stanset ved byen Azaz nord i Syria, opplyser en tyrkisk statlig embetsmann til nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 09:31

Tyrkisk soldat drept i Syria

Én tyrkisk regjeringssoldat er drept og en annen såret i et angrep fra den kurdiske YPG-militsen i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Moskva letter på restriksjonene

Restriksjonen i den russiske hovedstaden Moskva lempes mandag. President Vladimir Putin kunngjorde nylig at epidemien i landet har passert toppen. Det betyr at kjøpesentre og parker åpner etter å ha vært stengt siden 30.

NRK - 4 minutter siden

Russ skadd i slåsskamp i Sandefjord

En russ er kjørt til akuttmottaket og en annen til legevakt etter en slåsskamp på Fokserød i Sandefjord natt til mandag, melder Sør-Øst politidistrikt. Hendelsesforløpet er ukjent, ifølge politiet. De jobber med å finne ut hva som har skjedd..

NRK - 30 minutter siden

Mann til sykehus etter brann

En mann i 60-årene er fløyet til sykehus etter at det oppsto kraftig røykutvikling i en enebolig i Hønefoss natt til mandag. Politiet fikk melding om brannen klokka 04.08.

NRK - 45 minutter siden

Branner og tåregass i Washington

Politiet har skutt tåregass mot demonstranter som har samlet seg utenfor Det hvite hus i Washington. Det meldes også flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester..

NRK - 1 time siden

Trump ble sendt til bomberommet

President Donald Trump ble ført til en underjordisk bunker, da hundrevis av demonstranter samlet seg utenfor Det hvite hus fredag. Hendelsen førte til at Det hvite hus ble satt i høyeste alarmberedskap. Det har ikke skjedd siden 11.

NRK - 1 time siden

3 nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 8.440 koronasmittede i Norge, i følge tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på tre tilfeller siste døgn.

NRK - 1 time siden

Over 4000 arrestert i USA

I USA er minst 4100 personer arrestert i demonstrasjonene opptøyene som fulgte etter at afroamerikaneren George Floyd døde etter en arrestasjon. Det viser en opptelling nyhetsbyrået AP har gjort..

NRK - 16 timer siden

Krafting økning av smittede i India

I India har det blitt påvist 8.000 nye smittetilfeller av koronavirus det siste døgnet. Til nå er over 182.

NRK - 1 time siden

Pågrepet etter å ha ranet 17-åring

I Sandefjord er to menn arrestert etter å ha ranet en 17-åring med kniv. Politiet ble varslet om ranet ved 1.30-tiden i natt.

NRK - 3 timer siden

To politifolk sparket i Atlanta

I Atlanta i Georgia i USA har to politibetjenter fått sparken etter en hendelse under demonstrasjoner i byen lørdag. En video fra demonstrasjonene viser at en gruppe politibetjenter stanser en bil, drar en kvinne ut og pågriper henne på bakken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt