VG > Sport

Friday, 17 August, 10:54

VG - 13 Jun 18 kl. 13:12

Hevder Celades blir ny Spania-sjef

For andre gang i karrieren skal Albert Celades (42) tre inn for Julen Lopetegui (51), hevder spansk radiokanal..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Albert Celades, Julen Lopetegui, Celades, Spania

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hevder, Celadesblir ny , Spania-sjef
NRK - 12 Jun 18 kl. 08:33

Flyktningar får komme til Spania

Dei over 600 migrantane som sat fast på eit redningsskip utanfor Libya, får kome til Spania etter at både Italia og Malta nekta å ta imot dei. Eit italiensk skip skal ta dei til Spania, melder AFP..

P4 - 08 Jul 18 kl. 13:13

Advarer mot ny migrantrute

Sjefen for EUs grensebyrå Frontex advarer nå Spania om en ny migrantrute. Ifølge Frontex kan Spania bli et foretrukket mål for migranter. Antallet mennesker som tar seg sjøveien fra Marokko til Spania har økt kraftig den siste tiden.

NRK - 01 Aug 18 kl. 11:42

Spania forbereder seg på varme

Store deler av Spania fobereder seg på en varslet hetebølge med temperaturer over 40 grader, skriver NTB. Ifølge meteorologisk institutt i Spania skal åtte provinser i den sørlige regionen Andalucía, og området rundt Madrid være spesielt utsatt..

P4 - 25 Jun 18 kl. 20:41

Fotball-VM

Spania og Marokko endte uavgjort 2-2 mens Portugal - Iran endte 1-1 i fotball-VM i kveld. Spania og Portugal står dermed med fem poeng hver, men Spania vant gruppen med flere scorede mål. Spania møter Russland, mens Portugal møter Uruguay i åttedelsfinalene.

NRK - 11 Aug 18 kl. 22:16

Merkel møtte Sanchez i Spania

Tysklands forbundskansler Angela Merkel er på besøk i Spania. De to landene er enige om at migranter og flyktninger i Tyskland kan returneres til Spania dersom en asylsøknad under behandling der. Merkel håper på lignende avtaler med Hellas og Italia..

P4 - 01 Jul 18 kl. 16:30

Fotball-VM: Spania - Russland

Russland er videre til kvartfinale etter en svært dramatisk 8. delsfinalen mot Spania. Den ble tilslutt avgjort på straffer og Russland vant tilslutt 4-3.

NRK - 08 Jul 18 kl. 12:50

Advarer Spania om ny migrantrute

Sjefen for EUs grensebyrå advarer Spania om at de kan bli en ny foretrukken destinasjonen for migranter. Antallet mennesker som tar seg sjøveien fra Marokko har økt, ifølge Frontex-sjefen. I juni i år kom det 6000 migranter og flyktninger til Spania..

NRK - I førrgår: 15:31

Spania vil ta imot båtflyktninger

Spania vil også ta imot noen av migrantene som er om bord på redningsskipet Aquarius, melder nyhetsbyrået AFP. Flere redningsskip med migranter har tidligere ikke fått legge til kai i Europa. Spania vil ta imot 60 migranter, Portugal vil ta imot 30..

P4 - 03 Apr 18 kl. 10:41

Vil utlevere Puigdemont

Tyske påtalemyndigheter har besluttet å utlevere den tidligere katalanske regionpresidenten Carles Puigdemont til Spania. Det melder nyhetsbyrået AFP. Puigdemont rømte fra Spania etter at katalanerne stemte for løsrivelse fra Spania.

NRK - 17 Jul 18 kl. 16:47

Spania tar imot flest migranter

Spania er nå det europeiske landet flest flyktninger og migranter har tatt seg over Middelhavet til. Det viser tall fra Den internasjonale organisasjonen for migrasjon. Så langt i år har rundt 18.

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Moldes Haaland-ønske i vasken – Forren tror superspissen blir

MOLDE (VG) (Molde – Hibernian 3-0) Ole Gunnar Solskjær (45) fremstår optimistisk, og midtstopper Vegard Forren (30) grenser til å være sikker: Erling Braut Haaland (18) tar også høsten som Molde-spiller. Men det blir ikke mulig å låne ham tilbake - som klubben så for seg..

VG - 1 time siden

Sarpsborg-topp om utskjelt seriestart: - Helt optimalt inn mot Europa

Thomas Berntsen, sportssjef i Sarpsborg, mener årets rekordtidlige seriestart gagner norske lag i Europa..

VG - 2 timer siden

Schumacher-familien avviser flytting til Mallorca

Schumacher-familien har kjøpt et luksuriøst feriested på Mallorca, men har ingen planer om å flytte dit..

VG - 4 timer siden

Presset Brækhus usikker på storkamp: – Nærmer seg smertegrensen

Igjen er det knyttet usikkerhet til om Cecilia Brækhus (36) får gått en planlagt kamp i USA. Storstevnet i Las Vegas om en måned henger i en tynn tråd..

VG - 7 timer siden

Spilte drømmegolf i norsk prestisjeduell

PEBBLE BEACH/SAN FRANCISCO, CALIFORNIA (VG) Med utrolige syv birdies på de 11 første golfhullene på ikoniske Pebble Beach, slo Viktor Hovland (20) kompisen Kristoffer Reitan (20) i åttedelsfinalen i US Amateur Championship i natt norsk tid..

VG - 7 timer siden

Løfshus-advarsel til Northug: Må levere før verdenscup-åpningen

ORKANGER (VG) Historien gjentar seg for Petter Northug (32). Sammen med flere landslagskompiser blir han også i år nødt til å prestere for å komme med i troppen til verdenscupåpningen i finske Kuusamo..

VG - 12 timer siden

Rosenborg klare for Europa League play-off etter parademarsj

LERKENDAL (VG) (Rosenborg-Cork City 3–0, sammenlagt 5–0) Rosenborg holdt etter hvert lekestue med irske Cork City. Dermed er trønderne bare ett steg unna et nytt Europa league-eventyr..

VG - 12 timer siden

Rosenborg klare for Europa League play-off

LERKENDAL (VG) (Rosenborg-Cork City 3–0, sammenlagt 5–0) Rosenborg holdt etter hvert lekestue med irske Cork City. Dermed er trønderne bare ett steg unna et nytt Europa league-eventyr..

VG - 12 timer siden

Sarpsborg videre i Europa etter kruttsterk seier

(Rijeka-Sarpsborg 0–1, 1–2 sammenlagt) Sarpsborg kjempet heroisk og Patrick Mortensen fikk lurt inn målet de måtte ha i Kroatia..

VG - 13 timer siden

«Moi» til VG: – Jeg spiller ikke mot Everton

LIVERPOOL (VG) I samråd med det medisinske apparatet har Mohamed Elyounoussi (24) bestemt seg for å stå over lørdagens kamp for Southampton mot Everton..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt