P4 > Nyheter

Sunday, 21 July, 04:30

P4 - 20 Jun 19 kl. 18:40

Hevder å ha drone-bevis

USA hevder å ha bevis for at dronen som ble skutt ned av Iran i dag var i internasjonalt luftrom.
Og på spørsmål om USA har planer om å slå tilbake mot Iran, svarte president Donald Trump i kveld at svaret på det kommer snart.
Iran på sin side er i følge nyhetsbyrået AFP klare til å ta dronesaken til FN for å vise at USA lyver..
Les mer på P4


Les mer om:
USA, Iran, Donald Trump, AFP, FN

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hevderå ha , drone-bevis
P4 - 21 Jun 19 kl. 08:17

– Har bevis for at nedskutt drone var i iransk luftrom

Regjeringen i Iran hevder å ha ubestridelige bevis for at nedskytingen av en amerikansk militær drone skjedde i iransk luftrom. Det ble klart under et møte mellom viseutenriksministeren i Iran og den sveitsiske ambassaden, som ivaretar amerikanske interesser i landet. Forsvarsdepartementet i USA har på sin side blankt avvist den iranske påstanden og presentert andre koordinater over internasjonalt luftrom..

NRK - 21 Jun 19 kl. 08:32

Iran: – Har bevis

Regjeringen i Iran hevder å ha ubestridelige bevis for at nedskytingen av en amerikansk militær drone skjedde i iransk luftrom. Irans viseutenriksminister Abbas Aragchi framla Irans syn fredag i et møte med Sveits` ambassadør i Tehran..

P4 - Igår: 08:10

Hevder USA skjøt ned egen drone

Iran mangler ingen drone, og USA må skutt ned sin egen ved en feil. Det sier Irans utenriksminister Abbas Araqchi. USA hevder de i natt norsk tid skjøt ned en iransk drone fordi den kom for nær et amerikansk fartøy i Hormuzstredet.

Dagbladet - Igår: 08:35

Iran hevder USA skjøt ned egen drone

Iran hevder ikke har mistet noen drone..

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 06:18

USA tause etter at Iran hevder å ha skutt ned amerikansk drone

Irans revolusjonsgarde hevder at de har skutt ned en amerikansk drone, natt til torsdag. Det amerikanske forsvaret vil ikke kommentere saken..

Hegnar.no - Igår: 15:47

Hevder USA skjøt ned egen drone

Irans viseutenriksminister Abbas Araghchi fastholder at landet ikke har mistet noen drone og antyder at USA ved en feil kan ha skutt ned en av sine egne..

NRK - Igår: 07:51

Mener USA skjøt ned egen drone

– Iran mangler ingen drone. Jeg er redd USA kan ha skutt ned sin egen drone ved en feil, sier Irans viseutenriksminister Abbas Araqchi. Trump tvitret at USA hadde skutt ned en iransk drone, fordi den kom for nær et amerikansk fartøy i Hormuzstredet..

Hegnar.no - 16 Jun 19 kl. 08:33

USA hevder Iran prøvde å skyte ned amerikansk drone

Amerikansk militære sier at den iranske Revolusjonsgarden forsøkte, men ikke lyktes i, å skyte ned en amerikansk drone over Omanbukta tidligere denne uken..

P4 - 20 Jun 19 kl. 05:53

Skjøt ned amerikansk drone

Militære styrker i Iran har skutt ned en amerikansk drone. Det melder det statlige nyhetsbyrået i landet. De hevder at dronen ble skutt ned da den entret iransk luftrom sør i landet.

Aftenposten - Igår: 08:37

Iran hevder USA kan ha skutt ned egen drone

Irans viseutenriksminister Abbas Araghchi fastholder at landet ikke har mistet noen drone og antyder at USA ved en feil kan ha skutt ned en av sine egne..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

Bilran i Eidsvoll

En par i 30-årene fra Litauen ble fraranet bilen sin av flere menn ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det skal ha blitt truet med våpen, opplyser politiet. Til sammen fem personer i to biler skal ha kommet til stedet, og to menn i 30-årene skal ha ranet til seg bilen.

P4 - 5 timer siden

Bilrain i Eidsvoll

En person med skytevåpen skal ha ranet tils eg en bil ved en bensinstasjon på Minnesund i Eidsvoll i kveld. Det opplyser politiet. Raneren statt av med en eldre hvit Volkswagen Transporter.

P4 - 5 timer siden

Påkjørt av t-banen

En person ble påkjørt av t-banen i tunnelen ved Storo t-banestasjon i Oslo sent i kveld. Alle nødetater er på stedet, og strømmen er tatt, opplyser brannvesenet. Skadeomfanget er ikke kjent..

P4 - 5 timer siden

Vy: - Vanlig med trusler

- Det er vanlig med trusler fra passasjerene når det er buss for tog. Det sier pressesjef i Vy, Åge-Christoffer Lundeby. I sommer det full togstans på flere av de mest trafikkerne strekningene på Østlandet, og det går utover de ansatte.

P4 - 6 timer siden

Vinproduksjon rammes av varme

Vinproduksjonen i Frankrike ligger an til å gå ned mellom seks og 13 prosent i år, sammenlignet med fjoråret. Det melder nyhetsbyrået AFP. Det skyldes først og fremst hetebølgen som rammet Frankrike i juni.

P4 - 6 timer siden

Ingebrigtsen klarte VM-krav

Henrik Ingebrigtsen satte i kveld personlig rekord på 5000-meter, og klarte VM-kravet med god margin. På et stevne i Belgia løp 28-åringen på 13.15,38, og det var hans nest siste mulighet til komme seg under VM-kravet.

P4 - 6 timer siden

Stort strømbrudd i Kristiansand

Et strømbrudd rammer store deler av Kristiansand i kveld. Ifølge Agder Energi er over 4500 kunder vest i byen nå uten strøm..

P4 - 7 timer siden

Vil flytte Jägermaister

Vinmonopolet vil nå endre plasseringen av Jägermeister i hyllene, etter 40 år. De mener det er feil at den er i kategorien bitter, og mener den heller bør være i likør-hylla. Begrunnelsen er blant annet EUs regler for kategorisering av brennevin, og at Systembolaget i Sverige kategoriserer den tyske drikken som likør, skriver Aftenposten.

P4 - 6 timer siden

Pilot stoppet i promillekontroll

En pilot på et SAS-fly som skulle fra Stavanger til Oslo blåste til over lovlig verdi på en promilletest i dag. Da piloten ble tatt med til politistasjonen for å blåse igjen, ga prøven ingen utslag, men piloten blir allikevel tatt ut av tjeneste, skriver Stavanger Aftenblad. 11.

P4 - 7 timer siden

Mange returnerer varer

Tre av ti nordmenn som handler på nett, returnerer varene tilbake til butikken. Det viser en undersøkelse Ipsos har gjort for Posten og Brung. Og det er klær som oftest blir returnert.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt