NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:03

NRK - 12 Jan 19 kl. 17:59

Hentet ut etter skiulykke

En mann i 20-årene ble lørdag ettermiddag hentet ut med redningshelikopter etter å ha falt på ski ved Nordre Sætretind i Ørsta. Luftambulansen måtte vente to timer med å hente ham ut grunnet tåke i området, men han er nå sendt til sykehus i Ålesund..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nordre Sætretind, Ålesund

Dele artikeln

905 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hentetut , etter, skiulykke
Dagbladet - 13 Mar 19 kl. 11:02

Høyesterett avviser anke fra 19-åring etter skiulykke

Høyesterett har forkastet anken fra en 19-åring fra Kristiansand som er dømt til 18 dagers fengsel etter en skiulykke i Telemark i februar 2017..

VG - 31 Jan 19 kl. 13:40

Dansk greve (27) omkom i skiulykke

Den 27 år gamle greven Frederik Christian Adam Moltke av Danmarks største gods Bregentved, har omkommet i en skiulykke..

Aftenposten - 31 Jan 19 kl. 13:23

Dansk greve (27) omkom i skiulykke

Den 27 år gamle greven Frederik Christian Adam Moltke av Danmarks største gods Bregentved, har omkommet i en skiulykke..

Dagbladet - 18 Feb 19 kl. 19:59

Hentet ned helikopteret: - For tidlig å si noe om årsak

Mandag ettermiddag ble vraket etter helikopterstyrten i Røldal hentet ned. Det framsto som et totalvrak..

NRK - 07 Feb 19 kl. 00:34

Lik hentet opp fra ulykkesfly

Den britiske flyhavarikommisjonen opplyser at et lik er hentet opp fra småflyet som styrtet i den engelske kanal for to uker siden, melder Sky News. Det er ikke klart om det er Cardiff-spilleren Emiiano Sala eller piloten som er hentet opp..

NRK - 19 Feb 19 kl. 19:37

Minst fire skadde etter snøskred

Fire mennesker er hentet ut etter at et snøskred gikk ved et skistadion i Sveits tirsdag. En av de fire som er hentet ut skal være kritisk skadd, men det er foreløpig ikke meldt om noen dødsfall etter hendelsen..

Aftenposten - 10 Jan 19 kl. 15:56

Mann døde etter skiulykke i Kongsberg

En mann i 50-årene som tirsdag ble skadd i en ulykke i Kongsberg skisenter, døde senere av skadene..

NRK - 09 Jan 19 kl. 11:45

Alvorlig skadd i skibakke

En mann ble alvorlig skadet i en skiulykke i Funkelia på Kongsberg tirsdag kveld, skriver Laagendalsposten. Mannen, som er rundt 50 år og fra Eiker, skal ha kjørt inn i sikkerhetsnettet, etter å ha truffet en kul i bakken..

Hegnar.no - 07 Sep 18 kl. 07:00

Fem personer hentet ned fra Besseggen - én savnet

En kvinne i 50-årene er ennå savnet etter at hun ikke kom seg over Besseggen i Oppland torsdag. Et turfølge i samme situasjon er funnet og hentet ned..

VG - 07 Sep 18 kl. 06:01

Fem personer hentet ned fra Besseggen – én savnet

En kvinne i 50-årene er ennå savnet etter at hun ikke kom seg over Besseggen i Oppland torsdag. Et turfølge i samme situasjon er funnet og hentet ned..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 30 minutter siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 30 minutter siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 2 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 1 time siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..

NRK - 1 time siden

Vil sammenligne matvarepriser

Priser og utvalg i norske, svenske og andre utenlandske butikker skal kartlegges av norske myndigheter. Kartleggingen er en del av regjeringens arbeid med å vurdere konkurransefremmende tiltak i dagligvaremarkedet..

NRK - 1 time siden

Hjelmkamera på redningsmann

NRK - 1 time siden

Venter rapport om Trump søndag

Kongressen i USA kan forvente et sammendrag av spesialetterforsker Robert Muellers rapport søndag kveld, skriver New York Post. Mueller og hans team har gransket russisk innblanding i presidentvalget som brakte Trump til Det hvite hus..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt