E24 > Økonomi

Lørdag, 26 September, 11:19

E24 - 26 jan. 20 kl. 12:52

Her kan fiskerne tjene 30.000 kroner dagen

Fiskelukten har begynt å bre seg i nord, der kystfiskerne står klare til å dra inn gode penger. På gode turer kan de dra inn en ukelønn og vel så det..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Herkan , fiskerne, tjene, 30.000, kronerdagen
NRK - 18 des. 19 kl. 03:36

Russland arresterte japanske båter

Russland har beslaglagt fem japanske fiskebåter og anholdt mannskapet som fisket ved en omstridt øygruppe. Japan sier fiskerne ikke har gjort noe galt og ber om at de blir satt fri. Russland sier fiskerne er mistenkt for brudd på fiskeavtaler..

P4 - 15 mai 20 kl. 06:13

Funnet etter seks uker til havs

To fiskere er funnet etter å ha drevet rundt på Stillehavet i seks uker i en liten båt. Fiskerne dro opprinnelig ut fra en av Marshalløyene 2. april, men fikk motorstans mens de drev i sterk vind og sjø.

P4 - 19 sep. 20 kl. 22:50

Kan tjene årslønn på Facebook-gruppe

En person som styrer en gruppe for såkalt kompiskjøring i drammensområdet, kan tjene rundt en halv million kroner på det. I gruppen kan folk tilby seg å kjøre, eller å bli kjørt, dit man trenger. Og administratoren har bedt gruppemedlemmene om å betale en medlemsavgift på frem kroner i måneden, eller 50 kroner i året.

NRK - 11 nov. 19 kl. 09:47

Norge vil tjene mer enn Australia

Den norske stat kommer til å tjene 2,4 milliarder kroner mer på olje- og gassproduksjonen til Equinor i Australbukta enn den australske stat, ifølge ny rapport fra Australia Institute..

Aftenposten - 11 nov. 19 kl. 09:50

Rapport: Norge vil tjene mer enn Australia på oljeboring i Australbukta

Den norske stat kommer til å tjene 2,4 milliarder kroner mer på olje- og gassproduksjonen i Australbukta enn den australske stat, ifølge ny rapport..

VG - 18 des. 19 kl. 11:22

«25 under 25»: – Uetisk å tjene penger på å påføre andre smerte

Når jeg ser på MMA-kamper minner det meg om gladiatorer fra Romerrikets historie. Men er det etisk riktig å gå inn i et bur og slå hverandre til den andre ikke klarer å bevege seg? Og tjene penger på det?.

P4 - 11 mars 20 kl. 18:09

Grande: - En stor ære å få tjene Venstre

-Det har vært en ære å få tjene Venstre. Det sier Trine Skei Grande i et brev til medlemmene i partiet etter at hun i dag offentliggjorde at hun trekker seg som Venstre-leder og fra regjeringen. Grande sier hun er klar for å jobbe videre, men at det skal hun gjøre fra Stortinget.

NRK - 29 mars 20 kl. 12:31

Mafia vil tjene penger på korona

Når slike ting som koronaviruset dukker opp, er mafiaen der med en gang. – Målet deres er å tjene store penger raskt, og pandemien har skapt perfekte forhold, sier Michael Franzese, tidligere medlem av mafiagruppen Cosa Nostra i New York til Forbes..

E24 - 12 mai 20 kl. 11:08

Regjeringen endrer ikke oljepakken: Tror staten vil tjene 14 milliarder

Oljenæringen og regjeringen er uenige om hva slags tiltak som må til for å hindre en full oppbremsing på norsk sokkel. Regjeringen anslår at staten vil tjene milliardbeløp på deres egen pakke..

P4 - 08 juni 20 kl. 12:18

Vil gjøre det lettere å tjene på private barnehager

Flertallet på Stortinget vil gjøre det lettere å tjene penger på private barnehager. De ønsker at de private barnehagene fritt skal kunne disponere sine overskudd, mens de i dag kun kan ta et rimelig utbygtte fra investeringer, melder NRK. Arbeiderpartiet frykter dette vil gjøre at mindre penger blir brukt på å skape gode barnehager..

Fler nyheter fra E24

E24 - 15 minutter siden

Hvordan ble det toppleder av skoledropout Birgit Liodden?

Hun sluttet på skolen som 16-åring og ville aller helst jobbe med hest – leder, det skulle hun ikke bli. Shippingbransjen ville det annerledes..

E24 - 1 time siden

Ekspressbusser får mer krisestøtte – 100 nye millioner i 2021

Regjeringen blar opp 100 millioner kroner neste år og forlenger hjelpen til kriserammede ekspressbusselskaper..

E24 - 1 time siden

Danmark tilbyr seg å lede oppdrag i Hormuzstredet

Danmark ønsker å lede EUs patruljering av Hormuzstredet i Midtøsten for å sikre skipstrafikken og forebygge konflikt..

E24 - 2 timer siden

Amerikanske medier: Trump har valgt Barrett til Høyesterett

USAs president Donald Trump har bestemt seg for at han vil ha Amy Coney Barrett (48) som den nye dommeren i Høyesterett, melder flere amerikanske medier..

E24 - 2 timer siden

Undersøkelse: En av fem bekymret for privatøkonomien

850.000 nordmenn er bekymret for privatøkonomien på grunn av coronakrisen. Unge er mer bekymret enn eldre, og bekymringene er ikke grunnløse, sier økonom..

E24 - 2 timer siden

Oslo kommune får refs av Arbeidstilsynet

Arbeidstilsynet fant brudd på arbeidsmiljøloven i alle etater og bydeler de undersøkte i Oslo, unntatt én. Nå krever de at kommunen rydder opp..

E24 - 2 timer siden

Fortsatt ingen kontakt mellom partene – busstreiken trappes opp lørdag

Lørdag går ytterligere 4.500 bussjåfører i sju fylker ut i streik. Det er fortsatt ikke kontakt mellom arbeidstakere og arbeidsgivere..

E24 - 14 timer siden

Markant oppgang på Wall Street – tek-hopp sendte Nasdaq opp over to prosent

To av de tre hovedindeksene på Wall Street åpnet ned fredag etter å ha hentet inn noe av onsdagens tap torsdag. Etter en times handel hadde de imidlertid snudd. Ved stenging er oppgangen markant..

E24 - 13 timer siden

Utfordrer Ap om økt eksport: – Hvor skal kraften komme fra?

Vindbransjens organisasjon Norwea utfordrer Ap på hvor de skal hente kraften til å nå målet om å øke fastlandseksporten med 50 prosent. – Mer fornybar energi, svarer Terje Aasland (Ap)..

E24 - 14 timer siden

Markant oppgang på Wall Street

To av de tre hovedindeksene på Wall Street åpnet ned fredag etter å ha hentet inn noe av onsdagens tap torsdag. Etter en times handel hadde de imidlertid snudd. Klokken 21 er oppgangen markant..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt