NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 04:31

NRK - 12 Jan 19 kl. 17:59

Hentet ut etter skiulykke

En mann i 20-årene ble lørdag ettermiddag hentet ut med redningshelikopter etter å ha falt på ski ved Nordre Sætretind i Ørsta. Luftambulansen måtte vente to timer med å hente ham ut grunnet tåke i området, men han er nå sendt til sykehus i Ålesund..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nordre Sætretind, Ålesund

Dele artikeln

905 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hentetut , etter, skiulykke
Dagbladet - 13 Mar 19 kl. 11:02

Høyesterett avviser anke fra 19-åring etter skiulykke

Høyesterett har forkastet anken fra en 19-åring fra Kristiansand som er dømt til 18 dagers fengsel etter en skiulykke i Telemark i februar 2017..

VG - 31 Jan 19 kl. 13:40

Dansk greve (27) omkom i skiulykke

Den 27 år gamle greven Frederik Christian Adam Moltke av Danmarks største gods Bregentved, har omkommet i en skiulykke..

Aftenposten - 31 Jan 19 kl. 13:23

Dansk greve (27) omkom i skiulykke

Den 27 år gamle greven Frederik Christian Adam Moltke av Danmarks største gods Bregentved, har omkommet i en skiulykke..

NRK - 23 Apr 19 kl. 15:02

Hentet ut fra lyngbrann

De to personene som satt fast inne i et område med gress- og lyngbrann i Sokndal i Rogaland er nå hentet ut. Likevel søkes det etter andre som kan være i området. – Begge er hentet ut uskadd, sier vakthavende redningsleder Cecilie Øversveen til NTB..

Dagbladet - 31 Mar 19 kl. 19:42

Mann omkom etter skiulykke

Forholdene på stedet søndag blir beskrevet som vanskelig..

Dagbladet - 22 May 19 kl. 02:14

Får bruke død sønns sperm

Peter Zhu (21) døde etter en skiulykke i februar. Foreldrene gikk rettens vei for å kunne føre familienavnet videre..

Dagbladet - 18 Feb 19 kl. 19:59

Hentet ned helikopteret: - For tidlig å si noe om årsak

Mandag ettermiddag ble vraket etter helikopterstyrten i Røldal hentet ned. Det framsto som et totalvrak..

NRK - 05 Jun 19 kl. 18:11

Fraktet til sykehus etter ulykke

Personen som satt fast i personbilen etter en ulykke i Asker er hentet ut, ifølge politeit. Vedkommende er bevisstløs og blir hentet av luftambulanse..

NRK - 07 Feb 19 kl. 00:34

Lik hentet opp fra ulykkesfly

Den britiske flyhavarikommisjonen opplyser at et lik er hentet opp fra småflyet som styrtet i den engelske kanal for to uker siden, melder Sky News. Det er ikke klart om det er Cardiff-spilleren Emiiano Sala eller piloten som er hentet opp..

VG - 11 Jun 19 kl. 17:07

Dødsulykken i Budapest: Vraket hentet opp

Etter nesten to uker på bunnen av elven Donau, er turistbåten «Hableany» hentet opp. Om bord var det fire personer som mistet livet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Mann slått med flaske

En mann i 40-årene er pågrepet etter at en jevnaldrende mann ble slått med en flaske på en pub i Sandefjord. Politiet fikk melding om hendelsen natt til mandag. Mannen som er pågrepet, er satt i arrest..

NRK - 1 time siden

Vil tømme gatene for demonstranter

Etter de massive demonstrasjonene søndag, der aktivistene oppgir at opptil to millioner deltakere skal ha deltatt, opplyste politiet mandag morgen lokal tid, at de ville rydde gatene i Hongkong..

NRK - 1 time siden

Skaper frykt blant homoaktivister

Nynazister i Den Nordiske Motstandsbevegelsen, DNM, skaper frykt når de kartlegger og fotograferer homoaktivister under Pride-arrangementer. Leder Kristoffer Mathisen i Skeiv Ungdom Østfold sier til Dagsavisen at homo-hat er mer organisert..

NRK - 3 timer siden

Leter etter årsaken til strømutfall

Årsaken til at nesten 50 millioner innbyggere i Sør-Amerika mistet strømmen søndag er ikke kjent, men vil bli etterforsket. Det lovet Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui i en uttalelse søndag..

NRK - 4 timer siden

Biltrafikken øker i Kristiansand

Til tross for målet om nullvekst i biltrafikken i Kristiansand har trafikken økt. I årets fire første måneder kjørte det 128.000 flere biler gjennom bommene i byen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 5 timer siden

Trump anklager avis for forræderi

USAs president Donald Trump raser mot avisen New York Times i forbindelse med en artikkel om eventuell sabotasje mot Russlands strømnett. – Dette er faktisk forræderi av en avis, som en gang var stor, som er desperat etter en sak, skriver Trump..

NRK - 5 timer siden

Lastebil med propan av veien

En lastebil lastet med mellom ni og ti tonn propangass har havnet i grøfta på fylkesvei 401 på Gålå i Oppland. Det er ikke meldt om personskader. – Det er ingen tegn til lekkasjer, men det er farlig god, sier politiets operasjonsleder til NTB..

NRK - 6 timer siden

Lover strømmen tilbake i Argentina

40 prosent av strømforsyningen er tilbake etter at blant andre Argentina og Uruguay ble rammet av en massivt strømbrudd. Argentinas energiminister Gustavo Lopetegui lover at alle vil få tilbake strømmen i løpet av dagen..

NRK - 6 timer siden

NHO vil begrense cruisetrafikken

Masseturisme med cruiseskip vil svekke Norges omdømme, mener NHO Reiseliv. Det må settes et tak, sier direktør Kristin Krohn Devold til TV 2. Ifølge Cruise Norway er det ventet at 4 millioner cruisepassasjerer vil gå i land i en norsk havn i år..

NRK - 7 timer siden

Oppkaller bosetting etter Trump

En bosetting på okkupert jord på Golanhøydene blir oppkalt etter USAs president Donald Trump. Israels statsminister innviet «Trump-høydene» i dag. Trump erklærte at høyden er israelsk i mars i år.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt