Dagbladet > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 00:29

Dagbladet - 26 jan. 21 kl. 17:54

Her avsløres mutantviruset

Mens det hersker usikkerhet rundt utbruddet av den britiske mutasjonen av coronaviruset i Nordre Follo, har Oslo universitetssykehus kastet seg inn i jakten..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nordre Follo, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Her, avsløres, mutantviruset
NRK - 22 jan. 21 kl. 19:40

Nye tilfeller av mutantviruset

Det er bekreftet fire nye tilfeller av mutantviruset i Nordre Follo. Det sa kommuneoverlege Kerstin Johnsen Myhrvold i formannskapsmøtet i kveld. Risikoen for videre spredning er stor, sier kommuneoverlegen..

NRK - 01 feb. 21 kl. 17:27

Oslo har kontroll på mutantviruset

Helsebyråd i Oslo, Robert Steen sier man nå har kontroll på det britiske mutantviruset i Oslo. Det er påvist 61 tilfeller av denne virusmutanten, alle utenom 6 har avklart smittevei. De seks som ikke er avklart er ikke ferdig etterforsket..

VG - 03 feb. 21 kl. 18:03

FHI om mutantviruset: – Kan ha bidratt til misforståelser

Folkehelseinstituttet kan ha bidratt til misforståelse om håndteringen av det britiske mutantviruset, sier Camilla Stoltenberg til NRK. Norge kan kan slå ned viruset, mener hun..

E24 - 30 jan. 21 kl. 09:11

Anbefaler at tiltakene videreføres i én uke

Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet anbefaler at det gradvis lempes på tiltakene, men foreslår enkelte lettelser for barn og unge. Saken oppdateres. Helsedirektoratet og FHI anbefaler gradvis lemping av tiltakene i Oslo-regionen.

VG - 09 feb. 21 kl. 00:00

Les dagens VG her!

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad frykter det sørafrikanske mutantviruset kan bli det dominerende i Norge. Les hva som er så spesielt med denne virusvarianten, og hvorfor det kan endre din hverdag – igjen..

Dagbladet - 22 jan. 21 kl. 12:19

Mutantvirus i Nordre Follo

Det britiske mutantviruset har fått spre seg i kommunen, som nå innfører en full nedstenging..

Dagbladet - 22 jan. 21 kl. 12:19

Mutantvirus i Nordre Follo: Full nestenging

Det britiske mutantviruset har fått spre seg i kommunen, som nå innfører en full nedstenging..

Dagbladet - 22 jan. 21 kl. 12:19

Mutantvirus i Nordre Follo: Full nedstenging

Det britiske mutantviruset har fått spre seg i kommunen, som nå innfører en full nedstenging. To personer er bekreftet døde etter å ha blitt smittet av det muterte viruset..

Dagbladet - 23 jan. 21 kl. 06:01

Kampen kan bli langt hardere

Det britiske mutantviruset, som er særdeles smittsomt, truer nå Oslo-regionen. Myndighetene vet ikke hvor det kommer fra eller hvor mange som er smittet. Vi har fått en ny pandemi i en pågående pandemi.

NRK - 23 jan. 21 kl. 12:52

Forventer vaksineprioritering

Byrådsleder Raymond Johansen forventer at regjeringen tar grep for å hindre videre spredning av mutantviruset i Oslo-regionen. – At dette utbruddet påvirker vaksineprioriteringen bør være en selvfølge, sier Johansen..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Smittemelding til 27 Widerøe-passasjerer

Mellom Evenes og Tromsø. Men flyselskapet vet ikke noe om den smittede..

Dagbladet - 1 time siden

Avfeier påstandene til FHI-topp: - Mer rettferdig

Helsemyndighetene skal vurdere om det er lov å fordele vaksiner etter hvor folk bor. - Det er vanskelig å se at det skulle finnes noen hindring mot en slik prioritering, sier jusprofessor..

Dagbladet - 1 time siden

Ber folk stille seg selv to spørsmål

Oslo kommune fraråder private sammenkomster og besøk i private hjem. Helsebyråd Robert Steen sier at det nå er viktig å stille seg selv to spørsmål..

Dagbladet - 1 time siden

Oslo-smitten: - Det er tungt

Helsebyråd Robert Steen erkjenner at Oslos befolkning lider, men understreker at faren ikke er over. Han er bekymret for kapasiteten på sykehusene..

Dagbladet - 2 timer siden

Dramatisk fødsel på togstasjon

Mailo kom til verden i ekspressfart..

Dagbladet - 3 timer siden

Derfor kommer tredje bølge

Strenge coronatiltak har ikke holdt smittespredningen i sjakk, og nå snakker helsemyndighetene om en tredje smittebølge. Ekspertene forklarer hvorfor..

Dagbladet - 3 timer siden

- Vegrer seg for å ta test

Espen Nakstad sier at flere har vegret seg for å ta den «ubehagelige» coronatesten. Nå får studenter på Blindern i Oslo gratis hurtigtest..

Dagbladet - 3 timer siden

Ser på mulige terrormotiv

Politiet har sperret av fem steder i Vetlanda, der åtte personer har blitt skadd i det som skal være et knivangrep. Den antatte gjerningsmannen er skutt av politiet..

Dagbladet - 6 timer siden

Ut mot ordføreren: - Forferdelig

I går kveld gikk Erna Solberg ut og beklaget Statsministerens kontors innblanding i Molde-uttalelsen. Tidligere varaordfører i Molde, Sidsel Rykhus, mener det er på høy tid at Moldes ordfører gjør det samme..

Dagbladet - 8 timer siden

Nå kommer snøen

Etter en kald opptakt til helga over hele landet vil snøglade kunne oppleve nysnø både i Oslo og på fjelltoppene i Bergen denne helga..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt