NRK > Nyheter

Tuesday, 07 April, 11:21

NRK - 20 Dec 19 kl. 22:47

Hentet opp av vannet i Sandvika

En person er hentet opp av sjøen ved Kadettangen i Bærum, melder Oslo 110-sentral. Brannvesenet søker med overflatereddere og dykkere for å avklare om det er flere personer i vannet. Alarmen gikk da det ble hørt rop om hjelp fra vannet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kadettangen, Bærum, Oslo, Sandvika

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hentet, oppav , vanneti , Sandvika
P4 - 20 Dec 19 kl. 22:32

Hentet opp av vannet i Bærum

En person er hentet opp av vannet ved Sandvika i Bærum nå sent i kveld. Brannvesenet og dykkere rykket ut etter at det ble hørt rop om hjelp. Kort tid senere meldte brannvesenet at en person var reddet opp.

Aftenposten - 20 Dec 19 kl. 22:36

Mann hentet opp fra sjøen i Sandvika. Tilstanden uviss.

En person er hentet opp fra sjøen ved Kalvøybrua i Sandvika..

Aftenposten - 20 Dec 19 kl. 22:36

Mann hentet opp fra sjøen i Sandvika

En person er hentet opp fra sjøen ved Kalvøybrua i Sandvika..

P4 - 29 Mar 20 kl. 23:42

Tre hentet opp av vannet i Bærum

Tre personer ble i kveld hentet opp fra vannet utenfor Høvikodden i Bærum. To av personene hoppet uti vannet for å redde en tredjeperson. De tre behandles av helsepersonell og skal ikke være alvorlig skadd, opplyser politiet...

P4 - 20 Dec 19 kl. 18:58

Person hentet opp av vannet

En person ble hentet opp av vannet ved Tjuvholmen i Oslo nå i kveld. Det drives akkurat nå livreddende førstehjelp på stedet, opplyser politiet til VG. Det er foreløpig uklart hvorfor personen havnet i vannet, og politiet jobber med å avhøre vitner..

NRK - 16 Nov 19 kl. 10:00

Død person hentet opp av vannet

En person er hentet opp fra Vannassen park i Stavanger. Personen ble bekreftet omkommet av lege på stedet. Det skriver Dagbladet.

Aftenposten - 20 Dec 19 kl. 22:36

Bevisstløs mann hentet opp fra sjøen i Sandvika

En bevisstløs mann er hentet opp fra sjøen ved Kalvøybrua i Sandvika..

P4 - 04 Mar 20 kl. 20:57

Hentet opp fra vannet

En person er nå hentet opp av vannet etter å ha falt over bord fra Kielfergen Color Magic i Skagerak i ettermiddag. Personen er kjørt til sykehus i Norge. Tilstanden er ikke kjent, opplyser det svenske Sjöfartsverket til nyhetsbyrået TT.

NRK - 20 Dec 19 kl. 19:00

Person hentet opp av vannet

En person er hentet opp av vannet ved Tjuvholmen i Oslo fredag kveld. – Tilstanden til vedkommende er uavklart, og vi jobber med å finne ut hva som har skjedd, opplyser politiet på Twitter. Politiet ved foreløpig ikke hva som har skjedd..

Aftenposten - 05 Oct 19 kl. 18:11

En person hentet ut av brennende enebolig i Bærum

Det brenner kraftig i en bolig ved Sandvika i Bærum. En person er hentet ut, men det er uklart hva skadeomfanget er..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Oslo tingrett: Y-blokka kan rives

Oslo tingrett sier nei til kravet om å utsette rivingen av Y-blokka, melder Aftenposten..

NRK - 30 minutter siden

Nytt dødsfall i Kristiansand

En beboer ved Stener Heyerdahl omsorgssenter døde tirsdag. Det opplyser Kristiansand kommune. Vedkommende var en av beboerne med kjent smitte.

NRK - 15 minutter siden

Nav utsetter trygdebehandling

Nav utsetter behandlingen av saker som omfattes av trygdeskandalen, melder NTB..

NRK - 30 minutter siden

4978 tilfeller registrert i Danmark

4978 dansker har til nå fått påvist koronasmitte, en økning på 297 det siste døgnet. 187 av de smittede er døde. Danmark har nå testet 51.

NRK - 45 minutter siden

Avbryter dialog om fangeutveksling

Taliban bryter samtalene om fangeutveksling, som er en forutsetning for at de vil forhandle med regjeringen i Kabul om en fredsavtale. – Våre utsendinger vil ikke delta i resultatløse møter, sier en talsmann for Talibans politiske kontor i Qatar, Suhail Shaheen..

NRK - 45 minutter siden

Robert Kennedys datter funnet død

Maeve Kennedy McKean (40) er funnet død etter en kanoulykke i Maryland, mens den åtte år gamle sønnen hennes fortsatt er savnet. Maeve Kennedy McKeans mor er datter av tidligere justisminister Robert Kennedy, som ble drept i et attentat i 1968..

NRK - 1 time siden

Skjerpar straff i dopingsaka

Gulating lagmannsrett har oppretthalde fengselsstraffa på 8,5 år for ein mann som i fjor blei dømd i det som blir kalla Noregs største dopingsak..

NRK - 1 time siden

Siktet for drapsforsøk på 19-åring

En tredje mann (19) er siktet for drapsforsøk etter at en 19-åring ble knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. To menn i 20- og 30-årene er allerede siktet i saken. De fremstilles for varetektsfengsling i Jæren tingrett tirsdag..

NRK - 1 time siden

Solberg informerer om videre tiltak

Tirsdag klokken 16 vil Erna Solberg informere om hvilke koronatiltak regjeringen ønsker å videreføre i dagene og ukene etter påske. I tillegg til statsministeren vil kunnskapsminister Guri Melby og helseminister Bent Høie delta på pressekonferansen..

NRK - 1 time siden

Truet med skyting på BI - tiltalt

En mann i 20-årene er tiltalt for truslene mot Handelshøyskolen BI i Oslo i september i fjor, melder NTB. Ifølge tiltalen kom mannen kort tid før 5. september med trusler på Snapchat om å skyte medstudenter ved Handelshøyskolen BI..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt