VG > Økonomi

Tirsdag, 14 Juli, 15:06

VG - 03 juni 20 kl. 20:27

Her går jordraset i Alta: – Jeg løp for livet

Jan Egil Bakkeby måtte flykte for livet da han plutselig hørte det begynte å knake i hytta. Kort tid etter ble han vitne til at hele bygningen ble skylt på land..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Egil Bakkeby, Alta

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Her, går, jordraseti , Alta, Jeg, løp, for, livet
NRK - 04 juni 20 kl. 05:48

Tar tid før det er trygt

Det vil ta lang tid før det er trygt å oppholde seg i rasområdet ved Talvik i Alta. Det sier distriktsingeniør Anders Bjordal i NVE, etter det store jordraset onsdag. Bjordal tror det vil fortsette å rase i rasområdet i flere dager.

P4 - 11 juni 20 kl. 18:27

Utvider ferdselsforbud etter ras

Det er livsfarlig å bevege seg i området der det store jordraset gikk i Alta forrige uke. Det opplyser Finnmark politidistrikt til Altaposten etter at det er funnet mer kvikkleire i grunnen. Og de utvider nå ferdselsforbudet til å gjelde ut juni.

NRK - 03 juni 20 kl. 17:26

Seks bygninger skylt på sjøen

Flere jordras har gått i Alta. Politiet evakuerer nå en bolig hvor det skal oppholde seg personer. Seks bygninger er skylt på sjøen.

P4 - 16 feb. 20 kl. 13:12

Ras på Osterøy gikk over to veier

Det store jordraset som ble utløst på Osterøy nordøst for Bergen i natt har gått over to veier. Jordraset har tatt med seg flere trær, store steiner og autovernet og sperre både fylkesveien og en kommunal vei like ved Kallestad bro. Flere bygder er isolert av raset, og vil trolig være det en stund ettersom urolige masser og mye varslet nedbør gjør at opprydningen ikke starter i dag..

NRK - 19 juni 20 kl. 12:19

Brannfare i Alta denne helgen

På lørdag og søndag vil det være svært tørr skog og mark som fører til ekstra stor brannfare i Alta, det skriver Altaposten. Det er meldt om høye temperaturer denne helgen. I den sammenheng er det stasjonert et brannhelikopter i beredskap i Alta.

VG - 10 juli 20 kl. 21:22

Gamsten matchvinner i Alta-debuten

(Alta - Tromsdalen 1–0) I en alder av 38 år vil Morten Gamst Pedersen gi noe tilbake til fylket sitt. Drømmen om å rykke opp med Alta fikk en god start - ettersom han ble matchvinner i sin første kamp for klubben.

Dagbladet - 06 juni 20 kl. 13:51

Nytt ras i Alta

Et ras i Alta har tatt gamle E6..

Klartale - 08 juni 20 kl. 09:59

Skole i Alta stengt som følge av flom

En grunnskole i Alta er stengt. Årsaken er den store flommen i Finnmark..

P4 - 21 juni 20 kl. 17:47

Alvorlig MC-ulykke i Alta

En mann er alvorlig skadd etter en motorsykkelulykke på E6 i Alta i ettermiddag. Mannen skal være bevisst, opplyser politiet i Finnmark. Bakgrunnen for ulykken er ikke klar..

NRK - 21 juni 20 kl. 16:26

MC-ulykke i Alta

Nødetatene rykker ut til en alvorlig MC-ulykke i Langfjorden i Alta, melder politiet. – Vi har ikke detaljer om skadeomfang enda. Vår oppfatting er at det kun er én motorsykkel involvert, sier operasjonsleder, Leo Johansen..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Roser Solskjærs utvikling som United-sjef: – Han er ikke lenger Molde-manageren

Ole Gunnar Solskjær fremstår nå som «en million mil» forskjellig fra det han var da han kom til Manchester United fra jobben som Molde-sjef..

VG - 2 timer siden

Tenåringer siktet for drapet på rapper

Fire tenåringer i alderen 15 til 19 år er nå siktet for drapet på rapperen «Pop Smoke»..

VG - 4 timer siden

Tommy Wirkola og Kamilla Alnes blir foreldre

Paret har delt nyheten om familieforøkelse på Instagram..

VG - 6 timer siden

Hun bestemmer!

Enhver kvinne skal ha rett til å utøve sitt privatliv, selv kunne velge partnere, og selv avgjøre hvorvidt hun vil gifte seg og ha barn. Vi skal fortsette å jobbe sammen og være tydelige utad. Vårt budskap er klart: Hun bestemmer!.

VG - 9 timer siden

Økning i fartsbøter til norske sommerbilister

Det ble skrevet ut mange hundre flere fartsbøter til norske bilister forrige uke enn på samme tid i fjor. UP-sjefen ber folk slippe trykket på gasspedalen..

VG - 19 timer siden

Naya Rivera bekreftet død - hylles av «Glee»-kollegene

Naya Rivera (33) ble mandag funnet død i innsjøen Lake Piru, hvor det har foregått omfattende søk etter henne siden forrige onsdag..

VG - 15 timer siden

Real Madrid stormer mot ligagull etter ny seier

(Granada – Real Madrid 1–2) Bare en fullstendig kollaps kan forhindre at årets La Liga-tittel havner i Madrid. Men det holdt bare så vidt mot Granada..

VG - 16 timer siden

Manchester United mistet seieren i blodig overtidsdrama: – Det verste tidspunktet

(Manchester United - Southampton 2–2) Manchester United var på vei mot sin femte strake ligaseier, og var oppe på 3. plass, så utlignet Southamptons Michael Obafemi seks minutter på overtid..

VG - 16 timer siden

Manchester United mistet seieren i blodig overtidsdrama

(Manchester United - Southampton 2–2) Manchester United var på vei mot sin femte strake ligaseier, og opp på 3. plass, så utlignet Southamptons Michael Obafemi seks minutter på overtid..

VG - 17 timer siden

Loe snakker ut: Gir bort «Bjerketvedt-pengene»

Erik Loe (63) fikk 150.000 kroner av Norges Fotballforbund fordi han følte seg krenket av generalsekretær Pål Bjerketvedt (60). Nå gir han pengene videre til kvinnefotballen i Stabæk..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt