P4 > Nyheter

Sunday, 07 June, 01:11

P4 - 23 May 20 kl. 07:25

Hertz søker konkursbeskyttelse

Bilutleieselskapet Hertz er konkurs i USA etter at de ikke klarte å bli enige med kreditorene om tilbakebetaling av gjelden på 19 milliarder dollar.
Selskapet opplyser i en pressemelding at de har blitt rammet hardt av koronaviruset.
Konkursen rammer ikke driften i Europa..
Les mer på P4


Les mer om:
Hertz, USA, Europa

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hertz, søker, konkursbeskyttelse
E24 - 23 May 20 kl. 08:09

Bilutleiegiganten Hertz ber om konkursbeskyttelse

Bilutleieselskapet Hertz søker om konkursbeskyttelse i USA etter at det ikke ble enighet med kreditorene om tilbakebetaling av gjelden på 19 milliarder dollar..

NRK - 23 May 20 kl. 05:27

Hertz begjært konkursbeskytttelse

Bilutleieselskapet Hertz begjærte konkursbeskyttelse i USA og Canada, meldte selskapet fredag. Koronapandemien førte til en brå nedgang i selskapets inntekter og fremtidige bestillinger. Europa, Australia og New Zealand er ikke inkludert i konkursen..

NRK - 23 May 20 kl. 05:27

Hertz begjært konkurs

Bilutleieselskapet Hertz begjærte konkurs og søker konkursbeskyttelse i USA og Canada, meldte selskapet fredag. Koronapandemien førte til en brå nedgang i selskapets inntektekter. Europa, Australia og New Zealand er ikke inkludert i konkursen..

E24 - 22 May 20 kl. 20:41

Hertz risikerer coronakonkurs: Aksjen faller tungt før deadline

Uten en ny avtale med långiverne, risikerer bilutleiegiganten Hertz å måtte søke konkursbeskyttelse. Fristen går ut ved midnatt fredag (amerikansk tid) og det er foreløpig ikke tegn til enighet, ifølge Bloomberg..

E24 - 23 May 20 kl. 08:09

Bilutleiegiganten Hertz konkurs – søker beskyttelse

Bilutleieselskapet Hertz er konkurs i USA etter at det ikke ble enighet med kreditorene om tilbakebetaling av gjelden på 190 milliarder kroner fredag..

NRK - 23 May 20 kl. 00:59

Hertz nær konkurs

Bilutleiefirmaet Hertz er på randen av konkurs som følge av koronapandemien, skriver The Wall Street Journal fredag kveld. Selskapet har forsøkt å finne en løsning sammen med långiverne, men har så langt ikke lykkes med det skriver avisen..

P4 - 23 May 20 kl. 07:25

Hertz konkurs i USA

Bilutleieselskapet Hertz er konkurs i USA etter at de ikke klarte å bli enige med kreditorene om tilbakebetaling av gjelden på 19 milliarder dollar. Selskapet opplyser i en pressemelding at de har blitt rammet hardt av koronaviruset. Konkursen rammer ikke driften i Europa..

NRK - 23 May 20 kl. 05:27

Hertz har begjært konkurs i USA

Bilutleieselskapet Hertz begjærte selskapet konkurs i USA og Canada, meldte selskapet fredag. Koronapandemien førte til en brå nedgang i selskapets inntekter og fremtidige bestillinger. Europa, Australia og New Zealand er ikke inkludert i konkursen..

E24 - 18 Feb 20 kl. 07:54

Speiderbevegelse søker konkursbeskyttelse

Ungdomsorganisasjonen Boy Scouts of America søker konkursbeskyttelse under chapter 11-ordningen i USA, fremgår det av en melding..

E24 - 28 May 20 kl. 15:20

Norsk eier av Jamie’s Italian søker om konkursbeskyttelse

Et av landets store restaurantkonserner har søkt om konkursbeskyttelse som første selskap under de nye konkursreglene..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Ikke smitte i Premier League

Heller ikke i den siste runden med koronatester av spillerne i Premier League, er det noen som har testet positivt. 1.195 spillere og ansatte ble testet torsdag og fredag.

P4 - 2 timer siden

- Skrevet feil norsk med vilje

- Trusselbrevet i Lørenskog-saken er skrevet feil norsk med vilje. Det tror den danske trusselbrevforskeren Tanya Karoli Christensen. Brevet, som ble funnet i boligen etter at Anne Elisabeth Hagen forsvant, er skrevet på gebrokkent norsk.

P4 - 2 timer siden

Nordmenn nektet innreise til Spania

Tolv nordmenn har blitt nektet innreise, etter å ha kommet til Alicante i Spania i dag. SAS har åpnet for flyvninger til Spania for folk med familie, statsborgerskap eller fast bosted i landet. Men turister får ikke lov til å reise inn i Spania før tidligst 1.

P4 - 2 timer siden

Mener Tegnell må gå

I Sverige mener lederen for Sverigedemokraterna, Jimmie Åkesson, at statsepidemiolog Anders Tegnell må gå av. Åkesson mener at den svenske koronastrategien er basert på løst forankrede antakelser og har mislyktes. Tegnell selv har erkjent at Sverige burde gjort mer for å bremse koronasmitten fra starten av utbruddet..

P4 - 2 timer siden

Vil ha penger til kreftpasienter

- Kreftpasienter som har ventet på behandling bør få øremerkede midler i statsbudsjettet for neste år. Det mener Frps Sylvi Listhaug. Aftenposten skrev denne uken at 320.

P4 - 2 timer siden

Dyrere jordbær

Koronakrisen gjør at det blir færre jordbør i butikkene i sommer, og bærene blir dyrere. På grunn av reiserestriksjoner har det vært vanskelig for mange bøndet å få tak i nok arbeidskraft. Fylkesleder i Oppland bondelag, Kristina Hegeg, sier til NRK at flere bønder har redusert produksjonen, og at det også har blitt dyrere og mer tungvint å produsere og høste jordbærene..

P4 - 2 timer siden

Stukket i Oslo

En perosn skal være stukket med en skarp gjenstand i Storgata i Oslo nå i kveld. Den skadde er kjørt til sykehus og tilstanden er ukjent. Politiet søker etter gjenringspersonen..

P4 - 3 timer siden

Sundby får ikke hjelp på Olympiatoppen

Langrennsløper Martin Johnsrud Sundby får ikke lenger hjelp på Olympiatoppen. 35-åringen er vraket fra landslaget, men var innstilt til et såkalt A-stipend på Olympiatoppen av Skiforbundet. Men dette har han nå fått avslag på, og dermed mister han tilgang til viktig fagpersonell frem mot VM til vinteren, melder NRK..

P4 - 3 timer siden

Demonstrasjoner i Brasil

Også i Brasil har det vært mange demonstrasjoner mot rasisme og politivold de siste dagene. Og tall fra Brasil viser at mørkhudede er i stort flertall blant dem som blir drept av politiet. Ifølge en rapport fra delstaten Rio er hele 78 prosent av de drepte mørke i huden, mens befolkningen utgjør 54 prosent av delstatens innbyggere, melder NRK.

P4 - 3 timer siden

Demonstranter ved Det hvite hus

Demonstranter samler seg nå i kveld, norsk tid, foran Det hvite hus i Washington D.C. Der har det vært demonstrasjoner mot politivold og rasisme i åtte dager, og ifølge Washington Post er dagens demonstrasjon ventet å bli den største.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt