Aftenposten > Nyheter

Onsdag, 23 September, 10:46

Aftenposten - 09 des. 19 kl. 05:31

Her går turistene ved krateret minutter før utbruddet - minst fem er døde og flere savnet

Færre enn 50 personer skal ha vært på eller ved en ubebodd vulkansk øy på New Zealand som fikk utbrudd mandag. Minst fem personer er døde, flere andre er skadet og flere er ikke gjort rede for..
Les mer på Aftenposten Bilden deled av Aftenposten via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
New Zealand

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Her, går, turistene, ved, krateret, minutter, før, utbruddetminst , fem er døde og flere savnet
VG - 16 juli 20 kl. 18:09

De tyske turistene er på plass i Norge: – Godt å være tilbake i Oslo

De første tyske turistene har torsdag kommet i land med båten fra Kiel. Turistene ble møtt av flagg og velkomstbannere på kaia. – Hjertevarmende, mener en av turistene..

NRK - 16 mars 20 kl. 21:19

Ber turistene dra hjem

Kommunene i Lofoten sender ut SMS til turister og ber dem dra hjem. Korona-frykt gjør at kommunene i Lofoten sender ut sms og ber turistene om å forlate regionen. Men å tvinge turistene ut av Lofoten fikk de ikke lov til..

P4 - 05 juli 20 kl. 23:06

Turister måtte hjelpes ned fra fjellet

To turister på fjelltur ved Moskenes i Nordland måtte hjelpes ned av Røde Kors etter at de gikk seg fast i bratt terreng. I følge politiet i Nordland befant turistene seg mellom Djupfjorden og Auserdalsvatnet. Nå er turistene trygt nede igjen, melder politiet..

P4 - 19 des. 19 kl. 19:04

Får lite cruiseinntekter

Nesten alle inntektene fra cruiseturister som besøker Norge går til cruiserederiene. En ny undersøkelse fra Innovasjon Norge viser at rederiene sitter igjen med hele 92 prosent av alt turistene legger igjen, skriver Aftenposten. Og selv om antall crusiturister har økt, tjener norsk økonomi mindre på dem.

P4 - 15 jan. 20 kl. 06:15

Avførende turister deporteres

Peru tar ikke lett på turister som gjør fra seg på hellige steder. De fem turistene som nylig ble pågrepet for å ha bæsjet i et hellig tempel i Machu Picchu-ruinene blir nå deportert ut av landet. Turistene skal også ha gjort annet skadeverk, og en kan også vente seg rettforfølgelse, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 26 mars 20 kl. 10:46

Alle Ving-turistene hjemme igjen

Ving har nå hentet hjem alle turistene sine. Over 23.000 nordiske gjester er hentet fra 55 ulike land i løpet av en uke, opplyser reiseselskapet.

NRK - 20 mai 20 kl. 06:28

Ber turistene komme tilbake

Turistnæringen i den italienske byen, Venezia, ber turistene komme tilbake for å redde folks levebrød. Turismen utgjør 13 prosent av Italias bruttonasjonalprodukt, og ifølge turistsjef Paola Mar jobber 65 prosent av Venezias befolkning med turisme..

Klartale - 05 juni 20 kl. 15:06

Tar tilbake byen sin uten alle turistene

Hvert år besøker ti millioner turister Barcelona i Spania. Nå er turistene borte som følge av korona-viruset. Det er mange i byen glade for..

P4 - 09 juni 20 kl. 15:15

Turistene på vei tilbake til Kypros

Nå begynner turistene å komme tilbake til Kypros. I dag landet flere fly med turister på øya, de første siden landet ble koronastengt 21. mars.

NRK - 15 juli 20 kl. 12:55

De første turistene ankommer Norge

Nå kommer de første turistene til Norge etter koronavåren. Fra onsdag kan nordmenn reise til de fleste Schengen- og EØS-land uten å måtte gå i karantene. Turister fra disse landene kan også komme til Norge..

Fler nyheter fra Aftenposten

Aftenposten - 1 time siden

Real Madrid bekrefter: Ødegaards andre koronatest var negativ

Tirsdag kveld meldte flere spanske medier at Martin Ødegaard (21) hadde avlagt en positiv koronatest. Nå bekrefter Real Madrid at den andre testen til nordmannen var negativ..

Aftenposten - 15 minutter siden

En skole for alle – også femåringene?

Fleksibel skolestart er overmodent for forsøk..

Aftenposten - 30 minutter siden

Andreas Martinsen tilbake i Lillehammer

Andreas Martinsen (30) er tilbake i Lillehammer-drakten etter åtte år. Onsdag ble han presentert på en pressekonferansen i OL-byen..

Aftenposten - 45 minutter siden

96 ansatte mister jobben på grensehandelsbutikker

Ansatte på Maximat og Nordby Supermarket sies opp etter at coronakrisen har satt en stopper for grensehandelen..

Aftenposten - 2 timer siden

Tilsynet ga Espresso House tre måneder - har ikke fulgt opp

Kaffekjeden foreslo selv en handlingsplan for å ta tak i problemene. Arbeidstilsynet ga grønt lys, og siden har det vært stille..

Aftenposten - 45 minutter siden

Adressa sender RBKs skjebnekamp i Europa

RBK møter tyrkiske Alanyaspor torsdag kveld. Adressa sender direkte fra kl 18.15..

Aftenposten - 1 time siden

Real Madrid bekrefter: Ødegaards andre koronatest er negativ

Tirsdag kveld meldte flere spanske medier at Martin Ødegaard (21) hadde avlagt en positiv koronatest. Nå bekrefter Real Madrid at den andre testen til nordmannen er negativ..

Aftenposten - 1 time siden

Sykehus: Navalnyj kan bli helt frisk

Den russiske opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj er utskrevet fra sykehuset, og har muligheter til å bli helt frisk, opplyser Charité-sykehuset i Berlin..

Aftenposten - 1 time siden

Marca: Ødegaards andre koronatest er negativ

Tirsdag kveld meldte flere spanske medier at Martin Ødegaard (21) hadde avlagt en positiv koronatest. Nå skriver avisen Marca at nordmannens andre test er negativ..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt