VG > Sport

Tuesday, 16 October, 03:05

VG - 13 Jun 18 kl. 09:45

Hevder Spania-sjefen kan gå av dagen før VM-start

Det skal være stor uro i den spanske VM-leiren kun timer før VM i Russland sparkes i gang..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
VM, Russland, Spania

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hevder, Spania-sjefenkan , av dagen , før, VM-start
NRK - 08 Jul 18 kl. 12:50

Advarer Spania om ny migrantrute

Sjefen for EUs grensebyrå advarer Spania om at de kan bli en ny foretrukken destinasjonen for migranter. Antallet mennesker som tar seg sjøveien fra Marokko har økt, ifølge Frontex-sjefen. I juni i år kom det 6000 migranter og flyktninger til Spania..

P4 - 08 Jul 18 kl. 13:13

Advarer mot ny migrantrute

Sjefen for EUs grensebyrå Frontex advarer nå Spania om en ny migrantrute. Ifølge Frontex kan Spania bli et foretrukket mål for migranter. Antallet mennesker som tar seg sjøveien fra Marokko til Spania har økt kraftig den siste tiden.

VG - 13 Jun 18 kl. 13:12

Hevder Celades blir ny Spania-sjef

For andre gang i karrieren skal Albert Celades (42) tre inn for Julen Lopetegui (51), hevder spansk radiokanal..

NRK - 12 Jun 18 kl. 08:33

Flyktningar får komme til Spania

Dei over 600 migrantane som sat fast på eit redningsskip utanfor Libya, får kome til Spania etter at både Italia og Malta nekta å ta imot dei. Eit italiensk skip skal ta dei til Spania, melder AFP..

E24 - 13 Mar 18 kl. 17:51

Kolonial.no-sjefen om nytt forslag: – Vi får heller tåle mer konkurranse

Forslaget mot prisdiskriminering i leverandørleddet i norsk dagligvarebransje vil gi lavere priser, hevder Kolonial.no-sjefen. .

NRK - 01 Aug 18 kl. 11:42

Spania forbereder seg på varme

Store deler av Spania fobereder seg på en varslet hetebølge med temperaturer over 40 grader, skriver NTB. Ifølge meteorologisk institutt i Spania skal åtte provinser i den sørlige regionen Andalucía, og området rundt Madrid være spesielt utsatt..

P4 - 25 Jun 18 kl. 20:41

Fotball-VM

Spania og Marokko endte uavgjort 2-2 mens Portugal - Iran endte 1-1 i fotball-VM i kveld. Spania og Portugal står dermed med fem poeng hver, men Spania vant gruppen med flere scorede mål. Spania møter Russland, mens Portugal møter Uruguay i åttedelsfinalene.

NRK - 11 Aug 18 kl. 22:16

Merkel møtte Sanchez i Spania

Tysklands forbundskansler Angela Merkel er på besøk i Spania. De to landene er enige om at migranter og flyktninger i Tyskland kan returneres til Spania dersom en asylsøknad under behandling der. Merkel håper på lignende avtaler med Hellas og Italia..

P4 - 01 Jul 18 kl. 16:30

Fotball-VM: Spania - Russland

Russland er videre til kvartfinale etter en svært dramatisk 8. delsfinalen mot Spania. Den ble tilslutt avgjort på straffer og Russland vant tilslutt 4-3.

NRK - 14 Aug 18 kl. 15:31

Spania vil ta imot båtflyktninger

Spania vil også ta imot noen av migrantene som er om bord på redningsskipet Aquarius, melder nyhetsbyrået AFP. Flere redningsskip med migranter har tidligere ikke fått legge til kai i Europa. Spania vil ta imot 60 migranter, Portugal vil ta imot 30..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Northug i ny bok: Fikk så mange dametilbud at ingenting ble spennende lenger

Petter Northug (32) gikk fra å leve et isolert liv og nærmest ha utviklet en sosial angst, til å bli overøst med dametilbud på byen etter VM i Holmenkollen. Det forteller skistjernen i sin ferske selvbiografi..

VG - 4 timer siden

Sterling-dobbel da England slo Spania: – Klart det har vært frustrerende

(Spania–England 2–3) Tre frekke scoringer og en førsteomgang for historiebøkene sørget for at et rekordungt engelsk lag sikret seg en herlig skalp. «Utskjelte» Raheem Sterling (23) scoret to ganger..

VG - 4 timer siden

England med knusende seier borte mot Spania

(Spania - England 2–3) Tre frekke scoringer, og en førsteomgang for historiebøkene sørget for at et rekordungt engelsk lag sikret seg en herlig skalp. «Utskjelte» Raheem Sterling (23) scoret to ganger..

VG - 4 timer siden

Ny nedtur for Island – 13 kamper uten seier

(Island – Sveits 1–2) De ble hyllet av en hel fotballverden. Men nå er det krise for heltene fra Island..

VG - 6 timer siden

Northug i ny bok: Dette husker han fra fyllekjøringen

«Hodet mitt kastes framover, smeller inn i rattet og frontruta, alt blir svart. Men heller ikke det kan jeg huske. Jeg vet det fordi de senere fant deler av luggen min sittende fast i frontruta»..

VG - 9 timer siden

Carlsen i shortstrøbbel – forspranget til Caruana skrumper

Magnus Carlsen (27) spilte en ny remis i Europacupen for Vålerenga mandag. Det betyr at plassen som verdensener er sterkt truet. I partiet ble han attpåtil tvunget til å bytte fra shorts til langbukse..

VG - 6 timer siden

Østberg er den eneste som tør å trene med Therese Johaug over tid

KVITFJELL (VG) Tidligere landslagstrener Roar Hjelmeset advarte Ingvild Flugstad Østberg (27) mot å reise på treningsturer med Therese Johaug (30)..

VG - 7 timer siden

Den viktigste kampen på tre år

ULLEVAAL/STORO (VG) Det mangler én måned på tre år siden Norge spilte en viktigere landskamp for herrer enn den som spilles på Ullevaal stadion tirsdag kveld..

VG - 9 timer siden

Carlsens forsprang skrumper: – Ubehagelig press

Magnus Carlsen (27) spilte en ny remis i Europacupen for Vålerenga mandag. Det betyr at plassen som verdensener er sterkt truet..

VG - 9 timer siden

USAs antidopingsjef «sjokkert» over IOCs stillhet etter mobbeanklager

Beckie Scott, som tidligere var medlem av utøverkomiteen til verdens antidopingbyrå (WADA), hevdet fredag at hun har opplevd «bøllete» og «umyndiggjørende» oppførsel fra WADA-ledelsen. Nå får den internasjonale olympiske komité (IOC) refs for sin unnfallenhet i saken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt