P4 > Nyheter

Tirsdag, 04 August, 07:28

P4 - I førrgår: 14:17

Hentet i luftambulanse etter ulykke

En syklist er hentet med luftambulanse etter å ha kollidert med en annen syklist på fylkesvei 63 i Isterdalen i Rauma.
Syklisten skal ha fått hodeskader.
Veien ble stengt etter ulykken, men er nå gjenåpnet..
Les mer på P4


Les mer om:
Isterdalen, Rauma

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Henteti , luftambulanse, etter, ulykke
P4 - 24 mai 20 kl. 12:43

Motorsyklist hentet av luftambulanse

En motorsyklist er hentet av luftambulanse etter en ulykke med en bil i Drangedal i Vestfold og Telemark. Skadeomfanget er ikke kjent. Motorsyklisten skal ha kjørt inn i bilen bakfra..

P4 - I førrgår: 16:30

Luftambulanse til ulykke

En syklist er hardt sakdet etter en ulykke i Enebakk i ettermiddag. En bil var involvert i ulykken, og syklisten skal ha vært bevisstløs. Tilstanten nå er ikke kjent.

P4 - 26 juli 20 kl. 07:44

Mann hentet med luftambulanse etter ulykke

En mann i 20-årene er hentet med luftambulanse etter en utforkjøring i Meråker i Trøndelag. Bilen ble liggende på taket. Politiet mistenker promillekjøring..

Aftenposten - 31 mai 20 kl. 17:54

MC-fører hentet av luftambulanse etter kollisjon med traktor i Jevnaker

En mannlig MC-fører i 50-årene er hentet med luftambulanse etter en kollisjon med en traktor ved Randsfjorden..

NRK - 25 juli 20 kl. 12:41

Mann hentet med luftambulanse

En mann i Valdres er hentet med luftambulanse til Ringerike Sykehus, ifølge politiet. Operasjonsleder, Arne Norevik, forteller at mannen prøvde å stanse en førerløs bil som begynte å trille, men falt så ned en skråning. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 15 juli 20 kl. 12:04

MC-fører hentet med luftambulanse

En MC-fører er fraktet til Førde i luftambulanse etter en kollisjon mellom en personbil og en motorsykkel på E39 ved Jølster, skriver politiet på Twitter. Det er ikke meldt om skadde i personbilen, og veien er nå åpnet igjen..

NRK - 22 juni 20 kl. 11:31

To hentet av luftambulanse

To personer er sendt til St. Olavs hospital med luftambulanse etter en trafikkulykke på Bergsøya i Gjemnes på Nordmøre. To biler var involvert i ulykken, og det var til sammen tre personer i bilene..

NRK - I førrgår: 15:55

Syklist hentes av luftambulanse

En syklist blir hentet av luftambulanse etter en trafikkulykke på fylkesvei 120 i Enebakk. Nødetatene er på plass for å finne ut av hendelsesforløpet. Syklisten skal være hardt skadet og bevisstløs.

NRK - 02 mai 20 kl. 17:13

MC-ulykke i Askim

Luftambulanse er på vei til Osloveien i Askim etter en MC-ulykke lørdag ettermiddag. – Føreren var bevisstløs da politiet kom til stedet, men kom etter hvert litt til og fra bevissthet, sier operasjonsleder Karianne Knudsen i Øst politidistrikt..

P4 - 26 juni 20 kl. 19:46

Dykkerulykke i Trøndelag

En person har fått livreddende førstehjelp og er nå hentet av luftambulanse etter en dykkerulykke i Jøssundfjorden ved Flatanger. Tilstanden er ikke avklart, men dykkeren skal puste selv. Trøndelag politidistrikt melder at det skal dreie seg om en ulykke i forbindelse med arbeid på et oppdrettsanlegg og Arbeidstilsynet er varslet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

Trump truer med søksmål

USAs president Donald Trump sier han vil saksøke Nevada etter at delstaten vedtok en lov som åpnet for stemmegivning via post i presidentvalget til høsten. Sju andre delstater har tidligere åpnet for denne type stemmegivning på grunn av koronapandemien. Trump mener dette åpner for valgjuks.

P4 - 1 time siden

Restaureringen i Notre-Dame i gang

Restaureringen av orgelet i Notre Dame i Paris er nå i gang, ett år etter brannen i katedralen. Orgelet overlevde brannen, men flammene dekket instrumentet i giftig blystøv. Nå skal orgelet, som har 8.

P4 - 1 time siden

Brann i stasjonsbygning i Moelv

Det brenner i en stasjonsbygning på Moelv stasjon i Innlandet. Det opplyser politiet, som fikk melding om brannen rett før klokken halv seks. Togtrafikken er sperret forbi stedet, og et tog fra Lillehammer måtte snu.

P4 - 1 time siden

Angrep busssjåfør

En busssjåfør ble angrepet og utsatt for vold på Nesoddtangen i går kveld. Tre menn skal ha slått og skallet til sjåføren da han ifølge politiet forsøkte å stoppe bråk på bussen. Skadeomfanget er uklart..

P4 - 1 time siden

Høyere korona-bøter i Australia

Den australske delstaten Victoria øker nå bøtene til folk som ikke holder seg i isolasjon slik de er pålagt av myndighetene. Fra i dag blir folk som blir tatt i å bryte selvisoleringen ilagt en bot på litt over 4.500 australske dollar, noe som tilsvarer i overkant av 32.

P4 - 1 time siden

Elsparkesyklist alvorlig skadd

En person har fått alvorlige hodeskader etter en elsparkesykkelulykke i Oslo i natt. Vedkommende skal ha kjørt inn i et sykkelstativ, og det var ingen andre personer involvert i ulykken, opplyser Oslo politidistrikt. Operasjonsleder Tor Gulbrandsen sier syklisten er fraktet til sykehus..

P4 - 1 time siden

Orkan ventes å treffe land

Orkanen Isaias ventes å treffe land i North Carolina nå i morgentimene norsk tid. Amerikanske myndigheter har bedt folk som bor langs kysten om å forberede seg på oversvømmelser og store mengder nedbør. USAs nasjonale orkansenter opplyser til CNN at uværet vil ta seg opp i styrke før den treffer land..

P4 - 1 time siden

Rapport: Atomprogram i ny fase

Nord-Korea fortsetter å utvikle atomprogrammet sitt som nå er i en ny fase. En ny FN-rapport viser at landet nå har utviklet små atomstridshoder som kan monteres på interkontinentale ballistiske missiler..

P4 - 1 time siden

Mange smittede siste døgn

Det har vært en klar økning i antall koronasmittede i Norge. 66 nye personer har fått påvist viruset det siste døgnet, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. I går var tallet 15 og de siste to dagene er økningen på 81 tilfeller.

P4 - 8 timer siden

Nytt smittetilfelle fra Hurtigruten

Nok en passasjer fra Hurtigrutens skip Roald Amundsen har testet positivt for koronaviruset. Det opplyser Tromsø kommune i en pressemelding. Personen bor i Tromsø og er satt i isolasjon.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt