VG > Økonomi

Thursday, 16 August, 12:03

VG - 10 Aug 18 kl. 04:03

Herjingen med nord

Troms og Finnmark har slått seg sammen, mot sammenslåing. Snart kan tilhengerne av reformen telles på en hånd..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Finnmark

Dele artikeln

3 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Herjingenmed , nord
Hegnar.no - 06 May 18 kl. 08:19

Luftambulansekrisen i nord bekymrer Høie

– En krevende situasjon, fastslår helseminister Bent Høie (H) om luftambulansetjenesten i nord. Han krever at Helse Nord rydder opp. .

P4 - 24 May 18 kl. 05:13

Nord-Korea truer med atomkrig

Snaut tre uker før det planlagte toppmøtet mellom Nord-Korea og USA, truer Nord-Korea med atomkrig. Det er uttalelser fra den amerikanske visepresidenten Mike Pence som har fått ledelsen i Nord-Korea til å se rødt. Tidligere i uken sa Mike Pence at Kim Jong Un måtte inngå en avtale om å droppe atomvåpen hvis han ville unngå å ende opp som Syria.

NRK - 20 Jun 18 kl. 07:11

Norge involvert i Nord-Korea-avtale

Joseph Yun, som fram til mars var USAs spesialutsending til Nord-Korea, bekrefter at Norge hadde en rolle i forhandlingene mellom USA og Nord-Korea. Yun møtte representanter fra Nord-Korea for ett år siden i Oslo, sier Yun på Oslo Forum, ifølge NTB..

NRK - 08 May 18 kl. 16:34

Helse Nord avviser inhabilitet

Styreleder Helse Nord RHF, Marianne Telle, har ikke på noe tdspunkt i anbudsprosessen fått informasjon om anbudet. I likhet med resten av styret i Helse Nord RHF, fikk hun informasjon etter at anbudet var avgjort, skriver Helse Nord i en pressemelding..

P4 - 29 May 18 kl. 13:13

Trump bekrefter møte med Nord-Korea

USA har nå satt sammen et team som skal delta på det planlagte møtet med Nord-Korea. Det opplyser president Donald Trump på Twitter. Han skriver videre at den tidligere etterretningssjefen i Nord-Korea nå er på vei til New York.

NRK - 30 May 18 kl. 06:09

Økt turisme i nord

Turistnæringen i nord går mot nok en god sommer, ifølge nord-norsk reiseliv. Vintersesongen som var ferdig i mars viser en økning på syv prosent mot året før, og reiselivsnæringen bekrefter at forventningene er store foran sommeren..

P4 - 25 May 18 kl. 14:44

Trump glad for Nord-Korea-svar

Donald Trump er glad for at Nord-Korea fremdeles ønsker å få til et møte med USA. I går avlyste Trump det planlagte toppmøtet med Nord-Koreas leder Kim Jong-un, og nordkoreanske myndigheter har svart med at de fortsatt er villige til å møtes. På Twitter nå i ettermiddag kaller Trump svaret fra Nord-Korea for varmt og produktivt..

P4 - 09 May 18 kl. 14:43

Tre amerikanere løslatt av Nord-Korea

Tre amerikanske fanger har blitt løslatt av Nord-Korea og er nå på vei til USA sammen med utenriksminister Mike Pompeo. Det skriver USAs president Donald Trump på Twitter. I følge presidenten skal de tre være i god form.

NRK - 30 Apr 18 kl. 00:10

Nord-Korea stiller klokka 5. mai

Nord-Korea vil gjøre tidssonen i landet lik Sør-Koreas 5. mai, opplyser landets regjering, ifølge Yonhap. Nord-Korea er i dag 30 minutter bak nabolandet..

NRK - 02 Aug 18 kl. 12:11

Hetebølge i Nord-Korea

Rekordhøye temperaturer har påført Nord-Koreas avlinger store skader i sommer. Regimet i det fattige landet ber innbyggerne om hjelp for å redde stumpene. I Nord-Koreas hovedstad Pyongyang ble det målt 37,8 grader onsdag, melder NTB..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Ut mot Det Nye: «Kjipe jenter og reale gutter!»

1950-tallet ringte: de vil ha sakene om «hvordan jenter blir mestere i å tilfredsstille gutter» tilbake..

VG - 2 timer siden

Ut mot magasinet «Det Nye»: Kjipe jenter!

1950-tallet ringte: de vil ha sakene om «hvordan jenter blir mestere i å tilfredsstille gutter» tilbake..

VG - 12 timer siden

Tre personer mistenkt for bilbrannene i Sverige – alle er tidligere dømt

Så langt er tre personer pågrepet for å stå bak de massive bilbrannene i Sverige tidligere denne uken. En av de mistenkte, en 19 år gammel mann, ble dømt til fengsel for kun én måned siden..

VG - 13 timer siden

Valutakrisen i Tyrkia: Turister i kø for å kjøpe luksusvarer

ISTANBUL (VG) Den tyrkiske liraen er nær kollaps. Her er fem ting du bør vite om krisen..

VG - 15 timer siden

Listhaug: – Frps fortjeneste at vi ikke har svenske tilstander

ARENDAL (VG): Sylvi Listhaug (Frp) angriper den svenske statsministeren etter flere bilbranner, og skylder på innvandringspolitikken. Hun hevder det er Frps fortjeneste at det ikke står like ille til i Norge..

VG - 16 timer siden

Bilbrannene i Sverige: Denne feilen kan avsløre gjerningspersonene

Personene som står bak bilbrannene i Sverige kan avsløres av blodspor..

VG - 20 timer siden

Sverigedemokratene: - Får uformell hjelp fra personer i Frp

ARENDAL (VG) Sverigedemokraten Aron Emilsson (28) sier at partiet hans får uformell hjelp fra Fremskrittspartiet til å lære hvordan partiet kan få mer makt i Sverige..

VG - 21 timer siden

Alt klart for flere amerikanske soldater i Norge

Formalitetene er nå ryddet av veien for at antallet amerikanske soldater i såkalt rotasjonsbasert trening i Norge kan økes til 700 og ordningen forlenges..

VG - 22 timer siden

Aktor la ned påstand om fire års fengsel for voldtektstiltalt Molde-spiller

ROMSDAL TINGRETT (VG) Påtalemyndigheten mener det er funnet bevist at Molde-spilleren hadde samleie med en kvinne som ikke kunne motsette seg dette fordi hun sov..

VG - 23 timer siden

Hevder at familiemedlem truet med å knuse Molde-spillers kneskål med balltre

Ifølge daglig leder i Molde fotballklubb fikk han i fjor sommer en truende samtale hvor et familiemedlem av den fornærmede sa at klubben skulle få et «helvete» i kampen mot Rosenborg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt