P4 > Nyheter

Tuesday, 19 November, 01:12

P4 - 20 Jun 19 kl. 18:40

Hevder å ha drone-bevis

USA hevder å ha bevis for at dronen som ble skutt ned av Iran i dag var i internasjonalt luftrom.
Og på spørsmål om USA har planer om å slå tilbake mot Iran, svarte president Donald Trump i kveld at svaret på det kommer snart.
Iran på sin side er i følge nyhetsbyrået AFP klare til å ta dronesaken til FN for å vise at USA lyver..
Les mer på P4


Les mer om:
USA, Iran, Donald Trump, AFP, FN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hevderå ha , drone-bevis
P4 - 21 Jun 19 kl. 08:17

– Har bevis for at nedskutt drone var i iransk luftrom

Regjeringen i Iran hevder å ha ubestridelige bevis for at nedskytingen av en amerikansk militær drone skjedde i iransk luftrom. Det ble klart under et møte mellom viseutenriksministeren i Iran og den sveitsiske ambassaden, som ivaretar amerikanske interesser i landet. Forsvarsdepartementet i USA har på sin side blankt avvist den iranske påstanden og presentert andre koordinater over internasjonalt luftrom..

NRK - 21 Jun 19 kl. 08:32

Iran: – Har bevis

Regjeringen i Iran hevder å ha ubestridelige bevis for at nedskytingen av en amerikansk militær drone skjedde i iransk luftrom. Irans viseutenriksminister Abbas Aragchi framla Irans syn fredag i et møte med Sveits` ambassadør i Tehran..

P4 - 19 Jul 19 kl. 08:10

Hevder USA skjøt ned egen drone

Iran mangler ingen drone, og USA må skutt ned sin egen ved en feil. Det sier Irans utenriksminister Abbas Araqchi. USA hevder de i natt norsk tid skjøt ned en iransk drone fordi den kom for nær et amerikansk fartøy i Hormuzstredet.

Dagbladet - 19 Jul 19 kl. 08:35

Iran hevder USA skjøt ned egen drone

Iran hevder ikke har mistet noen drone..

NRK - 21 Aug 19 kl. 00:12

Jemen hevder å ha skutt ned drone

Jemen hevder at de har skutt ned en amerikansk drone, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Dronen skal ha blitt skutt ned i Dhamar-provinsen, omtrent 10 mil sør for hovedstaden Sanaá..

NRK - 21 Aug 19 kl. 00:12

Milits hevder å ha skutt ned drone

Houthi-militsen i Jemen hevder at de har skutt ned en amerikansk drone, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Dronen skal ha blitt skutt ned i Dhamar-provinsen, omtrent 10 mil sør for hovedstaden Sanaá. Ifølge en militær talsperson var dronen en MQ-9 Reaper..

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 06:18

USA tause etter at Iran hevder å ha skutt ned amerikansk drone

Irans revolusjonsgarde hevder at de har skutt ned en amerikansk drone, natt til torsdag. Det amerikanske forsvaret vil ikke kommentere saken..

Hegnar.no - 19 Jul 19 kl. 15:47

Hevder USA skjøt ned egen drone

Irans viseutenriksminister Abbas Araghchi fastholder at landet ikke har mistet noen drone og antyder at USA ved en feil kan ha skutt ned en av sine egne..

NRK - 19 Jul 19 kl. 07:51

Mener USA skjøt ned egen drone

– Iran mangler ingen drone. Jeg er redd USA kan ha skutt ned sin egen drone ved en feil, sier Irans viseutenriksminister Abbas Araqchi. Trump tvitret at USA hadde skutt ned en iransk drone, fordi den kom for nær et amerikansk fartøy i Hormuzstredet..

Hegnar.no - 16 Jun 19 kl. 08:33

USA hevder Iran prøvde å skyte ned amerikansk drone

Amerikansk militære sier at den iranske Revolusjonsgarden forsøkte, men ikke lyktes i, å skyte ned en amerikansk drone over Omanbukta tidligere denne uken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Over 100.000 barn internert

Over 100.000 barn er internert i USA som følge av saker knyttet til innvandring Det viser en ny FN-rapport. Tallet omfatter både barn som er sperret inne sammen med sine foreldre, og mindreårige som er kommet alene til USA.

P4 - 1 time siden

Et flertall vil avsette Trump

Et flertall av amerikanerne er for at president Donald Trump skal stilles for riksrett og avsettes. Det viser en måling gjennomført av Ipsos for ABC News. I målingen svarer 51 prosent at Trump bør stilles for riksrett og avsettes, i tillegg svarer 6 prosent at presidenten bør stilles for riksrett, men ikke gå av.

P4 - 2 timer siden

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng etterforskes nå for to nye voldtekter. Det skriver Dagbladet. Han ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner, og har fra før en rettskraftig forvaringsdom på seg for å ha forgrepet seg på 19 kvinner.

P4 - 3 timer siden

Nye behandlingsmetoder godkjent

Seks nye behandlingsmetoder er skal nå tilbys i det offentlige helsevesenet. De nye metodene som i dag ble godtatt av Beslutningsforum for nye metoder skal blant annet hjelpe pasienter med MS, lungekreft og alvorlig astma..

P4 - 3 timer siden

Forstår Macrons syn på NATO

Danmarks statsminister Mette Fredriksen sier hun har forståelse for Frankrikes president Emmanuel Macron som kalte NATO «hjernedød». Fredriksen vil ikke kommentere ordet hjernedød, men sier hun er enig i Macrons vurdering om at NATO mangler strategisk styring. Macron mener at det er totalt fravær av koordinering mellom Europa og USA om strategiske beslutninger i alliansen..

P4 - 4 timer siden

Varsler endringer om Vestbredden

USA anser ikke lenger jødiske bosettinger på Vestbredden for å være i strid med internasjonale lover. Det sa USAs utenriksminister Mike Pompeo nå i kveld norsk tid. Vestbredden, som er et palestinsk territorium, er okkupert av Israel..

P4 - 4 timer siden

Dømt til 16 års fengsel

En 28 år gammel mann er dømt til 16 års fengsel for å ha drept sin egen far i Sandnes. Sønnen skal ha slått sin 55 år gamle far gjentatte ganger i hodet med et brannslukningsapparat lille julaften i fjor. I forkant av drapet var sønnen aktiv på et nettforum der han fortalte om drapsplanene.

P4 - 4 timer siden

Berg møtte etterretningssjefen

Frode Berg har i dag hatt møter med PST og Forsvarets etterretningstjeneste. Begge møtene var på Bergs initiativ, og det ble utvekslet litt informasjon, bekrefter Bergs advokat Brynjulf Risnes til VG i kveld. Risnes vil ikke si noe om innholdet i møtene, som ble holdt på et hemmelig sted på Østlandet.

P4 - 5 timer siden

Fremstilt for fengsling etter vold

Politiet ber om varetektsfengsling i to uker for tre menn som er siktet i en voldssak på Gran i Oppland lørdag kveld. To menn og tre kvinner skal ha blitt utsatt for vold i en privatbolig, men ble ikke alvorlig skadd. De tre er siktet for grov kroppskrenkelse og grove trusler og ble fremstilt for fengsling i Gjøvik tingrett i ettermiddag..

P4 - 6 timer siden

Forslag om forbud mot machete

Justisdepartementet vurderer endringer i våpenforskriften slik at det blir forbudt med machete. Bakgrunnen for forslaget er blant annet at politiet i Oslo Oslo har sett en trend, særdeles innenfor gjengmiljøer i Oslo, å bevæpne seg med dette..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt