NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 22:46

NRK - 16 Oct 19 kl. 07:55

Hevder å ha drept militssoldater

637 «terrorister» er drept i Tyrkias militæroffensiv mot kurdisk milits nord i Syria, ifølge det tyrkiske forsvarsdepartementet i Ankara. Siden Tyrkia invaderte Syria er flere titalls sivile drept på begge sider av grensen, ifølge eksilgruppa SOHR..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkias, Syria, Ankara, Tyrkia, SOHR

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hevderå ha , drept, militssoldater
VG - 16 Oct 19 kl. 07:47

Tyrkia hevder å ha «nøytralisert» 637 kurdiske militssoldater i Syria

637 «terrorister» er drept, tatt til fange eller har overgitt seg som følge av Tyrkias militæroffensiv mot kurdisk milits nord i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i Ankara..

NRK - 16 Oct 19 kl. 22:43

Hevder å ha drept 653 terrorister

Det tyrkiske forsvarsdepartementet hevder på Twitter at de har drept 653 terrorister i angrepene mot kurdisk milits nord i Syria. Ifølge eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights er minst 71 sivile, blant dem 21 barn, drept i offensiven..

Aftenposten - 29 Jun 19 kl. 08:19

Minst 25 drept i Taliban-angrep i Afghanistan

Minst 25 regjeringsvennlige militssoldater er drept i et Taliban-angrep i Baghlan-provinsen nord i Afghanistan, ifølge lokale talsmenn..

P4 - 16 Oct 19 kl. 22:58

Tyrkia hevder å ha drept over 600 terrorister

Det tyrkiske forsvarsdepartementet hevder de har drept 653 terrorister i angrepene mot kurdisk milits nord i Syria. Det opplyser de på Twitter. I følge eksilgruppen SOHR er flere av de drepte sivile, og 21 skal være barn..

P4 - 29 Oct 19 kl. 14:50

Har drept ny IS-topp

Etterfølgeren til IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi skal nå være drept av amerikanske styrker. Det hevder USAs president Donald Trump. Al-Baghdadi ble drept i helgen etter en amerikansk aksjon mot skjulestedet hans nordvest i Syria.

NRK - 15 Oct 19 kl. 23:41

Hevder Syria drepte tyrkisk soldat

Tyrkias president Erdogan hevder i et intervju at det var syriske regjeringsstyrker som stod bak et angrep mot byen Manbij, hvor en tyrkisk soldat ble drept. Åtte andre tyrkere ble skadd i angrepet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 03 Aug 19 kl. 17:45

SOHR: Over 30 drept ved syrisk base

31 soldater ble drept i en eksplosjon på en militær flyplass i Syria lørdag, ifølge eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Statlige medier hevder det var ammunisjon som eksploderte..

P4 - 16 Oct 19 kl. 05:50

Erdogan: Tyrkisk soldat drept

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier en tyrkisk soldat ble drept i et angrep i Manbij nord i Syria i går. Han hevder syriske regjeringsstyrker står bak. - Det var et resultat av regimets artilleriskyts, sier Erdogan til pressen.

P4 - 12 Oct 19 kl. 21:42

Hevder kontroll over grenseby

Tyrkia hevder de nå har tatt kontroll over den syriske grensebyen Ras al-Ain. Tyrkia har i dag trappet opp militæroffensiven mot kurdiske byer og landsbyer i Nord-Syria ytterligere. Minst 30 sivile er drept og over 100 000 mennesker er drevet på flukt etter fire dager med intense kamper nord i Syria..

NRK - 18 Jul 19 kl. 19:17

To drept i selvmordsangrep i Sinai

To personer ble torsdag drept i et selvmordsangrep nord på Sinaihalvøya i Egypt. IS hevder de står bak angrepet. Angrepet skjer dagen etter at terrorgruppen halshogget fire personer i samme område, ifølge helse- og sikkerhetskilder..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Etterforskes for nye voldtekter

Julio Kopseng ble i forrige uke dømt for å ha voldtatt to kvinner. Fra før er han rettskraftig dømt for å ha forgrepet seg på 19 kvinner. Nå etterforskes han for to nye voldtekter, skriver Dagbladet.

NRK - 45 minutter siden

Se Urix direkte

NRK - 3 timer siden

Vil skremme bort elg med NRK P2

Kan NRK P2 skremme vekk elg fra nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand? Det vil Nye Veier nå prøve ut..

NRK - 1 time siden

Nye behandlingsmetoder godkjent

Seks nye behandlingsmetoder er godkjent til å tilbys i det offentlige helsevesenet. Godkjenningene gjelder legemidler som nå kan brukes i behandlingen av multippel sklerose, hemofili A, eggstokkreft, lungekreft og alvorlig astma..

NRK - 2 timer siden

Varsler endringer om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 2 timer siden

Varsler endinger om Vestbredden

USAs utenriksminister Mike Pompeo vil mandag kveld fortelle at jødiske bosettinger på det palestinske territoriet Vestbredden ikke lenger vil være i strid med internasjonale lover. Det skriver Nyhetsbyrået Reuters. Vestbredden er okkupert av Isarel..

NRK - 2 timer siden

16 års fengsel for drap

En 28-åring er dømt til 16 års fengsel for å ha drept faren sin i Sandnes, melder Stavanger Aftenblad. Drapet skjedde lille julaften 2017. 16 års fengsel er det samme som aktor ba om i retten..

NRK - 2 timer siden

Flertall for å avsette Trump

51 prosent av amerikanerne mener president Donald Trump bør stilles for riksrett og avsettes, ifølge en ny meningsmåling av Ipsos for ABC News. I tillegg svarer 6 prosent at president Trump bør stilles for riksrett, men ikke gå av..

NRK - 3 timer siden

Over 100.000 barn internert i USA

Flere enn 100.000 mindreårige er internert i USA som følge av saker knyttet til innvandring, ifølge en ny FN-rapport. Tallet omfatter både barn som er sperret inne sammen med sine foreldre, og mindreårige som er kommet alene til USA..

NRK - 3 timer siden

Frode Berg i møte med E-sjefen

Frode Berg møtte i dag sjefen for Etterretningstjenesten Morten Haga Lunde til et møte på hemmelig sted på Østlandet. Det skriver VG. Bergs advokat Brynjulf Risnes sier at møtene var på Bergs initiativ, men at han ikke kan si noe om innholdet i dem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt