NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 22:51

NRK - 15 Oct 19 kl. 23:41

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..
Les mer på NRK


Les mer om:
Erdogan, Manbij, Reuters, Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hevder, Syria, drepte, tyrkisk, soldat
NRK - 05 Nov 19 kl. 02:49

Tyrkia pågrep IS-søster i Syria

Tyrkia har anholdt søsteren til den drepte IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi i Syria. Søsteren, Rasmiya Awad, ble mandag stanset ved byen Azaz nord i Syria, opplyser en tyrkisk statlig embetsmann til nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 08 Sep 19 kl. 12:38

Mot tyrkisk-amerikanske patruljer

Syria fordømmer tyrkisk-amerikanske patruljer nordøst i landet og kaller det et åpenbart brudd på landets suverenitet. Tyrkisk militære reiste søndag inn i Syria for å samarbeide med USA om å opprette det de kaller en trygg sone..

NRK - 19 Aug 19 kl. 12:08

Syria med anklager mot Tyrkia

Syria hevder at en tyrkisk militærkolonne er på vei mot Khan Sheikhoun, som i helgen ble inntatt av syriske regjeringsstyrker. En kilde i syrisk UD sier til det statlige nyhetsbyrået SANA at tyrkiske kjøretøy skal «bistå terroristene», ifølge NTB..

NRK - 20 Oct 19 kl. 08:56

Tyrkisk soldat drept i Syria

Én tyrkisk regjeringssoldat er drept og en annen såret i et angrep fra den kurdiske YPG-militsen i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i landet..

NRK - 06 Aug 19 kl. 10:48

Vil ikke ha tyrkisk innblanding

USAs forsvarsminister Mark Esper har sagt at en tyrkisk operasjon i Syria er uakseptabelt, og at de for å hindre at det skjer. President Erdogan i Tyrkia har truet med angrep mot Nord-Syria for å presse USA-støttede styrker tilbake..

P4 - 05 Nov 19 kl. 05:21

al-Baghdadis søster pågrepet

Tyrkia har anholdt søsteren til den drepte IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi i Syria. En tyrkisk tjenestemann sier de håper hun skal kunne gi dem store mengder etterretningsopplysninger om hvordan IS har operert. al-Baghdadi ble drept forrige lørdag i et amerikansk angrep nord i Syria..

NRK - 05 Nov 19 kl. 02:49

Tyrkia pågrep IS-søster

Tyrkia har anholdt søsteren til den drepte IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi i Syria. Søsteren, Rasmiya Awad, ble mandag stanset ved byen Azaz nord i Syria, opplyser en tyrkisk statlig embetsmann til nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - 20 Oct 19 kl. 09:31

Tyrkisk soldat drept i Syria

Én tyrkisk regjeringssoldat er drept og en annen såret i et angrep fra den kurdiske YPG-militsen i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i landet..

NRK - 20 Oct 19 kl. 17:17

Trukket seg ut av nordøst Syria

Kurdisk milits har søndagen trukket seg tilbake fra strategisk viktige områder i Syria, i henhold til våpenhvilen mellom Tyrkia og USA. Det melder nyhetsbyrået AFP. Tyrkia hevder samtidig at en tyrkisk soldat har blitt drept i kamper..

NRK - 07 Oct 19 kl. 18:31

USA: Mot tyrkisk militæroperasjon

USA støtter ikke en tyrkisk militæroperasjon i Nord-Syria, ifølge Pentagon, som understreker at et «svært lite antall» soldater er trukket ut av grenseområdet. Tyrkia sa mandag at tyrkiske styrker er klare til å invadere Syria..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Ikke livstruende skadet

En mann som onsdag kveld skal ha blitt utsatt for vold i området Kværnerdalen/Svartdalsparken i Oslo er ikke livstruende skadd. Mannen er kjørt til sykehus, melder Oslo-politiet. Ingen er så langt pågrepet i saken..

NRK - 45 minutter siden

Se Urix 22.20: Høring i Kongressen

NRK - 1 time siden

En person utsatt for vold i Oslo

En person ble i kveld utsatt for vold i Oslo, muligens med et stikkvåpen. Dette skjedde i området Kværnerdalen/Svartdalsparken, og vedkommende er kjørt til legevakta. Politiet opplyser at de søker etter tre unge menn, cirka 15 år og mørke i huden.

NRK - 1 time siden

Trump og Erdogan snakkar:

NRK - 2 timer siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 2 timer siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 2 timer siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 2 timer siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 2 timer siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 3 timer siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt