VG > Økonomi

Monday, 21 January, 17:24

VG - 10 Aug 18 kl. 04:03

Herjingen med nord

Troms og Finnmark har slått seg sammen, mot sammenslåing. Snart kan tilhengerne av reformen telles på en hånd..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Finnmark

Dele artikeln

179 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Herjingenmed , nord
Hegnar.no - 06 May 18 kl. 08:19

Luftambulansekrisen i nord bekymrer Høie

– En krevende situasjon, fastslår helseminister Bent Høie (H) om luftambulansetjenesten i nord. Han krever at Helse Nord rydder opp. .

P4 - 24 May 18 kl. 05:13

Nord-Korea truer med atomkrig

Snaut tre uker før det planlagte toppmøtet mellom Nord-Korea og USA, truer Nord-Korea med atomkrig. Det er uttalelser fra den amerikanske visepresidenten Mike Pence som har fått ledelsen i Nord-Korea til å se rødt. Tidligere i uken sa Mike Pence at Kim Jong Un måtte inngå en avtale om å droppe atomvåpen hvis han ville unngå å ende opp som Syria.

NRK - 20 Jun 18 kl. 07:11

Norge involvert i Nord-Korea-avtale

Joseph Yun, som fram til mars var USAs spesialutsending til Nord-Korea, bekrefter at Norge hadde en rolle i forhandlingene mellom USA og Nord-Korea. Yun møtte representanter fra Nord-Korea for ett år siden i Oslo, sier Yun på Oslo Forum, ifølge NTB..

NRK - 08 May 18 kl. 16:34

Helse Nord avviser inhabilitet

Styreleder Helse Nord RHF, Marianne Telle, har ikke på noe tdspunkt i anbudsprosessen fått informasjon om anbudet. I likhet med resten av styret i Helse Nord RHF, fikk hun informasjon etter at anbudet var avgjort, skriver Helse Nord i en pressemelding..

NRK - 12 Nov 18 kl. 08:23

Havet er viktigere for Nord-Norge

Ingen er så avhengig av havet som folk i nord. 27 prosent av verdiskapingen i Nord-Norge kommer fra havet, men på verdensbasis er verdiskapningen bare 2,5 prosent. Temaet skal diskuteres på konferansen Agenda Nord-Norge, som starter i dag i Lofoten..

P4 - 29 May 18 kl. 13:13

Trump bekrefter møte med Nord-Korea

USA har nå satt sammen et team som skal delta på det planlagte møtet med Nord-Korea. Det opplyser president Donald Trump på Twitter. Han skriver videre at den tidligere etterretningssjefen i Nord-Korea nå er på vei til New York.

NRK - 30 May 18 kl. 06:09

Økt turisme i nord

Turistnæringen i nord går mot nok en god sommer, ifølge nord-norsk reiseliv. Vintersesongen som var ferdig i mars viser en økning på syv prosent mot året før, og reiselivsnæringen bekrefter at forventningene er store foran sommeren..

P4 - 25 May 18 kl. 14:44

Trump glad for Nord-Korea-svar

Donald Trump er glad for at Nord-Korea fremdeles ønsker å få til et møte med USA. I går avlyste Trump det planlagte toppmøtet med Nord-Koreas leder Kim Jong-un, og nordkoreanske myndigheter har svart med at de fortsatt er villige til å møtes. På Twitter nå i ettermiddag kaller Trump svaret fra Nord-Korea for varmt og produktivt..

P4 - 09 May 18 kl. 14:43

Tre amerikanere løslatt av Nord-Korea

Tre amerikanske fanger har blitt løslatt av Nord-Korea og er nå på vei til USA sammen med utenriksminister Mike Pompeo. Det skriver USAs president Donald Trump på Twitter. I følge presidenten skal de tre være i god form.

NRK - 30 Apr 18 kl. 00:10

Nord-Korea stiller klokka 5. mai

Nord-Korea vil gjøre tidssonen i landet lik Sør-Koreas 5. mai, opplyser landets regjering, ifølge Yonhap. Nord-Korea er i dag 30 minutter bak nabolandet..

Fler nyheter fra VG

VG - 10 minutter siden

May: Avviser ny folkeavstemning

LONDON (VG) En mer samarbeidsvillig Theresa May kom i ettermiddag til Underhuset for å legge frem en plan B. Hun avviser fortsatt en ny folkeavstemning om utmeldingen fra EU..

VG - 3 timer siden

Kilder til VG: Tybring-Gjedde blir ny Frp-statsråd

Frp-statssekretær Ingvil Smines Tybring-Gjedde (53) blir trolig utnevnt til statsråd, ifølge VGs opplysninger. Mandag ettermiddag ligger det an til at hun skal til Justisdepartementet, med ansvar for beredskap..

VG - 6 timer siden

Det handler om politikk, ikke taktikk

Det er oppsiktsvekkende at vi i 2019 skal få en regjering i Norge som svekker kvinners historisk opparbeidede selvbestemmelse til abort..

VG - 9 timer siden

Fremtiden til Oslo Børs må sikres ved salg

Vi har tillit til at aktørene som nå jobber med fremtidig eierskap av Oslo Børs håndterer de pågående prosessene på god måte, men det er avgjørende at norsk næringsliv får tilgang på risikovillig kapital..

VG - 20 timer siden

Giuliani: Trump diskuterte byggeprosjekt i Moskva fram til presidentvalget

Advokat Rudy Giuliani åpner for at president Donald Trump og tidligere advokat Michael Cohen kan ha diskutert Cohens omstridte vitnemål i kongressen..

VG - Igår: 16:33

Kommune ber barn slette «mobbeapp»: – Enkelte har blitt grovt uthengt

Skoler i Halden kommune har sett tilfeller av grov hets, og seksualisert og vulgært språk, i appen som benyttes av barn helt ned i barneskolealder..

VG - Igår: 07:56

En person omkommet etter brann i Sogndal

En mann i 70-årene er bekreftet omkommet og 18 personer er evakuert etter at det brøt ut en brann i en blokk i Sogndal sentrum natt til søndag..

VG - Igår: 07:40

VG Mener: Må kjempe for rettigheter

Det er én god og én dårlig nyhet i årsrapporten fra Human Rights Watch (HRW). Den dårlige er nye omfattende brudd på menneskerettighetene. Den gode er at det er blitt et sterkere engasjement for å forsvare disse grunnleggende verdiene..

VG - Igår: 23:30

Politiet etterforsker mulig bilbombe i Nord-Irland

Politiet i Nord-Irland etterforsker en mulig bilbombe utenfor et rettslokale i byen Londonderry. Ingen skal være skadet..

VG - Igår: 21:03

Trump med nytt tilbud til demokratene for å stoppe «shutdown»

President Donald Trump åpner opp for nye forslag for å løse budsjettkonflikten mellom republikanerne og demokratene, men viker ikke fra kravet sitt om å bygge den omstridte grensemuren..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt