VG > Økonomi

Monday, 22 October, 08:18

VG - 10 Aug 18 kl. 04:03

Herjingen med nord

Troms og Finnmark har slått seg sammen, mot sammenslåing. Snart kan tilhengerne av reformen telles på en hånd..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Finnmark

Dele artikeln

179 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Herjingenmed , nord
Hegnar.no - 06 May 18 kl. 08:19

Luftambulansekrisen i nord bekymrer Høie

– En krevende situasjon, fastslår helseminister Bent Høie (H) om luftambulansetjenesten i nord. Han krever at Helse Nord rydder opp. .

P4 - 24 May 18 kl. 05:13

Nord-Korea truer med atomkrig

Snaut tre uker før det planlagte toppmøtet mellom Nord-Korea og USA, truer Nord-Korea med atomkrig. Det er uttalelser fra den amerikanske visepresidenten Mike Pence som har fått ledelsen i Nord-Korea til å se rødt. Tidligere i uken sa Mike Pence at Kim Jong Un måtte inngå en avtale om å droppe atomvåpen hvis han ville unngå å ende opp som Syria.

NRK - 08 May 18 kl. 16:34

Helse Nord avviser inhabilitet

Styreleder Helse Nord RHF, Marianne Telle, har ikke på noe tdspunkt i anbudsprosessen fått informasjon om anbudet. I likhet med resten av styret i Helse Nord RHF, fikk hun informasjon etter at anbudet var avgjort, skriver Helse Nord i en pressemelding..

NRK - 20 Jun 18 kl. 07:11

Norge involvert i Nord-Korea-avtale

Joseph Yun, som fram til mars var USAs spesialutsending til Nord-Korea, bekrefter at Norge hadde en rolle i forhandlingene mellom USA og Nord-Korea. Yun møtte representanter fra Nord-Korea for ett år siden i Oslo, sier Yun på Oslo Forum, ifølge NTB..

P4 - 29 May 18 kl. 13:13

Trump bekrefter møte med Nord-Korea

USA har nå satt sammen et team som skal delta på det planlagte møtet med Nord-Korea. Det opplyser president Donald Trump på Twitter. Han skriver videre at den tidligere etterretningssjefen i Nord-Korea nå er på vei til New York.

NRK - 30 May 18 kl. 06:09

Økt turisme i nord

Turistnæringen i nord går mot nok en god sommer, ifølge nord-norsk reiseliv. Vintersesongen som var ferdig i mars viser en økning på syv prosent mot året før, og reiselivsnæringen bekrefter at forventningene er store foran sommeren..

P4 - 25 May 18 kl. 14:44

Trump glad for Nord-Korea-svar

Donald Trump er glad for at Nord-Korea fremdeles ønsker å få til et møte med USA. I går avlyste Trump det planlagte toppmøtet med Nord-Koreas leder Kim Jong-un, og nordkoreanske myndigheter har svart med at de fortsatt er villige til å møtes. På Twitter nå i ettermiddag kaller Trump svaret fra Nord-Korea for varmt og produktivt..

P4 - 09 May 18 kl. 14:43

Tre amerikanere løslatt av Nord-Korea

Tre amerikanske fanger har blitt løslatt av Nord-Korea og er nå på vei til USA sammen med utenriksminister Mike Pompeo. Det skriver USAs president Donald Trump på Twitter. I følge presidenten skal de tre være i god form.

NRK - 30 Apr 18 kl. 00:10

Nord-Korea stiller klokka 5. mai

Nord-Korea vil gjøre tidssonen i landet lik Sør-Koreas 5. mai, opplyser landets regjering, ifølge Yonhap. Nord-Korea er i dag 30 minutter bak nabolandet..

NRK - 02 Aug 18 kl. 12:11

Hetebølge i Nord-Korea

Rekordhøye temperaturer har påført Nord-Koreas avlinger store skader i sommer. Regimet i det fattige landet ber innbyggerne om hjelp for å redde stumpene. I Nord-Koreas hovedstad Pyongyang ble det målt 37,8 grader onsdag, melder NTB..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Uklokt abort-vedtak

Abortloven er det beste kompromisset vi kan få på området. AUFs nye abortvedtak truer enigheten..

VG - 3 timer siden

Morgenoppdatering 22.10.18

Dette er noe av det viktigste som skjedde mens du sov..

VG - 12 timer siden

Drapsmistenkte Makaveli Lindén: Skal ha blitt løslatt for to måneder siden

UPPSALA (VG) 20-åringen som er siktet for drapet på Heikki Bjørklund Paltto skal ha vært etterlyst i Sverige siden 18. oktober..

VG - 14 timer siden

Saudi-Arabia: Drapet på Khashoggi var en fryktelig feiltakelse

Saudi-Arabias utenriksminister kaller drapet på Jamal Khashoggi en «fryktelig feiltakelse», men hevder at kronprins Mohammed bin Salman ikke visste om det..

VG - 17 timer siden

Skrev boken om Rønneberg: – Britene oppdaget det unike ledertalentet i ham

Den storvokste unggutten fra Norge var bare 23 år gammel, men britene så et uvanlig talent i ham. Han ble valgt til å lede den spektakulære og høyst risikable sabotasjeaksjonen mot tyskernes tungtvannsanlegg på Vemork..

VG - 20 timer siden

Nok et nederlag for Hareide: Bare 27 prosent av KrF Kvinner støtter ham

Den nye lederen i KrF Kvinner, Oddbjørg Minos, vil ikke følge partileder Knut Arild Hareide. Det er det bare 27 prosent av KrF Kvinner som vil..

VG - 19 timer siden

Khashoggi hardt ut mot mektig kronprins rett før sin død

Rett før han døde, kritiserte Jamal Khashoggi Saudi-Arabias mektige kronprins Mohammed bin Salman i et intervju med Newsweek..

VG - 19 timer siden

Fiskebåtforliset: – Bølger slo inn i båten og stanset motoren

De overlevende fra fiskebåtforliset i Gloppefjorden lørdag kveld har fortalt at bølger slo inn i båten og stanset motoren – og da kom et enda mer vann inn i båten..

VG - 22 timer siden

Cowboyer og indianere

I to og et halvt år har Donald Trump foraktfullt kalt den progressive senatoren Elisabeth Warren for «Pochahontas». Denne uken sørget hun for at han kom til å fortsette med det..

VG - Igår: 00:03

Varsler nytt intenst regnvær over Vestlandet mandag kveld

Det regner kraftig over Vestlandet søndag formiddag, og nå ser det ut til at enda en ny omgang med kraftig regn kommer inn mandag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt