NRK > Nyheter

Monday, 25 May, 16:24

NRK - 16 Oct 19 kl. 07:55

Hevder å ha drept militssoldater

637 «terrorister» er drept i Tyrkias militæroffensiv mot kurdisk milits nord i Syria, ifølge det tyrkiske forsvarsdepartementet i Ankara. Siden Tyrkia invaderte Syria er flere titalls sivile drept på begge sider av grensen, ifølge eksilgruppa SOHR..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tyrkias, Syria, Ankara, Tyrkia, SOHR

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hevderå ha , drept, militssoldater
NRK - 18 Feb 20 kl. 18:59

Militssoldater drept i sammenstøt

I Den sentralafrikanske republikk er tolv militssoldater drept i sammenstøt med FN-soldater og regjeringsstyrker, opplyser myndighetene i landet. Kampene brøt da en gruppe soldater fra FPRC-militsen rykket inn i byen Birao søndag..

VG - 16 Oct 19 kl. 07:47

Tyrkia hevder å ha «nøytralisert» 637 kurdiske militssoldater i Syria

637 «terrorister» er drept, tatt til fange eller har overgitt seg som følge av Tyrkias militæroffensiv mot kurdisk milits nord i Syria, ifølge forsvarsdepartementet i Ankara..

NRK - 29 Dec 19 kl. 10:50

Minst 17 drept i av Taliban

Minst 17 regjeringsvennlige militssoldater er drept i et Taliban-angrep i Takhar-provinsen nord i Afghanistan, opplyser lokale myndigheter. I tillegg ble fire soldater skadet i angrepet natt til søndag, melder DPA, ifølge NTB..

NRK - 16 Oct 19 kl. 22:43

Hevder å ha drept 653 terrorister

Det tyrkiske forsvarsdepartementet hevder på Twitter at de har drept 653 terrorister i angrepene mot kurdisk milits nord i Syria. Ifølge eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights er minst 71 sivile, blant dem 21 barn, drept i offensiven..

Aftenposten - 29 Dec 19 kl. 10:40

Minst 17 drept i Taliban-angrep i Afghanistan

Minst 17 regjeringsvennlige militssoldater er drept i et Taliban-angrep i Takhar-provinsen nord i Afghanistan, opplyser lokale myndigheter..

Aftenposten - 29 Jun 19 kl. 08:19

Minst 25 drept i Taliban-angrep i Afghanistan

Minst 25 regjeringsvennlige militssoldater er drept i et Taliban-angrep i Baghlan-provinsen nord i Afghanistan, ifølge lokale talsmenn..

NRK - 28 Feb 20 kl. 14:16

Tyrkia med hevnangrep i Syria

Etter at 33 tyrkiske soldater ble drept i Idlib natt til fredag, har Tyrkia fått full støtte fra sine Nato-allierte. Tyrkia gjengjeldte angrepet etter få timer, og 16 syriske soldater og militssoldater ble drept i det tyrkiske gjengjeldelsesangrepet..

P4 - 16 Oct 19 kl. 22:58

Tyrkia hevder å ha drept over 600 terrorister

Det tyrkiske forsvarsdepartementet hevder de har drept 653 terrorister i angrepene mot kurdisk milits nord i Syria. Det opplyser de på Twitter. I følge eksilgruppen SOHR er flere av de drepte sivile, og 21 skal være barn..

VG - 03 Jan 20 kl. 02:58

Hevder Iran-topp ble drept i rakettangrep

Fredag ble flyplassen i Bagdad truffet av tre raketter. I angrepet hevder den irakiske militsen Hashd al-Shaabi at den iranske generalen Qasem Soleimani skal ha blitt drept..

P4 - 29 Oct 19 kl. 14:50

Har drept ny IS-topp

Etterfølgeren til IS-lederen Abu Bakr al-Baghdadi skal nå være drept av amerikanske styrker. Det hevder USAs president Donald Trump. Al-Baghdadi ble drept i helgen etter en amerikansk aksjon mot skjulestedet hans nordvest i Syria.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Dominic Cummings uttaler seg kl 17

Boris Johnson sin hardt pressede rådgiver Dominic Cummings skal møte pressen kl 17. Cummings skal ha kjørt 40 mil fra sitt hjem til Durham mens han var koronasyk. Flere i Storbritannia har i dag krevd hans avgang..

NRK - 15 minutter siden

Justisministeren varsler tiltak

Justisminister Monika Mæland varslet på dagens pressekonferanse at regjeringen vil stramme inn lovverket for å stanse arbeidslivskriminalitet og "dugnadsprofitører"..

NRK - 30 minutter siden

Russland vil bygge ny romstasjon

Russland planlegger å bygge ny romstasjon når den nåværende blir erklært ubrukelig om 7 til 10 år. Dagens romstasjon er bygget av USA og Russland og har vært i kontinuerlig drift de siste to tiårene..

NRK - 30 minutter siden

Europa gjenåpner

Spanske badestrender åpnes. Det samme gjør ferjetrafikken mellom greske øyer. Samtidig vil Italia åpne for turister.

NRK - 30 minutter siden

Legeerklæring gjenninføres

Fra 1. juni kan man ikke lenger kreve å bruke egenmelding de første 16 dagene av sykefraværet. Det gjelder også covid-19-relatert fravær.

NRK - 45 minutter siden

Island åpner treningssentere

Island nærmer seg full gjenåpning etter korona-nedstengningen. Nå åpnes barer og restauranter med opptil 200 gjester, samt treningssenteret med halv kapasitet. Island har 1804 smittede og 10 døde av covid-19..

NRK - 1 time siden

Nordøyvegen i Ålesund får støtte

Nordøyvegen vil få 60,5 millioner kroner årlig fra staten for å hjelpe til med nedbetalingen når den åpner. Veien skal åpne i 2022. Fylkeskommunen får utbetalt fergeavløsningsmidler for nominelle byggekostnader, minus bompenger og momskompensasjon..

NRK - 1 time siden

Demningsbrudd i Bergen henlegges

Statsadvokaten mener det ikke var noe straffbart forhold som lå bak demningsbristen som førte til evakuering og stenging av E39 i Bergen sommeren 2018..

NRK - 1 time siden

Spania opphever karantene 1.juli

Spanias turistminister Reyes Maroto opplyser at utlendinger kan bestille ferie i landet fra juli siden karanteneperioden trolig fjernes innen da.For øyeblikket må personer som ankommer Spania, oppholde seg i karantene. Det vil endres 1.

NRK - 1 time siden

Ett nytt dødsfall i Danmark

Der er bare registrert ett nytt koronarelatert dødsfall i Danmark det siste døgnet, og tallet på nye påviste smittetilfeller er det laveste på 73 dager. 563 koronasmittede er døde i Danmark, noe som tilsvarer ti per 100.000 innbyggere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt