NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 19:57

NRK - I førrgår: 10:52

Henlegger spionsiktelse mot tidligere DNV-ansatt

Spionsiktelsen mot en tidligere ansatt i Det Norske Veritas henlegges. Samtidig tiltales han for korrupsjon. Det opplyser statsadvokat Carl Fredrik Fari til E24..
Les mer på NRK


Les mer om:
Det Norske Veritas, Carl Fredrik Fari, E24, DNV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Henlegger, spionsiktelsemot , tidligere, DNV-ansatt
E24 - I førrgår: 10:27

Henlegger spionsiktelsen mot tidligere DNV-ansatt

Spionsaken mot den tidligere ansatte i DNV er henlagt. Han tiltales samtidig for korrupsjon..

NRK - 31 maj 22 kl. 13:39

Ansatt i Nav pågrepet i korrupsjonssaken

Politiet har i dag pågrepet fem personer siktet for grov korrupsjon eller medvirkning til grov korrupsjon. I forbindelse med pågripelsene er det også ransaket på en rekke adresser, skriver politiet i en pressemelding. Politiet tar sikte på å gjennomføre avhør av alle de pågrepne i løpet av dagen.

NRK - 31 maj 22 kl. 13:39

Ansatt i Nav pågrepet i Nordea-saken

Politiet aksjonerte mot Nordeas kontor på Majorstuen tirsdag morgen etter mistanke om pågående lånebedragerier og korrupsjon. Politiet pågrep fem personer, som nå er siktet for grov korrupsjon eller medvirkning til grov korrupsjon. I forbindelse med pågripelsene er det også ransaket på en rekke adresser, skriver politiet i en pressemelding.

VG - 06 apr 22 kl. 12:34

Henlegger sak etter Bislett-skyting: – Handlet i nødverge

Spesialenheten henlegger saken hvor en person ble skutt og drept av politiet på Bislett i fjor..

NRK - 25 apr 22 kl. 14:46

Riksadvokaten henlegger sak  – var sikta for drap på fostersønn

Saken mot en person som var siktet for å ha drept en fem måneder gammel fostersønn i Trøndelag, er henlagt. Barnet ble innlagt på sykehus 4. desember i 2020 og døde seks dager senere.

NRK - 25 apr 22 kl. 14:46

Henlegger sak mot fosterforeldre etter barnedødsfall

Riksadvokaten henlegger saken mot fosterforeldrene som ble siktet for grov vold i nære relasjoner i 2020. I desember 2020 ble en fem måneder gammel gutt innlagt på St. Olavs hospital med hodeskader.

NRK - 06 maj 22 kl. 12:32

Politiet henlegger Bodø/Glimt-saken

Politiet i Nordland henlegger anmeldelsen fra Bodø/Glimt hvor Glimts trener Kjetil Knutsen skal ha blitt utsatt for vold fra keepertrener i Roma, Nuno Santos, etter kampen mellom Bodø/Glimt og Roma på Aspmyra 7. april 2022, skriver politiet i en pressemelding. Henleggelsen begrunnes med at en kroppskrenkelse er gjengjeldt med en kroppskrenkelse..

Klartale - 21 jun 22 kl. 12:09

Flere psykologer for barn og unge

Det siste året er det blitt ansatt 163 flere psykologer. De er ansatt i psykisk helsevern for barn og unge. Antallet psykologer har økt med rundt 30 prosent siden 2015.

Dagbladet - 31 mar 22 kl. 15:37

Ansatt knuste armen i panteautomat. Butikkeier dømt til fengsel

Eieren av en Rema 1000-butikk i Østfold er dømt til 30 dagers fengsel etter at en ansatt fikk store skader da hun klemte armen i en panteautomat.

NRK - 21 mar 22 kl. 12:11

Politiet henlegger mystisk kabelbrudd

Politiet har ikke funnet beviser nok for at det var menneskelig aktivitet som førte til brudd i en sjøkabel mellom Norge og Svalbard. Saken henlegges som intet straffbart forhold. Politiet har ikke gjort noen funn som tilsier at skaden på kabelen er en villet handling.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Leteaksjon etter mann i Gjerstad

En mann er ikke kommet tilbake etter en tur i Gjerstad i Agder. Det er iverksatt leteaksjon, hvor politiet er på stedet med ressurser i tillegg til redningshelikopter og frivillige letemannskaper, tvitrer politiet..

NRK - 30 minutter siden

Macron: – Står sterkere mot hatet sammen

Frankrikes president Emmanuel Macron uttrykker medfølelse med ofrene og det norske folk i en Twitter-melding på norsk etter skytingen i Oslo. – Oslo ble i natt rammet av en grusom handling utført av en islamistisk terrorist. Min medfølelse går til ofrene og til deres pårørende, til de skadde og til det norske folk, skriver den franske presidenten på Twitter.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden: MC-fører kritisk skadd

Luftambulanse ble sendt til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten beskrives som kritisk – men ikke livstruende – skadd, skriver politiet på Twitter. Nødetatene har avsluttet arbeidet på stedet og veien er åpnet.

NRK - 1 time siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 1 time siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 1 time siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 2 timer siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 1 time siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 1 time siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com